Colimator

Carmen Iohannis în doliu original, personalizat și de mână cu iubirea sa oarbă la funeralii regale

  Știre era dacă doamna Iohannis se îmbrăca bine, știm deja că se îmbracă prost Pe bune, dacă v-ați săturat […]

 

Știre era dacă doamna Iohannis se îmbrăca bine, știm deja că se îmbracă prost

Pe bune, dacă v-ați săturat de știrile alea cu „trafic infernal pe Valea Prahovei”, „iadul alb”, „natura ne-a luat pe nepregătite”, e timpul să va săturați și de știrile cu „iar s-a îmbrăcat prost Carmen Iohannis”. Asta desi doamna Iohannis nu se îmbracă nici prost, nici bine. Se îmbracă asa cum vrea ea. Iar eu nu ma mai mir cand aud știrile care o vizeaza:

 • „poartă rochie fără mâneci când protocolul impune mâneci”
 • „a venit în sandale”
 • „are rochia prea scurtă”
 • „a fost singură în lame”
 • cameltoe alert

Sincer, nu știu cum de nu se satură doamna Iohannis să fie luată la mișto și să-i fie soțul ridiculizat, de a recidivat și azi, la funeraliile naționale ale Regelui Mihai. Toate femeile prezente în zona de protocol au purtat ceva pe cap și ciorapi negri. Toate. Și nu erau niște cretine, ci membre ale unor familii regale, adică persoane care respiră protocol, ăștia nu se îmbracă greșit niciodată. Soția președintelui României a purtat însă dresuri în culoarea pielii și capul descoperit. Abia la finalul procesiunii i s-a pus și ei ceva pe cap. Gleznutele ei însă, apar crem în toate pozele. Sunt singurele de culoarea asta. Si nici macar nu vorbim de vreo particularitate a caselor regale, orice femeie din țara asta știe ca se poarta all black la ceremonii funerare.

geta iohannis

E clar, doamna Iohannis nu ascultă de nimeni, când e vorba despre stilul personal. Și pot doar să-mi imaginez de ce. E foarte probabil ca în trecutul doamnei Iohannis să existe un moment în care a ascultat sfaturile unei amice și s-a îmbrăcat aiurea, s-o fi râs de ea, dracu’ știe, și atunci și-a promis singurică să nu mai țină cont niciodată de părerea altcuiva. Nu știa, săraca femeie, că va ajunge soția unui președinte de țară. Nici acum nu știe, se pare.

Bine, nici bărba’su’ nu da pe-afară la astea cu monarhia. Acum ceva vreme, Klaus Iohannis vorbea despre „exemplul de dăruire în slujba națiunii de către Rege incă din 1927”. Asta deși Regele avea 6 ani în 1927 și nu conducea decât căluțul de lemn, prin curtea palatului, abia din 1940 a condus, efectiv, România. Tot Klaus Iohannis a reușit performanța de a se arata lumii consolând-o pe principesa Margareta stând cu fundul spre sicriul reginei Ana. Iar dacă îi numeri incidentele de protocol, constați că soțul Klaus e un gafeur și mai mare decât nevasta Carmen. De exemplu, în campania electorală saluta oamenii așa.

Așa că n-ar trebui să ne mirăm că femeia care se îmbracă prost este chiar soția tipului care a citit istoria pe dungă. Avem de-a face doar cu doi țopârlani români obișnuiți, aleși cu entuziasm de către un popor de țopârlani, dintr-o țara de țopârlani, amplasată in țopârlănia Europei. Ce, credeați că degeaba se pișă pe noi ăștia de afară?

                                                                                                                                  Bogdan STOICA

 

6 Comments

 1. un mizantrop

  Eu, chiar, n-am nimic cu femeia, o simpluta nevasta de manelist, al carei barbat a prins o susa bine platita. Daca nu mi-ar fi sila, mi-ar fi mila de ea, ca e bagata in fata la toate smenurile cocalarului: la adoptii (ilegale, la data savarsirii faptei!), el era “doar” soferul prietenilor ei, la fals, era “doar” barbatul falsificatoarei, la retrocedari era “doar primarul care genera si beneficia (upss!, aici nu mai era nevasta….) S-au lipit si ei ca toti mahalagii (in sens de locuitori ai mahalalelor, adica, aproape toti locuitorii Bucurestilor) de cortegiu, sa apara in poza, la “eveniment”. Problema e, Hans cel Prost o fi intrebat-o pe teta Merkel?! O fi avut bilet de voie sa iasa la alaiul tradatorului de germani?! O sa aflam curand…, din pacate, tot romanul plateste….

 2. Cet

  La 1 Decembrie si in luna decembrie, daca va uitati la pozele de la Sibiu nici o doamna din conducerea judetului n-are palarie. Si f putini domni poarta. Suntem un oras in care parca au mai ramas doar mojici. Pana si taranii isi pun ceva pe cap la evenimente.

 3. antificus

  Niste toparlani parveniti. Bina ca macar acuma nu s-a dus cu fusta de o palma sub koor cum a facut in vizita la Teofil la Ierusalim. Mi-e greata!

 4. IQ100

  in general, tot acest spectacol masonic mi s-a parut [email protected], [email protected],” abuz in serviciu “cu banii NOSTRI publici…o fi fost din alea 25 bulioane anual?? sau astea sunt altele???si lumea iesita ca la urs.M-au impresionat neplacut coroana ‘regala” simbol al ASERVIRII noastre trecute si steagul Romaniei pe “regiuni”.Cu cel al Transilvaniei in care natia romana NU este simbolizata.

 5. Florina

  Ei,aș…salutul lui Iohannis nu-i gafă,chiar deloc …vine din născare! 😂

  Nu știți voi!

 6. Florin

  Mihai Eminescu despre monarhia de Hohenzollern!!!

  „Dar sub o monarhie occidentală, de la care așteptam îndreptarea, sanificarea moravurilor politice, introducerea unei discuții limpenzi, obiective și lipsite de patimă a chestiunilor de interes public, sub o domnie occidentală să le vedem toate acestea petrecându-se cu un cinism fără asemănare pe pământ, fără asemănare în republicile Americii de Sud chiar, o spunem drept, nu ne-am fi așteptat.”

  Mihai Eminescu despre Regele Carol I (Carol Îngăduitorul)!!!

  Mihai Eminescu l-a caracterizat pe Regele Carol I spunându-i „Carol Îngăduitorul”, din cauza lipsei de reacţie în faţa abuzurilor străinilor în România.
  Mihai Eminescu: „Îngăduitorul? Îngăduitor, da, de câte ori voim să ne sfâșiem noi între noi, îngăduitor de câte ori devenim oameni fără caracter și fără conștiință, îngăduitor cu mișelia și felonia, neîngăduitor însă cu orice caracter de om adevărat, neîngăduitor cu orice talent adevărat, cu orice superioritate. Neîngăduitor când ar fi vorba de măsuri contra evreilor sau altor străini. Condamnând la ocnă pe un nebun ca Pietraru, dar iertând pe evreii care cu sânge rece sfâșie o biată muiere bătrână care privea la înmormântarea unui rabin, îngăduitor cu Arion, cu Boteanu, cu hoții de bani publici, neîngăduitor cu proletariatul agricol, care ar comite crime de mizerie. Un păienjeniş întreg de grații domneşti s-au făcut față cu orice faliment fraudulos, cu orice escrocherie ar comite un străin, dar dacă un român va comite o crimă, îi putrezesc oasele în temniță.”

  În timpul Regelui Ferdinand I, prin Constituţia din 1923, li s-au acordat evreilor drepturi civile şi politice depline. De ce au făcut asta?
  Nicolae Iorga ne spune adevărul: http://www.justitiarul.ro/8769-2/

  CONSTITUŢIA României din 1923
  http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=1517

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *