Cap limpede

Uniunea Sovietică Europeană joacă viitorul la „alba-neagra”

  Până la trezirea la realitate provocată de decizia Curții de Apel din Pitești, care a mai confiscat o casă […]

 

Până la trezirea la realitate provocată de decizia Curții de Apel din Pitești, care a mai confiscat o casă dintre cele agonisite cu truda meditațiilor de profesorașul sibian, ultimele săptămâni au zgâlțâit România mai ceva decât mișcările seismice din ʼ40 sau ʼ77. Actualul șef al statului nu este deloc străin de preumblările „constituționale” în geacă roșie prin Piața Victoriei sau de datuʼ cu tălpicile în glisade pe pârtia de schi. Dincolo, peste marea gârlă, pe malul Potomacului, al 45-lea președinte al S.U.A., ales democratic, are parte de un tratament similar cu actualul guvern al României. La americani se strigă: „Jos Trump!”, la români, „Jos Guvernuʼ!”. Să mai zică cineva că în România nu e ca-n America!

                                Cartea albă a Uniunii Sovietice Europene

Și au fost 28… până la Brexit. A venit primăvara lui 2017. Urmând un obicei străvechi românesc, juncul de la Bruxelles a pus pe fațada șubrezită a Turnului Babel un mărțișor la care privește zâmbăreț, de parcă ar admira o nouă minune a lumii. La 1 martie, în spațiul virtual a plecat în zbor sprințar – mai ceva decât o dronă-insectă – „fluturașul” pentru prostit proștii (a se citi cetățenii statelor aflate în anno domini 2017 sub flamura albastră a celor 12 stele muribunde). Titlul „științific” al bazaconiei migratoare este „Cartea albă privind viitorul Europei – Reflexii și scenarii pentru U.E. 27 până în 2025″. Chiar la intrarea în „chestiune” ne întâmpină un porumbel de hârtie albastru, sub aripile căruia, cam frânte, ce-i drept, autorul – Comisia Europeană COM (2017) 2025, Rue de la Loi / Wetstraat, 200 1040 Bruxelles/Brussels +32 2 299 11 11 – prezintă cui vrea să creadă un alt porumbel ieșit din gura samsarului european de serviciu: „La 25 martie 2017, cei 27 de lideri ai statelor membre ale Uniunii Europene vor face front comun în pace și prietenie la Roma!”, mărturisire din care oricine poate deduce că nu prea este „pace și prietenie” în U.E. „Mărturisitorul” mai spune: „Dorim să lansăm un proces în care Europa să își stabilească propriul drum”, declarație din care pricepem clar că U.E. a marșat în timp și spațiu pe drumuri „neortodoxe”.

„Dorim să identificăm provocările și oportunitățile care ne așteaptă și să prezentăm modul în care putem alege să răspundem în mod colectiv” mai glăsuiește oracolul. Adică, mai pe șleau spus, discutăm viitorul și răspundem în colectiv, dar hotărârile le luăm numai noi, câțiva „iluminați” purtători ilegali de capete fără creiere. Finalul „operei” sună apoteotic: „[…] în septembrie 2017 voi prezenta aceste idei și îmi voi exprima opinia cu privire la viitorul Europei”... cu mai multe viteze: una bună pentru „elite” și altele pentru fraieri. Semnează Jean-Claude Juncker. Chiar atât de „neajutorați să fi fost cetățenii Marii Britanii când au votat pentru Brexit? Junckule, dacă tot ai împrumutat „Mărțișorul” românesc, ar trebui să cunoști și faptul că, pe meleagurile mioritice juncul nu excelează și nu este apreciat pentru inteligență. În această „Carte albă”, cam cenușie, ne sunt prezentate și cinci scenarii, unul mai ciudat decât altul, toate slujind însă nu interesele statelor componente, ci pe cele ale globalismului agresiv.

Specialiștii avertizează că România va fi supusă curând unui inevitabil cutremur major. Ne mai trebuie și cel „european”? În volumul „36 de ani in serviciile secrete ale României – Din respect pentru adevăr” apărut la editura bucureșteană „Compania”, veteranul serviciilor de informații externe, Stelian Octavian Andronic, menționează: „Societățile secrete nu trebuie ignorate. Ele sunt și lucrează continuu, la fel ca și serviciile secrete. Conspirația există. Și este în defavoarea României”. În aceste condiții, este imperios necesar ca cei abilitați să pună față în față atât avantajele cât și dezavantajele pe care le-a a avut România de la intrarea în U.E., și să ne ofere răspunsul la întrebarea shakespereană „Ce-i de făcut?”. A prióri, nu poate fi exclusă nici soluția Ro-exit cu asumarea tuturor consecințelor!

                                         Paraziții României

În era „Olimpiadei Denunțului”, alături de clasa politică postdecembristă marșează și alți practicanți ai celei mai vechi profesii din lume. Dintre marii falsificatori echilibriști ai contemporaneității, Lucian Boia și Mugur Isărescu ies strident în evidență. Fiecare în felul lui. Primul – un individ care-i recuză pe toți istoricii români, un mercenar dăunător, puternic susținut de autointitulații elitiști ʼtelectuali contemporani, atât dâmbovițeni cât și din alte regiuni ale țării, de liichenii pleșuvi sau de diverse pippidități aflate în vechi dileme – se află de câțiva ani buni, adică de aproape trei decenii, în călătorie cu pluta pe apele lăturalnice ale contrafacerii istoriei. Despre celălalt, despre matusalemicul guvernator al B.N.R., academicianul pârât de tipul Oracolului din Dămăroaia, jurnalistul Cornel Nistorescu ne spune că: „Sunt oameni care l-ar vorbi de bine mai cu suflet decît pe Dalai Lama sau pe Maica Tereza, deși, ca model uman, se află la mii de ani-lumină de aceștia. Este chiar opusul lor, un hrăpăreț modern, destul de sărac în limbaj și care nu se dă în lături de la nimic”[1]. Personal, am avut prilejul să schimb câteva vorbe cu acest fachir „trilateral” și, de fiecare dată, senzația pe care am trăit-o a fost aceea că în fața mea nu se afla un om viu, ci un fel de „extraterestru”, un fel de cadavru încă umblător printre cei în viață. Cu certitudine, personajul în discuție este unul dintre cele mai sinistre și mai dăunătoare pe care le-a avut/are România. Soluția ideală pentru a scăpa de dăunători ar fi ca cei doi numiți să fie puși pe pluta, deja funcțională, a falsificatorului de istorie, duși în largul oceanului și lăsați să se descurce. Fără Comisia Trilaterală, fără Grupul Bilderberg, fără Council on Foreign Relations (C.F.R.), fără Fondul Monetar Internațional, fără crama de la Drăgășani, fără casa de vinuri Isărescu, fără G.D.S., fără slugi sau admiratori fosilizați. Ar scăpa Țara de doi mari dăunători.

                               „Țara arde-n foc și baba se piaptănă”

Apropo de paraziți, după ce Senatul României a pus în discuție proiectul de lege privind înfiintarea Institutului de Studii Avansate pentru cultura și Civilizatia Levantului [2] din bugetul Ministerului Educației Nationale, fostului președinte Emil Constantinescu, urmează să-i fie acordat un sprijin financiar, pentru „activitatea internațională” pe care o desfășoară în beneficiul învățământului superior românesc. Iertată-mi fie ignoranța, dar „performanțele” fostului președinte în învățământul românesc nu prea sunt știute. Se cunosc însă prea bine faptele reprobabile comise, de care se face răspunzător. Cazul trădării intereselor naționale prin încheierea criminalului tratat româno-ucrainean din 1997, ne-negociat, semnat și parafat de Emil Constantinescu și de Adrian Severin. Autosesizarea Avocatului Poporului, a Parchetului General, inclusiv a Parlamentului României se impune sine die.

                                                                                                                        Ion MĂLDĂRESCU
[1] http://www.cotidianul.ro/mugur-isarescu-la-pielea-goala-lpg-297297/
[2]http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21649930-guvernul-vrea-acorde-fostului-presedinte-emil-constantinescu-sprijin-financiar-dupa-acesta-primit-senat-institutul-levantului.htm

Sursă articol: Revista ART-EMIS

 

1 Comment

 1. Dan Cristian Ionescu

  Ma refer la un singur aspect, ma refer din nou la tratatul cu Ucraina. Imi este greu sa imi dau seama care dintre cei care au folosit WC-ul prezidential de la Palatul Cotroceni a fost cel mai mare dusman al Romaniei. Iliescu, cel care s-a urcat la putere calcind pe cadavre si sub care a inceput distrugerea economiei nationale in interesul personal al slugilor lui iar coruptia a inceput sa dea productii record (in primele doua mandate) si care a “bagat” fara referendum tara in organizatia terorista de tip fascist OTAN “bagindu”-ne in acelasi timp si pe lista posibilelor tinte teroriste (in ultimul mandat)? Emil Constantinescu, cel sub care economia nationala a inceput sa fie jefuita si de companiile straine, coruptia a fost tratata cu “ingrasaminte” de buna calitate iar coruptii competenti au fost inlocuiti cu corupti incompetenti? Traian Basescu, cel care ne-a scazut veniturile si nivelul de trai (ceea ce facusera de altfel si predecesorii sai) reindatorindu-ne cu sume enorme care nu recunoaste nimeni oficial carui stat au fost platite si care a acordat serviciilor secrete cele mai mari puteri in supravegherea propriilor cetateni? Totusi, ii recunosc lui Basescu un mare merit: daca in mandatele lui Iliescu a fost trimis in judecata pentru coruptie un singur demnitar (si acela de mina a cincea) consulul Benone Ghinea din R.S. Africana, implicat in afacerea Puma iar in timpul lui Constantinescu tot unul singur, deputatul iliescian Gabriel Bivolaru (poate m-a lasat memoria, asa ca daca mai sint altii rog sa se completeze), Basescu a scos cepul de la butoiul cu mari corupti care au inceput sa se scurga spre penitenciare).
  Pe Emil Constantinescu l-am acuzat nu numai de tradare ci si de o dubla crima: pe de-o parte a ucis speranta romanilor, pe care i-a impins in 2000 sa voteze Iliescu si PSD, iar pe de-alta parte, prin tratatul cu Ucraina, ne-a ucis istoria. Am scris despre tratatul cu Ucraina, prin care Constantinescu a renuntat la teritoriile istorice care ne-au fost rapite. Repet, pentru a citi si altii care nu le-au citit:
  – tratatul nu a fost redactat de Adrian Severin, ministrul de externe (de altfel un excelent jurist) si nici supravegheat de el; la o emisiune “Marius Tuca Show” vad pentru prima data un tinar, pe numele lui Mihai Razvan Ungureanu, care ne explica mindru cum a primit sarcina redactarii acestui tratat si pentru care a trebuit sa citeasca o noapte intreaga drept international public! un evreu specializat in studii ebraice si iudaice (pentru asta a fost adus in aparatul central al externelor?) citeste intr-o noapte citeva pagini de drept international public si redacteaza un tratat tradator de tara pe care se pare ca nu il citeste nimeni!
  – Emil Constantinescu a semnat tratatul fara ca parlamentul sa ii cunoasca prevederile!
  – dar chiar dace le-ar fi cunoscut, era degeaba: masina de vot CDR-USD (parca asa se numea alianta intre PD-ul lui Petre Roman si PSDR-ul lui Sergiu Cunescu)-UDMR a votat fara cricnire; imi face placere sa amintesc inca o data faptul ca singurele 4 voturi impotriva venite din partea CDR au fost cele ale fostilor mei colegi din PNL-CD, senatorul Niculae Cerveni si 3 deputati; ai lui Iliescu&Co au votat contra, dar daca Iliescu ar fi fost presedinte si ar fi propus tratatul, ar fi votat si ei tot pentru, fiindca cei mai multi nu citesc ce voteaza – si ar fi pierdere de timp sa citeasca, fiindca tot nu ar intelege!
  Dupa ce in ziua de 18 ian. 1995 am cerut schimbarea din fruntea CDR a lui Emil Constantinescu, multi din opozitie ma considerau un “dusman al poporului” – dupa 3-4 ani aproape toate fostele slugi ale lui Constantinescu il injurau peste tot, dar nimeni nu-si aducea aminte ca eu le atrasesem atentia din timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *