Fără categorie

„Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

    Salut avalanșa de articole privind reactivare organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) și reamintesc […]

 

 

Salut avalanșa de articole privind reactivare organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) și reamintesc că am fost primul ziarist care a scris despre această ticăloșie a lui Klaus Werner Iohannis!

 

justitiarul

 

În vara anului 2010 am aflat de la un procuror sibian despre incredibila Sentinţă civilă nr. 2790, din 28 mai 2007, emisă cu iresponsabilitate  de către judecătoarea Maria Morar de la Judecătoria Sibiu, la Dosarul nr. 1672/306/2007. Această judecătoare  –  incompetentă, coruptă, carieristă sau câte puţin din fiecare?  –  a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu)  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată prin Decretul – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai! Astfel, judecătoarea Maria Morar i-a tras una cu drapelul nazist în cap bătrânului ex-rege Mihai.

fdgr

Iresponsabila judecătoare Maria Morar a nesocotit până şi Constituţia României, care prevede la art. 11 – Dreptul internațional și dreptul intern, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte”.

Judecătoarea Maria Morar a călcat în picioare Tratatul de pace, semnat de România la Paris în 10 februarie 1947, care prevedea la articolul 5: „România, care în conformitate cu Convenţiunea de armistiţiu a luat măsuri pentru dizolvarea tuturor organizaţiilor de tip fascist pe teritoriul român, fie ele politice, fie militare sau paramilitare, precum şi alte organizaţiuni făcând o propagandă ostilă Uniunii Sovietice sau oricăreia dintre celelalte Naţiuni Unite, nu va îngădui în viitor existenţa şi activitatea unor organizaţiuni de această natură care au drept scop lipsirea poporului de drepturile sale democratice”.  

Judecătoarea Maria Morar a tras un scuipat gros și pe Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944. Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu, care prevedea, la articolul 15, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc! Citez articolul 15 din Convenţia  de Armistiţiu: Guvernul român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile prohitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care au desfăşurat propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii. Atenție, semnatarii Convenției au fost prevăzători și cu viitorul, parcă anticipând apariția neonaziștilor, după cum se vede din formularea  din finalul articolului 15: „nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”!  Ca urmare a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost dizolvat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai! Pentru informarea doamnei judecător şi pentru cultura sa generală, chiar Convenţia de Armistiţiu a fost cea care l-a obligat pe regele Mihai să emită respectivul decret-lege.

În data de 12 iulie 2010, am scris primul articol despre această ticăloșie comisă de FDGR-ul lui Klaus Iohannis, cu implicarea directă a acestuia prin abuz în serviciu (ca primar) și conflict de interese (primar și președinte FDGR concomitent) și cu participarea judecătoarei Maria Morar: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial. Articolul respectiv a fost publicat în ediția tipărită din 15 iulie 2010.

justitiarul_1

Am revenit la scurt timp, în 27 septembrie 2010, cu un alt articol privind felul în care l-au recompensat evreii din România pe Klaus Werner Iohannis pentru că a reactivat o organizație hitleristă care-i trimitea pe ei în lagărele de concentrare în timpul războiului: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat!

Am reluat tema jafului imobiliar efectuat de FDGR ca succesor al hitleriștilor de la Grupul Etnic German în numeroase articole, reiterate în fiecare an, cel mai complex astfel de material  –  din care s-au inspirat TOȚI cei care au scris ulterior despre acest subiect, fără excepții!  –  fiind republicat ultima oară în 10 februarie 2014 (când Iohannis încă nu era candidat pentru președinția României, deși propagandiștii lui au mințit că acest articol a fost scris în timpul campaniei electorale special ca să-l dicrediteze!): Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

De unde certitudinea că toți cei care au scris despre subiectul Klaus Iohannnis–FDGR–Grupul Etnic German s-au inspirat din cele scrise de mine? Simplu, am fost singurul ziarist care am avut documentele dosarului nr. 1672/306/2007 de la Judecătoria Sibiu, cel judecat strâmb și abuziv de judecătoarea Maria Morar și am făcut publice respectivele documente. Le am și acum, chiar dacă bandiții care au jefuit statul român s-au precipitat să-și șteargă urmele prin topirea dosarului: http://www.stiripesurse.ro/un-dosar-in-care-era-implicat-klaus-iohannis-a-disparut-a-fost-topit-documente_1154821.html

În ultima vreme, au scris despre subiectul Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) următorii:

Economistul Radu Golban: http://www.corectnews.com/politics/noua-cas-verde Menționez că reputatul doctor în economie a mai abordat acest subiect în anul 2013 la emisiunea lui Rareș Bogdan (un lingușitor al alogenilor și secesioniștilor ardeleni, dar care pozează în mare patriot!): http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/07/17/radu-golban-transilvania-retrocedari-nadasul-restituit-catolicismul-si-scandalul-retrocedarilor-eftimie-mitra/  Manipulatorul Rareș Bogdan se dădea de ceasul morții să atenueze acuzele domnului Radu Golban și să-l scoată „basma curate” pe Klaus Iohannis care, la vremea respectivă, se pregătea să-i tragă scaunul de sub fundul lui Crin Antonescu, cel care-l adusese în partid în luna februarie a aceluiași an, la  ordin, la fel cum făcuse și în toamna anului 2009 cu „proiectul Iohannis”, atunci introducându-l pe primarul sibian în campania electorală pentru prezidențiale ca viitor premier al candidatului Mircea Geoană.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu: http://www.bzi.ro/ce-dimensiuni-are-tunul-lui-klaus-iohannis-592941

Jurnalistul Cornel Nistorescu: http://www.cotidianul.ro/duplicitatea-lui-klaus-iohannis-296182/ și http://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-beneficiar-de-case-si-proprietati-naziste-296186/

Jurnalistul și istoricul Ionuț Țenehttps://www.napocanews.ro/2017/02/originile-ideologice-naziste-ale-forumului-democrat-german-din-romania.html

Istoricul Ioan Scurtu: http://www.cotidianul.ro/schimbarea-la-fata-a-grupului-etnic-german-din-romania-296207/ Am asistat astfel nu doar la „Schimbarea la față a Grupului Etnic German din România”, ci și a domnului profesor dr. Ioan Scurtu, acesta având în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din anul 2014 o atitudine diametral opusă pe marginea aceluiași subiect! Eu, personal,  l-am văzut la televizor când o dădea pe după cireș, încercând să-l absolve pe Klaus Iohannis de ticăloșia comisă și cosmetizând imaginea organizației naziste Grupul Etnic German ai căror membri apți din punct de vedere militar s-au înscris voluntari în trupele Waffen SS, precum și minimalizând numărul sașilor și șvabilor din România care au aderat la respectiva organizație criminală. Rușinică, domnule profesor! Apropos, au fost foarte puțini sașii și șvabii care nu s-au înscris în Grupul Etnic German, majoritatea aderând cu trup și suflet la această organizație construită pe ideologia nazistă importată de la mama ei, Germania. Datorită veșnicului lor complex față de germanii-germani care nu-i prea considerau pe acești nomazi ai lor ca rasă pură, ariană și-i numeau ironic „Zigeuner“, sașii s-au dovedit mai fanatici decât nemții din Germania sau Austria în aderarea la ideologia nazistă!

Carmen Avram de la Antena 3 s-a „specializat”  în reportaje de căinare a etnicilor germani din România. Este distractiv, având în vedere că porecla acesteia era Rashela pe vremea când lucra la Pro TV și era pasionată de evrei, victimele germanilor naziști (http://www.eva.ro/divertisment/vedete/carmen-avram-jurnalistul-cu-spirit-de-aventura-articol-6496.html ) Sosită la Antena 3, Carmen Avram și-a schimbat brusc orientarea și i-a tot deplâns pe etnicii germani din România.  Ba că au fost vânduți de Ceaușescu – aiurea, au plătit pregătirea profesională,  școlile făcute gratuit în România! – ba că au fost deportați bieții „mielușei” de către ruși. Nu-i adevărat, fiindcă nu au fost deportați toți etnicii germani din România, ci doar aceia care au luptat în trupele Waffen-SS, împreună cu familiile lor. Naziștii fanatici din Waffen-SS au săvârșit cele mai mari atrocități împotriva populației civile pe frontul de răsărit. Sovieticii s-au răzbunat când s-a întors roata, dar au exagerat fiindcă au deportat și familiile presupușilor criminali de război. Interesant este că cifra de 70.000 de deportați este aceeași cu numărul etnicilor germani din România care s-au înrolat în Waffen SS și nu cred că este o coincidență această cifră identică! Probabil că sovieticii au dorit să existe o simetrie numerică în acțiunea lor revanșardă.  În URSS au fost deportate familiile sașilor și șvabilor care luptaseră în Waffen SS. Practic familiile tuturor combatanților, fiindcă aproximativ 70.000 de tineri germani din România (sași și șvabi), începând cu anul 1939, au preferat să se înroleze în trupele Waffen-SS, care erau formate exclusiv din hitleriști fanatici înrolați voluntar, deși tinerii de etnie germană puteau să opteze pentru armata regulată Wehrmacht sau chiar armata română, ei fiind cetățeni români! Când a fost oficializat Grupul Etnic German din România (21 noiembrie 1940) toți militarii etnici germani din armata română au trecut în trupele germane, marea majoritate la Waffen-SS.  Doar cei care nu îndeplineau standardele de sănătate impuse militarilor combatanți, dar insistau să servească Germania hitleristă, au fost repartizați la Organizația Todt – Serviciul de muncă, cunoscută la noi în termeni militari ca „geniu”, numită Todt în Germania nazistă după fondatorul său, inginerul Fritz Todt. După 23 august 1944 toți aceștia sași și șvabi din Transilvania și Banat, înrolați în Waffen SS, au luptat împotriva românilor pe parcursul retragerii trupelor germane înspre Berlin, până în munții Tatra, unde a staționat armata română fiindcă sovieticii nu au vrut ca ea să fie părtașă la victoria finală.  Am ținut să reamintesc aceste adevăruri istorice mai mult pentru domnul profesor doctor Ioan Scurtu, nu pentru doamna Carmen Avram, alias Rașela, de la care nu am prea multe așteptări în ale istoriei.

