Colimator

Manipularea, prezentă la tembeliziuni până și de Sfintele Sărbători!

  Deși îmi propusesem să nu fiu critic în prima zi a Sfintelor Sărbători de Paști, totuși nu m-am putut […]

 

Deși îmi propusesem să nu fiu critic în prima zi a Sfintelor Sărbători de Paști, totuși nu m-am putut abține în fața unor ticăloșii generalizate, prezentate de absolut toate posturile de televiziune, ceea ce reprezintă dovada clară că ele sunt slugi la aceiași stăpâni, chiar dacă aparent dau impresia că sunt antagonice. Deci, de exemplu, rivalitatea și opoziția dintre posturile Antena 3 și Realitatea TV este doar pentru derutarea naivilor, fondul știrilor manipulatoare fiind identic la amândouă.

Iată două știri manipulatoare prezentate azi, cu obstinație, la absolut toate programele de știri:

1)Klaus Iohannis a fost la biserică în prima zi de Paști.” Manipulare ticăloasă, deoarece se bazează pe două adevăruri deturnate pentru manipulare:
a) Adică, IOHANNIS CHIAR A FOST LA BISERICĂ, împreună cu nevastă-sa, DOAR CĂ BISERICA RESPECTIVĂ ESTE ROMANO-CATOLICĂ, iar Iohannis sărbătorise Sfintele Paști catolic și protestant tot acolo cu o săptămână în urmă, azi fiind slujba obișnuită la care participă familia Iohannis în fiecare duminică.
b) Și da, AZI ESTE PRIMA ZI DE PAȘTI pentru românii ortodocși, DAR NU ȘI PENTRU IOHANNIS, care nu are aceeași religie cu noi.

Care este scopul? Sunt mai multe, dar două sunt principale: imagine de credincios pentru impostorul de la Cotroceni și promovarea ecumenismului în detrimentul ortodoxiei. Referitor la ecumenism, acesta este promovat chiar de soții Iohannis, care frecventează biserica romano-catolică, deși el este de religie protestantă luterană (Biserica Evanghelică de Confesiune Augustană), biserica lui fiind cea mai impunătoare din Sibiu și situată la doar 100 de metri de biserica romano-catolică unde merge duminical, iar soția lui este greco-catolică, nu romano-catolică.

2) Aceeași știre tâmpită, prezentată an de an, însoțită de imagini cu personaje ciudate, unisex și „unineuronale”, care efectiv își rag „fericirea”, urlând pe fondul unui vacarm inimaginabil că ei sunt fericiți și totul este „super”, „cool” sau alte superlative din vocabularul lor redus, titlul acestei știri anuale fiind totdeauna același: „Tinerii au petrecut noaptea de Înviere în cluburi”. Nici măcar nu mai comentez, efectiv mi-e silă! Doar atât, scurt: scopul este tipic propagandei globaliste, unde-i obligatoriu ca distracția să primeze în fața spiritualității.

                                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

2 Comments

 1. P.M.

  Hai ca mult numai are din mandat;o sa vina alt ratacit care nu constientizeaza ca Dumnezeu este Unul singur si Iisus a creat o singura Biserica,restul fiind inventii de ale omului.

 2. Florin

  1. Scriitorul Edward Hendrie spune în cartea “Solving Mystery of Babylon the Great” (2011):

  Contrar a ceea ce cred majoritatea oamenilor, iudaismul nu este religia Vechiului Testament și a profeților. În schimb, iudaismul provine din aceeași fântână spirituală pervertită ca și Biserica Romano-Catolică: Babilonul. Cea mai sfântă carte a iudaismului este Talmudul babilonian, iar învățăturile interioare ale iudaismului – o religie nescripturală, satanică, îmbrățișată de bătrânii și înalții ei preoți – este pur babilonianism.
  Edward Hendrie demonstrează chiar că evreii credincioși babilonieni au întemeiat Biserica Romano-Catolică. Acești infiltrați evrei au căutat să înlăture adevărata credință creștină din învățăturile și principiile apostolilor și ale Noului Testament. Scopul acestor evrei a fost acela de a readuce Biserica creștină într-o versiune slăbită a fariseismului, bazată pe dogme și practici pe care iudeii le-au adus înapoi în Ierusalim după lunga lor captivitate babiloniană.

  2. Cartea lui Nicolae Paulescu – capitolul “Erezii de origine jidovească”

  Prin sofisme, jidovii înşelară pe creştini şi mai ales pe neofiţi şi îi transformară în ereziarci, care în urmă căutară să distrugă spiritul creştinesc.
  (Copin-Albancelli, Le drame maçonnique. II, p. 381-384).

  Astfel s-au format toate ereziile care, – de la Ebionism, până la Protestantism, – recunosc o origine jidovească.

  „S-ar putea face istoria curentului ovreiesc în Biserica creştină, – istorie care ar merge de la Ebionismul primitiv, la Protestantism, – oprindu-se între alţii la Unitari şi la Arieni.”
  (Bernard Lazare, I. cit, p. 50-51)

  Din veacul al IV-lea până în al VII-lea, istoria ovreilor este legată de istoria Arianismului, de izbânzile şi de înfrângerile lui. Această erezie, care ataca Sfânta Treime, reuşi aproape să despartă în două creştinismul şi, ajutată de mai mulţi împăraţi, îi ameninţă chiar existenţa.
  Biserica nu a suferit niciodată, – de la început şi până în epoca actuală sau francmasonică, – ca în timpul persecuţiilor ariene.

  „Rivalul lui Maimonide, rabi Solomon, precum şi Tosafiştii (savanţi talmudişti) făcură pe Nicolae din Lyra, care făcu pe Luther”, (RENAN). Într-adevăr, franciscanul Nicolae din Lyra, de origine israelită, împrumută de la aceşti ovrei multe din argumentele sale contra Bisericii, – şi aceste argumente fură transmise lui Luther.”
  (Drumont, I. cit, I, p. 152; – vezi şi B. Lazare, I. cit. p. 166-167)

  Reforma şi-a luat rădăcinile din izvoarele ebraice, – zice ovreiul BERNARD LAZARE.
  Spiritul jidovesc triumfa cu protestantismul.
  Reforma fu, prin anumite părţi, o întoarcere la vechiul Ebionism din veacurile evanghelice.
  “O mare parte din sectele protestante fură pe jumătate ovreieşti, doctrine anti-trinitare fură, mai târziu, predicate de protestanţi, – între alţii de Michel Servet şi de cei doi Socini din Siena.”
  (B. Lazare, I. cit, p. 141)

  Citiţi / vizionaţi pe net: “Confiscarea termenului de „catolic” de către papistaşi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *