Puncte de vedere

PAS CU PAS, proiectul de distrugere a României se derulează implacabil

  Motto: Cugetaţi, cugetaţi, cugetaţi… PRELIMINARII LA DISPARIŢIA UNEI NAŢIUNI Serial documentar pentru televiziune. Schiţa scenariului.         […]

 

Motto: Cugetaţi, cugetaţi, cugetaţi…

PRELIMINARII LA DISPARIŢIA UNEI NAŢIUNI
Serial documentar pentru televiziune. Schiţa scenariului.

                     SEZONUL I – România şi românii

                                                           8 EPISOADE:
1. Extincţia populaţiei. Emigrare masivă, forţată de slăbirea rapidă şi dramatică a economiei naţionale şi de existenţa unei săracii care plasează România pe locul doi în Europa, cu 40% din totalul populaţiei aflat sub pragul de subzistenţă – numărul românilor plecaţi la muncă în străi­nătate, numai pe parcursul anului 2009, a fost de circa 3.000.000 de persoane, urmaţi apoi anual de alte sute de mii .
Exodul creierelor – medici, ingineri, informaticieni, cercetători, specialişti din toate domeniile. Natalitate în picaj accentuat – Romania se află în al 26-lea an de declin demografic. Dacă la începutul anului 1990 România avea 23,2 milioane de locuitori, în anul 2015 are o populaţie de sub 20 de milioane. Creşterea ratei sinuciderilor – 8 persoane s-au sinucis pe zi, în 2011, în România, potrivit unui raport al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”. Sistemul medical în colaps – lipsa fondurilor de la bugetul de stat şi a medicilor etc.
Practicarea unui sistem de învăţămât total neperformant – dacă în 1930, potrivit recensământului, în România numărul analfabeţilor era de 9,8 milioane de persoane, iar în perioada comunistă, analfabetismul fusese aproape eradicat, în prezent, România a ajuns din nou ţara cu cei mai mulţi analfabeţi din Europa, cu peste 2 milioane. La bacalaureatul din iunie 2012, la 54 de licee din România niciun elev nu a reușit să promovezpe examenul maturității. În 2013, rata medie de promovabilitate la examenul de bacalaureat a fost de 55,4%.

CONCLUZII: „Ubi bene, ibi patria” (Unde este bine, acolo este patria) – sentinţă formulată de poetul roman Marcus Pacuvius (220-130 î.Hr.), citat de Cicero în Cartea a V-a din „Tusculanae Disputationes”, anul 45 î.Hr. Acest dicton latin, parafrazat sub formula „Ubi panis, ibi patria!” (Unde este pâine, este patria), a fost declarat deviza emigranţilor de pretutindeni, de scriitorul J.Hector St.John de Crevecoeur, în cartea sa „Letters from an American farmer”, publicată la Londra, în anul 1782.

2. Neantizarea teritoriului naţional. Vânzarea şi concesionarea de terenuri cetăţenilor străini, în baza unor legi inacceptabil de permisive. – S-a terminat cu „Nu ne vindem ţara!”. Jupuirea României prin retrocedări frauduloase de bunuri immobile – case, terenuri/munţi, păduri etc. – chiar şi sate întregi(!) cu bisericile şi cimitirele lor, pădurile defrişate masiv imediat după dobândirea lor în instanţă. Despăgubiri uriaşe, urmare a unor supraevaluări exagerate – permise de o legislaţie special concepută pentru jaf şi acordate inclusiv cetăţenilor străini, printre care chiar şi moştenitori ai unor hortişti şi criminali de război(!).

CONCLUZII: „Corruptissima republica plurimae leges” (Statul cel mai corupt are şi cele mai multe legi), dicton al istoricul Publius-Cornelius Tacitus (55–115 d.Hr.).

3. Spolierea economiei naţionale. În „strategia” haotică a politicilor economice româneşti de după ’90, sigura certitudine predictibilă a fost corupţia. Desfiinţarea industriei – site-ul http://www.ziar15minute.net/2013/04/04/ prezintă o listă, cuprinzând 1256 de mari întreprinderi româneşti, cu peste 1000 de angajaţi pe unitate, unele ajungând la mai mult de 10.000 de salariaţi, care au fost distruse, falimentate sau privatizate fraudulos de către guvernele care s-au perindat la conducerea ţării în ultimii 25 de ani. Întreaga suprafață a României concesionată străinilor pentru exploatarea tuturor resurselor naturale (petrol, gaze, aur etc.), în condiţii dezavantajoase statului român. Cheltuieli imense din bugetul de stat pentru achiziţii păguboase dictate din exterior – fregate, avioane, armament etc. Un sistem financiar bolnav, cu o economie subterană uriaşă – în anul 2013, reprezenta 40 de miliarde de euro, cu un mecanism de impozitare fiscală neeficient – în 2010 evaziunea fiscală a fost de 10 mld. Euro – şi având funcţionari corupţi până la cel mai înalt nivel – vezi cazul fostului şef al ANAF Sorin Blejnar -, cu împrumuturi uriaşe la bănci precum FMI şi BM – aflată la zero în 1989, la începutul anului 2010, România avea o datorie externă totală de 80,2 mld. Euro/numai într-un an, 2009, România a împrumutat 17,9 mld. Euro.
CONCLUZII: Românii trăiesc drama unor fenomene economice care parcă fac parte dintr-o nedescoperită încă „Lege a distrugerii accelerate”. Ceea ce s-a construit în România în zeci de ani, dispare în luni, săptămâni şi zile. În 1916, poetul Octavian Goga aprecia în jurnalul personal că, în România, clasa politică era compusă în totalitate din secături. Câţiva ani mai târziu, referindu-se la aceeaşi categorie de persoane, dramaturgul Victor Eftimiu declama: „M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!”. O explicaţie a dezastrului economic în care a ajuns astăzi România este şi faptul că, printre cei care conduc politic destinele ţării de peste doua decenii, evoluează în exclusivitate secături, lichele şi canalii.

Gaura (neagră) din steag, simbolul, plin de semnificatii (sumbre) al “revoluţiei” din decembrie 1989
http://www.danceyou.info/tag/constitutie

4. Corupţia endemică. Şeful statului (!) – 68 de dosare penale: acuzaţii de fals, uz de fals, abuz în serviciu în formă calificată şi continuată, bancrută frauduloasă, delapidare etc.-, prim-miniştri (!), miniştri, funcţionari la toate nivelurile, magistraţi, procurori, politicieni din întreg spectrul politic, parlamentari, baroni locali, “ciocoi” de toate dimensiunile şi culorile sunt cercetaţi sau chiar condamnaţi în afaceri monstruoase de corupţie şi de jefuire a avuţiei naţionale – în decembrie 2014, 32 de şefi de Consilii Judeţene, din totalul de 41, erau anchetaţi sau arestaţi preventiv pentru fapte de corupţie –. Şi, „cireaşă pe tort”, multe dintre aceste infracţiuni sunt muşamalizate de o justiţie politizată, selectivă, uneori implicată direct în fapte de corupţie de mare gravitate – a se vedea cazul procurorului şef(!) al DIICOT, Alina Bica şi cel al judecătorului la CCR (!), Toni Greblă. În privinţa „dispariţiei” Flotei României (peste 100 de nave comerciale, România pelocul 9 în topul mondial, în 1989), procurorii anticorupţie au decis neînceperea urmăririlor penale (NUP) pentru 7 persoane implicate, pe motiv că o expertiză proprie(!) a DNA a stabilit „un prejudiciu zero”(!), iar pentru fostul preşedinte Traian Băsescu, pe motiv că “faptele nu există”(!). Ce se poate deduce din aceste hotărâri ale procurorilor DNA? Eventual, ipoteza absurdă că un Triunghi al Brmudelor înghite nave româneşti, astfel că, pe cale de consecinţă, nu există vinovaţi („fapta nu există”) şi nu sunt pagube materiale („prejudiciu 0”). În mintea procurorilor DNA, singurii „iniţiaţi” ai naţiei, navele sunt undeva în zona esoterică a portului Constanţa, dar nu le vedem noi, proştii de români. Aşa ceva…?!?!
CONCLUZII: “România este mare, cine fură ăla are!”, „Ţara noastră îi bogată, fură tăţi şi nu să gată!”- ziceri din popor. „Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!” – lozincă scandată la demonstraţiile de stradă.

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-16996675-
România este percepută drept una dintre cel mai corupte ţări din Europa
http://www.dantomozei.ro/2014/04/1

5. Distrugerea patrimoniului cultural naţional. Furtul la dimensiuni monstruoase, mai ales în perioada vidului legislativ de după 1989 – monede dacice, artefacte, obiecte de artă populară, tablouri, icoane, mobilier religios, bijuterii, elemente și chiar structuri din case populare – vezi şi afacerea GOJDU.

Ministerul Culturii nu are o “Listă a monumentelor istorice” la zi, cu o evidenţă clară asupra fiecărui monument în parte – Aceasta deficienţă gravă, denotă lipsa evidentă de voință a factorilor decizionali, cu efecte devastatoare, în care distrugerile sunt aproape permise. Restituiri ilegale de bunuri de patrimoniu. Neglijarea intenţionată a promulgăriiunei legislaţii protective pentru patrimoniul cultural naţional – lăsând cale liberă jafulu generalizat-. Fonduri nesemnificative, ca şi inexistente, alocate de la bugetul de stat – Ministerul Culturii are doar șase angajați  ?!?!?! care se ocupă de întregul patrimoniu cultural al României,la care se adaugă specialiştii de la cele câteva filiale din teritoriu.
Zeci de şantiere arheologice au fost pur şi simplu abandonate.
CONCLUZII: „Patrimoniul cultural din România este o chestiune de siguranță națională” – citat din interviul acordat de Şerban Sturdza, vicepreşedintele Ordinului Arhitecţilor din România,ziaristului Vlad Ignat şi publicat în ziarul Adevărul (27 martie 2013) şi în revista Historia (aprilie 2013).
Piese, de câte 1-1,5kg. (!) bucata, turnate din aur provenit de la monede Koson topite au fost vândute în străinătate ca fiind brăţări dacice şi, o parte (13, cântărind 12,633 kg), au fost răscumpărate ulterior, prin acţiuni ale Ministerului Culturii, cu sume exorbitante (6 milioane de Euro). Excrocheria îşi face efectul şi acum!
http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/bratarile-dacice-turnate-in-secolul-xx-109776
http://pensiunea-scarisoara.ro/

În 1920, Consiliul Orășenesc Brașov a donat (!?) Castelul Bran, bun de patrimoniu inestimabil, reginei Maria. E un blestem faptul că în România s-au găsit nemernici prădători de ţară, de-a lungul tuturor timpurilor şi în toate structurile sociale. La moartea sa, regina nu a lăsat castelul ţării căreia i se cuvenea, ca bun de patrimoniu de neînstrainat şi l-a trecut în testament în proprietatea fiicei sale Ileana. După 1948, Castelul Bran a fost naționalizat și a intrat în proprietatea statului român, fiind amenajat şi administrat ca muzeu de istorie și artă feudală. În 1987 a intrat în restaurare, lucrare terminată cu bani din bugetul statului român, în 1993.
La 18 mai 2006, după o perioadă de proceduri juridice foarte controversate, castelul este retrocedat. La data de 1 iunie 2009, intră pe deplin în posesia habsburgilor moștenitori: Dominic, Maria Magdalena și Elisabeta, fiind astfel definitiv înstrăinat.
Principalul vinovat al acestei acţiuni incalificabile împotriva patrimoniul cultural al României este fostul ministru al culturii Adrian Iorgulescu, implicat şi în alte afaceri necurate asemănătoare: retrocedarea Castelului Peleş, cazul aşa-ziselor brăţări dacice de aur etc.
Dar, e vinovată şi clasa politică de după 1989, în întregimea ei, pentru elaborarea legislatiei actuale, inadmisibil de permisivă când e vorba de avuţia naţiei.
La 15 ianuarie şi 26 februarie 2007, istoricul Mihai Pelin scria în „Cronica Română”: „Acum, Dominic de Habsburg vrea să vândă ceea ce i s-a oferit în conditii perfect ilegale… Ce ar mai trebui ca lui Adrian Iorgulescu să-i intre în cap că se joaca cu focul? Actualul guvern îl apară şi-i cântă în strună, dar n-ar fi exclus ca un alt guvern să-i ceară socoteală pentru escrocheriile puse astăzi în operă. Şi chiar dacă nici aşa ceva nu va surveni, omul oricum va rămâne în istorie ca un ministru pe care l-a durut undeva de soarta patrimoniului cultural naţional şi de soarta culturii, în general… În schimb, în Parlament se vorbeşte despre formarea unei comisii de anchetă, care să cerceteze condiţiile evident suspecte în care a fost cedat unui cetăţean străin un bun remarcabil de patrimoniu cultural şi istoric. Ii dorim succes, deşi ne îngrijorează faptul că această comisie va lucra sub girul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor şi corupţiei a Camerei Deputaţilor, prin zelul căreia s-au acoperit destule matrapazlâcuri.” Ceea ce, din păcate, s-a şi întâmplat cu adevărat.

6. Slăbirea Bisericii Ortodoxe Române – Ortodoxia este percepută ca religie naţională în Romania, în primul rând datorită faptului că 86,8% din populație este de această confesiune (conf. recensământului din 2002) –. Scoaterea religiei din şcoli. Acceptarea pe teritoriul României a activităţii tuturor cultelor, sectelor, mişcărilor religioase esoteric – gen Biserica Scientologică -, şi a grupărilor spirituale –gen MISA -“Mişcarea pentru Integrarea Spirituală în Absolut”, iniţiată de Gregorian Bivolaru şi bazată pe practici sexuale neotantrice. Presiuni şi sprijin material din partea unor cercuri oculte din exterior pentru dezvoltarea în România a mişcărilor de emancipare a homosexualilor – având ca efecte directe disoluţia instituţiei familiei şi subminarea moralei creştine. Atacuri sistematice în mass-media –propagarea de informaţii denigratoare – şi în zona creaţiei artistice – filme, piese de teatru, artă plastică – blasfematoare: – Piesa de teatru„Evangheliştii” scrisă de Alina Mungiu Pippidi, în 1992, ridiculizează întreaga istorie a mântuirii. Iisus Hristos este prezentat ca un om fără personalitate, un pretext pentru o mare farsă religioasă, un profet supus manipulării şi apetenţei sexuale. Sfântul Apostol Pavel este în piesă un farsor şi un ucigaş, iar evangheliştii sunt nişte impostori plătiţi să scrie la comandă despre evenimente inexistente.
Pe scenă, secvenţele vulgare sunt numeroase şi culminează cu un act de sex oral(!) între Iisus şi femeia păcătoasă, care în Biblie este prezentată ca o pildă luminoasă de pocăinţă, spălând cu lacrimi picioarele Mântuitorului. Juriul Galei UNITER a desemnat „Evangheliştii” drept „cea mai bună piesă românească” a anului 1992, întrucât ar reprezenta un „proiect de resuscitare(!) a dramaturgiei româneşti”. Piesa a fost pusă in scenă la Ateneul Tătăraşi din Iaşi. – Filmul„După dealuri”, scenariul şi regia de Cristian Mungiu, este inspirat de romanele semnate de Tatiana Niculescu Bran despre cazul din 2005 al unei tinere care a murit la o mănăstire izolată din România, după o exorcizare. În fapt, este vorba despre acţiunile unui călugăr şi ale câtorva călugăriţe, ale căror fapte psihopatice, prin generalizarea indusă, sunt proiectate explicit asupra imaginii bisericii ortodoxe. Criticul de film Mircea Valeriu Deacă susține că“reperul principal al filmului ar fi icoana bisericească”. Pelicula a avut premiera la 19 mai 2012, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, unde Cristian Mungiu a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu.
http://roncea.ro/2012/11/21/
CONCLUZII: În Pastorala de Crăciun din 2014, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, a spus: „Credinţa noastră nu este un articol de import. Ea este sufletul cu care s-a născut poporul român. Este temelia vieţii noastre sufleteşti, e centrul ei de greutate, este siguranţa noastră în faţa neprevăzutului nostru istoric. Şi nu avem noi dreptul, şi nicio generaţie nu-l are, de a înstrăina sau profana, după gustul timpului, acest străvechi şi sfânt patrimoniu naţional al tuturor veacurilor şi generaţiilor româneşti … Or, eliminarea religiei din şcoli este un atentat  la fiinţa noastră naţională, la credinţa neamului nostru românesc, este o ofensă a maiestăţii divine”.

7. Discreditarea sentimentului naţional. Ridiculizarea noţiunii de patriotism. Aruncarea în derizoriu a valorilor naţionale. Crearea psihozelor facebookiste – componentă a manipulărilor cu ţinte globaliste -. Intoxicarea tradiţiilor naţionale şi a folclorului românesc – fenomenul “bălălău”, manelismul -.
CONCLUZII:
A. „Un popor fără tradiţii este un popor fără viitor“ – politicianul Columbian Alberto Lleras Camargo.
B. Din filozofia şi din morala manelistă: „Ban pe ban pe ban, pun ban pe ban / Fac afaceri mari în stil American / Că cel mai mult şi cel mai mult / Un lucru în viaţă mi-a plăcut / Să am euro şi parai / Dar fără să ridic un pai.” (Florin Salam); „Fur la tata bani cu sacu / Şi-i dau toţi să fiu al dracu / Şi când îmi vine mie pe chelie / O ţin din beţie în beţie / Vagabond de meserie… Dacă vrei să-ţi fie bine / Atunci scapă-mă de tine / Dar dacă te joci cu focul /Am să-ţi fac electroşocuri.” (Nicolae Guţă).
“Trimite o felicitare de ziua naţională speciei urbane ce arborează drapelul naţional cu mândrie.”
Această felicitare poate fi accesată şi expediată gratis prin bunăvoinţa site-ului:
http://www.ejungla.ro/felicitari/fullsize/1_Decembrie

8. Diabolizarea poporului. Promovarea pe plan mondial a unor imagini deformate în mod grotesc despre români, cu generalizări defăimătoare şi profund umilitoare. Românii, cei mai fioroşi hoţi, tâlhari şi criminali. Holocaustul din România hipertrofiat. Comunismul cel mai nemilos din lume. “Revoluţia” din ’89, cea mai sângeroasă. Dictatorul cel mai odios – Oare cine şi de ce a hotărât executarea acestuia în ziua sfântă a Crăciunului? – Nivelul de inteligenţă al românilor printre cele mai scăzute – Un studiu ştiinţific, publicat în 1940, de prof. C. Rădulescu-Motru, demonstra că românii aveau la acea dată o inteligenţă normală şi o rapiditate în gândire peste medie.
O altă cercetare, realizată în 2010, de profesorul Richard Lynn (Universitatea din Ulster), îi plasează pe români, în ceea ce priveşte coeficientul de inteligenţă al popoarelor europene, pe locul 27 din 29 de ţări . Trădătorii/vânzătorii de ţară cei mai eficienţi. Oportuniştii cei mai jalnici.

                                                               CONCLUZII:
1. Dacă este să dăm crezare acestor cercetări privind nivelele de inteligenţă, atunci nu putem decât să constatăm că locul codaş ocupat acum de noi în clasamentul european, mai ales la categoria de alfabetizare ştiinţifică – aproape jumătate dintre români (42%) cred că Soarele se învârte în jurul Pământului, în timp ce 7 procente nu ştiu ce să spună sau nu vor să răspundă –, se datorează unei degradări continue a societăţii româneşti.

2. Ultimele două opinii sunt pe cale de a fi larg acceptate. În primul rând, de cei care cred că ne merităm soarta. Că multe dintre nenorocirile de mai sus, inclusiv pocirea imaginii, ni le facem cu mâna noastră. E drept, uneori, acţionăm şi ca o consecinţă directă a unui semnificativ impuls. “Prietenii” ştiu din partea cui – vine provocarea -, de ce – este declanşată – şi cum – se manifestă.

                                                                    EPILOG
Tendinţele aproape suicidare ale evoluţiei României, în acest prim sfert de secol 21, vin ca o mănuşă pe mâna tot mai viguroasă a NOII ORDINI MONDIALE – NOVUS ORDO SECLORUM – Vestea bună (good news) – dacă ne încălzeşte cu ceva, eventual că moare şi capra vecinului – este că nu suntem singurii în această situaţie. Vestea proastă (bad news) este că noi suntem în vârful lănciilor şi nu este nici o noutate (no news) că ţintele ce urmează a fi străpunse – „glasul sângelui”, apartenenţa la o rasă, la un popor, la o cultură, la o religie– au o duritate redutabilă, care le-a permis să reziste de la începuturile omenirii până în prezent. Originea etno-culturală este considerată, mai ales în cercurile naţionaliste, ca fiind „ultima linie de rezistenţă împotriva haosului”.

