Colimator

Relația dintre Klaus Werner Iohannis și R.C.S. – R.D.S.

   DIGI 24, televiziunea trinomului  Iohannis-SRI-DNA, un „cal troian” în casele românilor Postul de televiziune Antena 3 tot răcnește despre […]

 

 DIGI 24, televiziunea trinomului  Iohannis-SRI-DNA, un „cal troian” în casele românilor

Postul de televiziune Antena 3 tot răcnește despre relația dintre Traian Băsescu (dușmanul lor declarat fiindcă le-a băgat patronul la pușcărie!) și societatea comercială R.C.S. – R.D.S., fără să spună însă nimic  în ceea ce privește relația și mai vizibilă dintre aceeași firmă și actualul președinte al României.

DIGI TV (DIGI 24), televiziunea de știri a mamutului comercial R.C.S. – R.D.S. , l-a susținut puternic pe Klaus Iohannis în campania electorală, inclusiv sponsorizare, pe lângă mediatizare, și a devenit ulterior un soi de post oficial al Cotrocenilor, dar și o tribună de comunicare folosită des de șefa DNA, Laura Codruța Kövesi. Digi 24, falanga propagandistică din trustul RCS & RDS al patronului Zoltan Teszari, este televiziunea trinomului Iohannis-SRI-DNA. Un adevărat antemergător și autentic vizionar al viitoarei relații dintre patronat și viitorul președinte s-a dovedit Cosmin Prelipceanu, individul acela de la Digi 24 cu o fizionomie tâmpă și veșnic mirată, care manipula în favoarea lui Klaus Iohannis încă din 2012, când anunța pe post, cu doar  o zi înainte de vot, că acesta o să fie reales primar cu 90%, ceea ce s-a dovedit total fals.

sponsor digi

Sprijinul  și ingerința RCS-RDS în problemele Administrației prezidențiale au mers până acolo încât,  în anul 2015…  „Întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu comunitatea românească din Spania la unul din cele mai luxoase hoteluri din Madrid a fost sponsorizată de compania Digi Mobil Spania.” (http://www.flux24.ro/exclusiv-culisele-scandalul-sponsorizarii-lui-iohannis-in-spania-ce-ascund-diplomatii-romani-din-madrid/)

            Doi angajați R.C.S.-R.D.S. făcuți ambasadori de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a revanșat, transformând în ambasadori doi jurnaliști de la postul unguresc, în limba română, DIGI 24 (DIGI TV). Unul a fost licheaua antiromânească Emil Hurezeanu (agent dublu, CIA și BND – a lucrat la posturile de radio „Europa liberă” și „Deutsche Welle”, oficine cunoscute ale celor două servicii secrete) care nici măcar nu avea cetățenie română la momentul nominalizării sale ca ambasador în Germania, fiind cetățen german. Culmea culmilor: să numești un cetățean german ambasador al României în Germania!

Sibianul Emil Hurezeanu, propagandist al Germaniei în general și al lui Klaus Iohannis în special.

Sibianul Emil Hurezeanu, propagandist al Germaniei în general și al lui Klaus Iohannis în special.

Celălalt jurnalist de la televiziunea lui Zoltan Teszari a fost Luca Niculescu, numit ambasador în Franța. Altă lichea antiromânească și acest Niculescu care se agită, la fel ca stăpânul său, Iohannis, să arăte întregii lumi că românii sunt un popor de criminali, promovând un așa-zis holocaust în România. Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu și Institutul Cultural Român de la Paris a inaugurat, în 5 mai 2016, o expoziție intitulată „Pogromul de la Iași”, unde cuvântarea de deschidere a fost rostită de Adrian Cioroianu. Putea să fie altul? Eventual doar Lucian Boia putea să-l înlocuiască, fiind cunoscut și acesta ca „bun român”.

Ambasadorul Luca Niculescu, pe vremea când era un umil trepăduș televizionist al lui Iohannis în bătătura Digi 24.

Ambasadorul Luca Niculescu, pe vremea când era un umil trepăduș televizionist al lui Iohannis în bătătura Digi 24.

Conform invitației la inaugurarea expoziției, aceasta a fost organizată de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (director general Alexandru Florian, cel care a inițiat legea așa-zisă antilegionară împreună cu trădătorul Crin Antonescu) și Ministerul Afacerilor Externe din România cu suținerea  Muzeului Memorial al Holocaustului din SUA (vizitat anul trecut de președintele Klaus Iohannis): „L’exposition est organisée par l’Institut national pour l’étude de l’Holocauste en Roumanie «Elie Wiesel» et le Ministère des Affaires Etrangères de la Roumanie avec le soutien du Musée du Mémorial de l’Holocauste des Etats-Unis.”

ambasada-Paris-pogrom-Iasi

Despre mașinațiunile lui Klaus Iohannis în sensul culpabilizării poporului român pentru crimele comise de hiltleriștii lui am scris aici: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? Atenție, nu-l numesc hitlerist pe Klaus Iohannis la modul peiorativ, ci fiind cât se poate de conștient și conform unei realități indubitabile! Klaus Klaus Iohannis și-a declarat oficial FDGR-ul pe care-l conducea ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

Tot de la postul acesta de televiziune, „DIGI 24”, a fost „pescuit” și actualul purtător de cuvânt al B.N.R.: sibianul Dan Suciu. Numai personalități de marcă a dat Sibiul în ultima vreme, dar să nu uităm că deschizător de drumuri a fost regele țiganilor, Cioabă!

Sibienii Klaus Werner Iohannis, Laura Codruța  Kövesi și Eduard  Kövesi

Cică activitatea agenților secreți unguri ar fi fost principala țintă a „șpionilor” evrei de la „Black Cube”  –  o agenție privată de detectivi cu aromă de Mossad  – și nu atât amantlâcul doamnei Kövesi i-a interesat pe ăia, cât rețeaua de spionaj AVO din România și infiltrarea acesteia în zone apropiate SRI-ului (Președinția României și DNA).

Cei de la „Black Cube” nu au fost interesați de jocul pervers „De-a hotii și vardiștii” al porumbeilor Emil-Florin Nemeș (RCS-RDS) și șefa DNA, Laura Codruța Kövesi. Cică cei doi ar fi un cuplu iubăreț, după cum scriu cei de la „Cațavencii” (http://www.catavencii.ro/belgravistan-si-procuroristan-o-frumoasa-poveste-de-dragoste/).

kovesi_nemes

Emil-Florin Nemeș este coordonator de marketing și PR la „RCS & RDS” și are veleități de actoraș. El apare în reclamele cu pușcăriași de la postul prezidențial care a dat doi ambasadori iohanisieni, DIGI TV. „Vedeta” în dungi este din Târnăveni, aproape de Mediașul natal al Laurei Kövesi (Lascu). Un mândru ardelean, ungur după nume (nemeș înseamnă, în maghiară, nobil de rang inferior), cu slana, telemeaua și ceapa pocnind în el, alături de dorința de secesiune și despărțirea de „miticii” din sud, unde totuși mănâncă și el o pâine, la București, chiar dacă făina din care-i făcută este ungurească.

Primul soț al doamnei Kövesi era tot ungur și culmea „coincidenței” lucra tot la „RCS & RDS”, ca director zonal de dezvoltare la Sibiu.

Familiile multietnice, multiculturale , Cioloș și Kövesi. Trai, neneacă, în Europa corporatistă!

Familiile multietnice, multiculturale , Cioloș și Kövesi. Trai, neneacă, în Europa corporatistă!

Așa drag i-a fost doamnei procuror numele unguresc încât l-a păstrat și după divorț, nu a revenit la numele de familie Lascu, purtat ca domnișoară, de parcă i-ar fi fost rușine de taică-său. S-a prins și ea că în România este mai bine să porți nume ale unor etnii minoritare, doar așa ai șanse să promovezi sau să ajungi chiar președintele țării. În această colonie, numită România, e bine să fii orice, doar român nu!

Gluma se îngroașă având în vedere acuzațiile apărute în presă cum că Eduard Kövesi, fostul soț al doamnei „Noi suntem DNA!”, ar fi agent al serviciului unguresc de spionaj AVO.

Lipim, în continuare, piesele jocului puzzle: Zoltan Teszari, patronul „RCS & RDS” și implicit al DIGI TV, deși s-a îmbogățit în România, are așa o greață de țara asta încât locuiește la Budapesta, unde se află și sediul AVO. De acolo l-a susținut pe Klaus Werner Iohannis în Campania electorală din anul 2014.

Nu trebuie omis faptul că Iohannis a numit alți doi alogeni ca șefi ai celor mai importante servicii secrete românești, SRI și SIE. Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu au fost beneficiari amândoi ai banilor lui George Soros, unul în calitate de angajat al fundației și celălalt ca bursier. Oare, în condițiile acestea, ei mai reprezintă cu adevărat interesele României? Întrebarea este pur retorică. MRU a oferit răspunsul în trecut, prin renunțarea la moștenirea Gojdu în favoarea Ungariei.

Concluzia mea: O șleahtă de alogeni antiromâni, fel și fel de zoltanteszari, alexandruflorieni, hellvigi și ungureni, în frunte cu klauswernerul, își fac mendrele în România, o colonie locuită de mămăligi purtătoare de nădragi, pe care o exploatează din toate punctele de vedere, atât economic-financiar, cât și informațional.

                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. rebeca petru

    Multa dreptate ai , d-le Marius Albin Marinescu ! Daca in tineretea mea as fi banuit macar ca se va intampla o astfel de nenorocita rusine neamului meu ROMANESC , sa ma ierte bunul DUMNEZEU , nu mi-as mai fi dorit sa am copii ! Acum , cand am si nepoti , imi plange inima cand ma gandesc la ce viata si ce viitor ii asteapta ! Cu toate legendele acestui pamant , cei capabili de ceva mai mult decat sa sufere nedreptati si sa vada cum se transforma aceasta tara intr-o noua Biafra , vor pleca spre zari mai promitatoare de viata normala macar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.