Abuzuri

Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (II)

  Motto: „Este, în continuare, de actualitate complicitatea la falsificarea datelor statistice privind numărul populației votante. Cu un ecart de 2-3 milioane, […]

 

Motto: „Este, în continuare, de actualitate complicitatea la falsificarea datelor statistice privind numărul populației votante. Cu un ecart de 2-3 milioane, 500.000 de C.N.P.-uri ale nimănui și circa 180.000 marja erorilor de implementare și operare în sistemul informatic, plus controlul și posibilitatea imixtiunii furnizorului cheii de criptare, toate acestea constituind premisele ca între turul I și turul II (citez Traian Băsescu): «Să se basculeze 2-3 milioane de voturi.»” (Gen. brg. SRI Aurel Rogojan, „Puterea Umbrei” , Editura Proema, 2019)

Am publicat foarte multe articole, toate documentate, despre acest subiect. Mai adăugăm unul, scris între cele două tururi electorale pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2019.

Alegerile prezidențiale din Austria au fost anulate în anul 2016 fiindcă au fost falsificate rezultatele, așa cum semnalasem și noi printr-un comentariu la vremea respectivă. La fel s-a intamplat și la noi în noiembrie 2014, doar că furtul voturilor nu a fost reclamat de nimeni, fiind un blat acceptat de către cel declarat învins la masa verde. În Austria, trucarea rezultatelor s-a făcut la votul prin corespondență, așa că este clar de ce a insistat Klaus Iohannis ca acest tip de vot, ușor de falsificat și mai greu de verificat, să fie introdus și în România.

Candidatul UDMR la alegerile prezidențiale, Kelemen Hunor, a obținut în județul Teleorman 433 de voturi la scrutinul din 10 noiembrie a.c., deși în județ trăiesc, potrivit recensământului din 2011, doar 18 etnici maghiari, transmite Mediafax. Kelemen Hunor a obținut și duminică sute de voturi în județul Teleorman, la fel cum s-a întâmplat și la alegerile europarlamentare din acest an, când UDMR a câștigat 669 de voturi. Potrivit celui mai recent recensământ, cel din 2011, în Teleorman trăiesc 18 etnici maghiari.Această știre nu este dovada limpede că alegerile sunt trucate?

Nu vă spune nimic nici numărul oficial al alegătorilor la o distanță de aproape trei decenii, când toată lumea știe de scăderea demografică îngrijorătoare a poporului român: 1990 – 17.200.722 alegători, 2019 – 18.987.675 alegători?!

Numărul tuturor românilor din străinătate este estimat la aproximativ 4-12 milioane de oameni. Potrivit Institutului Național de Statistică, la 1 ianuarie 2019 populaţia, după domiciliu, a fost de 22.171.000 persoane, în scădere cu 0,2% faţă de 1 ianuarie 2018! Dacă adunăm diaspora de 12 milioane, avem numaidecât o populație de 34 de milioane! Dacă nu, avem 26 de milioane! Iar cifrele astea vin pe scădere demografică perfect constantă!

În 1992, tot oficial, populația era de 22.810.035, apoi în 2002 a ajuns la 21.698.181 (având până aici o scădere de 0,11 milioane anual), în 2011 ajungând la 20.121.641 (scăderea fiind de 0,16 milioane pe an). Păstrând aceleași rate, putem estima că în 2019 mai sîntem doar 18,8 milioane. Cu totul, adică incluzând și minorii care nu au drept de vot.

Astfel, populația efectivă, reală, cu drept de vot, nu ar putea depăși 15,5-16 milioane de cetățeni, oricât s-ar strădui unii să ne convingă de altceva.

Cu alte cuvinte, există o marjă uriașă la dispoziția celor care vor să fraudeze alegerile! Milioanele de cetățeni inexistenți, cu CNP-uri false, generate de softul STS, râd de prin statisticile idioate pe care lumea le acceptă placid. Cum la fel acceptă și faptul că un serviciu secret gestionează alegerile!” (Nu mai girați securiștii! Nu sînt alegeri, e doar o bătaie de joc!)

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Președintele în funcție vrea și al doilea mandat, mai ales că așa i-au promis cei care l-au înscăunat. Cum a fost posibil „să câștige” alegerile un personaj mediocru și ridicol, batjocorit acum de toată lumea și în primul rând chiar de naivii care l-au votat, cu adevărat, sperând într-o minune? Citiți materialul care urmează și o să găsiți una dintre explicații…

Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), în data alegerilor europarlamentare, 26 mai 2019 : „Numărul total de alegători înscriși în Registrul electoral. Numărul total de alegători înscriși în Registrul Electoral este de 18.987.675 de persoane,  din care 18.835 au drepturile de vot radiate la data 26.05.2019, ca urmare a încadrării în prevederile art. 39 din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, cu modificările și completările ulterioare, referitor la radierea din Registrul electoral a alegătorilor cărora li s-a interzis exercitarea dreptului de a alege sau au fost puși sub interdicție.” (http://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral/)

Tot Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a revenit cu noi date privind numărul de alegători din ziua primului tur de alegeri, 10 noiembrie 2019: „Numărul total de alegători valabil la alegerile prezidențiale din data de 10 noiembrie 2019. Autoritatea Electorală Permanentă informează că în perioada electorală Registrul electoral a fost actualizat atât prin importuri de date de la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date și de la Direcția Generală de Pașapoarte, cât și prin radieri ale persoanelor efectuate în cadrul primăriilor.

Astfel, după efectuarea tuturor actualizărilor, situația numărului de alegători valabil pentru alegerile prezidențiale din data de 10 noiembrie 2019 este următoarea: Numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente este 18.217.156 de cetățeni; Numărul total al alegătorilor care au dreptul de vot interzis este de 19.215 cetățeni;” (https://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-valabil-la-alegerile-prezidentiale-din-data-de-10-noiembrie-2019/)

Diferența între numărul alegătorilor din mai și cei din noiembrie este de 770.519! Să nu-mi spuneți că au decedat sau au renunțat la cetățenie atâția cetățeni români în doar câteva luni fiindcă este incredibil, mai ales că la ăștia de la AEP electoratul creștea lunar cu numere amețitoare care sfidau până și bunul simț, contrar logicii și a scăderii demografice a românilora ccentuate din ultimii 30 de ani! Probabil că le-a fost atrasă atenția de complicii lor din serviciile secrete (STS și SRI) că e prea gogonată raportarea cu aproape 19 milioane de alegători români (18.987.675) și să mai taie din ei!!!

Populația scade demografic an de an, doar electoratul crește, tot an de an!!! Noi mai suntem doar 18 milioane de toți, cu tot cu diaspora, dintre care trei milioane au sub 18 ani și nu votează, deci, electoratul real este de 15 milioane de alegători. Diferența de patru milioane de alegători de la cifra falsă de aproape 19 milioane de alegători, avansată de Autoritatea Electorală Permanentă și cea a electoratului real de 15 milioane sunt „voturi fantomă” cu care jonglează STS-ul pe traseul informatic de la BEJ la BEC și stabilesc câștigătorii de la prezidențiale, conform dorințelor stăpânilor coloniei. (STS a derulat Operaţiunea „Taurul” pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 )

La alegerile palamentare serviciile secrete trădătoare nu intervin, fiindcă acestea nu sunt decât rotiri de cadre, ca pe vremea comuniștilor, toți politrucii fiind slugi umile ale acelorași stăpâni ai coloniei România.

Însă, la funcția de președinte al României, serviciile secrete obediente stăpânilor străini ai României veghează ca românii să nu aibă acces. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Ceaușescu a fost ultimul președinte român, toți cei care i-au urmat au fost alogeni, chiar dacă purtau nume românești, până s-a trecut, în anul 2014, la „next level”, cu instalarea fățișă a unui Gauleiter alogen cu nume străin la cârma coloniei.

Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației. Asistăm la o sinistră farsă a „alegerilor libere” gestionate de STS și supervizate de SRI. SIE instigă „diaspora”, SRI manipulează pe Facebook și STS numără voturile!

Toți oamenii președintelui: Serviciul Român de Informații (SRI).

   Care este populația României, câți români sunt în total pe întreg globul pământesc

La 1 ianuarie 2019 populaţia după domiciliu a fost de 22 171 mii persoane, în scădere cu 0,2% faţă de 1 ianuarie 2018.”,  conform Institutului Național de Statistică (INS), adică 22.171.000 cetățeni români. (http://www.insse.ro/cms/ro/content/popula%C5%A3ia-dup%C4%83-domiciliu-la-1-ianuarie-2019) Conform aceleiași surse „La 1 ianuarie 2019 populaţia rezidentă a fost de 19 405 mii persoane, în scădere cu 125,5 mii persoane faţă de 1 ianuarie 2018.” (http://www.insse.ro/cms/ro/content/popula%C5%A3ia-rezident%C4%83-la-1-ianuarie-2019-%C5%9Fi-migra%C5%A3ia-interna%C5%A3ional%C4%83-%C3%AEn-anul-2018)

Populaţia după domiciliu reprezintă numărul persoanelor cu cetăţenie română şi domiciliul pe teritoriul României, delimitat după criterii administrativ-teritoriale.”, conform Institutului Național de Statistică (INS).

Populaţia rezidentă reprezintă totalitatea persoanelor cu cetăţenie română, străini şi fără cetăţenie, care au reşedinţa obişnuită pe teritoriul României. Adică populaţia rezidentă reprezintă populaţia de facto care exclude emigranţii, dar include imigranţii. Populaţia rezidentă la o anumită dată a fost determinată conform metodologiei şi reglementărilor internaţionale în domeniu.”, conform Institutului Național de Statistică (INS).

Tot Institutul National de Statistică ne spune, foarte grijuliu: „Atenţie: A nu se confunda populaţia după domiciliu cu populaţia rezidentă!” (http://www.insse.ro/cms/files/statistici/comunicate/com_anuale/populatie/precizari_metodologice_1ian2018.pdf)

Atenție la șmecheria cu „populația rezidentă” și „populația după domiciliu”, confuziile create intenționat!

Atunci, cum mama dracului „populația rezidentă” (19.405.000), care conform definiției ar include și „populația după domiciliu” (22.171.000), este mai mica dcât aceasta din urmă? Vorbim de cetățenii aflați „pe teritoriul României”!!! Unde sunt 2.766.000 de persoane, diferența de locuitori români și străini împreună? Asta era concluzia noastră pripită, deoarece nu sesizasem „din prima” diferențele dintre cele două noțiuni.

Ne-am lămurit că, de fapt, populația de domiciliu include și românii care trăiesc efectiv în străinătate dar și-au păstrat cetățenia română precum și domiciliul din acte în România, dar am înțeles asta doar după ce am luat  „lumină” privind diferența dintre noțiunile „populație după domiciliu” și „populație rezidentă” tot de la INS:

Este evident că între cele două noţiuni privind populaţia există unele diferenţe metodologice precum:

 – populaţia după domiciliu include doar cetăţenii români, cea rezidentă include persoanele indiferent de cetăţenia lor care trăiesc pe teritoriul României la un moment dat;

 – populaţia după domiciliu nu include totalitatea imigranţilor în România, ci doar pe cei care au obţinut cetăţenia română;

populaţia după domiciliu include un număr de persoane care nu se află fizic pe teritoriul României, dar care îşi menţin domiciliul în România şi au reşedinţa obişnuită în altă ţară. [N.N.: Înseamnă că numărul 22.171.000 reprezintă totalitatea cetățenilor români din țară și străinătate!]

                           Populaţia rezidentă versus populaţia după domiciliu

Principalul avantaj al indicatorului privind populaţia rezidentă este acela că elimină posibilitatea dublei înregistrări (numărări) a unei persoane în două zone geografice diferite, la un anumit moment de timp. Indicatorul analizat prezintă o importanţă deosebită cel puţin din 3 perspective:

 – din perspectiva Uniunii Europene, cunoaşterea numărului populaţiei care trăieşte efectiv pe teritoriul fiecărui stat membru are o importanţă majoră în determinarea majorităţii calificate de vot în Parlamentul European, dar şi în vederea alocării fondurilor europene;

 – din perspectivă naţională, cunoaşterea repartiţiei teritoriale a populaţiei rezidente ajută Guvernul în planifi carea şi implementarea unor politici corecte de repartizare a resurselor, de dezvoltare a infra-structurii, de realizare a unor investiţii strategice, de construire a unor unităţi sociale etc.;

– din perspectivă locală, administraţia publică locală este interesată să cunoască pe de o parte, numărul persoanelor care au pot, la un moment dat, avea nevoie de diverse servicii sociale (unităţi sanitare, de învăţământ, infra-structura de transport etc.), iar pe de altă parte care este numărul real al potenţialilor plătitori de taxe şi impozite locale, putând astfel să-şi programeze corect veniturile şi cheltuielile viitoare.

Principala utilizare a numărului populaţiei după domiciliu este cea electorală. În condiţiile creşterii fenomenului migraţionist în România, indicatorul privind populaţia după domiciliu îşi pierde din importanţă, acesta serviind la continuarea unor serii de date şi având un rol în ceea ce priveşte asigurarea unor comparaţii istorice între perioada actuală şi cele anterioare anului 1989. ” („Concepte metodologice privind populaţia”, Dr. Andoria Cristina IONIŢĂ , Roxana – Mihaela ŞERBAN, Institutul Naţional de Statistică) Sursa: http://www.revistadestatistica.ro/supliment/wp-content/uploads/2016/03/RRSS12_2015_A02.pdf

Deci, conform INS, numărul cetățenilor români din țară și străinătate, în 1 ianuarie 2019, era de 22.171.000. (!!!)

Nu am terminat, atenție sporită la ce urmeză! Conform Autorității Electorale Permanente (AEP): „Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 28 februarie 2019 este de 18.937.258, cu 200 mai mulți față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) pe această temă, potrivit căreia, la data de 31 decembrie 2018 figurau în Registrul electoral 18.937.058 de alegători români. (http://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral-la-data-de-28-februarie-2019/)

Deci, conform cifrelor oficiale, la finele lui 2018, în România erau înregistrați 22,1 milioane cetățeni români, dintre care 18,9 milioane cetățeni cu drept de vot. Numerele respective includ și românii din străinătate, așa-zisa „diaspora”. Ceea ce înseamnă că, după aceste cifre, numărul cetățenilor români cu vârsta până în 18 ani și fără drept de vot, din țară și străinătate, ar fi fost, la începutul anului 2019, de 3,2 milioane minori (22,1-18,9=3,2).

Însă,surpriză! La 1 ianuarie 2019, numărul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani, care aveau domiciliul în România, a fost de 4,14 milioane potrivit Institutului Național de Statistică. Deci, apar mai mulți minori în România decât totalul minorilor români de pretutindeni rezultat din calculele numerelor oficiale comunicate de autorități!!! Aproape un milion de cetățeni români (0,94), care pot să fie transferați scriptic de la minori la adulți cu drept de vot, este o diferență care poate fi folosită ca VOT FANTOMĂ  de către STS.  Numai în acest caz, al minorilor, am descoperit aproape un milion de persoane inexistente care pot fi folosite ca voturi fantomă!

Tot conform datelor INS, numărul angajaților la începutul anului 2019 era de 5,5 milioane, iar al pensionarilor din România era 5,1, deci în ianuarie 2019 aveam în țară un total de 10,6 milioane cetățeni maturi peste 18 ani și cu drept de vot (5,5 +5,1=10,6).

Dar, dacă scădem maturii din România din numărul celor cu drept vot rezultă 8,3 (18,9-10,6=8,3) milioane de cetățeni care nu muncesc în țară și nici nu sunt pensionari. Am stabilit clar că totalul minorilor români, din țară și străinătate era în ianuarie 2019 de 3,2 milioane persoane. Scăzând cei 3,2 milioane de minori din numărul de 8,3 milioane de adulți care nu muncesc în țară și nici nu sunt pensionari rămân 5,1 milioane cetățeni români care sunt români cetățeni maturi care trăiesc în străinătate. Acest număr include și cetățeni români din țară care nu muncesc și nu sunt nici pensionari.

AEP mentiona la începutul anului 2019  că, din totalul de alegători români care figurează în Registrul electoral, un număr de 18.266.936 au domiciliul sau reședința în țară, iar 670.322 au domiciliul în străinătate și sunt posesori de pașaport CRDS (paşaportul simplu electronic pentru cetăţeni români cu domiciliul în străinătate). Sursa: http://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral-la-data-de-28-februarie-2019/

Acum ați înțeles că alegerile sunt falsificate prin electorat fantomă, adică oameni care nu există în reaalitate și jonglează STS-ul cu cifrele așa cum vor stăpânii coloniei care desemnează guvernantul, că marioneta de la Cotroceni numai președinte nu este, iar român cu atât mai puțin?!

Concluzia? A fost relevată de Mark Twain în urmă cu două secole: „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.

                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

Citiți aici prima parte a articolului: Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (I)

Citiți și:

Pentru cei care mai aveau dubii: Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor prezidențiale!

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

S-a pregătit cadrul legal pentru fraudarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, din luna noiembrie 2019?!

Noul șef STS a fost adus special de la Sibiu pentru ca Iohannis să rămână președinte încă un mandat

STS și-a luat țara înapoi! Primele rezultate ale prezidențialelor din toamnă!

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

 

3 Comments

  1. IQ100

    la 65% cred ca 55% au fost “anal fabeti functionali” pe bune

  2. Ce legătură are articolul acesta cu Dan Puric și BOR?

  3. Mda

    Romania face parte din Matrix-ul Global . Fiecare spera in aproapele sau la salvare, dar nimeni nu se implica in salvare astfel rămânem cu regia si visul “libertatii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.