Cadran international

Mossad-ul și sinagoga alături de „naziștii” de la AfD

  Evreii Rafi Eitan și Chaim Rozwaski, prezenți la întrunirea extremistilor de dreapta din Bundestag! Inainte de orice, trebuie reamintit ca […]

 

Evreii Rafi Eitan și Chaim Rozwaski, prezenți la întrunirea extremistilor de dreapta din Bundestag!

Inainte de orice, trebuie reamintit ca atat stanga germana (de la dreapta ei, crestin democratii pana la stanga ei, comunistii si ecologistii) cat si presa germana si internationala considera, numesc, eticheteaza, Alternativa pentru Germania (AfD), drept partid de extrema dreapta, adica, conform dogmelor stangii, nazist.

Pe 1 februarie 2018, grupul parlamentar al „nazistilor” de la AfD a avut o reuniune consacrata luptei impotriva antisemitismului! Da, asa este, nu grupul parlamentar al CDU (crestin democratii) si nici cel al SPD (socialistii), ci grupul AfD, al „nazistilor”! Nazistii se arata mai preocupati de combaterea antisemitismului decat aia care ii combat pe nazisti! Asa e in Germania!

La acesta reuniune impotriva antisemitismului – organizata, repet, de extrema dreapta germana – a fost prezent, prin intermediul unui mesaj video, si evreul Rafi Eitan, ex-ministru si sef al operatiunilor Mossad!

Rafi Eitan a cerut in mesajul video Germaniei sa-si inchida frontierele si sa opreasca imigratia musulmana de masa in Europa

Mai mult, evreul Rafi Eitan, care a dirijat prinderea lui Adolph Eichmann in Argentina, a urat succes extremistilor de dreapta de la AfD, a salutat politica lor de protectie a frontierelor, si si-a exprimat speranta ca „AfD sa nu devina numai o alternativa pentru Germania, ci una pentru intreaga Europa”!

La intrunirea „nazistilor” de la AfD a participat, de data asta personal, si Dr. Chaim Rozwaski, din 1998 rabinul sef al comunitatii evreiesti din Germania. El a impartasit de la prezidiul intalnirii, parlamentarilor AfD aflati in sala, date si informatii privind numeroasele agresiuni anti-semite comise de musulmani in Germania.

La incheierea reuniunii, extremistul de dreapta Alexander Gauland, sef al grupului parlamentar AfD, a multumit pentru sustinerea pe care evreii din Israel si reprezentantii comunitatii evreiesti din Germania o acorda politicii AfD. El a spus: „Asta arata inca odata ca noi, AfD, suntem pe calea cea buna.”

Urmeaza acum, dupa toate astea, ca stanga germana si cea israeliana, sa-i acuze pe Rafi Eitan si pe rabinul Chaim Rozwaski de antisemitism si colaborare cu nazistii!

                                                                                                                                    Bogdan CALEHARI

https://www.afd.de/israelische-geheimdienstlegende-rafi-eitan-unterstuetzt-afd/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *