Cadran international

America satanizată: Carte de demonologie pentru copii, lansată în preajma Crăciunului!

        Război spiritual! Carte cu demoni pentru copii!? Nu există îndoială că sub influențe malițioase, America se scufundă […]

 

      Război spiritual! Carte cu demoni pentru copii!?

Nu există îndoială că sub influențe malițioase, America se scufundă tot mai adânc în ghearele unui rău primordial. Forțele întunecate au inventat o nouă schemă și mai diavolească: o carte pentru copii în care îi învață să invoce demoni.

Natural News:

„Părinții de stânga care caută o idee «progresivă» de umplutură pentru a dărui odraslelor în acest sezon de vacanță ar putea fi interesați de o nouă carte pentru copii ocultă, intitulată «Cartea Demonilor Pentru Copii», care se presupune că acum este vândută la Walmart, Target și Amazon.

Denumită «parodie paranormală», Cartea Demonilor Pentru Copii își propune să învețe copiii mici cum să cheme demoni, spunându-le numele și desenând sigiliile entităților demonice – sigilele fiind simbolurile folosite în magie sau semnăturile pictoriale ale demonilor.

Publicat de Koyama Press, cu sediul din Canada, Cartea Demonilor Pentru Copii conține imagini alb-negru ale demonilor pe care copiii le pot colora, precum și imagini de desene animate și alte elemente atractive concepute pentru a atrage copiii nevinovați în lumea ocultului.”

Pare o glumă, dar nu este. Uitați-vă la asta:

În carte se prezintă sigilii demonice.

Aceste sigilii sunt foarte asemenănătoare cu acelea din Goetia, faimoasa carte de vrăjitorie.

Ars Goetica este o secțiune din Cheile lui Solomon, o carte de demonologie care conține rituri de invocare a 72 de demoni, originar slujitori ai regelui Solomon, despre care se spune că i-ar fi invocat și păstrat  într-un recipient de bronz sigilat cu simboluri oculte, obligându-i să îl slujească.

Ars Goetica acordă un anumit rang și un titlu nobiliar fiecărui membru din ierarhia infernală și mai menționează semnele cărora demonilor le datorează loialitate, denumite sigilii. Ritualurile sunt complexe și necesită o listă lungă de ingrediente greu de găsit în vremurile noastre, precum piele de leu sau din miel născut mort.

(Ca o paranteză, nicăieri în viață un copil nu primește educație cu privire la războiul spiritual, la școală deloc, nici în familie, iar la biserică nu se intră în profunzime, nu se studiază texte și nu se învață semnificația simbolurilor.  Acestea apar  frecvent în filme, seriale, videoclipuri muzicale, iar dacă nu cunoști semnificația lor, simbolurile ocolesc conștientul și intră direct în subconștient, afectându-te în mod imprevizibil. Mă gândesc la posibilitatea publicării unor cursuri ezoterice de bază, dar va trebui să primesc acordul lui Sterie ca să se întâmple. Scrieți la comentarii dacă ați fi interesați de această propunere.)

Acești 72 de demoni sunt în mare parte zeități din Orientul Apropiat și Mijlociu, ale diverselor triburi din vechiul Israel. În alte cuvinte, sunt chestiuni semite, profund jidănești și demoniace.

Autorul cărții, ilustratorul și ocultistul canadian Aaron Leighton, se descrie „un fan al tuturor lucrurilor oculte”. Locuitorul din Toronto a scris alte cărți oculte, inclusiv Spirit City Toronto și spune că îi place să-și petreacă timpul liber „luptându-se cu o pisică neagră”, care este ilustrată pe profilul său de Facebook purtând o pălărie neagră cu vârf.

Prezentarea la Cartea Demonilor Pentru Copii pe site-ul Amazon îi întreabă pe copii:

„Nu ai chef să duci gunoiul diseară? Poate înoți în prea multe teme? Poate că acel bătăuș de la școală e nesuferit? Ei bine, apuca-ți creioanele colorate și abilitățile de desen și sună câțiva demoni! Această parodie paranormală este plină de spirite amuzante, mai proaste decât înfricoșătoare!”

Intervalul de vârstă vizat pentru această carte demonică de 48 de pagini este de 5-10 ani, nivelurile de clasă variind de la grădiniță până în clasa a cincea.

Degeneratul care a creat această carte este un „ocultist”, deci se presupune că știe ce face și crede în existența demonilor, altfel nu și-ar irosi timpul și banii în ocultism.

Ocultismul este un hobby scump. Și pentru cele mai simple ritualuri este nevoie de o selecție de obiecte ceremoniale (pumnal, cupă, pentaclu, etc.) și consumabile (lumânări, tămâie). Săvârșirea unei ceremonii din Ars Goetica ar costa materiale în valoare de cel puțin câteva mii de dolari.

E limpede că individul ia lucrurile astea în serios. Acest lucru face cartea să fie și mai îngrijorătoare – dacă ar fi fost doar ceva liberal încercând să pară interesant, atunci am asuma că n-ar avea idee ce fel de efect poate avea munca sa asupra copiilor.

Dar un ocultist real cu siguranță înțelege că făcându-i pe copii să vadă relația cu demoni ca una de „prietenie” îi expune influențelor malițioase.

Recenziile pentru Cartea Demonilor Pentru Copii de pe Amazon sunt amestecate, unii cititori încântați, iar alții o descriu drept „degenerare (în) forma sa cea mai completă”. Se pare că recenzorii „profesioniști” adoră cartea, în timp ce oamenii de zi cu zi o urăsc. Cu pasiune.

„Acest lucru este pur satanic”, a scris un recenzant care a oferit Cărții Demonilor Pentru Copii o stea din cinci. „Ce fel de carte de copii îi învață pe copii să cheme demoni și să deseneze sigilii? … îmi face rău faptul că acest lucru este permis chiar și pe rafturile ORICĂRUI magazin. ”

„Vrei să știi ce o înrăutațește? Îi învață pe copii numele originale grecești, ebraice și egiptene  ai acestor demoni malițioși … ține-ți copiii departe de această carte și dacă pun mâna pe ea, cumva, ARDEȚI-O !!!! ”

Deci aici am ajuns.

Ilustratori ocultiști afișează în mod deschis materiale care facilitează vulnerabilizarea spirituală a copiilor, ba chiar le pun la vânzare în preajma Crăciunului.

Să invoci un demon care să te îmbolnăvească pentru a scăpa de teste este doar un exemplu de comportament auto-distructiv care-i corupe pe cei mici, încă fără discernământ.

Intențiile sunt evidente.

Mai există vreo îndoială că această carte nu este malițioasă?

Chiar dacă ești ignorant cu privire la realitatea spirituală a existenței, este un mod evident de a-i face pe copii să raționalizeze faptul că a face târg cu entități demoniace este o scurtătură spre o viață mai bună. Ce fel de educație este asta?

Acești oameni sunt răi până în măduva oaselor.

                                            Articol preluat și adaptat de pe Daily Stormer via Incorect politic 

Nota redacției „Justițiarul”: Aaron Leighton, autorul cărții „A Children’s Book of Demons”, este evreu. De ce nu ne miră originea ăstuia? Parcă putea să fie de altă etnie…

1 Comment

  1. IQ100

    “Mă gândesc la posibilitatea publicării unor cursuri ezoterice de bază, dar va trebui să primesc acordul lui Sterie ca să se întâmple. Scrieți la comentarii dacă ați fi interesați de această propunere.)”
    macar aici cat se mai poate , dati esentialul si noi vom da m,ai departe.
    Aceste cunostinte NU SWE PUBLICA..satanistiinu vor sa se stie tot iar crestinii seferesc ca daqulde tamaie, sa vorbesc si serios si in gluma.
    De fapt , personal de asta am si apostat pt .”corectitudinea politica ” a cestinsmului . acesta , adre sandu-se opamenilor simpli, considera CENZURA ca cea mai sigura protectie.
    Pt cei mai educati, crestini “”greu de smintit” sau ne religiosi ( inclusiv apostati sau agnostici, ca mine) doar ADEVARUl ne va face “liberi”.
    Desigur dac gasiti vreo finantare de la vreun cult crestin (inclusiv neoprotestantii sunt f anti demoni, el laudand VT, perioada in care s-a impus monoteismul) si o carte e bine venita si i se poate asigura o desfacere la publicul tinta crestin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.