                                                                                                                       Vasile MAIEREAN
https://archive.org/stream/VasileMaiereanPreliminariiLaDisparitiaUneiNatiuni#page/n1/mode/2up

6 Comments

 1. Florina Constantinescu

  Sintem deja Terminați nu tu agricultura(daca din nefericire am avea o seceta ,nația noastră va muri de foame deoarce nu se mai cultiva nimic -șăntem haznaua Europei) nu tu ec nu tu industrie n u tu infrastructura si pedeasupra tuturor relelor sau vindut toate bogățiile tari am uitat de defrișarea pădurilor Si va întreb ce se mai poate face ? Da exista un răspuns Dictatura militară

 2. Hshd

  Clarrr dictatura militara în interior …. nu o sa ne lase străinii ca deja vânzătorii de tara împreună cu străinii din interior cu nume românești au distrus armata și economia …o tara fără armata și resurse e sortita degradării . O lovitura militara interioara pe modelul 1989 dar dr data aceasta sa fie patriotica spre deosebire de precedenta,înlăturarea căpușelor de la conducerea societății .Alta șansă nu exista .Și aprobarea unei noi constituții pe modelul Islanda 2009 vezi google .

 3. Badea Constantin

  Asa e ! Pentru mine nimica nou. Le-am contorizat cu timpul. Si ce-mi pare rau, e ca, am avut nevoie de 73 de ani ca sa realizez ca suntem o natie cu o majoritate imensa de hoti si puturosi. Dictatura militara si glontul ne-ar mai putea trezi dar este o utopie. Mergem implacabil, catre disolutia Romaniei. De altminteri aparitia unui popor este de factura istorica iar disparitia lui, la fel. Si nu doar Romania va disparea de pe harta, ci si alte tari. Numai ca noi vom fi printre primii.

 4. George

  Discreditarea sentimentului National e aba pe locul 7 (penultimul) ?
  De acolo porneste totul.Dupa ce distrugi NATIONALISMUL,decaderea restului cum ar fi IDENTITATEA NATIONALA,cultura,traditia,istoria,obiceiuriile,religia etc vin de la sine.

  Eu ce tot spun ? TREBUIE SA reAFIRMAM Regatul Roman,aducem (si bate in cuie) NATIONALISMUL in politica,ELIMINAM OLIGARHIA BOLSEVICA EVREIASCA DE OCUPATIE si IESIM DIN eURSS,ORGANIZATIA TERORISTA si orice treaba cu ERORISTUL MONDIAL BOLSEVIC .
  Daca nu,in 2-3 ani MAXIM disparem de pe suprafata pamantului.
  Astlfe,in loc sa SARBATORIM CENTENARUL UNIRII in Regatul Roman SUPERB si reAFIRMAT,noi nu vom mai exista ca tara si popor,nu sa mai sarbatorim marile realizarii are Monarhiei si Natonalismul in aceasta tara binecuvanata.

  De ce crezi ca tot mai multe tari (toate din jurul nostru si tot mai multe si in vest) strang si/sau refac legaturiile cu MAMA RUSIE si vor sa iasa naibii din eURSS (asa zisul ue),organizatia mondiala terorista (asa zisa nato),TERORISTUL MONDIAL BOLSEVIC (asa zisa sua) si CAPUL TUTUROR DEZASTRELOR jidovii ?
  Pentru ca vad ciuma si norul negru de moarte si suferinta pe care il aduce TERORISTUL MONDIAL BOLSEVIC si stiu ca daca nu ies o sa sufere din cauza lui,pana la disparitie.

  Jidovii au recunoscut ca au creat,sustin si forteaza aceasta INVAZIE A CIORILOR SI ISLAMISTILOR in STATELE NATIONALE (si resutl tariilor) SUVERANE din continentul european,iar daca cercetezi cat de adanc sunt infipti jidanii care au creat (si se mandresc cu asta) bolsevismul si-l raspandesc non-stop (majoritatea “liderilor” jidovilor zic ca bolsevismul = iudaismul) pt a ELIMINA RASA ALBA si a DISTRUGE TARIILE (cu atat mai mult STATELE NATIONALE) si a rezulta o populatie corcita rasial si etnic.Dupa asta,se va adeverii ce a zis nea Hitler si anume “Poporul care va ramane pur va conduce lumea” iar asta (nu trebuie sa fie militar,mai ales la cat vor si reusesc sa se infiltreze jidovii) jidovii vor sa fie jidovii.

  Daca combini bolsevismul fanatic al jidovilor cu JINGOISMUL si complexul de superiortate al americanilor,obtii o bomba,o bomba care atat politic cat si militar DISTRUGE LUMEA IN FIECARE ZII,primii pe lista fiind DACII PRIMA CIVILIZATIE A LUMII.

  Ori facem asta,ori in 2-3 ani DISPAREM DE PE SUPRAFATA PAMANTULUI.

 5. viorel dan

  Am o propunere pentru STOPAREA declinului si exterminarea si distrugerea Romamiei :Arestarea procurorului general augusti Lazar , a sefei DNA Codruta Kovesi si judecarea in regim de urgenta (ca pe Ceausescu),arestarea si EXPULZAREA fascistului IOHANIS !!!

 6. Toată lumea da vina pe politicienii care au vândut țara si pe străinii care au cumparat-o. Uita, însă, ceva: acei politicieni sunt aleșii poporului român!! Mai mult, pădurile nu le taie Schweighoffer, ci proprietarii români, ca altceva nu stiu sa faca pentru a câștiga bani. Terenurile nu le vinde statul, ci proprietarii lor români, care nu mai vor să le muncească. Autostrăzile care se rup, nu ni le construiesc străinii care au câștigat licitațiile, ci subcontractantii români care fura materiale. Am vândut petrolul către OMV pentru că nu eram in stare sa-l exploatăm noi înșine; nu mai știm, nu vrem (ca e mai comod sa stam acasa, pe ajutoare sociale), nu mai avem cu ce, si nici CU CINE. Am avut oRoarea sa cunosc o psiholoaga care publicase pe Facebook ca este “psiColog”. Adică… trebuie să fii complet idiot si analfabet ca, timp de 5 ani, să nu remarci ca la intrarea facultății pe care ai urmat-o (…zice-se…) scrie “PsiHologie”. Intrebarea este: cum de lasa PROFESORII UNIVERSITARI astfel de persoane să termine o facultate? Nu mai au pic de demnitate?! Chiar si ei își prostituează meseria?!

  România, din pacate, este deja condamnată. Oricine ar veni la putere, oricât de bine intentionat ar fi, nu ar mai avea ce face. Nu avem tehnologie, nu mai avem oameni calificați, nu avem sistem de învățământ care sa-i formeze, nu avem know-how, nici macar forta de munca brută nu mai avem. În schimb, avem o grămadă de mârle cu ifose, care nu stiu sa scrie si sa citească, dar sunt prezentate de televiziuni ca “vedete”. Si o țară întreagă preocupată de moartea unui bulangiu drogat sau de ce operații estetice si-a mai făcut nush ce pitipoanca.
  Căutați cauza reală a ce s-a întâmplat cu România și cu românii? O găsiți în anii ’90, cand piata media a fost inundată de ziare pornografice gen “Infractorul”, “Infractoarea”, “Infractorii”, “Infractoarea mov” etc. Nume… SUGESTIVE, nu-i asa?! Unii ar râde acum, dar poporul privat de asemenea chestii “erotice” in vremea comunismului, rupea chioșcurile de ziare. Si asa s-a reeducat poporul roman, asa s-a format “noua generatie”, asa au ajuns indivizi si individe lipsite de conștiință, morală, decență, să devină modele de urmat sau politicieni de top. Chiar si acum, aceasta îndoctrinare in prostie continuă. Citiți titlurile ziarelor: unul “a lansat bomba”, altul “a dat nucleara”, altul a fost” injosit” sau “umilit”. Urmariti limbajul sarac, ageamat si vulgar al domnisoarelor si domnisorilor implicati in “reality show”-uri… POPULARE printre români!!
  Nu am mai auzit de mult timp politicieni romani care, cand vorbesc despre alti politicieni, să spuna “domnul…”. Toti sunt Basescu, Iohannis, Dragnea etc. Pe de o parte e firesc, tinand cont ca fura toti impreuna, dar ar trebui, totusi, dat un exemplu de adresare corecta poporului. Dar nu, toata lumea se tutuie si se înjură in Romania. Pana si robotul de la Orange te tutuie 😂

  Iar acum, astfel de lucruri sunt al naibii de greu de schimbat, fiindca e greu sa înveți carte, sa te adresezi politicos, să muncești, în loc să belești toată ziua ochii la facebook, pe ajutoare sociale pe care statul ti le da din împrumuturile pe care i le acorda, cu generozitate, Banca Mondială și FMI, al căror interes e ca tu… să belești ochii la facebook, in timp ce ei iti iau tara de sub picioare. Dupa care te vor omorî într-un război, ca si asa nu au nevoie de tine, ca ai devenit inutil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *