Atitudini

Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului

  Isteria cu coronavirusul în România a avut ca scop legalizarea abuzivă a vaccinului obligatoriu, cel puțin în România, deși […]

 

Isteria cu coronavirusul în România a avut ca scop legalizarea abuzivă a vaccinului obligatoriu, cel puțin în România, deși nebunia aceasta declanșată la comanda venită din vârful piramidei globale a cuprins întreg mapamondul grație propagandei mass media. După ce au panicat întreaga țară cu pericolul coronavirusului, televiziunile manipulatoare ale propagandei globalisto-sioniste zbiară acum din toți rărunchii că românii nu trebuie să intre în panică.

Autoritățile spun să nu ne panicăm, dar tot ele au închis școlilele, au interzis transportul rutier internațional de persoane, impun carantina obligatorie pentru cei sosiți din Italia și zilnic vin cu noi măsuri restrictive, unele de-a dreptul abuzive. Toate acestea, deși România nu are nici măcar un singur deces cauzat de coronavirus. Nu pot uita satisfacția cu care tembeliziunile afișaseră victorioase, la unison, titlul: „Avem primul caz de coronavirus în România!”  Probabil că la fel de triumfător vor anunța și primul deces cauzat de coronavirus, după care vor specula manipulator efectul de turmă al panicii create la comandă.

Conform datelor oficiale, 54 de români au murit din cauza gripei clasice, de la debutul sezonului 2019-2020 până acum, dar nu a luat nimeni măsuri profilactice excepționale pentru asta și autoritățile priveau decesele raportate aproape zilnic ca pe un tribut anual „normal” oferit morții. Din cauza gripei muriseră în sezonul 2018-2019 un număr și mai mare de cetățeni români: 192, fără să asistăm la isteria și panica creată artificial acum cu coronavirusul chinezesc.

După criza politică declanșată de Iohannis cu alegerile anticipate, taman asta lipsea: criza economică indusă de virusul COVID-19, care oricum se va declanșa și pe plan modial, nu doar în țara noastră. Uneltirile de culise ale tandemului Iohannis-PNL  cu alegerile lor anticipate au eșuat și nu este exclus ca, dacă nebunia cu coronavirusul va continua toată primăvara, să vedem amânate alegerile locale. Criza politică se va aprofunda cu incompetentul Florin Câțu, slugoiul intereselor externe,  instalat ca premier și va trage după ea în jos și fragila economie românească. Principalele beneficiare ale nebuniei COVID-19, pe lângă producătorii și retailerii de produse alimentare, sunt în primul rând industria farmaceutică și cea producătoare de echipamente medicale.

S-a insistat, în noianul de știri alarmiste ale lacheilor corporațiilor infiltrați în mass media, pe golirea supermarketurilor de produse în China și Italia, doar-doar vor urma și românii exemplul, invadând magazinele și golindu-le ca termitele. Manipularea aceasta nu a funcționat inițial, spre necazul inițiatorilor, dar se pare că au început și românii să ia cu asalt supermarketurile, efectul de turmă fiind de nestăvilit. În timp ce în magazine produsele alimentare de bază dispar de pe rafturi, profiturile retailerilor germani și francezi cresc direct proporțional.

Spuneam, la început, cum isteria coronavirus are ca scop în România adoptarea legii privind vaccinarea obligatorie. Dar, panica a fost indusă peste tot la nivel mondial de același „compozitor” al propagandei globaliste mondiale, cel care orchestrează special pentru virtuoșii mass-media și cei ai serviciilor secrete. Scopurile sunt cam același peste tot: exterminarea populației excedentare prin virusuri create în laborator și anularea drepturilor universale ale omului, împreună cu limitarea altor drepturi cetățenești!

Pretextând – culmea! –  grija față de om și sănătatea acestuia, poliția politică globală și executanții ei statali, invocând epidemii/pandemii apocaliptice închipuite sau create special în laborator ca să ne rărească, vor interzice principalele drepturi fundamentale ale omului:

dreptul la liberă exprimare: ziariștii care vor contesta măsurile restrictive sau vor face dezvăluiri despre înșelătoria mondială prin conspirații vor fi aspru pedepsiți!

dreptul la liberă circulație: vor accepta doar migrația rasială în scopul metisării popoarelor!

dreptul la întruniri și mitinguri: când situația va sta să explodeze prin proteste de amploare împotriva guvernanților, se vor interzice grupurile mari de oameni ca „măsură profilactică” împotriva epidemiei/pandemiei!

Se va ajunge ca, grație spălării românilor pe creier de 30 de ani încoace prin intermediul mass media, însăși turma să solicite supravegherea și  captivitatea exercitate de sistemul represiv  pentru a obține „imunitatea de turmă”. După care, turma o să-și declare public dragostea față de supravegherea și restricțiile impuse abuziv de Big Brother, mulțumind din inimă cârmaciului și poliției sale politice. Nu mi-e frică de moartea cu care suntem toți datori și nici de coronavirus, dar mă tem de panica creată, limitarea drepturilor cetățenești și haosul care va urma.

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

16 Comments

 1. un mizantrop

  Deja, “carantinatii” cer sa fie vaccinati si sa fie lasati sa plece…Acum, ca or fi aflat ei ceva de vreun vaccin experimental, ori sunt atat de in afara lumii reale (s-a mai vorbit despre Romania diasporeza indobitocita de munca, total rupta de realitate), eu sunt sigur ca vor fi vaccinati…doar o cer…si ce sa vezi, Strainu-Cercel nu pierde nicio ocazie sa indemne la vaccinare antigripala, chiar daca nu exista vaccin anticorona, el spune ca “s-ar putea sa ajute, oricum nu strica” vaccinul achizitionat masiv de Costache si haita galbena

 2. road runner

  Foarte interesant este de aflat ce formula au aplicat ei de au aflat ca numarul de persoane trebuie limitat la 100 ?
  Si mai intersant este de ce nu se mai isterizeaza nimeni pentru numarul alarmant de mare al persoanelor care au cancer ? Anual, de descopera 85 000 de cazuri noi la nivel national ( pentru cine nu stie, a citit bine : optzeci si cinci de mii ). De ce nu se mai ingrijoreaza nimeni pentru aceste cazuri ?

  O alta intrebare adresata celor care sustin aceatsa idee si masurile aberante : De cand se importa gunoi si deseuri toxice din vest si se ard in Romania ?
  Importurile de gunoi au fost sistate, macar in aceasta perioada ? Eu cred ca nu ! Nu de alta, dar apare un imbecil nazist, spre exemplu CTP, si cere sa fie vaccinata preventiv toata populatia cu otravurile BigPharma dar nu solicita si condamnarea celor care importa gunoi ! Asta nu este o sursa de raspandire ?

 3. gigimutu

  da sa se vaccineze ei,

  manipulatorii si papusarii, in creier sa se vaccineze turbatii naibii!!!
  bai, voi credeti ca toata lumea pune botu la prostiile voastre, mai invatati, cioroii naibii!!!

 4. Fratea Cornel

  Vom discuta la sfarsitul lunii aprilie sau mai, cand se va domoli viroza. Desigur ca doar cei ce vom ramane in viata. Intrun razboi, indiferent de ce tip, e bine sa acceptam infrangerea temporara, nu sa murim vitejeste, pana ne redresam. De acum lumea a intrat intro noua etapa, cea a dominatiei stiintifice. Cine nu e capabil, afara.

 5. Dima

  Toata aceasta isterie a inceput in Europa aproape concomitent cu debarcarea a 20 000 de soldati americani in porturile germane, impreuna cu tehnica de lupta, tancuri, masini blindate pentru marele exercitiu militar Defender Europe 2020.

  In Germania, Polonia si Tarile Baltice (acolo unde se vor desfasura mare parte din aceste exercitii) lumea trebuie isterizata si mai mult, pentru a nu-si pune intrebari de genul: ”ce e cu atata armata pe drumuri? ce se pune la cale?” … Evident, a fost scoasa armata pe strazi pentru ca cetateanul sa se simta aparat si protejat de coronavirus.

  Ca o paranteza: daca acest virus ar fi atat de ”ucigas” precum se spune, ar risca oare NATO si SUA sa-si trimita 37 000 de trupe de elita (inclusiv brigada 173 din regiunea Veneto din Italia, aflata oficial in carantina si in centrul focarului de epidemie) pentru niste simple exercitii militare, fiind constienti ca soldatii ar putea fi decimati de virus?

  Vad ca in nicio publicatie nu apare o vorba despre acest masiv exercitiu militar, care va continua pana in luna mai. Oare epidemia de coronavirus sa fie o perdea groasa de fum, in spatele careia NATO sa-si desfasoare linistita simularile de lupta? Oare toate aceste masuri de restringere a libertatii de miscare a populatiei, instaurarea statului politienesc, terorismul medical (in care simplul fapt ca ai fost in acelasi spatiu cu un suspect de coronavirus te face automat suspect si pe tine) sa fie de fapt pregatirea psihologica a populatiei din Europa pentru scenariul unui razboi real?

  • Ilie Dumitru

   Mie mi se pare destul de suspicios faptul,ca tu Marea America iti inchizi granitele,dar te duci cu trupe si marsaluiesti prin Europa in plina criza pandemica…tare interesant.

 6. Iulian

  Cand o sa fim ca Italia peste o saptamana, o sa-ti asumi ce ai scris aici? Las ca ti-am salvat frumusetea de articol si personal o sa te denunt pt “zadarnicirea combaterii bolilor si epidemiilor”. De preventie ai auzit???

  • Da’ tu, delator și denunțător profesionist ai auzit de dreptul la liberă exprimare? Articolul nu neagă pandemia, ci arată scopurile subterane ale isteriei și panicii create. Cu ce zădărnicește acest articol prevenția, băi trompetă propagandistă de rahat?

   • Pai tocmai ca indivizi precum acest Iulian sunt dobitocii utili sistemului, si trebuie sa recunoastem ca acestia sunt supermajoritari, nu o spunem noi ci o spune realitatea crunta din teren

   • CraiDeSeara

    E de-al lor. Nu te speria 🙂

 7. Anghel

  Dumnezeu si Maica Domnului să aibă grijă de țara și poporul Român, greu incercat .
  Isteria si panica este de la diavol, oameni buni fiți cu capul pe umeri…nu mai creați isterie, este o boală ca oricare alta.
  Acum este cernerea celor cu credință în Dumnezeu și Maica Domnului, si a celor ce au frică de nimic.
  Cel cu credință nu are frică, însă cel fără credință este ca si mort.
  Moartea când vine nu îți bate la ușă…intra pur si simplu, te poate lua si din somn.
  De ce va este frică oameni buni?
  De moarte, s-au de ce va urma după?
  Puneti-va întrebarea asta, si reflectati la faptele voastre ,nu la boală!
  Dumnezeu să vă lumineze viața si sufletul pentru a găsi calea mântuiri!

 8. Gjh

  Da, corect.

 9. Relu

  Triumfa satana.
  O sa platim, ne vor deposeda si de ce mai avem.

 10. Eu

  Nu renuntati la rugaciuni catre Creatorul Nostru, catre Sfanta Fecioara Maria si catre Mantuitorul nostru ! Lumina de aici o avem! Manipulatorii stiu ca fara lumina suntem pierduti si asta se urmareste! CREDINTA, CREDINTA, CREDINTA!

 11. Ion alexandru

  Ar fi cazul sa ne unim toti nationalistii si sa iesim in strada.daca doar vb pe net nu rezolvam nimic….

 12. satan exista

  Nu l luati in seama pe Iulian,dumnealui are(nu mi vine in minte cum se cheama)chestia aia cum din pacate o au multi:citeste dar nu intelege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*