Colimator

Cine-i proprietarul vilelor din Florida, unde-și fac soții Iohannis concediile?

  Marius Vecerdea, finul lui Iohannis, neagă că ar avea locuințe în Florida! Ce legătură este între Raiffeisen Bank, Klaus […]

 

Marius Vecerdea, finul lui Iohannis, neagă că ar avea locuințe în Florida!

Ce legătură este între Raiffeisen Bank, Klaus Werner Iohannis și finul Marius Vecerdea? Banca le-a  dat bani la amândoi, primului sub formă de chirie lunară  pe un spațiu furat prin uz de fals de către Carmen Georgeta Iohannis, iar celui de-al doilea ca sponsorizare pentru un turneu fantomă de tenis, finanțat generos și de primăria nașului Iohannis.

foto 1foto 2

Cuplurile Iohannis si Vecerdea împreună cu sepepistul care le ține lumânarea în cazul în care cineva îndrăznește să stingă soarele, care răsare când Klaus apare. De remarcat ce lăbău mare are la picior fina Zuzana (așa o cheamă, nu-i scris greșit), rivalizează cu nașul Werner, care se știe la nivel internațional că trăiește pe picior mare!

Cuplurile Iohannis si Vecerdea împreună cu sepepistul care le ține lumânarea în cazul în care cineva îndrăznește să stingă soarele, care răsare când Klaus apare. De remarcat ce lăbău mare are la picior fina Zuzana (așa o cheamă, nu-i scris greșit), rivalizează cu nașul Werner, care se știe la nivel internațional că trăiește pe picior mare!

Tandrețe mare între fete, zglobia Zuzănuța și zvăpăiata Getuța...

Tandrețe mare între fete, zglobia Zuzănuța și zvăpăiata Getuța…

Marius Vecerdea declara în presa sibiană, la repatrierea din America, unde a trăit câțiva ani, că a vândut tot ce avea în SUA ca să puna pe picioare o afacere la Sibiu. Acum, subit, i-au crescut trei case în Florida! Acestea sunt casele despre care spunea Băsescu că le are Iohannis în SUA pe numele tenismanului ratat.

Antrenorul personal al primei „tenismene” a țării – țeapă, nu-i Simona Halep, ci  Geta Iohannis – a reluat aceeași declarație despre proprietățile din SUA, în data de 22 iulie 2017, pe pagina de Facebook Marius Vecerdea –  „@Tenis Marius Vecerdea” (https://www.facebook.com/TenisMariusVecerdea/): Nu mai detin de peste 10 ani nici o proprietate in Statele Unite. Toti banii obtinuti dupa vanzarea tuturor bunurilor detinute de mine in SUA (si obtinute cu foarte multa munca) au fost investiti in sport, in Sibiu, in Romania.Deci, Marius Vecerdea continuă să nege că ar fi proprietarul unor case din Forida (SUA).

Declarația lui Marius Vecerdea. Clik pe imagine!

Declarația lui Marius Vecerdea. Clik pe imagine!

Finii Vecerdea și nașii Iohannis la un meci de Cupa Davis desfășurat la Sibiu.

Finii Vecerdea și nașii Iohannis la un meci de Cupa Davis desfășurat la Sibiu.

Păi, atunci ale cui sunt  vilele în care-și făcea familia Iohannis concediile din Florida?

Presa tabloidă scria că e casa lui Vecerdea: http://www.wowbiz.ro/foto-exclusiv-aceasta-este-casa-in-car…

Și agenția de știri Mediafax spunea la fel: http://www.mediafax.ro/…/presedintele-klaus-iohannis-isi-va…

Vadim preluase de la Băsescu informația că Vecerdea este proprietar fictiv, adevăratul posesor fiind Klaus Iohannis și că ar fi două vile, nu doar una: http://www.ziartricolorul.ro/adevaratii-proprietari-ai-vil…/

Iată ce a declarat și Băsescu: https://www.dcnews.ro/basescu-vrea-sa-l-infunde-pe-iohannis…

Acum aflăm că sunt trei case pe numele soților Vecerdea, nu doar două: http://www.wowbiz.ro/antrenorul-de-tenis-al-familiei-iohann…

Cităm din acest ultim articol: „Marius Vecerdea a locuit o buna perioada in Florida, impreuna cu sotia sa, Zuzana, inainte ca familia sa se mute la Sibiu, acolo unde acesta detine o academie de tenis. Vecerdea are o relatie apropiata cu Iohannis, care i-a nasit un copil, iar presa a scris in 2014 ca proaspatul presedinte si-a petrecut vacanta, alaturi de Prima Doamna, in casa din Florida a familiei Vecerdea. Si la sfarsitul lui 2015, familia prezidentiala a fost in Florida, dar afaceristul a negat ca are vreo legatura cu concediul sotilor Iohannis. Cu toate acestea, familia lui Vecerdea detine nu mai putin de 3 case in Florida, doua pe numele lui Marius si una pe cel al sotiei sale, Zuzana. O casa se afla in localitatea Coconut Creek, are doua dormitoare si este estimata la aproximativ 200.000 de dolari, alta este in oraselul Southwest Port Lucie (3 camere, estimata la 160.000 de dolari), iar ultima este in Lake Worth (3 camere, evaluata tot la 160.000 de dolari). In total, familia Vecerdea a investit peste 500.000 de dolari in imobiliare in Florida, in contextul in care afaceristul a avut acolo o academie de tenis, sustinand ca banii castigati in America, 600.000 de dolari, i-a investit apoi in academia de la Sibiu.” Articolul, semnat Matei Vaihan în data de 28 ianuarie 2016, este însoțit de fotografiile imobilelor respective: http://www.wowbiz.ro/antrenorul-de-tenis-al-familiei-iohannis-detine-trei-case-in-florida-marius-vecerdea-a-investit-peste-500000-de-dolari-in-imolbiliare-in-amer_172788.html

DNA-ul nu este interesat de speța aceasta, ale cui sunt casele din Florida și de unde provin banii cu care au fost achiziționate?

Nu putem încheia fără lista personulităților din Sibiu ajunse pe cai mari: plăvanul Klaus Asperger von Strudel, femeia-zdrahon Codruța Kovesi, Dana Tițian – consiliera lui Kovesi, Delia Dinu – țigăncușa sepepistă ajunsă șefă de protocol la Cotroceni – aia care tot patinează înaintea sasului infatuat, atunci când robotul pășește pe la diverse evenimente de parcă are un par înfipt în cur, Dan Suciu – purtătorul de cuvânt de la BNR, ăla cu aspect de molie în pielea goală, Emil Curezeanu – sibianul cu cetățenie germană numit ambasador în… Germania! – nu i-am zis Hurezeanu ca să nu-l jignim, fiindcă „Hure” înseamnă curvă în limba lui germană, „chilotul” de pe avionul prezidențial Emil Dobrovolschi – soțul Mădălinei Pușcalău, purtătoarea de vorbe a klausului, parvenitul Marius Vecerdea, finul iohanușilor și antrenorul de tenis al stafiditei primă toamnă, care se vrea acum președinte la Federația Română de Tenis, regii Cioabă ai țiganilor – la Sibiu funcționează un poligon de testarea reacțiilor românilor la multiculturalitate, până și echipa de fotbal se numește FC Hermannstadt! – și împăratul Rădulescu al țiganilor care a dat colțul relativ recent, iar de ieri este mare lider și sibianul Dan Barna, militant pentru drepturile familiilor homosexuale, care a devenit noul președinte al USR, partidul soroșiștilor progresiști și alogenilor.
                                                                                                                         

                                                                                                                         Marius Albin MARINESCU

3 Comments

  1. Stancu Patru

    Nimeni nu are interesul sa afle ale cui sunt casele. Dar Curăța il intreba pe MEU de ce nu-i spune de banii scosi din țară! Iata o parte din ei.

  2. Cuibul cu viespii sibiene nu e inca stârnit ! Sunt pe cai mari si sfideaza pe românii pe care i-au tras pe sfoara! Neamtul calareste tara ,tine strâns haturile, da ordine, acuza pe cine -i sta in cale dar se ploconeste in fata cui are de achitat nota de plata pentru escaladarea la putere maxima! Aservitii roiesc in jurul jupânului!

  3. gigimutu

    F.U.R.A.C.I.U.N.E.

    asta n-a muncit o secunda in viata lui, WCrdea asta, mare tenisman, ce sa zic, n-a auzit nici musca de el, ce a castigat in prodigioasa lui cariera? 0 barat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *