Abuzuri

Bilanțul Cioloș – a distrus într-un an cât alții în șapte…

  …sau de ce insistau cu atâtea spume PNL și USR pentru menținerea sa (iar un material ce depășește trei […]

 

…sau de ce insistau cu atâtea spume PNL și USR pentru menținerea sa (iar un material ce depășește trei rânduri – adevărul e că ticălosul ăsta a făcut multe blestemății)

Se apropie momentul de final al nenorocitului de agent al străinilor, pentru care Gorghiu, Iohannis și Nicușor Dan s-au strofocat din răsputeri. Am mai scris despre ticăloșiile incredibile executate de Cioloș în beneficiul Moscovei, al goldsteinilor cărora le-a livrat aurul din Apuseni plus mătrășirea ultimelor companii românești.

Pro memoria, un scurt Bilanț: Cele mai importante companii ale statului, cu afaceri anuale de miliarde de lei, au fost împinse de Cioloș într-un plan de vânzare a unor pachete minoritare de acţiuni.

         Regimul Cioloș–Iohannis sparge tot ce-a mai rămas

Pe ultima sută de metri, înainte de alegeri, regimul Cioloș-Iohannis s-a grăbit să vândă acțiuni la Complexul Energetic Oltenia, Hidroelectrica, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, CNAPM Constanța și Salrom.

De asemenea, statul va pierde/reduce pachetul de acțiuni deținut la Rompetrol, Sanevit 2003 Arad și la 22 de societăți din subordinea Agenției Domeniului Statului. Încă din luna octombrie Guvernul a publicat un memorandum, prin care Cioloș anunţa aducerea străinilor în companiile ce aduc sume uriașe de bani la bugetul de stat, fiind unele dintre cele mai rentabile din Romania și stându-le pur și simplu în gât multora dintre multinaționale.

ciolos

 

În urmă cu cîteva luni, după ce a tatonat aderența publică a ideii de transfer în interesul Olandei a unor active ale Portului Constanța, ca urmare a reației publice negative Cioloș a dat-o la întors, după ce organul oficial al Germaniei, Deutsche Welle lansase de fapt tema. Cioloș nu e nebun ci este un trădător nemernic, Portul Constanța este un atuu principal al României. După episodul eșuat al transferării de active către olandezi, la limita de doar o lună și ceva de mandat a „Guvernului tehnocrat” s-a stârnit mare agitație la Ministerul Finanțelor, unde s-a băgat zor nevoie mare pentru transpunerea cât mai urgentă în practică a planului lui Cioloș care prevedea introducerea managerilor privați la companiile de stat.

Cioloș a adus manageri din străinătate la toate companiile de stat. Pe listă se află companii din industria de apărare (Romaero, IAR, Avioane Craiova, Șantierul Naval Mangalia), din sectorul resurselor (Minvest Deva, Compania Națională a Uraniului, Băița SA) și din energie (ELCEN, complexurile energetice Oltenia și Hunedoara, RATEN, Hidroserv, Electrocentrale Grup, Electrocentrale Titan, Uzina Termoelectrică Midia, Hidro Tarnița, EnergoNuclear). Plus CEC Bank, EximBank, EximAsig, Fondul de Garantare a Creditelor, Fondul de Contragarantare, dar și RA – APPS, Loteria Română, CNADNR, Radiocom, Romarm și filialele sale sau Romsilva cu subsidiarele sale.

                                Cioloș – marioneta Moscovei

„Guvernul Cioloș nu doar ca e ZERO, dar de la începutul anului a CEDAT Rusiei 20% din piața de gaze din România. La începutul anului Rusia avea 5% din piață iar acum are 25%. Acest guvern este de-a dreptul amenințare la siguranța naționala a României. Această decizie a lui Cioloș va face ca Rusia să aibă o mai mare influență în România. Când toate țările vor să fie independente de gazul rusesc, România cedeaza Rusiei 20% din piața sa de gaze. Dușmanii României sunt în interior, nu afară” – Chris Terhes

Într-o perioadă în care Rusia – înghesuită de sancțiunile americane și europene – caută cu înfrigurare venituri să își cârpească economia și să asigure „benzină” mașinii de propagandă, o mână de ajutor vine din România – de la Regimul Cioloș-Iohhanis.

Guvernul Cioloș, de la începutul anului a CEDAT Rusiei 20% din piața de gaze din România. La începutul anului Rusia avea 5% din piață iar acum are 25%.

Evident această decizie a Guvernului Cioloș va face ca Rusia sa aibă o (și) mai mare influență în România. Dincolo de creșterea gradului de dependență, mai există 2 prejudicii :

– un prejudiciu bugetar, prin pierderea de către stat a unor venituri însemnate

– un prejudiciu economic pentru Romgaz, care a scăzut producția și care va avea serioase probleme tehnice și de costuri la reluarea acesteia în punctele pe care le închide astăzi prin pierderea cotei de piață.

Pe agenda publică n-a intrat absolut nimic din această chestiune de scandal până la cer, nici măcar nu s-a șușotit pe chestiune.

Guvernul Cioloș a fost/este o amenințare clară la adresa României.

Acum înțelegeți agitația USR și PNL pe tema „continuității” lui Cioloș, premierul lor?

                                           Iar ne-au tras-o…

Marea Neagră îndesată cu platforme de exploatare a gazelor – în principal ale rușilor
Ideea de bază e că suntem furnizorii principali ai barosanilor și ciociștii lor – profitorii principali – consorțiile OMV Petrom – ExxonMobil și Lukoil-Romgaz. Adică două părți ruși și o parte americani, de „echilibru” cică.
„Camera Deputaților a adoptat, marți, un proiect de lege inițiat în comun de parlamentari PSD și PNL și susținut de Guvern, care cuprinde numeroase derogări de la legislația în vigoare în vederea urgentării autorizării lucrărilor de construcție la conducta internațională ce va conecta sistemele de transport de gaze naturale ale României, Bulgariei, Ungariei și Austriei (BRUA).
Printre derogări se numără și desființarea interdicției de construire a conductelor de gaze naturale în zona de coastă a Mării Negre, inclusiv pe plaje, motivația fiind necesitatea preluării în sistemul național de transport operat de Transgaz a viitoarei producții de gaze din perimetrele offshore din largul Mării Negre, dintre care cele mai importante sunt cele concesionate de consorțiile OMV Petrom-ExxonMobil și Lukoil-Romgaz.
Rușii de la Lukoil au anunțat, în octombrie anul trecut, descoperirea unui zăcământ important de gaze naturale în sectorul românesc al Mării Negre, compania anunțând la acea dată că estimările preliminare, care urmau a fi confirmate de forajul de evaluare, indică prezența de resurse de gaze în cantitate care poate depăși 30 miliarde de metri cubi, echivalentul consumului pe 3 ani al României. Descoperirea a fost făcută pe perimetrul offshore Trident din apele teritoriale românești ale Mării Negre, concesionat de Lukoil în parteneriat cu Romgaz.”

Gang-bang neicușor-cioloș-soroș în poziția pe la spatele României – banii românilor pentru companiile străine

Cei mai mari evazioniști din România sunt companiile multinaționale, acolo unde se strofoacă corporatiștii lu pește, cu buzunarele umplute de euroi smulși de fapt tot amărăștenilor băștinași, ce se aleg doar cu ciungă și mărgele.
Biștarii adevărați se duc afară, deoarece firmele străine ocolesc legea, transferându-şi profiturile în afara ţării, pentru a nu plăti în România impozite pe profit.
Companiile străine sunt lăsate să externalizeze profitul în timp ce ANAF-ul hingherește exclusiv firmele românești, atâtea câte mai sunt. Băncile străine sunt susținute de BNR și Guvern în nimicirea, lichidarea creditorilor români.
Vreo 6.000 de firme străine care derulează afaceri în Românie ce fac aproape jumătate din bugetul țării și-au scos profiturile „afară” – zeci de miliarde de euro, in loc sa ajunga la buget, părăsesc anual țara, în „gaura neagră” din Cipru (lista completă, de la Orange și Romtelecom la Energy Holding și Allianz Țiriac
”.
Conform statisticilor INS în România din cele 44.575 grupuri de întreprinderi, 5.308, sau 12% din total, sunt rezidente sau controlate din interior, în timp ce 39.267, adică 88%, sunt grupuri de întreprinderi multinaţionale controlate din exterior.
În ultimii 25 de ani, în România s-au injectat investiţii în valoare de 500 de miliarde de euro, din care doar 5 miliarde din capital străin. Deci, străinii au investit 1%, dar stăpânesc 88% din capitalul ţării.
Capitalul străin ce controlează cea mai mare parte a capitalului românesc, 88%, a fost acaparat prioritar de Moscova și de corporaţiile transnaţionale, prin marele Jaf comunist – FSN – PDSR- PSD, Ilici plus Convenția lui Umil Constantinescu, ovreiașul din Tighina – așa numitele „privatizări”, „retrocedări”, „restituiri” etc.
Controlând capitalul, străinii controlează şi Statul și, consecutiv, îşi însuşesc mai mult de jumătate din avuţia pe care o producem, prin munca noastră, şi o transferă în afara ţării, lăsându-ne salarii şi pensii de mizerie, din care nu mai putem economisi nimic, nu mai putem investi, nu ne mai putem redresa, nu mai putem scăpa din jug.
Iar Statul așa zis român este pilotat de străini pentru a-și apăra capitalul furat de la noi şi pentru ca să ne menţină și pe mai departe în jug.
Ilie Șerbănescu: „Economia străină din România nu plăteşte impozitele cuvenite: achită taxele pe muncă, dar, la nivelul salariilor extrem de mici, aceste taxe, chiar dacă substanţiale procentual, cântăresc derizoriu în totalul costurilor; în schimb, nu achită probabil nici 10-15% din impozitele pe câştigurile sale din profit, grosul acestora externalizându-l înainte de fiscalizare şi fiind astfel de departe cel mai mare evazionist fiscal din România.”
Capitalul străin foloseşte în România doar vreo 25-26% din totalul forţei de muncă din ţară. Restul de peste 70% „intră în sarcina“ capitalului privat românesc şi a statului român.
La aceştia – adică la majoritatea de pe piaţa muncii – nu ajunge aproape nimic din creşterea economică înregistrată.
Poziţiile capitalului străin tot cresc, cele ale capitalului românesc tot scad.
PIB-ul creşte, iar ceea ce revine muncii pur şi simplu se prăbuşeşte! În urmă cu 10 ani, partea din PIB ce revenea muncii era de vreo 43%, acum este de numai 31%. O cotă care nu este întâlnită decât în ţările cu statut colonial cvasi recunoscut oficial. Cum dracu’ o asemenea prăbuşire tocmai când PIB-ul creşte sau, cum se spune, când există creştere economică?
Simplu: capitalul străin obţine creşterea economică şi o obţine pentru el. Și nu pentru altcineva. N-o împarte cu nimeni, îi externalizează roadele în ţările de origine sau în alte locuri care îi sunt de interes.
În afară de ceva, ceva din roade care se duce la salariaţii proprii, restul, adică supergrosul, este externalizat. Capitalul străin foloseşte în România doar vreo 25-26% din totalul forţei de muncă din ţară. Restul de peste 70% „intră în sarcina“ capitalului privat românesc şi a statului român. La aceştia – adică la majoritatea de pe piaţa muncii – nu ajunge aproape nimic din creşterea economică înregistrată.”
Economia străină nu împarte cu nimeni creşterea economică din România.
Capitalul autohton, dincolo de faptul că este vai de mama lui ca înzestrare tehnologică şi financiară, trebuie să se finanţeze superscump de la băncile străine din România, iar statul român este aliat capitalului străin, şi nu capitalului autohton!

Economia străină a fost principalul beneficiar al politicilor guvernamentale – reglementările de reducere a poverilor fiscale n-au fost decât cadouri făcute capitalului.
Ca treaba să meargă din ce în ce mai bine guvernul Cioloş, conform informațiilor prezentate de Guvernul României, a ales să sprijine un număr de şase mari companii private cu o sumă totală de 621 de milioane de lei, a anunţat Ministerul Finanţelor Publice.
Este o parte a finanţării din pachetul aferent perioadei 2014-2020 – în cadrul programului naţional care se numeşte „Ajutor de stat”, aprobat şi de Uniunea Europeană, prin care statul concură la realizarea unor obiective mari.
Cel mai mare obiectiv este falimentarea totală a firmelor românești și transferul de capital „afară”, de unde ne vine Julien ăsta cu Clotilde și tot restu găștii lui Neicușor Dan…
În timp ce străinilor le sunt oferite de către Cioloș înlesniri și privilegii,
– 225 000 de copii români se duc la culcare cu burta goală și cu foamea în gât,

– 50% dintre români sunt săraci lipiți,

– 72% dintre familiile din mediul rural nu le pot asigura copiilor sub 5 ani o masă adecvată

– 54% dintre românii din mediul rural nu au o ocupaţie care să le asigure traiul minim,

Contribuția lui Cioloș la vânzarea ultimelor resurse minerale ale României…

Cioloș a cedat încă din octombrie 2016 goldsteinilor „canadieni” a doilea cel mai mare zăcământ de aur din Europa, dar absolut nimeni nu s-a sesizat, serviciile mucles, presa mucles, ”sursele” mucles.
Munții noștri aur poartă, livrat de Cioloș la Înalta Poartă, aia a goldsteinilor.

Niște gropi uriașe, de aproape jumătate de chilometru adâncime vor surpa întreaga zonă de la Rovina, un loc mirific din Apuseni, a doua arie cea mai bogată în aur din întreaga Europă.
Înainte de 1989 Întreprinderea de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizica”, inventariase zăcămintele minerale de mare valoare, printre care și aurul – la vremea aceea se evalua că Romania mai avea 6.000 tone aur, adică de trei ori cât se exploatase până atunci rezervă ce în 2013 a ajuns să valoreze 250 miliarde euro.
Pe lângă aur, se află zăcăminte de argint şi metalele rare, extrem de valoroase precum arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadium, wolfram, litiu etc. – evaluate astăzi la 6.000 de miliarde de euro.
Interesant, la conducerea României s-au perindat personaje care știau bine localizarea și valoarea zăcămintelor cedate cu ușurință străinilor. Preşedintele-geolog Emil Constantinescu, secondat de şeful cancelariei sale prezidenţiale, Dorin Marian şi el geolog de meserie, informații au avut și premierii Teodor Stolojan şi Nicolae Văcăroiu, proveniţi din Consiliul Planificării economice de dinainte de 1989, precum și Ion Iliescu fost membru CPEx al PCR, cu acces la astfel de idate, plus Gelu Voican Voiculescu cel care a pus gheara pe serviciile secrete după rivoluție și a condus personal lichidarea lui Ceaușescu tot geolog era – plus chiar cel care în ziua de azi conduce „de facto” SIE, generalul Silviu Predoiu, absolvent al facultăţii de Geologie ce a lucrat ca inginer geolog la ICE Geomin (1984-1985) și la Întreprinderea de Metale Rare din București – IMRB (1985-1990), îndeplinind din 1987 funcţia de CI-st al IMRB.
Străinii nu au venit la întâmplare în România, în expediție de jaf, ei au fost dirijați și conduși și serviți de către cei care cunoșteau bine potențialul special al subsolului României.
Industria IT și militară și aerospațială plus toate aplicațiile tehnologiei înalte au nevoie de metalele rare care se găsesc din abundența în Munţii Apuseni (minele Roşia Montană, Almaş, Baia de Arieş, Bucium, Brad şi Săcărâmb).
Zonă ce i-a îmbogățit pe goldsteinii lui Soros și Benny Steinmetz, oligarhii Mafiei evreiești, în timp ce regiunea este afectată de sărăcie endemică – vedeți halul în care se află Baia Mare și tot ce este în jur, aici se află cel mai mare procent de homellesi din întreaga Românie.
„Patrioticul” PSD când va veni la guvernare ar trebui să ia ia puricat tot ce a semnat nenorocitul ăla de Cioloș și să-i anuleze toate gheșefturile. Hai să vedem dacă o să facă asta.

Afacerea aurului de la Rovina, cedat de Cioloș „goldsteinilor”, exact ca și Ponta.

Colegii de la Bursa au scris pe vremea lui Ponta. Țeapă ordinară, pe tipicul deja binecunoscut al bandiților Mafiei evreiești, mafie deja aflată sub lupa DNA. Pe această cale solicit public Parchetul să se autosesizeze și să înceapă cercetarea lui Cioloș.
Vechii bandidos, Carpathian Gold, doar și-au schimbat numele în august 2016 și au primit imediat, în două săptămâni semnătura lui Cioloș.

Carpathian Gold vrea să fure aurul de la Rovina prin companii offshore, scria BURSA în 2015.

Samax România, subsidiara locală a companiei canadiene Carpathian Gold, vizează exploatarea a 116 tone de aur şi 426 de tone de cupru la Rovina, în judeţul Hunedoara, iar firma înregistrată în Baia Mare a iniţiat o serie de prezentări în comunitatea locală cu scopul să îi convingă pe săteni de beneficiile mineritului, după cum susţine organizaţia non-guvernamentală Mining Watch, acuzând că aurul va fi furat prin „promisiuni mincinoase şi companii offshore”.

În luna iunie 2015, cotaţia acţiunilor companiei canadiene „Carpathian Gold” a explodat, după ce societatea anunţase că a ajuns la un acord cu Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru obţinerea unei licenţe de 20 de ani pentru exploatarea zăcămintelor de la Rovina, prin subsidiara locală Samax România SRL, deși societatea Carpathian Gold nu primise încă, în mod oficial, licenţa pentru exploatarea zăcămintelor de aur şi cupru de la Rovina, întrucât decizia nu fusese publicată în Monitorul Oficial, conform legii.

Anunţul Carpathian Gold a dus la o explozie a valorii acţiunilor companiei pe bursa de la Toronto, marcând o creştere de 200% în câteva zile iar informarea a fost lansată într-un moment cheie, întrucât Carpathian Gold se afla, practic, în stare de faliment din cauza dificultăţilor întâmpinate în avansarea unui alt proiect în Brazilia. Brokerii consultaţi de Ziarul BURSA au explicat, la vremea respectivă că, dacă licenţa de exploatare nu fusese acordată companiei în mod oficial, conform legii, prin publicarea deciziei în Monitorul Oficial, atunci anunţul Carpathian Gold poate fi considerat o manipulare a pieţei de capital.

Perimetrul minier de la Rovina, concesionat de Carpathian Gold, are o suprafaţă de 93,5 kilometri pătraţi, de aproape trei ori suprafaţa oraşului Deva. Rovina este primul proiect minier deţinut 100% de o firmă străină, fără participarea statului român.
„The Stanija property covers 42 square kilometres in the highly prolific Golden Quadrilateral mining district in the South Apuseni mountains.” – după explorare urmează… exploatare desigur.
Concesiunea de la Rovina este situată în Munţii Apuseni, la circa 20 de kilometri de Roşia Montană.
De sute de ani este cunoscut potențialul aurifer al zonei, apoi rușii au făcut hărți geo exacte, ca să știe cât ne fură, așadar explorarea este o formalitate. De fapt pe următorii trei ani, nimeni nu știe exact ce vor face goldsteinii în perimetrul „lor” – „the Stanija property”.
Pe property-u lor pot să pună de jur împrejur gard de cinșpe metri și să facă acolo ce vor mușchii lor. Până una alta au intrat pe bursă cu știrea, deci deja scot bani, în avans.

Cioloș își servește stăpânii, goldsteinii „canadieni” cu aur – „the second largest gold deposit in Europe” s-a livrat, cretinilor de hipsteri de hăuleați cu Roșia Montană și ați cerut ”guvernul străzii”…
Subsidiara din România a Carpathian Gold, Samax România,este înregistrată la Baia Mare. SAMAX Romania srl este 100% deținută de „noua companie” Euro Sun Mining ce a primit semnătura promptă a lui Cioloș, în septembrie 2016, pe 20 de ani de acum înainte.
Toată lumea tranca tranca zi de zi, eroii tastaturii luptă de se rup, iar în timpul ăsta Cioloș muncește din greu pentru prosperitatea celor care l-au pus pe scaun, cu stiloul în mână.
Ipochimenul semnează zi de zi din astea.
Unde sunt cretinii urlători cu sticluțe de cola bio ce zdrângănesc pietricele și „salvează” aurul românesc? Unde sunt protestatarii și manifestanții iubitori de patrimoniu românesc?
Poftim, Cioloș „salvează” aurul românesc direct în buzunarele goldsteinilor „canadieni”

Încă o fabrică, a cincea, pentru austriacul Schweighofer Tartorul defrișărilor

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei de Protecţie a MediuluI Covasna (APM), din care fac parte şi reprezentanţi de la Garda de Mediu, Direcţia de Sănătate Publică, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Judeţean Covasna şi Direcţia Sanitară veterinară Covasna, a luat decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru cea mai nouă fabrică a concernului austriac Holzindustrie Schweighofer.
Fabrica de la Reci este cea de a cincea a investitorului austriac Holzindustrie Schweighofer, în România, după cele de la Sebeş, Siret, Rădăuţi şi Comăneşti . Fabrica de cherestea de la Reci va toca 800.000 metri cubi de brazi prelucraţi respectiv se va provoca tăierea a aproximativ 2.971 hectare de pădure în fiecare an de producție de acum încolo.

Și câte puțin și despre trecutul lui Julien, de interes, că veni vorba de pionii Sistemului. Și Viorel Ponta și Julien Cioloș au un nene în comun, Năstase îi zice, același lansator al lui Iohhanis din praștie.

Manager la SAPARD în timpul Guvernului Nastase, când se fura în draci, apoi Ministru al Agriculturii în 2007, în guvernul de largă respirație securisto-kaghebist, al lui Călin Popescu Tăriceanu, garantat cu aprobare de la Marele Maestru al masoneriei ruse, Kondiakov de la KGB, apoi Comisar pentru Agricultură din 2010 până în noiembrie 2014, promovat in functia de comisar european, cu sprijinul lui Barosso, in schimbul unor garanții ca, in aceasta calitate, va menține privilegiile Germaniei si Frantei, la capitolul agricultură, și de asemenea cu o proptea puternică din partea socrului său, cadru de vârf al serviciului secret francez.
Ne iubesc maxim francezii, vezi ApaNova a lui Sarkozy, livrată de Năstase, care ne impune prețuri de 4 ori mai mari ca în Franța, la apa noastră desigur. Și tot francezii l-au medaliat pe Coldea, șeful repetent al SRI pentru servicii majore aduse…Franței!
Pe lângă toate proptelele astea sofisticate Julien este membru în „Friends of Europe” un important Think Tank de la Bruxelles susținut de GEORGE SOROS. Președintele „Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg, un grup humanitari, macro-loveri ai Binelui de sorginte ebraică.

     Gașcă tare de tot, numai și numai „salvatori uniți a Omenirii”

Pe vremea când conducea ministerul Agriculturii scumpetea de Cioloș a inițiat aderarea României la Codex Alimentarius, teribil și aberant Cod de reguli demente ce impune norme aberante (de pildă usturoiul și ceapa sunt văzute drept otrăvuri nașpa si nu trebuie cultivate deloc, în vreme ce E-urile cancerigene sunt super OK, iar Organismele Modificate Genetic (OMG) sunt extrem de „benefice”).

Tot pe vremea când era ministru al Agriculturii, Dacian Cioloș a dat liber experimentului „Initium”.
Initiumul este o substanță otrăvitoare aprobată la nivel european produsă de concernul german BASF, același care a produs Ciclon B pentru lagărele de concentrare, menționat și la #Colectiv, și care este folosită pe larg pentru producția cartofilor și roșiilor, băgată în circulație în România imediat ce Dacian Juline Ciolos a ajuns comisar european, dar care a primit aprobare spre a fi experimentată (primele experimente din Europa s-au facut in Ardeal) în primăvara anului 2008, când ministru era același Cioloș, care a lansat o ofensivă pentru piața îngrășămintelor, favorizându-l totodată și pe kaghebistul de Ioan Niculae de la Interagro, fapt pe care acum procurorii il cataloghează drept subminarea economiei naționale.

Cioloș n-a apărut singurel pe interval, cherche la femme se aplică (și) lui.
Despre soția sa, Valerie Ciolos-Villemin, activistă feministă, există zvonul că aceasta ar fi nepoata fostului ministru de externe al Franței Michel Barnier. Interesant e că a fost direcționată pe zona Moldova, ocupând la un moment dat funcția de director la Agence Universitaire de la Francophonie, filiala din Republica Moldova. Spațiu controlat deplin de Moscova.
În luna iulie a anului 2015, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit pe Cioloş în funcţia de consilier special pentru securitate alimentară.

„Dl. Ciolos are totusi sansa de a-si arata la Bruxelles intreaga valoare. Iar meritul de a-l fi promovat pentru portofoliul Agriculturii si de a-i fi negociat sustinerea politica europeana, cand nimeni nu credea ca are vreo sansa, ii apartine presedintelui Traian Băsescu (august 2010 – Ioana Ene, ziare.com). Ce mână bună a avut Băse!

                                                                                                             George RONCEA
Bibiografie selectivă:
Lucrarea…povestea apariției din Neant a dacicului Soroș – pardon Cioloș.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1236634196390193&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
http://www.ziuanews.ro/…/romania-lui-ciolos-e-prevazuta-de-…
.
http://cyd.ro/abatorul-padurilor-schweighofer-de-la-reci-a…/
.
Cioloș „salvează„ aurul românesc direct în buzunarele goldsteinilor ”canadieni”
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1285780528142226&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
Gang-bang neicușori-cioloși-soroș în poziția pe la spatele României
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1223515327702080&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
Cioloș nu e nebun ci este un trădător nemernic, Portul Constanța este un atuu principal al României
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1078843922169222&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
Cioloș își servește stăpânii, goldsteinii „canadieni” cu aur
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1285837564803189&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
http://www.profit.ro/…/din-aceasta-saptamana-este-permisa-c…
.
http://www.bursa.ro/mining-watch-acuza-carpathian-gold-vrea…
.
Afacerea aurului de la Rovina, cedat de Cioloș „goldsteinilor”, exact ca și Ponta.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1285859158134363&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
Iar ne-au tras-o…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1236617299725216&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
Regimul Cioloș-Iohhanis sparge tot ce-a mai rămas
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1242913419095604&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
Cioloș – marioneta Moscovei
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1260203177366628&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
http://cursdeguvernare.ro/cum-a-cedat-romania-rusiei-25-din…
.
Nimicirea României – macro economie și micro politică
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1284013638318915&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
Înrobirea României de către străini – suntem o colonie de sclavi pe plantație
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1286979168022362&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater
.
http://www.cotidianul.ro/economia-straina-nu-imparte-cu-nim…
.
Lista completă a companiilor evazioniste
http://www.national.ro/…/tabel-pentru-site-Cipru-5800-de-fi…)

4 Comments

 1. Sachelarie Pavel

  Este necesar ca DIICOT sa se sesizeze pentru a analiza inteaga activitate a lui Ciolos in raport cu subminarea economiei nationale, vanzarea bogatiilor subsolului romanesc, facilitarea vanzarii unor rezerve ale statului catre unele firme starine ,prcum si inbolnavirea populatiei romanesti prin masurile luate de acest individ. Este necesar ca analiza activitatilor acestui tradator de tara sa se rasfranga si asupra colaboratorilor sai ministrii secretari generali si altii.Noul guvern PSD sa puna stavila vanzarilor bogatiilor tarii si tragerea la raspndere a acestora.

 2. Robert Alexandru

  Lipsește din listă dezastrul din educație!
  Sub pretextul, niciodată argumentat, al unei prezumptive „politizări”, Mircea Dumitru a lăsat apriape jumătate din școli fără directori, organizând un așa-zis „concurs”, la care condițiile de înscriere erau atât de bramburite (se cereau minim 7 puncte din 10, unul fiind pentru doctorat, unul fiind pentru funcții la inspectorate/minister, unul pentru studii postuniversitare, unul pentru studii peste hotare de management educațional, unul pentru cărți de management educațional publicate și NICIUNUL pentru competențe dovedite ca director de școală) încât aproape jumătate din directorii de la 1 septembrie nu s-au putut înscrie, ceea ce le-a luat, tot în baza deciziei lui Dumitru, funcția, chiar dacă nu erau alți candidați, iar ei erau cei mai competenți!
  Chiar și pentru cei înscriși, Dumitru a lăsat reprezentanții primăriilor și consiliilor locale să aleagă liber pe cine vor și pe cine nu vor în funcție, adevărată politizare a funcției de director!

 3. Patriot

  Cine draq sa se sesizeze ca ei toți fac parte după LOVITURA DE STAT 1989 DIN ACEEAȘI MAFIE INTERNAȚIONALĂ …PESTE TOT ÎN FUNCȚII SUNT STRĂINII SAU TRĂDĂTORI ROMANI CU NUME ROMÂNEȘTI ȘI TRĂIRI STRĂINE ….DOAR CETĂȚENII TARII ISI MAI POT FACE DREPTATE SINGURI.

 4. Mitica Nicora

  N-ar fi fost rău ca link-urile care se termină cu “=3theater” să fie accesibile. Încercănd să le accesez apare următorul mesaj Facebook: Sorry, this content isn’t available at the moment
  The link you followed may have expired, or the Page may only be visible to an audience that you aren’t in. Dacă vreau să popularizez articolul am nevoie și de link-uri funcționale ca să conving oamenii…Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.