Colimator

Papa Francisc a acceptat să fie prezent la declararea autonomiei teritoriale a Ardealului?!

  Autoritățile de la Budapesta i-au pregătit pe ungurii din Ungaria și pe etnicii maghiari din România pentru marele eveniment, […]

 

Autoritățile de la Budapesta i-au pregătit pe ungurii din Ungaria și pe etnicii maghiari din România pentru marele eveniment, pelerinajul iredentist programat la Miercurea-Ciuc pentru ziua de 1 iunie 2019 când, în prezența Papei Francisc, să fie declarată autonomia teritorială a Ardealului și, apoi, alipirea la Ungaria. În fiecare an, pelerinajul Rusaliilor catolice de la Șumuleu Ciuc a avut loc în sâmbăta dinaintea Rusaliilor. În anul 2019 pelerinajul catolic va avea loc în ziua de 8 iunie a.c. Pelerinajul iredentist , împotriva Poporului Român și a integrității teritoriale a României, este programat cu o săptămână mai devreme, sperând organizatorii și participanții că nu-i vede Dumnezeu și nici Sfânta Fecioară Maria.

Se știe că, după Marea Adunare de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918, la care au participat peste 100.000 de români din toate provinciile istorice ale Geției, Poporul Român a înfăptuit Marea Unire și a realizat România Mare.

Ungaria și organizațiile etnicilor maghiari din România nu au recunoscut niciodată Unirea de la Alba Iulia și au luptat continuu împotriva Poporului Român și a Statului Național Unitar Român. La începutul anului 1919, Republica Sovietică Socialistă Ungaria, condusă de Bella Kun și Rusia Sovietică  în frunte cu Vladimir Ilici Lenin au declanșat un război împotriva României pentru cucerirea Ardealului și instaurarea Comunismului ale cărui baze teoretice au fost puse de tovarășul Karl Marx și „soția” sa cu barbă, tovarășul Engels. Atunci, Armata Română i-a învins pe cotropitori și la 4 august 1919 a ocupat Budapesta. După Tratatul de la Trianon din 4 iunie 1920, Ungaria a obținut o parte din Sfântul Pământ Românesc până la Tisa, unde locuiau 1.200.000 de români care aveau 192 de biserici ortodoxe și greco-catolice.

În ultimii 100 de ani, Ungaria și iredentismul maghiar, au acționat continuu împotriva României și a Poporului Român aplicând, de regulă, politica pașilor mărunți cu scopul de a anexa Ardealul. După Diktatul de la Viena din 30 august 1940, Ungaria condusă de amiralul fără flotă Horthy Miklos a săvârșit numeroase atrocități împotriva românilor și evreilor din Ardealul cedat de regele Carol al II-lea. Pentru miile de români uciși în chinuri groaznice de către unguri și cei peste 156.000 de evrei trimiși în lagărele din Germania de către Ungaria nici până astăzi autoritățile acestei țări nu au cerut scuze Poporului Român și nu au plătit despăgubiri pentru victimele Holocaustului.

Adevărul istoric cunoscut și de către conducătorii Ungariei și de către unguri este că Poporul Român este urmașul real al Poporului Get, Primul Popor de pe planeta Pământ pe care Bunul Dumnezeu l-a așezat, cu cel puțin 7.000 de ani î.Hr., în Geția Edenică, în Grădina Maicii Domnului. Acesta este Dreptul Istoric Primordial al Poporului Get și al Poporului Român asupra teritoriului din multimilenara Vatră Sfântă și Strămoșească.

          Din Istoria Europei se știe că hoardele barbare ale hunilor au ajuns pe bătrânul continent și s-au așezat în Câmpia Panonică, în jurul anului 900 d.Hr. Atunci, strămoșii noștri Geți au fost ospitalieri cu noii veniți. După 300-400 de ani, unele hoarde barbare ale hunilor au migrat, din nou, în număr mic și s-au așezat în unele localități Getice din Ardeal, cu o vechime de câteva mii de ani. Capitala Ungariei, orașul Budapesta își trage numele de la cetatea Getică Buda ale cărei ruine sunt bine conservate și constituie un punct de atracție turistică.

Până la Tratatul de la Trianon, din anul 1920, Ungaria nu a existat ca stat în Europa. Mincinoșii științifici oficiali de la Budapesta, care au falsificat grosolan Istoria acestei țări, i-au învățat pe politicienii maghiari despre așa-zisul mileniu de ocupație a Ungariei asupra Ardealului care a durat 51 de ani, de la 1867 până în anul 1918.

Sfidând Adevărul și Dreptul Istoric al Poporului Român asupra Ardealului, conducătorii Ungariei, ai bisericilor catolice maghiare și ai numeroaselor organizații ale etnicilor maghiari din România au programat, în complicitate cu Papa Francisc, ca pe Sfântul Pământ Strămoșesc Românesc, în mijlocul țării noastre, la Miercurea-Ciuc, în ziua de 1 iunie 2019 să declare autonomia teritorială a Ardealului și să acționeze în plan extern pentru recunoașterea acesteia, după modelul Kosovo.

          Pentru a putea pretinde aplicarea principiului autodeterminării popoarelor, Ungaria a acordat dublă cetățenie pentru circa 4,2 milioane cetățeni români (din care 1,2 milioane etnici maghiari) și a cumpărat multe sute de mii de hectare de teren agricol și păduri în Ardeal.  Acestea se adaugă la zecile de mii de imobile dobândite ilegal de multe persoane juridice și persoane fizice maghiare la care Statul Român le plătește anual peste 500 milioane euro la hoții de imobile şi la cei care au fost împroprietăriţi ilegal.

          Cu ştiinţa şi acordul Papei Francisc, la este pregătită participarea Preşedintelui Ungariei, a Primului-ministru, a întregului Guvern și Parlament de la Budapesta, a europarlamentarilor din Ungaria (inclusiv a pastorului Tokes Ladislau), a liderilor organizațiilor maghiare din Bazinul Carpatic, din alte țări europene, din S.U.A., Canada și Australia, precum și a peste 100.000 de unguri din Ungaria, Serbia, Slovacia, Cehia, Croația, Ucraina și foarte mulți din România, organizați de U.D.M.R. și bisericile catolice maghiare.

          Serviciul Român de Informații (S.R.I.) și Serviciul de Informații Externe (S.I.E.) au aflat și i-au înștiințat în scris pe Președintele României, Primul-ministru, Președintele Senatului și Președintele Camerei Deputaților despre ce a pregătit Ungaria împreună cu Papa Francisc împotriva Poporului Român și a integrității teritoriale a României! Cu toții ascund Adevărul și nu acționează pentru a interzice vizita Papei Francisc în România și pelerinajul iredentist inventat la Miercurea Ciuc pentru ziua de 1 iunie a.c., unde urmează să fie declarată autonomia teritorială a Ardealului, limba maghiară ca limba oficială în Ardeal și să fie arborate mii de drapele ale Ungariei.

          Partidul România Noastră solicită autorităților Statului Român să acționeze, de urgență, pentru:

          1. Informarea corectă a Parlamentului și  Poporului Român despre pregătirile făcute de Ungaria, împreună cu U.D.M.R. și Papa Francisc, pentru dezmembrarea teritorială a României și declararea autonomiei Ardealului.

          2. Interzicerea vizitei Papei Francisc în România.

          3. Declararea ca persoană non grata a conducătorilor din Ungaria, inclusiv ai partidelor politice, care s-au pronunțat ori au acționat pentru autonomia teritorială a Ardealului.

          4. Scoaterea în afara legii a U.D.M.R., a Partidului Civic Maghiar (P.C.M.) și a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (P.P.M.T.).

          5. Eliminarea U.D.M.R. de la guvernarea României și a reprezentanților acestei organizații șovine, extremiste și  antiromânești din toate instituțiile Statului Român, atât cele centrale, cât și cele locale.

          6. Interzicerea Universității de vară antiromânești de la Tușnad, organizată de Ungaria și U.D.M.R,.

          7. Interzicerea separatismului școlar și universitar pe criterii etnice, a limbii maghiare în instituțiile publice și a denumirilor de localități în limba maghiară, identice cu cele din timpul ocupației horthyste.

          8. Dezarmarea formațiunilor paramilitare maghiare din Ardeal.

          9. Informarea tuturor organismelor de conducere ale Uniunii Europene, a Parlamentului European și a Guvernelor din toate țările membre ale Uniunii Europene despre acțiunile Ungariei vizând dezmembrarea teritorială a României.

                                                                               Dr. Gheorghe Funar

                                                             Președintele Partidului România Noastră

                          Candidat la funcția de Președinte al României, la alegerile din noiembrie 2019

 

 

 

Cluj-Napoca,

5 februarie 2019

7 Comments

 1. Daca se va intampla asta ceea ce nu-mi vine sa cred ce citesc atunci santem de toata mila si rusinea Europei.Trebui opriti numaidecat sa faca asa ceva prin toate mijloacele posibile .Daca se intampla asta eu personal nu ma voi mai simti ro.an niciodata.

 2. Bratie

  Pentru Țara noastră suntem pregătiți de orice ,,, și pentru moartea dacă e nevoie,.nu e prima și nici ultima oară . Papa să-și vadă de Vaticanul lui nu de jegurile de Ungurii . cât dracu să-i mai suportăm?

  • Nelu Manea

   când statul este slab , când lupii dau târcoale , nu mai e loc de vorbe ! Arma cuvântului va fi slaba ?
   Ridicati arma ce taie de la rădăcina ! Raul nu se doboara cu viclesug ci cu tărie !

 3. Sper sa nu vina nimeni în vizită și ca maghiarii și ungurii sa își vadă de treaba lor sa spună merge ca trăiesc în tara noastră în comunități destul de mari dat despre Francisc sa își vadă de lungul Vaticanului ce sa caute el la noi???

 4. Vasile ivan

  Daca Vaticanul împreuna cu sfantul catolic Papa Francisco,atenteaza si participa cu alte tari sau grupari etnice la dezbinarea si împartirea teritoriului Romaniei,atunci declaratia de razboi este oficiala.Eu personal, Ivan Vasile cetatean al Romaniei sunt Militar Voluntar cu drept de exercitiu.

 5. De cand e lumea si pamantul,vaticanul si-a bagat coada in toate conflictele globale…daca stirea e pe bune si nu e fake sau propaganda, atunci e cazul sa-mi pregatesc actele pt emigrare .

 6. Intradevar infricosator am 74 de ani dar bun de lupta vin in tara pt asa ceva pe pe mama lor hodorogu ala de ,,homosexual,, batran sa faca asa ceva ..pactul diavolului co bozgorii.. il tragem in teapa . sa incerce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*