4 Comments

  1. Adrian Grigoriu

    Cei ce scriu astfel de texte sunt , în mod evident. experți în colectarea de informații dar incapabili de a vedea fenomenul în ansamblul său unde informațiile fragmentate s-ar potrivi.

    Mai citit fraților Paulescu Spitalul Coranul Kahalul Talmudul și Francmasoneria, Protocoalele Înțelepților din Sion (1897- Basel) tălmăcite de Ion Moța care sunt actualizarea la sf sec 19 a Talmudului, Protocoalele de la Toronto care sunt actualizarea Talmudului și a Protocoalelor 1897 cu pretul vieții lui Serge Monaste.

    Citiți, mai treceți peste trufie și mai vorbiți cu alții dovediți pricepuți în descifrarea acțiunilor inamicului și să avansăm cu toții spre o soluție pe care uni o știm dar aroganța celor ce se cred patrioții supremi împiedică a se fructifica.

    • Cornel-Dan Niculae

      Nu-mi vine sa cred ca va inchipuiti ca nu am citit toate aceste carti. Le-am si editat. Paulescu este reprodus in cartea “Masonerie si Iudaism” (colectie de texte) pe care am editat-o cu multi ani in urma, iar textul l-am incarcat chiar eu si l-am completat cu note explicative si cu noi exemple. Protocoalele Inteleptilor Sionului le-am citit in multe variante, de la cea a lui Mota (pe care o am in original, prima editie) la cea a lui Traian Romanescu sau cea miscarii MISA.
      Un studiu personal despre Protocoalele Inteleptilor Sionului (in care am sustinut autenticitatea acestora) l-am publicat in lucrarea lui Walter Brewitz (istoric nazist), “Familia Rothschild. De la Marea Finanta la crearea Israelului. Rothschildzii si era globalizarii”, editata de mine, in care jumatate din aceasta carte editata de mine sunt studii ale mele, in completare.
      “Fenomenul in ansamblul sau” cred ca l-am descris din 2003 in cartea “Razboiul Nevazut al evreilor sionisti cu romanii” iar unii au aparut “pricepuți în descifrarea acțiunilor inamicului” dupa aparitia (lecturarea chiar a) acestei carti sau a celei urmatoare a mea, “Ofensiva iudaismului asupra Romaniei” (2004).
      Viziunea integratoare pe care doriti sa o recomandati este, banui, cea a britanicului Douglas Reed, in lucrarea sa “Controversa Sionului” (pe care am citit-o de mai multe ori si o deschid adesea), viziune pe care nu am contrazis-o cu nimic, ba chiar am citat adesea din “Controversa Sionului”.
      Privind trufia si aroganta, banui la cine va referiti, nu la mine, si da, este pacat ca nu este unitate in zona patriotica sau in cea nationala, dar sper ca este vorba doar de neintelegeri trecatoare, provocate din exterior, asa cum a procedat cu dvs revista neoprogresista Vice.

  2. madmax

    Este un studiu foarte bun cu documentatie consistenta la vedere!
    Ar trebui sa apara intr-un cotidian de mare tiraj!

    • Mare tiraj nu mai există în România, presa tipărită se prăfuiește prin chioșcurile de ziare, cele puține care au mai rămas. Oamenii nu mai dau bani pe ceva care poate să fie citit gratis pe internet. În ceea ce privește presa online, „Justițiarul” este printre publicațiile cu trafic foarte mare de vizitatori pe site, chiar dacă serviciile secrete trădătoare fac tot posibilul ca expunerea în mediul online să fie cât mai redusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.