Atitudini

Partidul Noua Dreaptă condamnă servilismul lui Klaus Iohannis faţă de interesele Turciei

  Partidul Noua Dreaptă consideră că declaraţiile pe care Klaus Iohannis le-a făcut în Turcia cu privire la construirea celei […]

 

Partidul Noua Dreaptă consideră că declaraţiile pe care Klaus Iohannis le-a făcut în Turcia cu privire la construirea celei mai mari moschei din Europa la Bucureşti dovedesc un servilism ruşinos faţă de interesele geostrategice ale Turciei.

În contextul în care aproape zilnic au loc atacuri teroriste comise în numele Islamului şi a unei presiuni imigraţioniste fără precedent în Europa, preşedintele României se declară prieten al ideii de construire a unei mega-moschei la Bucureşti, fapt care ar consolida credinţa fanaticilor musulmani în ceea ce priveşte legitimitatea lor pe acest pământ, ar încuraja stabilirea cât mai multor imigranţi musulmani pe teritoriul nostru, toate acestea odată cu creşterea riscului de atentate teroriste pe teritoriul ţării noastre.

Atâta timp cât în toată lumea musulmană, inclusiv în Turcia, sunt dărâmate biserici şi mănăstiri creştine, România oferă un loc central în propria Capitală  pentru construirea unei mari moschei şi primeşte din partea părţii turce doar INTENŢIA de a acorda un teren ”unde vor putea fi construite o capelă şi un loc de cazare pentru pelerinii români”, încălcând flagrant principiul reciprocităţii. Din cauza acestui servilism nejustificat, România riscă să nu primească niciodată nimic la schimb în afară de presiune imigraţionistă, pretenţii ale unei populaţii islamice în creştere şi atentate teroriste.

Partidul Noua Dreaptă l-a avertizat pe preşedintele României în repetate rânduri să nu cedeze suveranitatea României (alin.1,5, art.1 – Constituţie), să nu îşi asume suveranitatea poporului român în nume propriu (alin.2, art. 2 – Constituţie) şi să nu facilieze strămutarea sau colonizarea de populaţii străine pe teritoriul ţării (alin.4, art. 3 – Constituţie), lucruri pe care rezidentul de la Cotroceni le-a făcut în mod repetat, în dispreţul prevederilor Constituţionale, dovedindu-şi astfel ilegitimitatea în fotoliul de Preşedinte al României.

Partidul Noua Dreaptă este singurul partid care a protestat în stradă faţă de proiectul mega-moscheii, organizând trei mitinguri în Piaţa Universităţii în cursul anului 2015, cu participarea unor personalităţi politice europene, între care şi Marian Kotleba, guvernatorul regiunii Banska Bystrika din Slovacia. Protestele vor continua şi în acest an începând cu luna aprilie, până când exponenţii actualei clase politice expirate vor înţelege că nu pot guverna împotriva intereselor românilor şi a majorităţii creştine din România.

2 Comments

  1. petru

    Bravo baieti ,la lupta impotriva dusmanilor tarii si a intereselor ROMÂNIEI ,adica a tradatorilor .

  2. Corneliu

    Au dreptate, claus Johannis caută sa își ascunda victimile incendiului provocat la cererea lui, prin umplerea Bucureștiului cu islamisti care sa producă teroare si eventual sa-si execute adversari politici.😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.