Atitudini

Klaus Werner Iohannis, penalul care strigă penalii!

  Klaus Werner Iohannis – lăudat fie numele său în vecii vecilor! – și-a făcut un obicei din a-i numi […]

 

Klaus Werner Iohannis – lăudat fie numele său în vecii vecilor! – și-a făcut un obicei din a-i numi „penali” pe toți cei care au avut sau au un dosar de urmărire penală întocmit de procurori, uitând că și el a avut astfel de dosare chiar la DNA. Tupeu mare cât toate cele șase case ale acestui impostor numit Gauleiter peste colonie! Acuză pe alții ca fiind penali taman el, Klaus Iohannis, cel implicat împreună cu soția sa în trafic internațional de copii! Tot împreună au furat două case prin instigare la fals și uz de fals! Acest acuzator a fost șeful mafiei retrocedărilor frauduloase din Sibiu (grup de crimă organizată), cu două dosare de urmărire penală la DNA! Tot acuzatorul Klaus Iohannis a declarat oficial FDGR-ul, al cărui președinte era, ca succesor al unei organizații hitleriste – desființată legal de trupele aliate și de regele Mihai în anul 1944 tot pentru a lua case cu japca! Același Iohannis a făcut abuz în serviciu retrocedând ilegal, ca primar, imobile către organizația al cărei președinte era, aflându-se astfel și în conflict flagrant de interese, jefuind statul român de imobile de utilitate publică, clădiri obținute legal și care i se cuveneau de drept statului român, fiind astfel și trădător de țară! Citiți aici despre grozăviile cu imobilele sustrase statului român de către o bandă de netrebnici care s-au declarat oficial urmași ai hitleriștilor: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German Tocmai Iohannis, plin de bube-n cap, s-a găsit să vorbească despre penali!

Logic – cu mențiunea că logica este specifică oamenilor inteligenți, imbecilii judecând visceral, fără să raționeze! – dacă eu, ziaristul care l-a acuzat public timp de 17 ani pe acest individ de toate infracțiunile enumerate mai sus, aș fi mințit, fără să prezint dovezi care să susțină afirmațiile mele, eram la închisoare de ani buni pentru defăimare de persoană în formă continuată!

Dovezi găsiți și în articolul care arată cum spală propaganda trecutul murdar al familiei Iohannis, la fel cum pisica își acoperă excrementele. Probe incontestabile despre „penalul” Klaus Werner Iohannis – cum îi place lui să-i numească pe alții – găsiți și în alte materiale de investigații jurnalistice scrise de mine, toate ticsite cu documente doveditoare ale adevărurilor spuse răspicat. Spre unele dintre aceste dezvăluiri aveți link-uri tot în acest articol, care demonstreză și probează clar comiterea ticăloșiilor de către acest individ și șleahta lui, inclusiv stafidita sa consoartă: Cum spală propaganda banii familiei Iohannis proveniți din traficul de copii

Ce spune DNA despre cele două pupile ale lui Liviu Dragnea, Shhaideh și Plumb, înșurubate în fotolii de miniștri: prin acțiunea concertată a unor persoane cu funcții publice, părți din Insula Belina și Brațul Pavel (cu suprafață de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate în albia minoră a Dunării, au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman. Adică, să înțeleagă toată lumea, inclusiv tefeliștii (TFL = Tinerii Frumoși și Liberi) mai grei de cap, acele terenuri au trecut de la statul român… tot la statul român, că doar județul Teleorman nu este în Bulgaria!

Klaus Werner Iohannis, ca primar, a făcut ceva mult mai grav decât Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb!!! Prin retrocedări ilegale, a trecut, începând cu anul 2007, imobile de utilitate publică din proprietatea statului român în proprietatea unei organizații private de tip ONG, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), formată exact ca UDMR-ul pe criterii etnice și participantă la fel de ilegal la alegeri fără să fie partid politic, unde tot el, Iohannis, era președinte.

FDGR-ul lui Iohannis s-a declarat succesorul unei organizații hitleriste (Grupul Etnic German din Al Doilea Război Mondial) doar ca onor președintele să-și mai pună labele de hoț pe alte și alte imobile, pe lângă cele șmanglite anterior tot de el (în „peroada anteroară” – cum rostește el scrâșnit, 2000-2006) și mafia retrocedărilor imobiliare din Sibiu pe care o conducea, având împreună și dosar de urmărire penală la DNA (dosar nr. 270/P/2006), după ce a fost plimbat pe la alte două parchete (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Albă Iulia și DIICOT)! Aici, la retrocedările către FDGR, pe lângă infracțiunea foarte gravă a reactivării unei organizații naziste, este abuz în serviciu și conflict de interese clar! Klaus Iohannis, ca primar al orașului, a retrocedat ilegal imobile tot lui, ca președinte al organizației moștenitoare a naziștilor.

                                                                                                            Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.