Observator

Civilizație cheală cu tichie de mărgăritar sau republica regalistă

                         Civilizația bate curul România, 2017. O psihopată omoară […]

 

                       Civilizația bate curul

România, 2017.

O psihopată omoară o fată la metrou, aruncînd-o pe șine, în fața trenului.

Concluzia trasă de televiziunile de știri?

România nu e o țară civilizată, că nu avem garduri pe peron.

Cînd dezaxatul care a hotărît să se sinucidă, în 2014, intrînd cu mașina personală în niște nevinovați, care circulau regulamentar, pe drumul de la Ploiești la Câmpina, a omorît o familie întreagă, opinia publică, în frunte cu ”presa”, a descoperit repede vinovatul: drumul, că nu avea separatoare de sens.

Și acum, cu schizofrenica violentă, care i-a hărăzit o moarte îngrozitoare bietei fete, opinia publica și „presa” au stabilit degrabă: vinovat e metroul!

De fiecare dată, soluțiile au fost identificate la fel de repede: trebuie imediat montate separatoare de sens pe drumurile naționale, respectiv garduri la metrou.

„Să fim și noi ca în țările civilizate”!

Ce să vezi, nu s-a gîndit nimeni sa punem garduri cît mai înalte la ospicii, eventual din sîrma ghimpată, ca să nu mai scape de acolo toți nebunii și să ajungă, unii dintre ei, formatori de opinie în mass media sau deținători de funcții la cel mai înalt nivel al Statului.

România nu este, într-adevăr, o țară civilizată.

Dar asta nu pentru că nu are garduri la metrou, ci din cauza unor motive pentru înfăptuirea cărora fac zilnic propaganda lupii moraliști din presă:

România nu este o țară civilizată pentru că nu oferă locuri de muncă decente și plătite rezonabil cetățenilor săi, care sînt astfel obligați să sclavagească prin străinătățuri, să se confrunte cu lipsuri, necazuri, destrămarea familiei și sărăcie, care îi fac să o ia razna!

România nu este o țară civilizată pentru că nebunii umblă nestingheriți pe stradă, în lipsa unui sistem medical și social care să îi identifice și, după caz, să îi trateze sau să îi izoleze.

Țara noastră nu este o țară civilizata pentru că nu sînt bani de spitale, de cămine pentru bătrîni, de pușcării, de adăposturi pentru animalele străzii și de… ospicii.

România nu este civilizată pentru că nu sînt bani pentru cadre medicale bine pregătite și plătite corespunzător.

România nu este o țară civilizată pentru că, din lipsă de fonduri, nu există suficiente forțe de ordine, iar cele care există sînt dezinteresate și corupte.

România nu are cum să fie civilizată, în condițiile în care excluziunea socială și sărăcia fac prăpăd, fiind cele mai grave din Europa.

Nimeni nu se luptă în țara noastră cu mentalitățile înapoiate, de Evul Mediu, iar Educația și Învățămîntul mai degrabă le propagă, în loc să le eradicheze, deci nu se poate vorbi de civilizație din acest motiv, nu pentru că nu avem garduri la metrou.

România nu este o țară civilizată pentru că a ajuns o colonie de Lumea a Treia, care nu găsește bani pentru servicii publice menite să se ocupe de viața și sănătatea cetățenilor săi, pentru că se risipesc sume uriașe de bani pentru cumpărarea de armament, pentru că se plătesc milioane anual unor escroci care se autointitulează casa regală, pentru că cei ce controlează banul public nu știu cum să își mai tragă spuza pe turta lor și așa mai departe.

Și, nu în ultimul rînd, România nu este o țară civilizată pentru că nu mai are jurnaliști și presă independentă, doar mîncători de căcat patentați, aflați pe ștatul de plată al serviciilor secrete și al corporațiilor străine ce conduc țara, care nu știu cum să mai abată atenția de la adevăratele cauze ce stau la originea dezastrului social, economic și moral din țara noastră.

                                                                                     http://www.invectiva.ro/tele-si-alte-viziuni/civiliza..

8 Comments

 1. un mizantrop

  Romania nu este o tara civilizata pentru ca “elitele” pun la zid gloata care face coada la moaste, dar o mangaie pe crestet, cand face coada la sicriul “majestatii sale”.
  P.S. Acum cateva zile eram “dezbinati” democratic, adica aveam niste televiziuni care tineau cu tefelistii si cu opozitia din Parlament, altele care tineau cu puterea si-i injurau pe tefelisti si pe opozanti , unele care tineau cu opozitia, dar blamau iesirile isterice ale USR si TFL si televiziuni “neutre”, comerciale, sau “culturale”, oarecum “apolitice”. Evident, toate erau in concurenta si in afisata dusmanie “doctrinara”. Acum, avem, ca pe vremea ceausescului, o singura televiziune, cea monarhista, curg lacrimi si bale la toate posturile, de nu mai gasesti un buletin meteo, fara burtiera, care sa-ti aminteasca “sfanta zi”. Mi-e sila, campul tactic, sau statul paralel, oricum dictatura a invins! Eu, republican si om cu simtul masurii unde ma regasesc in Romania asta schizofrenica, ca m-am culcat republican si azi, aflu de la teveuri ca avem majestate si casa regala si doliu national, dar, parca, n-a organizat nimeni un referendum cu forma de guvernamant…Si de unde jalea asta, total necrestineasca, pentru ca un om de 96 de ani s-a dus la cele vesnice?!

  • Ultor

   Ei lasa ca si altii s-au culcat in ’47 monarhisti si s-au trezit a doua zi republicani, dar pe bune…Si ce sa vezi, fara referendum!

 2. nicolae manuta

  Gloata la moastele fostului rege a fost dirijata foarte inteligent. Nu ma mira, caci stiinta manipularii este prezenta constant, dar ma intreb, care este, totusi, scopul ? Ne trebuia un erou national mai ceva decat era Ceausescu in anii 80 ? Vazand si ascultand pe la televizor, ai fi zis ca a murit un om cu merite mai mari decat Cuza, Churchill, de Gaule sau Ataturk (luate la un loc) ! Ramanem, pana la urma, o democratie originala: republica constitutionala isi da cu pumnii in cap ca nu e monarhie ! Si ne amintim de vorbele lui Tutea sau Brancusi legate de prostia romanilor….

  • justitiarul

   Oculta mondială, disperată că alogenul Iohannis pierde teren în fruntea coloniei și tefeliștii cozi de topor nu au priză la populație, pregătesc prin mass-media jidovită terenul pentru monarhia evreiască în România.

   • IQ100

    da, asta trebuie sa fie explicatia
    nu stiu prea multe despre masoni;
    dar vad multe simboluri din filmele , aproximative, despre ei
    ma ingrozesc si ma apasa
    toate ceremoniile astea nocturne, oamenii in negru, luminile, facliile, uniformele in exces, logo-ul necunoscut de pe Mercedesul (??) mortuar, trecerea pe sub ‘Arculde Triumf” (2 coloane ale Templului) noaptea , pasii purtatorilor de sicriu la intrarea in vagon, f. ASEMANATORI ca la masonul Florian Pittis in sicriu si el la iesirea din Teatrul Bulandra , sala tronului ca o masa de sah, steagul unei Romanii STRAINE si incarcat cu simboluri straine, cu o heraldica neinteleasa (oculta??) si neromaneasca, o coroana din alte timpuri, cand NU am fost independenti…brrrr

  • IQ100

   stupizi da’ mul;ti, Maria ta!

   • IQ100

    replica asta cu multi , maria ta, trebuia sa fie la nicolae manuta…

 3. IQ100

  de la Cde Sg
  Despre Mihai si 23 August 1944
  acum dupa ce sunt INTOXICAT deupa 3 ziledePROPAGANDA ACCENTUATA zise si “doliu”
  Daniel Bush · Miami International University of Art & Design
  Mafia Internaţională a avut un eşec catastrofal la luptă de la Tg Frumos în martie 1944. Aveau în fata Carpaţii şi Poporul Român, o combinaţie dovedită în istorie ca fiind imposibil de cucerit militar ultima dovadă în iulie-august 1917. Pentrua trece de Carpaţi s-au conceput două Planuri A şi B.

  Pentru cine nu ştie, Mafia Internaţională este orgnizația compusă din marii infractori din toate etniile condusă de conducerea etniei evreieşti şi conduce toate statele Lumi de peste 160 de ani, îşi trec controlul din generaţie în generaţie. Familia Hohenzollern este în întregime evreiască, nu sunt trădători dimpotrivă au fost, sunt şi vor fi loiali în întregime mafioților internaţionali. Pentru ei, românii sunt încă un grup de creduli care trebuiau păcăliţi, prădaţi şi distruşi să dispară cu ei şi Ortodoxia care este singurul obstacol în calea extinderii la întreaga planetă a exploatării tiranice a popoarelor..

  Pentru slăbirea voinţei de luptă au aplicat metoda terorismului aerian, începând cu 4 aprilie 1944 până în 20 august 1944 au bombardat de 5 ori Bucureştiul cu peste 5,000 de morţi, pe landa ploieşti au bombardata Turnu Severin, Braşov, Craiova, multe altele care nu aveau treaba cu pericolul militar.

  Planul A consta din capturarea Românie fără luptă şi se baza pe arestarea Mareşalului şi capturarea Armatei prin înşelăciune. Urma ocuparea ţării în întregime şi exploatarea ei precum și eliminarea oricărei persoane care ar fi putut organiza vreodată vreo opoziţie.
  Planul B se punea în aplicare în caz ca eşua planul A şi constat din armistiţiul negociat cu Mareşalul care conţinea prevederea că armata sovietică să treacă printr-un culoar de 20 km lăţime la nord de Tisa, nici un soldat sovietic nu rămânea pe teritoriul român, nu conţinea nici o reparaţie e război etc.

  România nu a fost învinsă în al doilea război mondială, Romani a fost predată fără nici un glonţ tras duşmanului de moarte al românilor, prin manevre viclene înşelătoare de antiromânii care conduceau statul român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *