Atitudini

Budapesta vizitată de Trump și Putin, la București vin doar „asasinii economici”!

  Scrisoare deschisa                                   […]

 

Scrisoare deschisa

                                                       Primului Ministru al Romaniei                                                                                                               Domnul Sorin GRINDEANU

                                                         Domnule Prim Ministru,

La solicitarea a numerosi membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) si ai altor structuri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile (C.N.S.C.), va transmitem urmatoarele:

Constatam cu ingrijorare ca, in timp ce la Budapesta, in decurs de o saptamana, urmeaza sa vina in vizita cei doi mari decidenti ai lumii, presedintii SUA si Rusiei, in Romania vin doar trimisii marilor asasini economici mondiali care solicita presedintelui Romaniei debarcarea guvernului dvs. prin orice mijloace, inclusiv prin arestarea dvs., pe baza unor dosare masluite in care “binomul” s-a dovedit pana acum expert. Toti liderii politici nationali au avut si au dosare fabricate. Toti investitorii romani de capital romanesc in Romania au fost fie lichidati fie aruncati in inchisoare, in locul lor aparand in mediul de afaceri romanesc, firme straine.

Supararea asasinilor economici mondiali nu se datoreaza numai neindeplinirii proiectului Iohannis-Ciolos – cedarea aeroportului Otopeni, a portului Constanta, a intregii industrii energetice, etc. ci si, in primul rand, deciziei guvernului dvs. de a pune in aplicare un punct extrem de periculos pentru ei din Programul PSD-ALDE de guvernare si anume crearea Fondului Suveran (National) de Investitii pentru revirimentul industriei si economiei romanesti.

Constatam ca masa de manevra utilizata impotriva interesului si revirimentului national, sustinute de guvernul dvs., este asigurata, pe langa tradatori romani deveniti agenti straini, de o periculos de mare grupare de agenti interni de influenta ai lui George Soros, acuzat pe toate meridianele ca, sub masca democratiei, sponsorizeaza fundatii care militeaza pentru dezagregarea statelor in numele globalismului preconizat candva de Karl Marx sub numele de “comunism”.

State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut déjà la masuri hotarate in acest sens. Si, in timp ce noul presedinte al SUA a anuntat, ca scop al mandatului sau, anihilarea miliardarului dement care a proclamat principiul disparitiei rasei albe, in Romania, unde seful principalului serviciu de informatii este presedinte de fundatie Soros, partidele si miscarile patriotice au fost spulberate si Soros-istii introdusi artificial in Parlament. Prima consecinta a fost oficializarea, in 23 decembrie 2016, a unui proiect mistificator de istorie si de realitati actuale “Terra Siculorum” (cand realitatea medievala era “Terra Blachorum et Siculorum”) intrandu-se apoi, prin amenintari si miscari stradale, la aplicarea in Romania, a planului nazist din anii 1933-1934 (de la “incedierea Reichstagului” la “Noaptea cutitelor lungi”). Totul sub patronajul presedintelui.

In situatia in care veti intelege necesitatea imperativa de a apara Romania cu orice pret, va asiguram de intregul nostru sprijin. Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei. Va solicitam analizarea activitatii persoanelor influente din politica, administratie si media, sponsorizate de George Soros si de asemenea interventia Ministerului Justitiei in privinta persoanelor, cetateni romani, care, incalcand grav Constitutia Romaniei, au initiat, acceptat sau au admis publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr. 66/26.01.2017 a unei initiative legislative care urmareste dezagregarea Romaniei prin promovarea unui fals istoric – Terra Siculorum – formula care nu a acoperit si nu acopera nici expresia “Tinutul Secuiesc”, traducere voit gresita a ungurescului “Szeckelyfold” care inseamna de fapt “Pamantul Secuilor”.

Ca istoric, specializat pe aceasta tema, subsemnatul va poate pune la dispozitie oricand documentele si argumentele care anuleaza acesta diversiune.

                                                                                 Cu deosebita stima,

                                                                           Presedintele S.C.M.D.,

                                                                          Col.(r) dr. Mircea DOGARU

 

Nota redacției „Justițiarul”: Aprecierea de care se bucură V. Orban în fața mai marilor Lumii se datorează promovării unei politici naționaliste suverane, care este agreată și care este deja aliniată pe direcția „Europei națiunilor” pe care dorește Trump să o implementeze. România lui Johannis, Kovesi și Hellvig este încremenită „pe vechi”, respectiv pe linia judeo-globalistă și de supunere colonială în fața UE și a Germaniei. România este izolată total. Dacă pierde sprijinul SUA, ca urmare a nealinierii la direcția Casei Albe, țara se va dezmembra. Aceasta este miza luptei politice din țară, iar împotriva celor care doresc reformarea și schimbarea „sistemului ticăloșit” se practică o poliție politică foarte subtilă, dar necruțătoare. (Prof. univ. dr. Corvin Lupu)

 

3 Comments

 1. Prof. univ. dr. Corvin Lupu

  Aprecierea de care se bucură V. Orban în fața mai marilor Lumii se datorează promovării unei politici naționaliste suverane, care este agreată și care este deja aliniată pe direcția „Europei națiunilor” pe care dorește Trump să o implementeze. România lui Johannis, Kovesi și Hellvig este încremenită „pe vechi”, respectiv pe linia judeo-globalistă și de supunere colonială în fața UE și a Germaniei. România este izolată total. Dacă pierde sprijinul SUA, ca urmare a nealinierii la direcția Casei Albe, țara se va dezmembra. Aceasta este miza luptei politice din țară, iar împotriva celor care doresc reformarea și schimbarea „sistemului ticăloșit” se practică o poliție politică foarte subtilă, dar necruțătoare.

  • justinianus

   Corecta analiza domnului profesor! Sper ca patriotii romani din SUA, printre care o amintesc si pe Doamna Jenny Paulson, sa nu lase pe Trump numai la cheremul informatiilor de la iredentistii unguri! Daca nu, centenarul se va serba cu lacrimi sau nu se va serba de loc! Klaun Kaizer Kiolbanis zice ca vrea sa comemoreze! Ca si hortyistii!

 2. Afirmaţia Z9″Germania… solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros” este o gogomănie sau inepţie monumentală care îl discreditează pe domnul Col.(r) dr. Mircea DOGARU. Aceasta mă duce cu gândul la discursul politrucilor care înalţau în 1989 ode lui Ceauşescu şi socialismului românesc fără a fi capabili să (vrea să) vadă starea de spirit a populaţiei.
  O analiză serioasă a relaţiei fundaţiilor gen Soros cu clasa politică aflată la conducerea UE ar arăta cu totul altfel – mă întreb dacă autorul nu a auzit (de exemplu) de fundaţia Konrad Adenauer.
  Consider că e contraproductivă vehicularea lozincilor încurajatoare care conţin informaţii neadevărate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *