Fără categorie

10 august 2019 și politica hienelor: Iohannis, PNL, USR

     10 AUGUST ȘI POLITICA HIENELOR: IOHANNIS, PNL, USR!                   PNȚCD DENUNȚĂ […]

 

   10 AUGUST ȘI POLITICA HIENELOR: IOHANNIS, PNL, USR! 

                 PNȚCD DENUNȚĂ PRACTICILE NEDEMOCRATICE!

Se împlinește un an de când întreaga propagandă iohannisto-soroșisto-globalisto-neomarxistă a organizat diversiunea din Piața Victoriei. Cu cel puțin o lună înainte, toate gurile de foc ale aparatului – Realitatea TV, Digi24 în special și reteaua de milioane de conturi facebook, cu contribuția directă a tuturor structurilor de partid ale PNL și USR, începuseră provocarea, chemarea la violență și la ocuparea sediului Guvernului prin forță.

A fost vorba, fără niciun fel de discuție, de organizarea unei LOVITURI DE STAT, sub pretextul unei REVOLTE A DIASPOREI! Caracterul de acțiune organizată în laboratoare a fost vădit încă înainte de eveniment, iar comportamentul complice al SRI – prin inacțiune și refuzul de informare, dar, cum s-a văzut mai târziu, și prin posibile acțiuni subterane -, a fost vădit pentru orice observator avizat.

Ca un corolar, ca din întâmplare desigur, erau prezente marile agenții de presă și televiziuni europene și globale, pregătite să transmită în direct „revoluția” din România!

Lovitura de stat a eșuat! Dar nu pentru că Jandarmeria ar fi apărat Guvernul, cum s-ar crede! Acest lucru a fost luat în considerare de la bun început de organizatori. Ci, pentru că populația nu a aderat la acțiune, pentru că manipularea nu a avut sprijin popular. Dacă în Piată ar fi fost prezenți 150.000 – 200.000 de participanți, nu s-ar fi putut face nimic, pentru că dezordinea provocată de violențe ar fi făcut inutilă intervenția: din contră, intervenția ar fi creat un și mai mare haos, ca o instigare în plus. Cei 50.000 – 70.000 de participanți n-au făcut masa critică.

Evident că în Piață n-au fost mai mult de 2.000 – 4.000 de oameni veniți din diaspora, restul fiind sau grupuri politico-civice organizate, sau persoane care au căzut pradă uriașei manipulări.

Eșecul loviturii de stat trebuia acoperit, ulterior, cu o altă diversiune, prin culpabilizarea Jandarmeriei. Însuși Iohannis a cerut, imediat după eșecul acțiunii, punerea sub acuzare a șefilor instituțiilor, iar Augustin Lazăr – procurorul torționar – a executat de îndată. Au fost alertate, de asemenea, toate instituțiile europene, care au urlat în cor, situație care nu a avut loc, de pildă, în cazul „vestelor galbene”, unde Jandarmeria franceză a acționat cu brutalitate, zeci de persoane murind în timpul violențelor. Când europarlamentari români au cerut același tratament ca în România, Timmermans și Juncker au spus: niet!

Așteptăm azi un nou 10 august, folosit pentru lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis de către PNL. Îngrozitor! Nici vorbă despre program politic al prezidențiabilului! Ei își construiesc întreaga strategie pe același scenariu: URA ȘI VIOLENȚA! Aceasta este democrația? Ce bestii!

PNȚCD cheamă la vigilență și calm și denunță practicile nedemocratice ale lui Iohannis, PNL și USR, care instigă la violență pentru preluarea puterii de stat, călcând în picioare Constituția!

                                                                      Aurelian PAVELESCU, președinte PNȚCD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *