Colimator

Mărturii din interiorul #rezist : Cine sunt „revoluționarii” Maidanului din Piața Victoriei? (IV)

              Organizația Națională de Guerilă „Rezist” (IV) Prietenul la nevoie se cunoaste! Dupa publicarea celor […]

 

            Organizația Națională de Guerilă „Rezist” (IV)

Prietenul la nevoie se cunoaste! Dupa publicarea celor 3 articole referitoare la ONGuri si finaintarile lor, dupa aparitia la “Antene”, au inceput sa curga reactiile. Pe langa  injuraturile clasice, si etichetele cu care deja m-am obisnuit, am fost taguit de domnul Pojoranu intr-o postare astazi. Cand am deschis-o, am murit de ras! Apare un nou personaj, Ovidiu Vanghele! Treburile incep sa fie chiar interesante! Domnul Vanghele a tinut o conferinta despre articolul meu! Va dati seama? Doare, doare tare de tot! Dar intai sa vi-l prezint pe ipochimen, sa vedeti si la domnia sa ce frumos vin banutii. $$$$

grasu3

Ovidiu Vanghele se distreaza cu fetele, cu fetele de la Funky Citizens, Alina si Elena Calistru

Am sa va tin iar in poze, este si amuzant, si chestiile vorbesc de la sine. Se mai demanteleaza niste legaturi. Deci, Funky Citizens, iau banii din granturi, si apoi ii varsa la prietenarii lor, Factual, care sunt “organizatie de presa”. De fapt nu stiu nici eu ce sunt, cert este ca se impart banii, si normal in schimbul banutilor, Ovidiu Vanghele, editor la Factual, sare sa le apere pe duduile de la Funky Citizens. Iata: 

factual3

Ovidiu Vanghele editor la Factual

factual 2

Funky Citizens doneaza pentru Factual- o mana spala pe alta

Uite domnule cum ii apuca civismul pe cate unii. Ceva de speriat. Dar civismul ala misto, pe bani, platit, nu ala gratis. Pe poza de profil a domnului Vanghele puteti observa ca in trecut a mai lucrat si la Centrul de Investigatii Media. Care… oare despre ce-o scrie el si de cine o fi sponsorizat? Pai despre cine scrie va uitati singuri, dar hai sa va arat de cine este sponsorizat.

sponsori2

Frumos, nu? Cum sta ea Ambasada Americii prima pe lista sponsorilor…apoi $oro$

Vedeti mai copiii? Uite asa se face anticoruptia, cu banuti de la altii. Ca doar nu s-o face gratis domne. Da, sigur, ei se vor zvarcoli in chinuri, vor inventa despre mine chestii, ma vor transforma in dusmanul speciei umane, vor spune ca am legaturi cu Gagarin si cu Putin, orice numai sa iasa de la colt fara un K.O. tehnic. Acum sa va prezint cateva print-screenuri din conferinta pe care au tinut-o. Si stati ca aici apare alta entitate ONGistica…Forum Apulum… Nu stau sa mai fac research si despre ei, este clar ca avem de-a face cu un nou brat al caracatitei, uitati-va in poza, il veti vedea si pe musiu Perjovschi despre care scriam in episodul 2.

forum apulum

Forum Apulum tine conferinte despre Paul Hitter, panica este mare

Va las aici cateva print-screenuri cu perle de-ale domnului Ovidiu Vanghele. Eu sunt prezentat in primul minut al filmarii ca „bulangiul asta vagabond”. Va las cateva prinscreenuri si filmarea. Veti vedea in filmare, o mostra de prostie ce greu poate fi egalata, si incercari disperate de a-si scoate camarazii din rahatul in care s-au bagat, rahat ce risca sa ne murdareasca pe toti. Rahat in numele anti-coruptiei si democratiei. Pe bani.

film1

Ovidiu recunoaste ca Sandi este protestatar de meserie, dar nu recunoaste ca multi din prietenii sai ONGisti erau in poze cu el , si cu domnul Dide, de care recunoaste de asemenea ca ar fi protestatar profesionist. Deci, practic, sunt buni cei doi domni cand este cazul de justificat activitati, dar la nevoie cand e de spalat putina, se dezic de ei. Oricum sunt asa de penibile explicatiile, incat dau si mai mult de banuit. Asa este cand te incurci in propriile minciuni.

dide contract

Cristian Mihai Dide cu Mihai Politeanu, si fostul ministru Dragos Pislaru, la Sibiu in Octombrie, la o reuniune de 3 zile  unde a fost prezent si judecatorul Danilet, si s-a format Contract Romania, un ONG care mai deunazi anunta candidatura lui Ciolos. Deci, minciuna formulata de domnul Ovidiu Vanghele poate fi demantelata in doi timpi. Ce cauta protestatarul de profesie Dide, alaturi de astfel de minti luminate care nu au mancat nici usturoi nici gura nu le pute? Hm?  Cititi articolul : http://www.turnulsfatului.ro/2017/10/16/cei-mai-aprigi-100-dintre-sorosisti-s-au-intalnit-la-sibiu-cu-scopul-de-face-un-schengen-al-gruparilor-civice/

bumbes pasionat

Bumbes un om pasionat de mecanismele de protest! Hahahaha! Pasiune acoperita in granturi. Dar haideti sa vedem ce facea bumbes in Turcia!!! Este fabulos! 

bumbesfacea

Nu vreau sa va rapesc bucuria, priviti singuri tot clipul, vorbeste de la sine, priviti gestica personajului. L-as ruga sa mai faca o conferinta, un workshop si pe celalalte episoade ale serialului meu, caci sunt de-a dreptul amuzanti. Orice om cu minime cunostinte de psihologie isi va da seama ca indivizii mint si manipuleaza de ingheata apele. Aici aveti intreg clipul, va doresc vizionare placuta! https://www.youtube.com/watch?v=qUaKBQg1vLY&t=72s

                                                                                                                           Paul Hitter (ULEI ȘI APĂ)

 

2 Comments

  1. Jan Valjean

    Ce adunatura de sorosisti si macoveisti ce par a fi spalati pe creier de ideologia neomarxista,iti vine sa o iei razna sa constati ca omul nou despre care se vorbea in vremea ceausista,a aparut acum in capitalismul salbatic din Romania.Este in general angajat la vreun ong de-al lui Soros,sau lucreaza la vreo multinationala,a citit vreo carte candva,dar nu-si aminteste cand……

  2. mitel

    ce detasament de munca voluntar-patriotica la Canal ar forma acestia !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *