Lichele

Propagandă secesionistă în Transilvania

           Ne-am săturat de dânci, have și sabinghermani Zilnic, o formă de viață dugoasă, ce răspunde […]

 

         Ne-am săturat de dânci, have și sabinghermani

Zilnic, o formă de viață dugoasă, ce răspunde la numele de Sabin Gherman, face, la o televiziune imundă, propagandă fascistă, anti-națională și anti-românism, instigînd cu o ură funciară împotriva Bucureștiului și a bucureștenilor.

Mai mult decît atît. În cadrul UBB din Cluj activează un adevărat cuib de vipere, care alimentează foarte susținut, constant și programatic, o extrem de virulentă propagandă anti-națională, militînd, chiar în cadrul cursurilor universității, pentru ruperea României și independența Transilvaniei.

Clujul, alături de Sibiu și Brașov, au devenit adevărate centre pentru propaganda anti-națională, 80% din studenții UBB fiind spălați pe creier de tezele de orientare fascistă privind superioritatea ardeleană. S-a ajuns ca pînă și studenți basarabeni care au urmat cursurile UBB să vorbească, cu nonșalanță, despre independența Transilvaniei.

Prințul Charles a ajuns să fie prezentat, de către autoritățile din Alba Iulia, orașul Marii Uniri, ca fiind Prinț de Transilvania, iar primarul Hava a găsit de cuviință să finanțeze de la bugetul local ritualuri cu gărzi imperiale habsburgice.

Mircea Hava, primarul din Alba Iulia, scoate zilnic la defilare o „gardă imperială” formată din figuranți îmbrăcați în uniforme militare habsburgice. Astfel îi venerează pe cei care i-au ucis în chinuri pe Horea și Cloșca chiar acolo, la Alba Iulia, îmbrăcați cu aceleași uniforme.

Mircea Hava, primarul din Alba Iulia, scoate zilnic la defilare o „gardă imperială” formată din figuranți îmbrăcați în uniforme militare habsburgice. Astfel îi venerează pe cei care i-au ucis în chinuri pe Horea și Cloșca chiar acolo, la Alba Iulia, îmbrăcați cu aceleași uniforme.

Dealtfel, există suficient de numeroase cozi de topor în Ardeal care visează cu ochii deschiși la o încoronare a reprezentantului dinastiei britanice ca prinț sau duce de Transilvania, eveniment ce ar atrage imediat și declararea independenței față de România.

Sabinghermănismul, ca teză de sorginte fascistă a superiorității ardelenilor asupra celorlalți români, face, din păcate, ravagii printre proști și inculți, cu atît mai nefericită fiind situația generațiilor tinere, îndoctrinate cu asupra de măsură de interesele mafiei politico-economice care dorește destrămarea României.

Anti-românismul este încurajat în zilele noastre în mod public, în orașele transilvane, iar propagandiștii anti-România trec de vizionari europeni și moderniști.

Se răsucesc în morminte generații întregi de români transilvăneni patrioți, care s-au jertfit pentru Unire, cînd văd că urmașii lor sînt niște slugoi patentați, care pupă cu ardoarea Stăpînirea străina în cur și marșează ca niște idioți la provocările foarte interesate, lansate de grupări mafiote, trădătoare și anti-naționale, precum Grupul de la Cluj.

Ce nu înțeleg iobagii proști și umili care vorbesc cu nostalgie despre civilizația adusă de Imperiu în Transilvania și Banat: de binefacerile civilizației trebuie să se bucure doar Stăpînirea străină, asupritorii, nu și cei colonializați, a căror menire este doar să fie exploatați și spoliați.

Adică exact ceea ce se întimplă acum cu Uniunea Europeană și ceea ce s-a întîmplat, secole de-a rîndul, cu românii din Imperiul Habsburgic, care au fost iobagi de o condiție deplorabilă ai grofilor, ce i-au terfelit non-stop, în culcare și în sculare.

Este mare lucru că, în numele anti-românismului scelerat, unii au ajuns să se laude că au fost slugile străinilor. Mentalitatea asta de slugoi infecți a dus România unde este azi, dacă ne uităm din ce regiune a țării provin aproape toți din cei care au condus-o în ultimii ani și au închinat-o necondiționat intereselor globalizării.

                                                                                                                                                    A.I.

Sursa: Invectiva.ro

3 Comments

 1. VALERIU CEAUSU

  La Alba cine a stigat : VREM SA NE UNIM CU TARA ?

 2. Toader Bârlea

  Par-că NU îmi vine a crede; ce-am citit mai sus…
  Chiar până acolo se purcede; ca-n trădarea Lui Isus
  Pentru ce alții muriră; NOI acum ne DĂM vânduți…
  Unde oare vom ajunge; dacă așa ne învrăjbim!!!
  E mai mult de cât mirare; să NE vrem din lac în puț
  Oare UNII își pierd mintea; dintre ai noştri frați???
  Pe cât AU luptat străbunii; întru TOT să ne unim
  În mileniul trei NOI însă-și; să NE rupem în Carpați
  NU știu ce aș mai zice; gândul mintea-mi amuțește
  De așa cozi-topor sinistre; să gândească Soroșiste.

 3. Xxx

  Intrebare deloc retorica: cu ce-i incalzeste pe romani coexistenta cu niste iobagi proști și slugarnici, tradatori din fire? De ce nu-i incurajam sa retraiasca experientele “minunate” ale trecutului si sa treaca la fapte? Sa se balaceasca vara in Balaton, insa, plus alte “avantaje”, ca nu merita altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.