Ancheta

ACTE DE CĂMĂTĂRIE, MARCA PSD

Profesorul universitar dr. Nicolae Toma, şeful Catedrei de Chimie Aplicată a Universităţii Bucureşti este victima Ecaterinei Andronescu şi a lui Mircea Geoană. Ajunsă, de pe statele de plată ale sistemului represiv securist - unde a avut gradul de maior şi a făcut la greu poliţie politică - Ecaterina Andronescu a ajuns, din actuala poziţie pe care o are în PSD, să facă şantaj şi cămătărie sub umbrela protectorului său Mircea Geoană, avându-l ca instrument în aceste infracţiuni pe fostul secretar de stat din MEC, Mihnea Costoiu. Intrebat de JUSTI"IARUL (ai cărui jurnalişti i-au arătat documentul de şantaj şi cămătărie, vezi facsimil) care este motivul pentru care nu o dă pe mâna procuraturii pe Andronescu, Geoană face o declaraţie-şoc: „Dar este firesc ceea ce a făcut d-na Ecaterina!" şi ameninţă: „Potoliţi-vă, nu ţine de voi conflictul dintre un pesedist valoros ca d-na Ecaterina şi acel profesoraş!". ">
<p style="text-align: justify;">Profesorul universitar dr. Nicolae Toma, şeful Catedrei de Chimie Aplicată a Universităţii Bucureşti este victima Ecaterinei Andronescu şi a lui Mircea Geoană. Ajunsă, de pe statele de plată ale sistemului represiv securist - unde a avut gradul de maior şi a făcut la greu poliţie politică - Ecaterina Andronescu a ajuns, din actuala poziţie pe care o are în PSD, să facă şantaj şi cămătărie sub umbrela protectorului său Mircea Geoană, avându-l ca instrument în aceste infracţiuni pe fostul secretar de stat din MEC, Mihnea Costoiu. Intrebat de JUSTI"IARUL (ai cărui jurnalişti i-au arătat documentul de şantaj şi cămătărie, vezi facsimil) care este motivul pentru care nu o dă pe mâna procuraturii pe Andronescu, Geoană face o declaraţie-şoc: „Dar este firesc ceea ce a făcut d-na Ecaterina!" şi ameninţă: „Potoliţi-vă, nu ţine de voi conflictul dintre un pesedist valoros ca d-na Ecaterina şi acel profesoraş!".

Nu ştiam că o infractoare este atât de valoroasă pentru Geoană, dar e bine că am aflat chiar din gura lui că actualul candidat la Preşedinţie promovează şantajul şi cămătăria!

Iată, in documentul pe care îl prezentăm în exclusivitate, de ce sunt în stare cuplul pesedist Andronescu – Costoiu, cu  ştirea şi binecuvântarea şefului lor Mircea Geoană, pentru a cumpăra tăcerea unui ilustru cadru universitar şi care este PREŢUL pe care partidul condus de fiul unui alt securist notoriu crede de cuviinţă să îl pună pe capul unui român!

Specificăm, de asemenea, că Prof. Univ. Dr. Nicolae Toma este cel care a descoperit că pesedista „valoroasă” a lui Geoană – Ecaterina Teodorescu – a lucrat ca ofiţer operativ în Securitate şi, pentru a-l determina să nu facă public adevărul, Toma a fost îndepărtat abuziv, printr-un Ordin emis chiar de Geoană (cu ce drept?) de la Catedra de Chimie Aplicată a UB şi este în permanenţă urmărit de persoane din anturajul triadei Geoană-Andronescu-Coşoiu, inclusiv de cămătarul bucureştean Florin Stănculescu (a cărui implicare şi chiar semnătura sa putând fi identificată şi pe actul de şantaj şi cămătărie).

Aşa cum se poate observa în document (pe care redacţia noastră l-a pus deja pe masa procurorilor!), nu numai că i se impun lui Toma condiţii să nu mai pronunţe niciodată numele Ecaterinei Teodorescu, dar, în cazul în care le încalcă, acesta este obligat să restituie dublu suma „primită” pentru tăcerea sa impusă. Ceea ce probează nu doar şantajul ordinar, dar şi cămătăria practicată, cu sârg, în PSD-ul lui Mircea Geoană. Într-o anchetă viitoare vom prezenta modul identic de activitate infracţională a însuşi preşedintelui PSD, chiar Geoană fiind acuzat de către un ilustru ambasador al României de aceleaşi infracţiuni!

Revenind la „Prostănac”, ne-am pus întrebarea dacă Mircea Geoana are ceva de spus in acest incredibil caz şi, în spiritul deontologiei profesiei de jurnalist, l-am contactat pentru a ne lămuri – şi nu atât pe noi, cât mai ales pentru a lămuri electoratul pe care îl minte cu neruşinare. Răspunsul lui este şocant şi îl decalifică total: „Dar este firesc ceea ce a făcut d-na Ecaterina! Potoliţi-vă, nu ţine de voi conflictul dintre un pesedist valoros ca d-na Ecaterina şi acel profesoraş!„. Nu ştiam că o infractoare este atât de valoroasă pentru Geoană, dar e bine că am aflat chiar din gura lui că actualul candidat la Preşedinţie promovează şantajul şi cămătăria!

Simona FICA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*