Colimator

Klaus Iohannis și FDGR, succesori ai organizației naziste Grupul Etnic German

                              Noua „Casă Verde” Să facem […]

 

                            Noua „Casă Verde”

Să facem un exerciţiu de imaginaţie. Să presupunem că pur şi simplu în România se înfiinţează o organizaţie politică, iar aceasta solicită în instanţă să fie recunoscută drept succesoare a Gărzii de Fier. Iar un tribunal e de acord. După care, la scurt timp, statul român îi retrocedează toate bunurile Mişcării Legionare care au fost confiscate atunci când Garda a fost declarată extremistă, ilegală şi criminală. Şi, în fine, se ne mai imaginăm şi faptul că ar obţine câştig de cauză şi s-ar alege cu bunuri în valoare de miliarde de euro care până ieri au aparţinut statului Român. Care ar fi efectul?

Reacţia opiniei publice naționale şi internaţionale şi a instituţiilor din lumea întreagă – ca să nu mai vorbim de reacţia guvernelor – ar fi instantanee şi năpraznică. România ar fi literalmente pusă la zid. Cum să încalci legile interne care au declarat criminală Mişcarea Legionară, au dizolvat-o şi i-au confiscat bunurile?

pas cu pas

Imposibilul a fost făcut posibil. Pentru că, iată, Grupul Etnic German, organizaţie criminală declarată şi sancționată ca atare prin Convenţia de Armistiţiu şi printr-un decret semant de Regele Mihai, a devenit, în urma deciziei judecătoriei Sibiu, izvor de uriaşe drepturi patrimoniale pentru Forumul Democrat al Germanilor din România. Care astfel a luat cu japca imobile şi alte bunuri estimate la o valoare plasată între 14 şi 18 miliarde de euro, conform estimărilor Ministerului Finanţelor.

decret mihai

Ceea ce Mişcarea Legionară încă nu a reuşit, a reuşit Klaus Iohannis care a condus Formul German şi care a reuşit să obţină nu numai recunoaşterea statutului de succesor al organizaţiei, în speță criminalul Grup Etnic German, dar şi să primească totalitatea bunurilor acesteia. Pentru sutele de imobile preluate în mod ilegal şi prin încălcarea flagrantă a tratatelor internaţionale, statul român, în noua sa calitate de chiriaş, plăteşte chirii care însumate ating sume exorbitante.

hot jud. 1hot. jud. 2

Toată această inginerie a fost montată şi finalizată de Klaus Iohannis în intervalul 2007-2014, an în care acesta a câştigat alegerile prezidenţiale. Aceasta după ce, în prealabil, a primit Crucea de Ofițer al Ordinului pentru Merite al Republicii Federale a Germaniei, „în semn de apreciere și recunoaștere a deosebitelor merite ale acestuia pentru Republica Federală  Germania”, printr-un decret semnat de Angela Merkel.

comunicat ambasada germaniei

La sfârşitul anului 2011, Cancelarul de la Berlin vizitase România şi solicitase retrocedarea proprietăţilor confiscate în beneficiul Forumului Democrat al Germanilor din România, condus de domnul Klaus Iohannis. Dacă acest detaliu contează cumva, mai precizăm că la procesul nelegiut în care s-a stabilit succesiunea, Primăria Sibiu, condusă tot de Klaus Iohannis, a refuzat să facă opoziţie. În ciuda faptului că multe dintre bunuri erau la acea dată proprietatea primăriei.

klaus merkel

Să ne întoarcem la exercițiul nostru de imaginaţie. Cum ar fi fost dacă aceeaşi afacere criminală ar fi favorizat Mişcarea Legionară? Nu ar fi luat foc o lume întreagă? Cât înseamnă 15 miliarde de euro la care se adaugă chiriile plătite lunar? Ce s-ar putea face cu aceşti bani pentru bătrâni, pentru spitale, pentru învăţământ, şi chiar pentru etnicii germani – câţi au mai rămas. Pentru că, atenţie, din această mega potlogărie ei nu beneficiază cu nimic.

Domnule Preşedinte Klaus Iohannis, cum răspundeți acestor acuzaţii pentru care am postat şi postez în continuare probe?

                                                                                                      Radu GOLBAN (9 februarie 2017)

Sursa: http://www.corectnews.com/politics/noua-cas-verde. Ilustrarea aparține publicației „Justițiarul”.

Nota redacției „Justițiarul”: Acest material este inspirit din cel mai amplu și documentat articol despre acest subiect, apărut în „Justițiarul”: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

 

3 Comments

 1. c

  Sunt curios daca aceste acuzatii sunt postate doar pe site-uri, sau au fost facute si sesizari la organele competente ? (Posibil, nu stiu). Daca da, cand ? Datate si cu numar de inregistrare ?
  Poate aceste organe competente ar trebui sa se sesizeze din oficiu…dar daca nu o vor face…li se va trimite vreo sesizare ? Nu ca nu ar fi interesant si de citit pe site…dar…cainii latra, iar joianul (tot) trece…

  • justitiarul

   Scrie clar in articol ca a fost depusa plangere penala. Dvs. cititi doar titlurile?

 2. c

  Unde? Citati paragraful si articolul, cred ca va referiti la alt articol.
  Multumesc pentru comentariul prietenesc.
  Si nu, nu citesc doar titlurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.