Observator

Generali SRI plătiți regește ca să trădeze România…

  GENERAL SRI „EXPLICA” DE CE ROMANIA TREBUIE SA PRIMEASCA „REFUGIATI” SI SA CONSTRUIASCA MAREA MOSCHEE. In vara lui 2015, 2 […]

 

GENERAL SRI „EXPLICA” DE CE ROMANIA TREBUIE SA PRIMEASCA „REFUGIATI” SI SA CONSTRUIASCA MAREA MOSCHEE.

In vara lui 2015, 2 milioane de refugiati musulmani au fortat granitele Uniunii Europene, cei mai multi dintre ei traversand apele Mediteranei ce despart Turcia de Grecia. Din Grecia au intrat in Serbia si de aici in Ungaria, avansand spre centrul Europei. Destinatia finala, cea dorita de toti, Germania, acolo unde Angela Merkel ii invitase si ii astepta cu bratele deschise. Europenii urmareau cu ochii in lacrimi imaginile cu corpul micutului Aylan spalat de valurile marii si intampinau in gari, cu „Welcome refugees”, prajituri si flori, trenurile pline cu barbati tineri, veniti din Siria, Afganistan si Irak. Media europeana vorbea insa despre femeile si copiii fugiti din calea razboiului, asta in timp ce coloanele de tineri musulmani fortau granita Ungariei, prin ceata gazelor lacrimogene si flacarile cocktailurilor Molotov. Si in timpul ce “nazistul” Viktor Orban era transformat in inamicul Europei, pentru ca indraznise sa opreasca la granita Schengen inaintarea hoardelor, facand exact ceea ce legile si acordurile UE cereau oricarui stat membru sa faca, ceilalti, de la Jean Claude Juncker si Martin Schultz la Angela Merkel si Papa, transmiteau acelasi mesaj: Europa este si va fi un continent mai puternic și mai drept datorita musulmanilor care vin sa munceasca și s-o imbogateasca, platind impozitele, salvand sistemele de pensii si, odata cu ele, viitorul continentului.

Undeva, din peluza, i-a sustinut atunci si vocea unui argat de-al lor, pe vremea aia premier al Romaniei. Victor Ponta declara: „În baza experienţei noastre şi a experienţei tuturor ţărilor din sud-est, trebuie să înţelegem că nu putem ridica un zid împotriva oamenilor care vin în Europa. Trebuie să înţelegem că acei oameni vin în căutarea unei vieţi mai bune pentru că le e frică în ţările lor şi noi trebuie să găsim politici pentru a-i integra pe majoritatea dintre ei. Acesta este răspunsul ţării mele”.

Asta a fost atunci. Acum, dupa 2 ani, este altceva – realitatea nu mai poate fi ascunsa. Ilse Aigner, ministrul bavarez al economiei, a desfiintat, prima, una dintre legende: cea a doctorilor, arhitectilor, inginerilor si oamenilor de stiinta, migranti din Orientul Mijlociu: „Povestea cu refugiaţi bine şcolarizaţi nu se confirma. Peste o treime dintre ei au doar şcoala primară sau n-au deloc şcoală, deci vor rezolva foarte puţin din nevoia de forţă de muncă din Germania… Tot spunem că refugiaţii ar fi o binecuvântare pentru piaţa muncii… Adevărul este că integrarea acelora care vor rămâne aici este o imensă provocare financiară şi socială.”- declara ea. I s-a alaturat Agentia Federala a Muncii care a prezentat intr-un raport oficial niste informatii socante: 81% dintre imigrantii ajunsi in Germania nu au nici o calificare, nici macar un certificat care sa dovedeasca ca si-au terminat studiile si doar 8% dintre ei au o diploma academica! Guvernul suedez a desfiintat, fara intentie, alta legenda, a celor veniti sa munceasca pentru Europa, atunci cand a anuntat ca din cei 180 000 de imigranti musulmani care au intrat in Suedia in 2015, numai 3% au acceptat sa urmeze cursuri de formare suplimentare, neaparat necesare pentru ocuparea unui loc de munca! Suedia a fost tara care a primit cel mai mare numar de “refugiati” musulmani, raportat la numarul populatiei. Eurostat, bratul statistic al UE,a anulat alta poveste: cea a amaratilor fugiti din calea razboiului – din cei 46 995 „refugiati” ajunsi in Italia in primele 4 luni ale anului, doar 805 proveneau din tari aflate in razboi! Acum 2 ani, Ungaria era singura, azi Italia sechestreaza vasele oengeurile ce aduc “refugiati” din Libia si isi trimite vasele militare sa intareasca garda de coasta libiana, iar Austria pozitioneaza blindate pentru a bloca granita cu Italia si a impiedica intrarea migrantilor africani in tara, in timp ce Polonia, Cehia si Slovacia se alatura Ungariei si refuza sa accepte cotele fixate de Bruxelles, si sa primeasca musulmani pe teritoriul lor.

Experienta ultimilor 2 ani a dovedit ca imigratia extra europeana aduce cu ea explozia criminalitatii, violuri si agresiuni sexuale in lant, atentate teroriste, armata pe strazi, insecuritate, instabilitate, haos.

Aceasta realitate este deacum publica si de domeniul evidentei. S-a trecut de faza lui „Bine ati venit!” si a declaratiilor politice iresponsabile. Atat factorii de decizie de la Bruxelles, cat si Angela Merkel, au fost obligati de realitate sa-si mai edulcoreze discursul si sa renunte sa mai predice public mesajul radical: Europa continent de primire.

In conditiile acestea, declaratiile facute recent la Rasnov de generalul SRI Sorin Gabriel Cozma, pana de curand sef al Direcţiei Generale Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI, tin de domeniul aberatiei si al irationalului. Raspunzand intrebarilor publicului prezent la o dezbatere pe tema „Globalizarea Terorismului”, generalul Sorin Gabriel Cozma a declarat: „Valurile de emigranti vor lovi si Romania. E Romania pregatita sa primeasca 500.000 de musulmani? Vorbim de femei, copii, oameni normali care au patimit foarte mult in tarile lor. Vom fi sau nu pregatiti? Va trebui sa dam un raspuns la problema aceasta. Avem o lipsa de forta munca acuta…. “

Asadar, Sorin Gabriel Cozma revine la discursul lacrimogen din 2015 (femei, copii, oameni normali care au patimit din cauza razboiului), la cliseul credibil atunci cu „imigratia va rezolva lipsa fortei de munca”, pentru a raspunde afirmativ la intrebarea pe care tot el a pus-o: „E Romania pregatita sa primeasca 500 .000 de musulmani?”! Cand statisticile ONU certifica azi ca 80% dintre imigrantii extraeuropeni sunt „imigranti economici”, barbati tineri care nu vin din zone aflate in razboi, generalul SRI o tine tot cu „femeile si copii”! Cand in Germania sau Suedia, migrantii musulmani refuza efectiv sa munceasca, Sorin Gabriel Cozma transmite ca ei vor rezolva lipsa acuta a fortei de munca din Romania!  Daca Ponta ar putea invoca acum, pentru a-si scuza prostiile debitate, ca atunci cand vorbea de oamenii care „vin în căutarea unei vieţi mai bune pentru că le e frică în ţările lor” nu se intamplase inca nimic din ce s-a intamplat dupa aia, Sorin Gabriel Cozma nu poate invoca nici macar lipsa de informatie pe subiect. Asta ar fi culmea!

Dar Sorin Gabriel Cozma nu s-a oprit aici. Intrebat despre oportunitatea construirii Marii Moschei, proiect initiat  tot de Victor Ponta, generalul anti-tero a  dat un raspuns care a reamintit iar de dezechilibratul care ne-a fost premier: „Greu de spus daca e bine sau e rau sa se construiasca o mare moschee in Bucuresti. Factorul politic, el trebuie sa adune toate informatiile necesare unei decizii. Nu exista bine sau rau. Un lucru poate fi de bine acum, dar rau peste 10 ani. Stiti ca noi construim o biserica ortodoxa in Turcia? V-ati gandit si la riscul refuzului de a construi o moschee?”

Pana sa decida „factorul politic” a decis, manipulativ si subliminal, generalul: da, e bine, pentru ca si noi construim la turci o biserica, si e riscant ca ei sa nu construiasca o moschee la noi!

Nu, noi, romanii, nu construim nicio biserica ortodoxa in Turcia! Aici, Sorin Gabriel Cozma dezinformeaza voit. (Unii ar putea sa spuna ca minte ca un porc, dar eu n-am s-o fac, pentru ca un general SRI nu minte, el doar dezinformeaza) Si asta pentru ca guvernul turc a dat aprobarea pentru constructia bisericii nu BOR, ci siriacilor turci (ortodocsi si catolici), comunitate care numara in Turcia circa 20.000 de membri.

„V-ati gandit si la riscul refuzului de a construi o moschee?”! La intrebarea asta, pe care tot el a pus-o, Sorin Gabriel Cozma, cel care nu considera ca exista diferenta intre bine si rau, nu a mai raspuns. Nu mai era nevoie. Publicul prezent aflase deja de la el cat de rau ar fi sa nu primim 500.000 de musulmani, care or sa munceasca alaturi de noi pentru tara, si cat de rau ar fi sa nu construim o moschee uriasa.

Am spus ca generalul Sorin Gabriel Cozma n-are cum sa fie un imbecil – in SRI imbecilii nu ajung generali. Cu siguranta ca Sorin Gabriel Cozma nu e nici patriot. Nu deranjeaza asta, pentru ca, oricum, desi este incorect politic sa mai fi patriot, SRI ramane, se stie, pepiniera si leagan de patrioti. Ca si Ponta, si ca multi altii, Sorin Gabriel Cozma este doar un argat.

                                                                                                                                  Bogdan CALEHARI

6 Comments

  1. E o modalitate de a veni colonizatori in Romania _ sa construiasca moscheea ! S-a cautat un subterfugiu pentru a sosi in Romania multi musulmani ! Vedeti, iata cum suntem pacaliti !?

  2. Gabriel

    Ne aflam in fata unor migratii complexe. Din Romania au emigrat circa 4 milioane de persoane in toata lumea , iar acum suntem obligati sa primim musulmani pe care nu-i primesc nici Arabia Saudita, nici Iordania nici Tunisia, Marocul sau Algeria dsi vorbesc aceeasi limba si au aceleasi religii spre deosebire de europeni. De ce a fost aleasa tinata Europa si nu si SUA, Canada, Brazilia, Mexic, India, China, Australia????!!!! De ce Europa?

  3. Geoal

    Mai poți avea încredere în oamenii din instituțiile acestui stat, oameni care sunt plătiți să apere interesele poporului nostru și nu cu puțin, oameni care ar trebui să răspundă pentru acțiunile sau inacțiunile lor ?
    Primim femei, copii și bătrâni temporar. Dar trebuie să primim tineri care trebuie să lupte pentru țara lor. Ei nu au obligații ca tinerii noștri ? Dacă nu au acolo să le spunem cum să facă și să lupte cu regimurile care îi obligă să lupte, nu repede în Europa, la lapte și miere. În țara asta s-a luptat și murit pentru LIBERTATE, nimeni nu a fugit !!!!!!!!!

  4. Georgescu

    În primul rând conținutul articolului nu are nicio legătură cu titlul. De unde reiese că generalii sri ar fi plătiți regește? Ei sunt plătiți conform legislației din România în vigoare. Și de ce ca să trădeze, cum spuneți în titlu? În primul rând dl. Cozma, la care faceți referire, n-a trădat pe nimeni , deocamdată. Și-a spus omul o părere. E drept că pentru un analist de intelligence, părerea dânsului e cam subțire. Dar, în paranteză fie spus, eu personal nu cred că pentru părerile sale a ajuns general. Pentru altele și în alte contexte. Doi, SRI-ul, în informarile sale nu trage concluzii, gen să se construiască cutare chestie sau nu! Oferă decidenților date, argumente pro și contra, ipoteze. Decidenții decid sau nu pe baza lor. Așa că, domnule autor, care este de fapt ideea acestui articol cu un titlu așa pompos? Spuneți în titlu că ”Generalii sri plătiți regește ca să trădeze” dar nu invocați decât un fost general, nu dați sumele alea astronomice cu care ar fi plătiți acesti salariați și nici nu precizați în ce constă trădarea din titlu. Păi ce articol e ăsta?

    • justitiarul

      Raspunsurile sunt simple: 1. SRI are, pe timp de pace, mai multi generali decat a avut intreaga armata romana in ambele razboaie mondiale. Care sunt meritele acestor generali de opereta, din moment ce, sub supravegherea lor, Romania independenta si suverana s-a transformat intr-o colonie? 2. Nu se justifica numarul enorm de angajati, soldele nesimtie, pensiile speciale si fondurile uriase acordate intregului aparat, din moment ce SRI nu mai serveste interesele Romaniei, fiind doar o sucursala subordonata CIA, Mossad, MI6 si BND. 3. Da, tradatori, fiindca SRI a fost complice la jefuirea tarii, in loc sa fie cainele de paza al Romaniei!

    • Jan Valjean

      Pai ati raspuns exact cum ar face-o un angajat al SRI,sau poate un acoperit al SRI.Nu vedeti ca e plina Romania de ofiteri SRI care fac trafic de droguri,prostitutie,conexiuni cu clanuri tiganesti si interlope de traficanti de oameni si camatarie ??? Pai acestia nu sunt tradatori ? Ce-i cu atatia generali ca nici rusii n-au atatia in FSB ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.