Colimator

Poliomielita, un subiect tabu?

      Despre toate bolile – în special despre cele infecțioase! – avem dovezi consistente că ele au existat […]

 

 

 

Despre toate bolile – în special despre cele infecțioase! – avem dovezi consistente că ele au existat încă din vechime! Sunt celebre o grămada de epidemii: ciumă, holeră, tifos etc. Acum 2.500 de ani, la Atena era ciumă! Oamenii, îngroziți, au întrebat Oracolul din Delfi: „Ce să facem?!”. Oracolul a răspuns: „Reinstaurați Jocurile Olimpice!”. Adică tot sistemul de educație fizică aferent, cu reguli de igiena, de hrănire, de călire cu factori naturali de mediu (apă, aer curat, soare, mișcare) etc. Și ciuma a dispărut!

Consumul de fructe de mare alterate a declanșat holeră. Mâinile nespălate, dizenteria. De cum s-a impus regulă spălării mâinilor de 5 ori pe zi și s-au făcut cișmele în piețe, boală a dispărut!

La oraș, în ultima sută și jumătate de ani, condițiile de igiena s-au îmbunătătit constant: curățenie stradală, gestiunea gunoiului, apă curentă, controlul alimentelor, anchete epidemiologice și izolarea cazurilor de îmbolnăvire, spitale specializate, medici specializați, serviciu de Ambulanță, laboratoare, rețea de informare, rețea de educație fizică etc. …
Acestea sunt cauzele pentru care majoritatea bolilor infecțioase-contagioase au dispărut!

polio 5

Dar există o boală care se comportă atipic : poliomielita! Nu există dovezi ale existenței ei în Antichitate, Evul Mediu sau Renaștere. Cu excepția unui mic basorelief egiptean, de acum 3.300 de ani, care este suspect de explicit. Desigur, în acea perioadă, viață era mult mai supusă traumatismelor, pe șantierele de construcții  –  mai ales în Egipt!  –  sau pe câmpul de luptă! Dar acest basorelief apare peste tot, cu mențiunea că personajul în cauza are poliomielită. S-au mai avansat niște ipoteze, cum că niște mumii ( tot egiptene) aparțin unor foști bolnavi de poliomielită, dar nu s-a demonstrat nimic.

Mai exact, din 5.500 de ani de istorie scrisă și unanim recunoscută, vreme de 5.400 de ani nu sunt menționate cazuri de imbolnăvire, în afară de nenea acela din Egipt! E de mirare că, o boală așa de cumplită și de contagioasă, nu a făcut ravagii, mai ales în condițiile traiului precar din Evul Mediu! Mai mult, cu toate că perioadele acestea abundă de cronicari, istorici, medici, pictori etc, nu avem mărturii despre cazurile de poliomielită! În rest, avem despre majoritatea bolilor cunoscute! Dar despre poliomielită, NU!

Poliomielita a „luat avânt” odată cu creșterea gradului de urbanism, cu creșterea nivelului de trai și apariția marilor orașe! În ultima sută de ani! Nu e ciudat? Mulți fraieri la un loc, asta înseamnă un singur lucru: vânzări!

În ceea ce privește dovezile științifice, despre intoxicația cu pesticide și apariția Poliomielitei, există nenumărate!

polio 1

Prima poză e cu gravură despre care spuneam. Trebuie să știți că în Egipt, istoria falsurilor este fabuloasă. Pentru 100 $, un pietrar va face o gravură cu ține stând la masă cu Ramses cel Mare-să juri că acum e scoasă la lumina, după milenii!

polio 2

Apoi avem un papyrus, o copie de 5$. Și o radiografie,  poate ne spune un radiolog mai multe…  Vede el că e de la o mumie? Căci poate fi de la un bolnav contemporan.

polio 3
În ceea ce privește basorelieful, datat „aproximativ” de pe vremea lui Amenhotep III, îl consider (personal) un fals grosolan! Am cel puțin 10 motive – asta la fotografie! – să cred că artefactul este un fals făcut pentru  manipulare! Nu dezbat aici. În plus, imaginea lui este un „icon” al tuturor articolelor despre luptă anti-polio! Peste tot se începe cu poza asta, se zice că polio e o boală de „dimensiuni istorice”, apoi se sare direct la 1900! Înțelegeți? De la anul 1350 înainte de Cristos?! 3.200 de ani fără relatări despre poliomielită?!?! E o boală asimptomatică-convenabil! Și cică numai 1% dintre cei infectați, ar putea paraliză. De aici, încep să se încurce în minciuni!

Deci „ar putea” paraliză 1%, dar cică ar fi fost în State, la 1880, o epidemie colosală! Ce chestie! Vă spun eu ce a apărut în 1839: fotografia! Adică un amărât de acum 3.300 de ani, vede un șchiop și îl desenează! Deși problemele ortopedice în Egipt erau cvasi-întâlnite și dovedite de radiografiile mumiilor, ortopedia egipteană era destul de avansată! Dar, în SUA, nu fotografiază nimeni măcar un caz dintr-o epidemie de „proporții”?! Deși erau pozați toți pistolarii și indienii? Să fim serioși!

Personal, creditez existența virusului polio cu 1%. Sunt 99% convins că e o super mânărie cu vaccinurile, veche de vreo 70 de ani, derulată ca fenomen parazit pe lângă malformațiile induse de folosirea celebră a DDT-ului. Care, cică, nu afectează omul și  –  CRONOLOGIC!  –  a apărut odată cu poliomielită. Pesticid „inofensiv”. Așa s-a crezut inițial. Se obțineau recolte fabuloase și existau reclame ce înfătișau copii veseli, care se răcoreau vară, pe câmp, la duzele de stropit ale cisternelor cu DDT. Or, acest pesticid afectează sistemul nervos. Hai să o scurtăm: evreul austriac Othmar Zeidler a inventat DDT-ul în 1874, conf. Wikipedia. Așa că prima epidemie de poliomielită (extinsă și în State, cum aminteam) a avut loc în 1880.

https://www.dzr.org.ro/poliomielita-o-boala-provocata-de-pesticide-si-insecticide-care-n-a-fost-eradicata-de-catre-vaccinuri/

http://burebista2012.blogspot.com/…/ce-nu-stiati-despre-vac…

Mie mi-a plăcut mai mult linkul al doilea.

Rămâne o întrebare: Ce conține vaccinul antipolio? În toate cazurile de polio induse prin vaccinare, inițial avea de suferit membrul de pe partea unde se făcea injecția. Nu sunt medic, dar nu-s chior! Și am văzut cu ochii mei cazuri de polio. Primul caz l-am văzut de copil:  dl. profesor Dansoreanu, de la catedra de biofizică, trăgea un picior după el. Nu uit. Apoi, un copil în Deltă Dunării, după care unul pe o stradă din Cairo. Apoi, am întâlnit un junior mutilat, la o sală de sport din Germania. Aspect identic! Mi-a spus că l-a mușcat un păianjen, când avea 3 ani. Crescuse în Sydney, Australia. Deci, o neurotoxină care i-a atacat nervii motori.

                                                                                                                                  Gabriel LUPAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.