Atitudini

Tefeliștii au simțit militantismul pe propria lor piele

    Tefeleii sînt profund indignați că au intrat niște ortodocși fervenți peste ei la o premieră de film despre […]

 

 

Tefeleii sînt profund indignați că au intrat niște ortodocși fervenți peste ei la o premieră de film despre libertățile sexuale și le-au manifestat acolo, le-au spus în față ce consideră ei despre libertățile sexuale, unde să și le bage și alte chestii de-astea creative, numa’ bune de scrise pe pancarte.

Să zicem că au dreptate tefeleii. Să zicem că libertatea e bună. Că e nevoie de toleranță în societate. Să zicem că e nasol să vină cineva să-ți strice feng șuiul și să-ți vînture prin față valori pe dos decît ale tale. Să zicem că e nasol să fii provocat.

Dar să zicem că la fel de nasol este cînd vine cineva și-ți bagă o cameră de vederi în ochi și-ți scuipă vorbe drept în față, de maniera cea mai vehementă cu putință. Așa, precum chichirău sau bot. La provocare. Provocare tefelistă, sport în care tefeleii devin din ce în ce mai performanți.

Să zicem că e la fel de nasol ca o mînă de copii tembeli să blocheze orașul și să clameze că vorbesc pentru o țară întreagă, încercînd să prostească tot globul că zeci de mii de tefelei sînt mai numeroși decît restul milioanelor de români.

Să zicem că nu e plăcut să vezi cum unii care care se zvîrcolesc în chinuri pentru respectarea legii de fapt încalcă legea, manifestînd fără autorizație și blocînd traficul și enervînd un oraș întreg cu tembelismele lor pe care ei le cred că sînt funny.

Să zicem că-i zice karma. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Sau, dacă îi faci, așteaptă-te să vină lichidele înapoi peste tine. „Hai înapoi, că am glumit cu…” Păi dacă ați glumit, acuma stați și la gluma asta, că e mișto. E la fel de lichidă ca și glumițele voastre.

protest 2

Luați și înghițiți, că e libertate. Fiți toleranți și deschideți sufletul mare, să intre gluma cu ortodocșii care vin peste voi să vă spună cum să vă împreunați. Că și voi mergeți peste alții să le spuneți ce nasoi sînt și vi se pare că e mișto momentu.

Na, să vedeți cum e cu militantismul pe care ideologia sorosistă vă învață să-l îmbrățișați. Ați învățat de la workshopurile lui Soros că trebuie să vă spuneți punctul de vedere? Să faceți urît pentru ideile în care credeți? Vă place să protestați și să fiți vocali? Să fiți militanți pentru o cauză nobilă ? Na de-aici, să vedeți ce înseamnă să simți militantismul pe propria piele.

protest 1

Na, luați de aici moment mișto, de toleranță și pace socială. Au intrat știrbii peste voi să vă arate că sînt și ei pe lumea asta. Go figure. Ce nasol. Ce dezastru. Cum de îndrăznesc? Ce mîrlani! Ce țărani! Ce medievali!! Doar noi, tefeleii superbi, avem voie să facem chestii de-astea tembele și tupeiste și enervante și vehemente și creative. Chichirău. Chichirău everywhere.

Drept concluzie știrbă și kaghebistă și comunistă și coruptă, să zicem că ar trebui poate să învățăm, în ceasul al treisprezecelea, cuvintele alea creștino-budisto-musulmane, inventate cu milenii în urmă de alți tefelei la vremea lor: „Trăiește și lasă să trăiască și pe alții”.

                                                                                                                                           Mirel PALADA

PS: Ironia locului e superbă. Incidentul cu pricina s-a petrecut la Muzeul Țăranului Român, cetate de valori creștine și tradiționale, locul unde țăranul a fost mitizat de maniera cea mai ficțională cu putință, iar crucile stau la loc de cinste pe pereți. Tot karma se numește și asta. Filmul de propagandă homosexuală lansat în miezul cuibului valorilor tradițional-legionare. Priceless.

 

PROPAGANDĂ ANTICREȘTINĂ-ANTIROMÂNEASCĂ OPRITĂ DE PATRIOȚI ROMÂNI APĂRUȚI SPONTAN, S-A ANULAT PROIECȚIA!

Pentru cei ce nu cunosc detaliile, filmul „120 bătăi pe minut” este un instrument de publicitate a directort masonactivităților homosexuale extreme. S-a aranjat proiecția lui la Muzeul Țăranului Român prin serviciile directorului muzeului care este mason, deci dușman de moarte al Poporului Român. Orice demers birocratic de oprire a proiecției a fost respins de loja masonică care sugrumă Muzeul Țăranului Român.

protest 4

 

Proiecția unui film de propagandă explicită homosexuală ce urma să fie proiectată în centrul sacru al spiritualității tradiţionale româneşti este inadmisibila. Ceva trebuia făcut. Dacă mijloacele indirecte au fost toate respinse, am fost forțați să facem ceva direct, să oprim fizic blasfemia, insultarea, jignirea Poporului Român şi a Ortodoxiei. Ne-am poziţionat paşnic în faţa ecranului. Proiecţia s-a oprit şi apoi a fost anulată. Am fost legitimaţi de poliţia chemată de mafioţii organizatori, am fost insultaţi de mafioţii prezenţi, am rostit un Tatăl Nostru şi toată lumea s-a dus acasă.

Doamne, ajută!

                                                                                                                  Adrian GRIGORIU (text și foto)

2 Comments

  1. Nu mai pot cu ipocrizia asta! ” Sa fim toleranti, dar…”, “obligativitatea respectarii legii, dar…”, “Transperanta pentru tot, dar…” “Dar nu noi!!!!!” “Pentru ca noi sugem de la toti, de la securitatea romanesca si de la oengeurile securiste de aici si aiurea, noi uram rusii, dar le facem jocul, ca e greu sa gandesti si oricum gandeste ala de ne plateste….”
    Ei, bine, eu m-am saturat, vreau o lege pentru toti si mai ales vreau sa-si faca munca aia platiti gras pentru asta. poate ne explica si noua cineva cum e cu “subordonarea institutiilor noastre celor NATO, gen (ca, de fapt e CIA), cum mai e cu juramantul si daca mai avem o tara. Pentru ca, “prostii” si “stirbii” chiar cred in valorile in care au crescut…e timpul sa afle daca s-au abolit… Si de fapt, daca tot s-a dat liber la tot, vreau si eu sa am libertatea de a ma manifesta conform credintei mele si a legii in care am crescut! SSe poate?! Macar cat pentru un ONG….
    P.S. Adevarata toleranta o veti gasi tot la “traditionalisti”, fie ei ortodocsi, sau nu, doar ca oamenii s-au saturat de stridente si nerusinare. Fii, dracu’ ce vrei tu sa fii, ca nu te cauta nimeni in dormitor si n-ai inventat tu deviatiile sexuale, dar lasa strazile libere de manifestari desucheate, ca avem copii si vrem sa aiba libertatea propriilor alegeri, nu sa vina perversii si sub falsa toleranta, sa faca prozeliti din cei mai nevinovati dintre noi…

  2. Gheorghe si Ion asupriti de straini

    CINSTE DOMNULUI ADRIAN GRIGORIU !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.