Adolf Hitler a fost mai important decât Dumnezeu pentru Biserica Evanghelică a sașilor din Transilvania, astfel încât această biserică şi-a dat mâna cu partidul nazist în data de 11 august 1942. Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea averii fostei „Universităţi săseşti” (desfiinţată de Curtea Regală a României în 1 iunie 1937 pentru că funcţiona abuziv ca un stat în stat) la Grupul Etnic German.
Conventie-biserica-evanghelica1Conventie-biserica-evanghelica2

„Convenţia” este semnată de episcopul Bisericii Evanghelice C.A., Wilhelm Stäedel şi Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German (Volksgruppenfuhrer) din Braşov. Iată ce cuvântau cei doi „camarazi” hitlerişti în 31 martie 1941, la Braşov: „Germanii din patria noastră, care sub uriaşa influenţă a mişcării naţional-socialiste a lui  Adolf Hitler  aspiră la o nouă şi puternică unitate, sunt divizaţi din punctul de vedere al credinţei religioase în cel puţin două mari grupuri – Conştiinţa naţională a germanilor şi credinţa religioasă nu se mai suprapun. De aceea conducerii Grupului Etnic German îi revine azi o mai mare importanţă în comparaţie cu trecutul.[…] Acum însă, după ce  Grupul nostru Etnic German este recunoscut în România prin decretul lege din data de 20 noiembrie 1940  ca personalitate juridică şi este înzestrată cu certe competenţe în cadrul comunităţii, misiunea Bisericii noastre, de conducere politică a poporului, necesară în trecut se sfârşeşte, iar conducerea populară revine iarăşi în drepturile sale.[…] Volksgruppenführer (Nota traducerii: Volksgruppenführer = Conducător al Grupului Etnic German. Minorităţile etnice germane din ţările din Europa centrală şi de Sud-Est (Cehia, Polonia, România) au fost organizate în aşa numite Volksgruppen (Grupuri Entice). Saşii din Transilvania îl aveau  conducător pe Andreas Schmidt, fost Obergruppenführer SS) , vin astăzi la dvs. ca un camarad mai vechi, care, cu mare mândrie şi bucurie şi, să speram fără a fi înţeles greşit, poate să arate deschis aici faptul ca a participat activ în calitate de  lider al unui important sector al frontului (Nota traducerii: În mod figurat. Propaganda nazistă se referea deseori la populaţia civilă ca făcând parte din „Frontul de acasă”), însă deseori şi în calitate de soldat politic la  întreruperea mişcării de înnoire naţionalistă aici în ţară […] Vin la dvs. într-un moment istoric important, căci la chemarea măreaţă a destinului, poporul nostru sub conducerea lui Adolf Hitler are de trecut o proba de tărie fără egal şi sub forţa evenimentelor actuale, contradicţiile vechi trec înapoi şi întregul popor german va fi unitar ca într-o continuă camaraderie de lupta…” (Wilhelm Staedel, episcop). Iată şi replica: „Stimate Domnule Episcop şi dragă camarade, vă mulţumesc dumneavoastră care aţi intrat în rândurile mişcării naţional-socialiste ca unul dintre cei mai buni pentru disponibilitatea dumneavoastră la colaborare şi pentru înţelegerea dumneavoastră pentru noile vremuri şi noile sarcini al Grupului nostru Etnic” (Volksgruppenführer Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German). Am citat fragmente din cuvântările celor doi nazişti, reproduse în publicaţia „Südostdeutsche Tageszeitung„, nr. 15 din 2 aprilie 1941, pag. 3.

Nemţii ne-au urât şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

Demn de remarcat este faptul că după căderea „Cortinei de Fier”, doar Germania s-a unificat, deşi se creaseră premisele aparent optime şi pentru reunificarea României cu Basarabia – zisă Republica Moldova – şi revenirea la ceea ce a fost odată România Mare. Mai mult, după fărâmiţarea Iugoslaviei, a venit rândul Cehoslovaciei să se rupă în două. La originea ambelor dezmembrări: Germania!

Revenind la manevrele imobiliare ale lui Iohannis, cu al său FDGR sucessor al naziștilor, solicit o implicare mai mare din partea tuturor românilor. Eu mi-am făcut datoria, nu doar ca jurnalist care a dezvăluit în premieră această ticăloșie cu duhoare fascistă, ci și ca simplu cetățean fiindcă am depus și o plângere penală care a fost trântită de slugile lui Iohannis din magistratura sibiană, care i-au pus un oraș întreg pe tavă. Unii magistrați l-au ajutat efectiv,  chiar și dinainte de a ajunge primar sau  i-au mușamalizat mârșăviile comise pe vremea când era un profesoraș anonim devenit inspector școlar (traficul de copii și primele șmenuri imobiliare în folos propriu!). Este notorie prietenia cu judecătorul combinator Marcel Rusu, fost președinte al Judecătoriei Sibu (1996-2002), ulterior președintele Tribunalului Sibiu (magistratul cu cel mai mare salariu din țară: https://www.oradesibiu.ro/2011/11/29/judecatorul-sibian-marcel-ioan-rusu-pe-primul-loc-in-topul-salariilor-incasate-de-judecatorii-din-romania/. Acesta a anulat naționalizarea a două imobile, reîmproprietărind doi morți pe care ulterior i-au moștenit prin acte false Carmen Iohannis, maică-sa și încă un escroc pe nume Ioan Baștea. „Prietenia dintre primar şi ex-preşedintele Tribunalului Sibiu este veche, aceasta fiind anterioară ascensiunii ierarhice a celor doi. Această relaţie a fost puternic cimentată prin sentinţa civilă nr. 6011 din 20 iulie 1998 pe care a pronunţat-o Marcel Rusu, în calitate de judecător, referitor la cele două imobile pe care puseseră ochii şi doreau să-şi pună şi labele soţii Iohannis, soacra lui Iohannis şi  Baştea Ioan. Prin această sentinţă s-a anulat naţionalizarea şi s-au reintabulat imobilele pe numele decedaților Ghenea Maria și Eliseu, la cererea moştenitorilor impostori Iohannis, Lăzurca şi Baştea, fiind făcut astfel „primul pas”, cel mai important, pentru însuşirea prin fraudă a celor două proprietăţi, în detrimentul statului român.” (Klaus Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, ci complice la o fraudă de amploare!)

Vă reproduc, mai jos, plângerea penală depusă de mine și felul în care a fost mătrășită de procurorii sibieni, cu implicarea indirectă a prim-procurorului interimar de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, Carmen Maria Capră (despre relațiile speciale ale acesteia cu Klaus Iohannis puteți să citiți aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis) și cu participarea „extraordinară” a judecătoarei Bianca Hămbăşan de la Judecătoria Sibiu.

Plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, înregistrată cu nr. 425/P/2010 în data de 24 iunie 2010:

                                          „Domnule Prim Procuror,

Subsemnatul Marinescu Marius Albin, domiciliat în municipiul Sibiu, str. …, ap. …, judeţul Sibiu, telefon nr. …, formulez prezenta  plângere penală împotriva făptuitorului Forumul Democrat al Germanilor din România, cu sediul în municipiul Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 1-3, nr. 29, judeţul Sibiu, persoană juridică română de drept privat şi împotriva  reprezentanţilor acestuia, numiţii Iohannis Klaus Werner, preşedinte al organizaţiei, la nivel naţional şi Klein Hans, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist. Motivele plângerii:

În fapt, în data de 27 februarie 2007, Hans Klein, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Numitul Hans Klein a solicitat prin acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu următoarele, citez: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”.

Grupul Etnic German a fost înfiinţat imediat după Dictatul de la Viena. El exista şi în alte ţări cu minoritate germană: Franţa (Alsacia), Polonia (Silezia), Cehoslovacia (Sudeţi). Scopurile acestor Grupuri Etnice Germane (celebra Coloana a V-a a lui Hitler) erau: propaganda nazistă, sabotajele economice, acţiunile diversioniste în spatele frontului, „intoxicarea” şi dezinformarea populaţiei majoritare din ţările respective. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României.

Instanţa a admis cererea preşedintelui organizaţiei F.D.G.R. (municipiul Sibiu) Hans Klein, iar sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, nu a fost atacată de nimeni şi a rămas definitivă. Aşa că, în mod oficial, printr-o sentinţă definitivă, Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), este succesorul unei organizaţii naziste.
Fapta constituie infracţiune conform  Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28 martie 2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Cei doi preşedinţi ai F.D.G.R. au calităţile de instigator (Iohannis Klaus Werner) şi autor (Hans Klein), deoarece aceştia prin demersurile lor au reînfiinţat o organizaţie fascistă, încălcând şi Constituţia României, care prevede la art. 11, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.” Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , care prevedea la articolul 15 dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc.

În dovedirea plângerii, înţeleg să mă folosesc de următoarele probe:

Cerere de chemare în judecată depusă de Klein Hans, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) prin care acesta solicită recunoaşterea oficială pentru F.D.G.R. a calităţii de succesor al Grupului Etnic German (Deutsche Volksgruppe).

Sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, prin care se admite cererea formulată de petentul Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), reprezentat de Hans Klein.

 

hotarare-FDGR-1jpg1

– Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944

Click pe documente pentru mărire!

Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944

Click pe document pentru mărire!

numărul 6 al revistei „Justiţiarul sibian” din 22 iunie 2010, unde, în articolul scris de subsemnatul şi intitulat „Forumul democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial” (de la pagina 3 până la pagina 5) este explicată detaliat şi documentat toată istoria Grupului Etnic German din România.  http://www.justitiarul.ro/forumul-democrat-al-germanilor-din-romania-fdgr-condus-de-klaus-iohannis-se-declar-oficial-continuatorul-partidului-nazist-din-al-doilea-rzboi-mondial/

Prin prezenta solicit scoaterea în afara legii şi dizolvarea Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului României nr. 31/2002 şi cercetarea penală a numiţilor Klein Hans şi Iohannis Klaus Werner în baza aceleiaşi ordonanţe de urgenţă a Guvernului României.” http://legeaz.net/text-integral/oug-31-2001-interzicerea-organizatiilor-si-simbolurilor-cu-caracter-fascist-rasist

                                                                                                      Marius Albin Marinescu”

Plângerea penală din data de 24 iunie 2010 a fost adresată Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Aceasta a fost însă pasată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Plângerea era îndreptată împotriva făptuitorului Forumul Democrat al Germanilor din România, cu sediul în municipiul Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 1-3, nr. 29, judeţul Sibiu, persoană juridică română de drept privat şi împotriva  reprezentanţilor acestuia, numiţii Iohannis Klaus Werner, preşedinte al organizaţiei, la nivel naţional şi Klein Hans, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist, aşa cum se regăseşte aceasta în  Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28 martie 2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Rezoluţia, semnată de domnul procuror Blînda Tudor, care dispune NUP, a fost  enunţată la Dosar 3345/P/2010 în data de 5 mai 2011!!! Subliniem, cu indignare, faptul că cercetarea a durat unsprezece luni şi o zi!  Deci, 11 luni de „muncă” se regăsesc pe o pagină format A4 în Rezoluţia redactată şi semnată de domnul procuror Blînda Tudor Andrei. (Click pe documentul de mai jos pentru mărire!)

Împotriva acelei rezoluţii telegrafice,  o jignire adusă meseriei de procuror!, am depus următoarea plângere, în data de 28 iunie 2011, din care spicuiesc esenţialul:

Consider că Rezoluţia în cauză este neconformă cu realitate şi de aceea vă solicit reînceperea urmăririi penale împotriva făptuitorului Forumul Democrat al Germanilor din România, cu sediul în municipiul Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 1-3, nr. 29, judeţul Sibiu, persoană juridică română de drept privat şi împotriva  reprezentanţilor acestuia, numiţii Iohannis Klaus Werner, preşedinte al organizaţiei, la nivel naţional şi Klein Hans, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist, aşa cum se regăseşte aceasta în  Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28 martie 2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Soluţia procurorului de neîncepere a urmăririi penale este greşită şi nelegală din următoarele motive:

1. Nu poate să fie solicitată recunoaşterea calităţii de succesor al unei organizaţii, solicitantul dezicându-se de doctrina acesteia, deoarece automat nu mai are cum să fi succesor (moştenitor), fiindcă nu mai  ar avea  în comun exact identitatea organizaţiei al cărei moştenitor se revendică. Crezul unei organizaţii, care se regăseşte în statutul acesteia,  indiferent că asocierea este politică sau de altă natură, îi conferă identitate proprie acesteia şi o diferenţiază de alte organizaţii.

2. În ceea ce priveşte aspectul patrimonial, invocat de subinspectorul de poliţie Dumitrescu Ciprian în Referatul din 04.01.2011, se observă clar o contradicţie între statutul F.D.G.R. , recunoscut şi prin declaraţia numitului Hans Klein,  cum că organizaţia este „constituită fără scop patrimonial” şi declaraţia aceluiaşi Hans Klein că  „F.D.G.R. este succesoarea în drepturi patrimoniale a Grupului Etnic German”.

Click pe facsimile pentru mărire!

Acest aspect contradictoriu evident a fost trecut cu vederea de către domnul procuror Blînda Tudor Andrei.

Statutul F.D.G.R., la capitolul introductiv, „Dispoziţii generale”,  la Art. 1, susţine următoarele: „Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) este o asociaţie a minorităţii germane din România, organizată pe bază etnică, persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial.” Prin revendicarea drepturilor patrimoniale ale organizației hitleriste Grupul Etnic German, FDGR – Sibiu încalcă chiar propriul statut, art. 1! (http://www.fdgr.ro/ro/statutul_organizatiei/ )

3. Mai mult, subsemnatul susţin şi argumentez că această organizaţie aşa-zis  „democratică” a fost creată premeditat  în scop revizionist. Astfel, la articolul 6, al aceluiaşi Statut F.D.G.R. sunt scrise următoarele: „F.D.G.R. este succesorul de drept al tuturor instituţiilor şi organizaţiilor ale minorităţii germane, care au fost desfiinţate prin constrângere.” Adică, fondatorii din anul 1990 al acestei asociaţii etnice (ce fel de democraţie poate să fie într-o organizaţie constituită pe criterii etnice, exclusiviste şi care participă la alegeri ca un partid politic?!) pregăteau terenul pentru revendicările lor ulterioare de succesiune după Grupul Etnic German!!! Singura problemă care a stat şi stă, în continuare, în calea planurilor acestor neonazişti este aceea că Grupul Etnic German nu a fost desfiinţat prin constrângere de către comunişti, aşa cum avocaţii FDGR sau ai Consistoriului Bisericii Evangelice C.A. au susţinut permanent, în fals, în faţa instanţelor de judecată, atunci când s-au revendicat imobile în numele celor două instituţii ale minorităţii germane. Aşa cum am arătat şi în plângerea penală iniţială: Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României. Comuniştii nu au făcut altceva decât să aplice acest Decret – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, care nu le-a aparţinut, ei nefiind la putere la momentul istoric respectiv.

În concluzie, solicit reînceperea urmăririi penale împotriva Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) şi a persoanelor  care-l reprezintă şi susţin,  în continuare, că cei doi preşedinţi ai F.D.G.R. au calităţile de instigator (Iohannis Klaus Werner) şi autor (Hans Klein), deoarece aceştia prin demersurile lor au reînfiinţat o organizaţie fascistă, încălcând Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28 martie 2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

De asemenea, făptuitorii au încălcat şi Constituţia României, care prevede la art. 11, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.”  Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , care prevedea la articolul 15 dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc, aşa că prin sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, emisă de judecătoarea Morar Maria,  din cadrul Judecătoriei Sibiu,  care a decis că Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) este succesorul organizaţiei naziste Grupul Etnic German s-a încălcat până şi legea fundamentală a statului român, Constituţia.

                                                                                                            Marius Albin Marinescu”

Am depus plângerea aceasta pe data de 28.06.2011, iar de data aceasta a fost foarte promptă Paraschiva Turcu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Aceasta a respins rapid plângerea împotriva rezoluției procurorului, păstrând decizia de neînceperea urmăririi penale, eternul NUP atunci când este vorba de primarul sibian Klaus Werner Iohannis (protejat pe considerente politice, având în vedere că reprezintă interesele germane în România, iar Germania conduce U.E.). Iată, aici, cum se face „justiție germană” la Sibiu: http://sibiu.justitiarul.ro/justitia-sibiana-la-cheremul-fuehrerului-klaus-iohannis/

Prim-procuror interimar, șefa Paraschivei Turcu era doamna Maria Carmen Capră, subalterna domnului Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pe vremea aceea, acum procurorul general al României, instalat de Klaus Iohannis ca recompensă pentru NUP-urile date în dosarele penale ale caselor subtilizate de FDGR și biserica lor evanghelică ajunse pe la Alba Iulia. Doamna Carmen Maria Capră a activat ca prim-procuror delegat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în perioada 15.05.2011- 15.11.2011. Acest parchet rămăsese fără șef după arestarea, în octombrie 2010, a prim-procurorului Florin Apostu pentru acte de corupție, acesta fiind  înregistrat în propriul birou. Astfel, sub conducerea doamnei Capră a fost închis definitiv dosarul de urmărire penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru declararea Forumului Democrat al Germanilor din România, al cărui președinte era, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German. Doamna Capră a fost și parșivă. În timp ce discuta cu mine, în calitate de semnatar al plângerii penale și-mi dădea dreptate ca să dea bine în microfoanele rămase după arestarea lui Apostu, o punea pe subalterna sa, prim-procuror adjunct Turcu Paraschiva, să semneze NUP la plângerea mea împotriva soluției procurorului Blînda Tudor, din subordinea celor două, după o așa-zisă cercetare a acestuia de toată jena care a mai și durat 11 luni pe deasupra! Carmen Maria Capră este vecină cu Klaus Werner Iohannis din anul 2006, fiind proprietara unui imobil la câteva case de reședința acestuia din strada Bâlea, aia păzită de SPP la permanență. Și pentru ca îmbârligarea cozilor să fie completă și definitivă, Klaus Wernet Iohannis a semnat pensionarea doamnei procuror în condiții mai mult decât ilare: „Capră Maria Carmen, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a solicitat pensionarea începând cu data de 15 ianuarie 2016, la doar  47 de ani, fiind născută în data de 23.08.1968. Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1338 din 17 decembrie 2015 (http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/21_12_2015__77889_ro.pdf) a aprobat solicitarea și a înmânat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, vecinul de la Sibiu al procuroarei, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcție. Acesta a semnat decretul pentru pensionare, așa cum a spus un german mai cunoscut, Schiller: „Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece”.

Nostim este că decretul a fost semnat în 31 decembrie 2015, în ajunul Revelionului! (http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/12/31/comunicat-de-presa-administratia-prezidentiala-14-59-31) Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi. Naiba știe cum a semnat Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, probabil de pe laptop, fiindcă el se afla la jumătatea  concediului  din Florida, SUA!” (După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis)

Interesant este că Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a solicitat în instanţă (Dosar nr. 13354/306/2010), în data 12.07.2010 în urma plângerii depuse de mine în data de 24 iunie 2010 – plângere plasată “strategic” la parchetul inferior! – revizuirea şi anularea deciziei prin care F.D.G.R. devenise succesor al Grupului Etnic German, pe baza aceloraşi probe depuse de subsemnatul în plângerea penală!

O atitudine mai contradictorie decât aceasta nici că se poate. Deci, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu prin  acţiunea de revizuire depusă în instanţă îmi dau dreptate, dar, pe altă parte, colegii lor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, prin NUP-ul acordat cu largheţe, infirmă adevărurile susţinute de mine şi totodată chiar de colegii lor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în cele două procese intentate de către acesta, desfăşurate la Judecătoria şi Tribunalul Sibiu în dosar nr. 13354/306/2010. În ceea ce priveşte acţiunea Parchetului, instanţele sibiene au admis excepţia tardivităţii cererii de revizuire.

În ceea ce mă privește, am deschis acțiune împotriva soluțiilor procurorilor la Judecătoria Sibiu. Judecătoarea Bianca Hămbăşan, în data de 31 ianuarie 2012, prin Sentinţa penală nr. 61, la Dosar nr. 10979/306/2001 de la Judecătoria Sibiu, a respins plângerea subsemnatului împotriva soluțiilor procurorilor care au îngropat urmărirea penală în cazul declarării organizaţiei etnice Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) ca succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe). Astfel s-a terminat lupta mea în interesul statului român cu procurorii și judecătorii sibieni, cu „statul de drept” de la Sibiu. Deoarece m-a mințit avocatul pe care-l angajasem că alte căi de atac nu mai există, după sentința penală a judecătoarei Bianca Hămbășan, am abandonat „războiul” împotriva deciziilor acestor magistrați dubioși – ca să fiu blînd în exprimare –  în care eu am reprezentat, de unul singur, interesele statului român. Până și propriul meu avocat a cedat în fața intereselor adversarilor noștri extraordinar de puternici, deoarece nu-i vorba doar de FDGR-ul lui Iohannis, ci de însăși Germania, care conduce întreaga Europa, unde România este o umilă colonie de la periferie! Lipsa oricărei răspunderi a magistraților a distrus aproape în întregime justiția din România și a eliminat promovarea adevărului și a dreptății în societate.

Bianca Hămbăşan a fost soția lui Ioan Hămbăşan (Presedintele ATCOM Sibiu, s-a îmbogatit ilicit prin spolierea cooperativelor subordonate) un individ veros, amestecat în mai multe afaceri necurate, el fiind cel care a lichidat ATCOM Sibiu prin vânzarea tuturor spaţiilor avute de fosta Uniune Judeţeană a Cooperativelor Meşteşugăreşti contra unor comisioane substanţiale și partener cu Klaus Iohannis în afaceri „fotbalistice”. Parvenitul acesta poza într-o vreme în erou local fiindcă adusese echipa de fotbal „Voinţa” în prima ligă, dar nu a rezistat decât un an. Şi acolo au fost suspiciuni de meciuri trucate în care ar fi fost amestecat acest Hămbăşan, personaj aflat permanent la marginea legii din dorinţa lui de îmbogăţire rapidă. În cele din urmă a sfârșit prin a fi arestat de către DNA și trimis în judecată pentru o parte din golăniile pe bani grei comise (http://www.evz.ro/fostul-presedinte-al-csu-vointa-sibiu-ioan-hambasan-retinut-de-procurorii-dna-pentru-luare-de-mita-inedita-100-de-portii-de-mancare-pe-zi.html). Deci, deşi mereu pe lângă lege, Ioan Hămbăşan a fost căsătorit câţiva ani cu  judecătoarea, Hămbăşan Bianca-Maria, transferată de la Zalău la Judecătoria Sibiu în anul 2009, ca să fie alături de soţul cel certat cu legea.

Toți acești procurori și judecătoarea Hămbăşan Bianca-Maria s-au făcut că nu observă evidențele din judecarea dosarului nr. 1672/306/2007, în care prin  incredibila Sentinţă civilă nr. 2790 a judecătoarei Maria Morar, din 28 mai 2007, FDGR a fost declarat oficial succesor al organizației naziste Grupul Etnic German! Klaus Werner Iohannis s-a aflat într-un grav CONFLICT DE INTERESE, fiind conducătorul ambelor părți aflate în proces, adică municipiul Sibiu (primarul municipiului) și FDGR (președintele organizației la nivel național). De asemenea Klaus Werner Iohannis se făcuse vinovat de ABUZ ÎN SERVICIU fiindcă municipiul Sibiu, reprezentat de el însuși și Consiliul Local nu au avut apărător în instanță și primarul Iohannis nici nu a mai atacat sentința judecătoarei Maria Morar, aceasta rămânând definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu!

Comentariul unui cititor al publicației noastre, care a preferat să-și păstreze anonimatul, dar se vede clar că este jurist: „În regimul de Carte funciară, înregistrarea Statului Român ca proprietar asupra bunurilor care au aparţinut Grupului Etnic German face dovada punerii în executare a Convenţiei de armistiţiu din 12 septembrie 1944 şi a legislaţiei dedicată sancţionării asociaţiilor, organizaţiilor, instituţiilor (inclusiv bisericilor ) care direct sau indirect au aderat, sprijinit sau colaborat cu Germania hitleristă, iar redobândirea acestor bunuri sau drepturi nu poate fi invocată sub nici o formă, contrar admiţându-se legalitatea acţiunilor şi activităţilor naziste.

În condiţiile în care, sunt în vigoare şi astăzi efectele legislaţiei internaţionale şi naţionale privitoare la măsurile de desfiinţare şi/sau sancţionare a persoanelor care au avut un scop sau activitate hitleristă, este nulă absolut orice măsură, act, dispoziţie, recunoaştere care ar atesta că Forumul Democrat al Germanilor din România, înfiinţat după decembrie 1989, ar fi continuatorul Grupului Etnic German.

După anul 1989 a fost adoptată legislaţia privitoare la măsurile reparatorii constând în restituirea în natură sau, după caz, prin echivalent a bunurilor preluate abuziv de Statul Român de la persoanele juridice de drept privat. Dispoziţiile art. 1 aliniatele 1, 2, 3 şi 4 din Decretul lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 sunt în vigoare şi astăzi. Ținând cont că  Grupul Etnic German din România a fost desfiinţat pentru că în calitate de persoană de drept public a avut o activitate hitleristă, este nulă absolut orice constituire de drepturi sau operaţiune de transfer de proprietate asupra bunurilor de la şi către această persoană de drept public creată şi subordonată Germaniei naziste, începând cu 7 octombrie 1944 Statul român fiind singurul îndreptăţit de legislaţia internaţională şi naţională antihitleristă să se subroge acestui grup.

Dată fiind valoarea enormă a imobilelor furate efectiv de la statul român – adică de la noi toți! – de către FDGR și Biserica Evanghelică, aceste fapte se încadreză la grave prejudicii aduse României și trădarea interesului național.

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate!!!

Liste cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu. (Click pe documente pentru mărire!)

Biserica Evanghelică aparține comunității germane și şi-a dat mâna cu partidul nazist în data de 11 august 1942. Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană (C.A.) şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea averii bisericii la Grupul Etnic German, după cum v-am arătat mai sus. Deci și retrocedările către Biserica Evanghelică C.A. s-au făcut tot pe baza succesiunii după Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), biserica în cauză fiind a comunității săsești reprezentată de FDGR!

Oricare partid, O.N.G., poltician, jurnalist sau chiar simplu cetățean poate să înainteze plângere penală împotriva Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) și împotriva președintelui Klaus Werner Iohannis, după modelul plângerii mele penale redată mai sus, la care poate adăuga și capetele suplimentare de acuzare: conflict de interese și abuz în serviciu, ultimul fiind imposibil să fie dezincriminat, având în vedere amploarea fraudei prin care a fost prejudiciat statul român. După câte că primarul Klaus Werner Iohannis i-a retrocedat președintelui FDGR, același Klaus Werner Iohannis, bunuri ale statului român pe care-l reprezenta, primarul Klaus Werner Iohannis nici măcar nu a binevoit să apere în instanță statul român, doar a trimis o întâmpinare că lasă la latitudinea instanței să hotărească. Mai mult, Klaus Werner Iohannis, ca primar, nici nu a atacat sentința Judecătoriei Sibiu prin care FDGR-ul condus de el a fost declarat oficial succesor al organizației fasciste Grupul Etnic German, deși era obligat de fișa postului de primar, ceea ce reprezintă o sfidare a legilor și a bunului simț.

                                                                                                                Marius Albin MARINESCU

 

3 Comments

  1. costică vătavu

    Amplu , cuprinzător , pătrunzător ! După aproape două ore , de citit , o singură concluzie … ,,ADEVĂRURI ASCUNSE , NIMENI ȘI NIMIC NU-i OPREȘTE ,NU SE DOREȘTE AFLAREA ADEVĂRULUI ,, … !

  2. Nastase Lacatus Sabina

    Nu cred ca putem vre-o data sa mai recuperam ceva de la HOTII astia . Atat au furat tara asta ca nu cred ca mai este ceva de furat
    Doamne ajuta sa scapam de NAZIST

  3. Elena Neagu

    Ne amintim cu placere ca dvs. ati fost primul ziarist român care ati sesizat public rolul nefast jucat de dl IOHANNIS in reactivarea Grupului Etnic German ca urmas al gruparii naziste existente in Romania in timpul ocupatiei germane.

    Nu vom putea uita nici competenta + prioritatea cu care ati abordat falimentul premeditat al Bancii Internationale a Religiilor prin articolul „Triumviratul malefic: Valeriu Stoica, Calin Zamfirescu, Arin Stanescu”.

    Asteptam cu mare interes noi dezvaluiri ale dvs. in legatura cu cele doua catastrofe sociale petrecute pe teritoriul Romaniei !

    Va dorim mullt, mult succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.