Editorial

Oana Pellea, această Monica Tatoiu a scenei românești

  Nu am băgat-o niciodată în seamă pe eșuata fiică a marelui Amza Pellea, acesta fiind un idol al meu […]

 

Nu am băgat-o niciodată în seamă pe eșuata fiică a marelui Amza Pellea, acesta fiind un idol al meu și probabil cel mai complex actor român al tuturor timpurilor. Femeiușca aceasta, pricepută la toate, gata oricând să vorbească despre rolul familiei și al copiilor în societate, deși ea nu a fost căsătorită vreodată și nici copii nu a avut, mi-a provocat doar dezgust, după ce a demonstrat că talentul ei actoricesc constă în „curajul” de a apărea în pielea goală într-un film de duzină.


Mare progresistă, susținătoare a parteneriatului LGBT și a adopției copiilor de către cuplurile homosexuale, Oana Pellea este o pată dizgrațioasă pe memoria tatălui său, acesta fiind asimilat de către români cu personaje legendare ca Decebal sau Mihai Viteazul.


Mai zilele trecute, „diva” a simțit nevoia să-i atace pe cei care s-au amuzat pe seama altor „dive” și și-au permis să facă bășcălie în mediul online de pieile fleșcăite ale macroancei de la Paris și genunchii de rugbyst ai magraoancei de la Sighii. Dați click pe fiecare poză de mai jos ca să vedeți că, totuși, cârcotașii au dreptate și aceste cusururi puteau să fie lesne mascate printr-o ținută decentă, care să cadreze cu vârsta și protocolul: rochii cu mânecă și peste genunchi.

babe 2profesoarele

În viziunea Oanei Pellea, miștocarii sunt ridicoli și necivilizați, cică nu aspectul cucoanelor în cauză contează, ci… faptele persoanelor luate peste picior. Păi, să-i reamintesc eu Oanei Pellea faptele: Carmen Iohannis nu are copii, la fel ca ea, dar a făcut trafic de copii împreună cu bărbatu-său. În plus, împreună cu maică-sa a instigat la fals în acte publice și a făcut uz de fals ca să pună mâna pe două imobile enorme în centrul Sibiului. Iar cealaltă profesoară, madam Macron, a corupt un elev de 16 ani pe vremea când ea avea 40 de ani, era măritată și avea trei copii. Acestea sunt faptele!


Eu înțelg că există la oamenii urâți și sterpi nevoia de a solidariza cu cei aidoma lor, dar nu permit să-mi interzică cineva să râd de proști și ticăloși! Fiindcă tot am vorbit de o actriță, închei citând o replică din filmul „Actorul și sălbaticii”: „Asta vreți voi, mă? Să omorâți râsul? Păi, de două mii de ani poporul ăsta râde! Râde de prostie, de ticăloșie!”

                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

6 Comments

 1. nic

  Pina si D-zeu pedepseste ,si cel mai dumnezeiesc mod e sa te creeze atit de urit cit esti si de prost!

  • IQ100

   si de ticalos!
   Asa, fara nici o legatura, intre noi astia normalii si romanii si chiar intalactualii anti romani de dreapta ati auzit vreodata folosindu-se in oricat de libere discutii , chiar intre barbati si barbati, cuvantul ” mu!3″??Nu vorbesc de ce o face nu o face si cinesi dac o face, vorbesc de cine exhiba public, in o forma degradanta si unmilitoare, intimitati.
   DE unde a venit si CINE l-a adoptat rapid si fara , pardon, GRETURI??

 2. Dana Chiracu

  Subscriu in totalitate!

 3. Iulian

  Bravo!Esti un tip destept si obiectiv.O actrita mediocra si pe langa asta simte ea nevoia in permanenta sa fie un fel de Palas Atena a Romaniei.

 4. ella

  frumos

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.