Puncte de vedere

Biciul prigonirii românilor este în mâna khazarilor!

  Cred că dacă s-ar face un sondaj de opinie corect referitor la cine a fost cel mai patriot premier […]

 

Cred că dacă s-ar face un sondaj de opinie corect referitor la cine a fost cel mai patriot premier al României postdecembriste – care a făcut ceva realmente pozitiv  pentru țară –, pe primul loc ar ieși Nicolae Văcăroiu, la mare distanță de ceilalți.

Iar premierul care a făcut cel mai rău – mai ales comparativ cu așteptările oamenilor – a fost, fără îndoială, Adrian Năstase. Pe lîngă alte fapte reprobabile, ca de exemplu vînzarea celei mai profitabile întreprinderi, PETROM, pe un preț de nimic unei firme austriece de mîna a treia, OMV, care, se pare, este o firmă paravan –, Năstase a comis două crime politice impardonabile: 1) a emis H.G. nr. 1194/12 dec. 2001, cu privire la înființarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) [1], prin care a pus la dispoziția minorităților posibilitatea de a denigra România și 2) a promulgat O.U.G. nr. 31/28 martie 2002, fățuită, apoi, prin Legea nr. 107/2006 și Legea nr. 217/2015, prin care a îngenuncheat România în fața ofensivei jidănești pe tema pretinsului holocaust [2], numit de unii autori occidentali holohoax [3] sau, cum relevă Norman Finkelstein, în Industria holocaustului, holocash. Ambele acte juridice emise de Adrian Năstase sunt ilegale – fiindcă nu au fost dezbătute în Parlament, care, de fiecare dată, era în sesiune –, ilegitime – fiindcă nu exista o situație de fapt care să necesite asemenea reglementări juridice „urgente“ –, denigratoare – fiindcă aruncă un oprobriu internațional asupra poporului român, care astfel, este expus în fața lumii ca un popor barbar, necivilizat și intolerant –, anticonstituționale – fiindcă încalcă art. 29 și 30 din Constituție privind libertatea cuvîntului și, esențialmente antinaționale și antiromânești!

Promulgarea Legii nr. 217/2015 a provocat un veritabil șoc printre intelectualii de diverse orientări politice [4], dar, din păcate, acesta s-a amortizat repede ba chiar, mai rău, nu a avut nici o consecință în apărarea demnității României. E-adevărat, a apărut inițiativa de lansare a petiției pentru desființarea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.-E.W.) [5], dar românii sunt deja prea terorizați de O.U.G. nr. 31/2002 și legile pendinte, astfel încît s-au înscris prea puțini pentru ca petiția să aibă vreun efect.

Această letargie a românilor – ca și în cazul lipsei unor acțiuni pentru contracararea ofensivei hungariste – le-a dat curaj jidanilor să șarjeze mai departe, avîndu-l ca „matador“ pe proaspătul jidan ales deputat, în 2016, Silviu Vexler [6]. Acesta e vinovat de comiterea a 17 propuneri legislative, dintre care 7 au fost deja promulgate ca legi [7]. Spre comparație, răposatului senator Corneliu Vadim Tudor, în cele două mandate ale sale, nu i s-a acceptat nici un proiect de lege!

Într-un „documentar“ postat în 2 august 2017, de un anume Sergiu Klein, intitulat „PSD PARTIDUL RUSINII-DEPUTATUL SILVIU VEXLER“ (episoadele 1 și 2), cu subtitlul „PAGINĂ DE LUPTĂ A IZRAELIENILOR ORIGINARI DIN ROMÂNIA ÎMPOTRIVA ANTISEMITISMULUI ȘI NEGAȚIONISMULUI PSD“[8], sunt invocate unele cercetări ale Parchetului, printre care figurează și plîngerea lui Aurel Vainer referitoare la cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Editura Tempus, 2014. Comentatorul se lamentează că Parchetul General nu a soluționat cum voia F.C.E.R.-C.M. plîngerea cu pricina și îl somează pe deputatul Silviu Vexler să-l interpeleze pe procurorul general Augustin Lazăr cu privire la soluția dată de C.N.C.D. cu nr. 114/25 febr. 2015 la petiția cu nr. 20653/23.12.2014, prin care fusesem „dezvinovățit“ prin viciu de procedură! Sincer să fiu, eu am aflat de acest eșec al lui Aurel Vainer abia acum, ascultînd „documentarul“ însăilat atât de tendențios al lui S. Klein! Totuși, spre cinstea lui, spre deosebire de jigodia jidănită Sabin Orcan-Imprecatoru’, care a dat imaginile fără sonor [9], Sergiu Klein a dat cîteva pasaje cu sonor din expunerea mea la lansarea cărții la Librăria „Mihai Eminescu“ [10]. Ba aș putea să presupun că Sergiu Klein este un antisemit disimulat, fiindcă îmi face favoarea să expună, în pasajele reproduse, fragmentul în care eu arăt auditoriului cartea lui „Gerard Menuhin, nepot de rabin, care afirmă aici că holocaustul este cea mai mare minciună din Istoria Universală“ (sic)! Nu știu ce măsuri sau inițiative legislative va lua Silviu Vexler de acum încolo, după reproșul făcut de Sergiu Klein pe YouTube, dar să trecem în revistă pe cîteva dintre cele de pînă acum.

Într-o ședință a Biroului Permanent al Camerei Deputaților, din octombrie 2013, „deputatul Aurel Vainer a declarat că Legislativul trebuie să mărească indemnizațiile evreilor supraviețuitori ai Holocaustului“ [11]. Și li le-a mărit. Dar deputatul Aurel Vainer a fost înlocuit în Parlament cu agresivul S. Vexler.

Deputatul „român” Silviu Vexler și Benjamin "Bibi" Netanyahu, premierul Israelului.

Deputatul „român” Silviu Vexler și Benjamin “Bibi” Netanyahu, premierul Israelului.

Printre altele, Silviu Vexler s-a remarcat prin legea de majorare a indemnizațiilor de holocaust. Astfel, cu prilejul comemorării de către Senat a 74 de ani de la criminalele bombardamente ale aviației anglo-americane asupra Bucureștilor – care constituie crimă contra umanității, imprescriptibilă, din 04.04.1944 – și în cinstea acestor bombardamente, „Senatul a adoptat, marţi, un proiect de lege privind majorarea indemnizaţiilor pentru supravieţuitorii Holocaustului din România, ca măsură reparatorie, sumele alocate acum fiind de patru ori mai mari. Senatul a adoptat propunerea cu o largă majoritate, toate grupurile parlamentare fiind de acord cu iniţiativa deputatului minorităţilor Silviu Vexler. (În plus, Parlamentul a aprobat cumpărarea, cu circa 4,5 miliarde de euro, a unor rachete Patriot, la mîna a doua, de la Israel – n.n., V.I.Z.)!

Proiectul prevede acordarea unei indemnizaţii de 400 de lei lunar pentru fiecare an de deportare sau detenţie, câte 300 de lei lunar pentru fiecare an de strămutare, muncă forţată sau de evacuare din propria locuinţă. De asemenea, celor care au supravieţuit trenurilor morţii li se acordă o indemnizaţie lunară de 400 de lei. Sumele iniţiale, prevăzute în Ordonanţa de Guvern 105/1999, erau stabilite la 100 de lei“ [12].

Evreii sunt „mai cetățeni“ români decât românii?! Dar românii care au fost deportați cu domiciliu obligatoriu [13], închiși în lagărele de concentrare, băgați în închisoare și ținuți cu anii fără să fie judecați, nu au dreptul la despăgubiri?! Descendenții românilor care au murit în pușcării nu au dreptul la despăgubiri ?! Sau întrucât genocidul contra poporului a fost comis de regimul jidano-bolșevic acest genocid nu contează?! Evident, goiymii nu contează în fața „poporului ales“! A venit vremea ca nici jidanii să nu mai conteze în fața poporului român! A venit vremea ca întregul popor român să devină filosionist: toți jidanii să fie trimiși în Israel! Cine nu vrea să plece, să fie lichidat fiindcă este antisionist, deci este antisemit! Pînă atunci, cuvîntul de ordine este cel dat de Ion Creangă: „Nici un ac de la jidani!“

Jidanii din Ardeal, trimiși în lagăre de către regimul horthyst în timpul Dictatului de la Viena, care s-au înapoiat, primesc despăgubiri de „holocaust“ tot de la statul român! De ce?! Din cauza ipocriziei hrăpărețe a jidanilor și a lichelismului guvernanților români! Iar escrocul internațional Elie Wiesel acuza România că „a ucis!, a ucis!, a ucis!“ Dintre acești deportați din Transilvania, cei mai mulți s-au dus în Vest – unul dintre aceștia a fost chiar impostorul Elie Wiesel, ajuns cel mai mare apologet holocau$ti$t – miștocizat de jidani onești ca Norman Finkelstein, Isaac Asimov ș.a.! Cei care au condus închisorile, lagărele de muncă, ministerele în anii 1945-1964 au fost jidanii. Ei trebuie să le plătească românilor persecutați despăgubiri pentru „holocaustul“ românilor, pentru genocidul comis contra lor. Aproape toți acești torționari au plecat în Israel. Deci, Israelul este obligat să plătească României „daune de holocaust“. Unii autori au calculat că ne-ar datora minimum 200 de miliarde [14] de euro.

talmud-magique-646x913

Jidanii din Ungaria, transportați în lagărele de muncă din Germania, nu „au fost duși de pe peron direct în cuptoarele de gazare“ – cum mint apologeții holocaustului, ca jidăniții mercenari Paul Johnson și Antony Beevor, după cum am arătat în cartea mea –, ci s-au întors aproape toți. Ba, mai mult, jidanii – în special cei budapestani – i-au cerut jidanului Tivadar Soros să le dea averile înapoi. Acesta, beneficiind de înalta sa poziţie în ierarhia comunităţii jidoveşti, numite Judenrat, le-a oprit averile, mințindu-i pe jidanii amărîți trimiși în Germania că li le va restitui cînd se vor întoarce de la muncă – deși el știa precis că vor muri în lagăre și va rămîne, bine-mersi, cu averile lor. Tivadar Soros s-a făcut „că plouă“, jidanii amărășteni, dar furioși, l-au reclamat la autoritățile sovietice de ocupație, iar Tivadar Soros a „spălat putina“ în Occidentul „atotcuprinzător“ – cum perora, ironic, un senator jidan american, Joe Lieberman. Dar, mai înainte, l-a trimis pe fi-su în Anglia: acest fiu și-a luat numele de George Soros, care, acum, ne asasinează discret făcînd-o pe „filantropul“, pe „investitorul strategic“ și pe sponsorul diverselor ong-uri antiromânești, chiar și al ex-guvernului Cioloș.

Bate la ușă vremea prezisă de George Coșbuc: „Hristoși să fiți, nu veți scăpa nici în mormînt!“

Același Silviu Vexler [15] a propus – și s-a aprobat prompt! – dublarea, de la 1 martie 2018, a salariilor denigratorilor de la I.N.S.H.R.-„E.W“, o categorie cu totul aparte de funcționari, în timp ce altor categorii profesionale salariile li s-au micșorat.

Ascensiunea politică a jidanului Silviu Vexler trebuie oprită!

Aurel Vainer (preşedintele Federației Comunităților Evreiești din România - FCER) și deputatul Silviu Vexler, succesorul lui Vainer în Parlamentul României ca deputat al minorității evreiești.

Aurel Vainer (preşedintele Federației Comunităților Evreiești din România – FCER) și deputatul Silviu Vexler, succesorul lui Vainer în Parlamentul României ca deputat al minorității evreiești. Vainer-Vexler, până și ciudatele nume ale acestora rimează.

Agresivul deputat jidan Silviu Vexler, văzînd că e de neoprit, dă lovitura!

Pe data de 29 martie 2018, a fost depus la Senatul României, la Biroul Permanent, proiectul de lege cu nr. B135/2018. Iniţiator este deputatul Silviu Vexler.

Textul proiectului de lege este următorul:

„LEGE privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Art. 1. — Prezenta lege are ca scop stabilirea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului.

Art. 2. — În sensul prezentei legi, termenii și expresiile de mai jos au următorul înțeles:

 1. a) prin antisemitism se înțelege atât percepția referitoare la evrei exprimată ca ură împotriva acestora, cât și manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor (s.n. – V.I.Z.) ori a proprietăților acestora, împotriva instituțiilor comunităților evreiești sau lăcașurilor lor de cult;
 2. b) prin organizație cu caracter antisemit se înțelege orice grup format din trei sau mai multe persoane, care își desfășoară activitatea temporar sau permanent, în scopul promovării ideilor, concepțiilor sau doctrinelor antisemite. În această categorie pot fi incluse organizațiile cu sau fără personalitate juridică, partidele și mișcările politice, asociațiile și fundațiile, societățile reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și orice alte persoane juridice care intră sub incidența prezentei.
 3. c) prin simboluri antisemite se înțelege: drapelele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum și orice alte asemenea însemne, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antisemitismul;
 4. d) prin materiale antisemite se înțelege: imagini, mesaje text, conținut audio-video, precum și orice alte asemenea reprezentări, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antisemitismul.

Art. 3. – Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepții sau doctrine antisemite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

Art. 4. – Distribuirea sau punerea la dispoziția publicului, prin orice mijloace, de materiale antisemite constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani.

Art. 5.– (1) Confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea în vederea răspândirii de simboluri antisemite se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

(2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează și utilizarea în public a simbolurilor antisemite.

(3) Nu constituie infracțiune fapta prevăzută la alin. (l) sau (2), dacă este săvârșită în interesul artei sau științei, cercetării ori educației sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public.

Art. 6.– (1) Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi inițierea sau constituirea unei organizații cu caracter antisemit, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup.

(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au fost urmate de săvârșirea unei infracțiuni, se aplică regulile privind concursul de infracțiuni.

(3) Nu se pedepsesc persoanele care au comis faptele prevăzute la alin. (l), dacă denunță autorităților existența organizației, înainte ca aceasta să fi fost descoperită și să se fi început săvârșirea vreuneia dintre infracțiunile care intră în scopul grupului.

(4) Dacă persoana care a săvârșit una dintre faptele prevăzute la alin. (1) și (2) înlesnește, în cursul urmăririi penale, aflarea adevărului și tragerea la răspundere penală a unuia sau mai multor membri ai unui grup infracțional organizat, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate.

EXPUNERE DE MOTIVE

Deși ar trebui să fie doar o amintire a tragediilor care au însoțit cele mai întunecate momente ale istoriei umanității – ideile, concepțiile și doctrinele antisemite își păstrează în continuare efectele nocive, descoperă noi adepți dispuși să le promoveze și într-un mod de neînțeles sunt prezente în anumite segmente ale societății actuale.

Antisemitismul, în mod frecvent, acuză evreii de conspirații pentru a face rău umanității, iar evreii sunt, de obicei, învinuiți pentru lucrurile care merg rău/greșit. Această idee este exprimată în discursul public, în scris, în forme de expresie vizuală sau acțiuni și pot include stereotipuri calomnioase și însușiri cu caracter negativ.

În perioada martie 2016-martie 2017, România a exercitat președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (International Holocaust Remembrance Alliance/IHRA).

Cu ocazia primei reuniuni plenare a IHRA din România, organizată la București, în perioada 23-26 mai 2016, a avut loc un intens proces de negociere între cele 31 de state membre ale organizației, condus de România și finalizat cu adoptarea Definiției de lucru a antisemitismului, prezentată în Anexa 1 la prezenta Expunere de Motive. Decizia a fost luată pe fondul creșterii infracțiunilor pe bază de ură, în special în Europa, și vizează crearea celor mai eficiente mecanisme care să asigure protecția și apărarea drepturilor omului.

Ulterior, în Ședința de Guvern din 25 mai 2017, a fost adoptată Declarația Guvernului României de asumare a aplicării Definiției de lucru a antisemitismului, adoptată de Alianța Internațională pentru Memoria Holocaustului.

La 1 iunie 2017, Parlamentul European a adoptat „Rezoluția referitoare la combaterea antisemitismului“ (2017/2692(RSP), prezentată în Anexa 2 la prezenta Expunere de Motive, care menționează că „întrucât combaterea antisemitismului este o responsabilitate (corect: obligație – n.n., V.I.Z.) a întregii societăți“, iar „numărul incidentelor antisemite în statele membre ale UE a crescut în mod semnificativ în ultimii ani, după cum relatează, printre altele, Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) și Agenția pentru Drepturi Fundamentale a UE (FRA)“, și având în vedere „atacurile teroriste violente care i-au vizat pe membri ai comunității evreiești și care au avut loc în ultimii ani în mai multe state membre“,

„subliniază că discursurile de incitare la ură și toate formele de violență împotriva cetățenilor europeni de origine evreiască sunt incompatibile cu valorile Uniunii Europene“,

„invită statele membre și instituțiile și agențiile UE să adopte și să aplice definiția operațională a antisemitismului a Alianței Internaționale pentru Comemorarea Holocaustului (IHRA) pentru a sprijini autoritățile judiciare și de aplicare a legii în eforturile acestora de a identifica și urmări în justiție atacurile antisemite în mod mai eficient și mai eficace“.

„Antisemitismul care s-a manifestat în România între cele două războaie mondiale a crescut direct din semințele sădite în evenimentele majore ale dezvoltării țării începute la jumătatea secolului al XIX-Iea. Din motive care puteau diferi de la o persoană la alta sau de la un grup la altul, în viața politică, culturală și spirituală a societății românești au existat, în forme variate și cu diverse intensități, puternice curente antisemite“ (Raportul Final al Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului în România).

Potrivit Definiției de lucru a antisemitismului adoptată de IHRA, unele exemple contemporane de antisemitism în viața publică, media, în școli, la locul de muncă și în sfera religioasă pot include, luând în considerare contextul general, dar fără a se limita la acestea:

Instigarea la uciderea sau prigonirea evreilor, în numele unei ideologii radicale, al unei poziții extremiste sau religii, complicitatea la acestea sau încuviințarea lor.

Promovarea unor acuzații mincinoase, dezumanizante, ce demonizează evreii, a unor afirmații stereotipe despre evrei sau despre așa-zisa putere exercitată colectiv de evrei – așa cum ar fi, în mod special dar nu exclusiv, mitul despre o conspirație mondială a evreilor sau despre controlul de către evrei al mijloacelor de informare în masă, al economiei, al guvernelor sau al altor instituții ale societății.

Acuzarea evreilor ca popor ce ar fi vinovat pentru fapte reale sau imaginare comise de un singur evreu sau de un grup de evrei sau chiar pentru fapte comise de ne-evrei.

Acuzarea cetățenilor de origine evreiască că sunt mai loiali Israelului sau presupuselor priorități mondiale ale evreilor, decât intereselor propriilor lor națiuni.

Negarea dreptului poporului evreu la autodeterminare, de exemplu prin susținerea faptului că existența Statului Israel este o acțiune rasistă.

Aplicarea de standarde duble asupra poporului evreu, prin solicitarea ca acesta să aibă o conduită ce nu este așteptată sau solicitată a se manifesta din partea oricărei alte națiuni democratice.

Utilizarea de simboluri sau imagini asociate cu antisemitismul clasic pentru a caracteriza statul Israel sau cetățenii acestuia (de exemplu, acuzații că evreii l-ar fi ucis pe Isus sau acuzarea acestora de comiterea de ucideri rituale).

Compararea politicii contemporane a Israelului cu cea a naziștilor.

Atribuirea colectivă către evrei a vinovăției pentru acțiuni ale statului Israel.

Manifestările pot include vizarea statului Israel, conceput ca o colectivitate evreiască. Cu toate acestea, criticarea Israelului, în mod similar cu cea adusă oricărui alt stat, nu poate fi, în sine, considerată ca antisemitism.

Necesitatea adoptării unui act normativ distinct care să introducă măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului decurge și din faptul că propagarea în public a ideilor, concepțiilor și doctrinelor antisemite, precum și a simbolurilor sau materialelor antisemite, în special pe Internet și prin intermediul rețelelor de socializare, nu au putut fi combătute prin intermediul mijloacelor legislative aflate la dispoziție în prezent.

În același timp, promovarea luptei împotriva antisemitismului trebuie să fie avută în vedere într-un context mai larg, alături de lupta împotriva intoleranței, discriminării, rasismului, xenofobiei etc.

În calitate de stat care a deținut președinția IHRA, la momentul adoptării definiției de lucru a antisemitismului, adoptarea de către Parlamentul României a prezentei legi va transmite un mesaj puternic tuturor partenerilor de dialog ai României, respectiv va aduce claritate și va consolida politica de eliminare a oricăror forme și manifestări antisemite.

Este important de menționat că în 2018 se împlinesc 80 de ani de Ia introducerea în România a legilor rasiale și antisemite, care au constituit catalizatorul Holocaustului pe teritoriul românesc.

În acest moment simbolic, adoptarea ”Legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului”, va reprezenta atât un instrument legislativ esențial cât și o expresie a puternicului angajament politic de a acționa hotărât împotriva tuturor formelor de manifestare ale acestei percepții, bazată pe ură împotriva evreilor, iar prestigiul României va fi puternic consolidat în plan internațional.

Anexa 1 la Expunerea de Motive

Definiţia de lucru a antisemitismului

Pe 26 mai 2016, Plenara I.H.R.A. de la București a decis să

Adopte următoarea definiție a antisemitismului, neobligatorie din punct de vedere juridic:

„Antisemitismul reprezintă o anume percepție referitoare la evrei, care poate fi exprimată ca fiind ură împotriva evreilor. Manifestările verbale și fizice de antisemitism sunt îndreptate împotriva evreilor și ne-evreilor și/sau proprietăților acestora, împotriva instituțiilor comunităților evreiești și locațiilor lor religioase“.

Pentru a orienta I.H.R.A. în activitatea sa, următoarele pot fi ilustrative:

Manifestările pot include vizarea statului Israel, conceput ca o colectivitate evreiască. Cu toate acestea, criticarea Israelului, în mod similar cu cea adusă oricărui alt stat, nu poate fi, în sine, considerată ca antisemitism. Antisemitismul, în mod frecvent, acuză evreii de conspirații pentru a face rău umanității, iar evreii sunt, de obicei, învinuiți pentru lucrurile care merg rău/greșit. Această idee este exprimată în discursul public, în scris, în forme de expresie vizuală sau acțiuni și includ stereotipuri calomnioase și însușiri cu caracter negativ.

Exemple contemporane de antisemitism în viața publică, media, în școli, la locul de muncă și în sfera religioasă pot include, luând în considerare contextul general dar fără a se limita la acestea:

Instigarea la uciderea sau prigonirea evreilor, în numele unei ideologii radicale, al unei poziții extremiste sau religii, complicitatea la acestea sau încuviințarea lor.

Promovarea unor acuzații mincinoase, dezumanizante, ce demonizează evreii, a unor afirmaţii stereotipe despre evrei sau despre așa-zisa putere exercitată colectiv de evrei așa cum ar fi, în mod special dar nu exclusiv, ‘nitul (?!) despre o conspirație mondială a evreilor sau despre controlul de către evrei al mijloacelor de informare în masă, al economiei, al guvernelor sau al altor instituţii ale societăţii.

Acuzarea evreilor ca popor ce ar fi responsabil pentru fapte reale sau imaginare comise de un singur evreu sau de un grup de evrei sau chiar pentru fapte de ne-evrei (sic)» etc., etc. (…).

Celelalte baliverne agresive pot fi citite pe site-ul prof. Ion Coja [16].

După cum se vede, proiectul are multe paragrafe, copiate după O.U.G. 31/2002.

Iată, deci, o nouă lege liberticidă [17], prin care se dă liber prigonirii noastre de către jidani, inițiată de premierul Adrian Năstase, care tocmai venise din S.U.A., unde fusese impulsionat de congresmenii jidani Tom Lantos, Christopher Smith și Alfonso d’Amato să se impună cele două legi liberticide indicate anterior.

Am subliniat, mai sus, sintagma „împotriva evreilor sau ne-evreilor“ pentru simplul și binecuvîntatul motiv că este de-a dreptul idioată! Despre ea a scris prima dată un vechi și constant denigrator al României, William Totok (despre care o scriitoare nemțoaică din România, căreia i s-a decernat Premiul Nobel pentru Literatură, afirma că fusese „turnător al Securității“ [18]! Bravo lui!). Redau partea semnificativă a textului său, cu greșelile de rigoare:

«După Marea Britanie, România, Austria şi Israel a preluat şi guvernul german definiţia antisemitismului, propusă de IHRA – Alianța Internațională pentru Memoria Holocaustului. În Germania s-a propus acum şi înfiinţarea unui post guvernamental care să monitorizeze antisemitismul şi redactarea periodică a unui raport privind acest fenomen.

„Antisemitismul este o anumită percepție (corect: percepere – n.n., V.I.Z.) a evreilor care se poate manifesta ca ură împotriva evreilor. Antisemitismul este îndreptat, în cuvînt sau faptă, împotriva indivizilor evrei sau neevrei și/sau împotriva proprietății lor, precum și împotriva instituțiilor comunității evreiești sau a instituțiilor religioase“.

Această definiţie a antisemitismului a fost adoptată de guvernul federal german. Definiţia aparţine Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (International Holocaust Remembrance Alliance – IHRA).

Alianţa este o organizație interguvernamentală, înfiinţată în 1998, al cărei obiectiv constă în promovarea activităților educative, comemorative și de cercetare pe tema Holocaustului. Din  organizație fac parte 31 de state: Argentina, Austria, Belgia, Canada, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Elveția, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, SUA, Ungaria, Serbia (sic), Irlanda, Slovenia. În 2016, România a deţinut, timp de un an, preşedinţia IHRA. (Evident, i-au ieșit 31 de state fiindcă el a numărat Serbia, ca Pristanda steagurile, de două ori – n.n., V.I.Z.)

Definiţia elaborată şi propusă de IHRA a fost preluată, pînă în prezent, de 4 ţări: Anglia, România, Austria şi Israel. Germania este acum cel de-al 5-lea stat. Se aşteaptă ca în viitorul apropiat, definiţia să fie preluată şi de ţările din Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Adoptarea definiţiei nu înseamnă că ea devine operativă în domeniul justiţiei. S-a subliniat că este doar orientativă şi urmează să ghideze poliţia, procurorii, judecătorii sau profesorii în activitatea lor, adică să le uşureze depistarea şi identificarea fenomenului.

Comentînd, adoptarea definiţiei, ministrul de intene (sic), creştin-democratul Thomas de Maizière, a spus că în Germania combaterea antisemitismului este parte integrantă a raţiunii de stat. Ministrul familiei, social-democrata Katarina Barley, a atras atenţia asupra faptului că fenomenul se poate depista în straturi diverse ale societăţii germane şi, în ultimul timp, a devenit din nou vizibil. Constatările lui Barley sînt confirmita (sic) de raportul privind fenomenul antisemitismului în Germania, dat publicităţii în iunie.

La începutul lunii septembrie, ziarul Die Welt a relatat că în prima jumătate a anului în curs au fost monitorizate 681 de infracţiuni cu tentă antisemită. Din raportul amintit, întocmit de un grup de experţi, rezultă că fenomenul se află în creştere. Într-o primă reacţie, Consiliul Central al Evreilor din Germania a cerut atunci executivului să înfiinţeze postul unui responsabil guvernamental care să se ocupe de această problemă»[19].

La acest articol postasem și eu comentariul următor:

 • «Vasile Zărnescu 19 minute în urmă Stai, se așteaptă aprobarea de către RFI Romania.
 • Dincolo de greșelile gramaticale existente în text, trebuie să relev că Germania este, sub raport politic, economic și cultural, sub presiunea S.U.A., care, cum se știe, de la faimosul președinte Woodrow Wilson încoace, sunt conduse de jidani. În Germania, toate instituțiile, întreprinderile, organismele guvernamentale sunt conduse de jidani, care, din „tradiție“, poartă nume nemțești. Cam așa este și în România, cu diferența că jidanii de aici se ascund sub nume românești.

Cît despre definiția adoptată și expusă aici, ea este ilogică și, deci, se autoanulează din cauza acestei precizări de-a dreptul imbecile: „ANTISEMITISMUL ESTE ÎNDREPTAT, ÎN CUVÎNT SAU FAPTĂ, ÎMPOTRIVA INDIVIZILOR EVREI SAU NEEVREI ȘI/…”! Cum adică „evrei sau neevrei”?! Adică împotriva tuturora? Dacă împotriva mea, care nu sunt jidan, acționează un jidan – de ex., Maximilian Marco Katz, care este jidan-sadea, adică jidan așkenaz, dar are și dublă cetățenie, română și izraeliană și, de aceea, are dosare penale mușamalizate pentru escrocheriile comise în duty-free-urile din Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni (cf. http://www.cotidianul.ro/maximilian-katz-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i-267680/ ) –, atunci jidanul Maximilian Marco Katz – pe numele său din buletin Marcu Moise Katz – este antisemit?!

Vedeți la ce idioțenie se ajunge?

Să sperăm că „şi partidul naţionalist Alternativa pentru Germania (AfD)” se va dezvolta și va ajunge la putere în Germania, cînd se va termina și cu diabolica propagandă holocaustică. Deja Gerhard Menuhin, nepotul marelui rabin Moshe Menuhin, a scris că „holocaustul este cea mai mare minciună din istoria universală”, confirmînd ceea ce scrisesem și eu în cartea mea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ, pe care vă recomand s-o citiți. Marco K. Katz încă mai citește la ea: vedeți aici http://www.rfi.ro/social-86207-fost-ofiter-sri-reclamat-la-parchet-pentru-o-carte-care-neaga-holocaustul».

Firește, comentariul meu, din 21 septembrie 2017, nu a fost publicat; probabil că încă „se așteaptă aprobarea de către RFI Romania“.

Fiind de meserie lichea, William Totok scrie această frază antologică: „Alianţa este o organizație interguvernamentală, înfiinţată în 1998, al cărei obiectiv constă în promovarea activităților educative, comemorative și de cercetare pe tema Holocaustului“. Așadar, I.H.R.A. are ca obiectiv și „activități de cercetare pe tema Holocaustului“. Eu am făcut o solidă, extinsă și documentată cercetare pe tema Holocaustului“, dar care i-a deranjat tare la rînză pe jidani și acum apelează la Parchet, la Poliție, la C.N.C.D., la Departamentul de Stat al S.U.A. – probabil că apelează și la Iehova – ca să mă bage la gherlă! Vedeți ce „toleranți“ sunt?! Numai că Silviu Vexler a uitat să menționeze și acest obiectiv al I.H.R.A. referitor la „cercetarea Holocaustului“. În mod evident, a subînțeles, implicit, că este vorba doar de cercetări care să facă apologia Holocaustului – fiindcă s-au cam încurcat în termeni: o fi fost Holocaust sau o fi fost Shoah?! Nu se știe; se fac „cercetări“…

Dar, fără îndoială că W. Totok a tradus corect textul definiției, de vreme ce, în aceeași formă, a fost preluat și de S. Vexler, care a inclus-o în proiectul său, și a fost acceptată și de iudele din Parlament care o susțin.

Sintagma „EVREI SAU NEEVREI“ constituie ceea ce în logica formală se numește disjuncție absolută: „Sau A sau non-A, tertium non datur“. Adică nu pot fi valabile și judecata A și judecata non-A (diametral opusă lui A) în același timp și sub același raport! Altfel sare în aer toată logica. Evident, un idiot poate susține așa ceva, fiindcă este idiot: dar cu el nu te poți înțelege. NU poți lua ca premisă într-o discuție o propoziție contradictorie, care se subminează pe sine: „Și ALBUL și NEGRUL au aceeași frecvență electromagnetică“! E un nonsens! Nu poți construi un silogism cu nonsensuri. Dar, dacă îl construiești, atunci înseamnă că vrei,  în mod deliberat, să păcălești auditoriul – adică să îl dezinformezi. Este ceea ce face jidanul farsor Silviu Vexler prin acest proiect de lege. Și va avea cîștig de cauză, fiindcă el este tăiat-împrejur la penis – adică este membrul al „poporului ales“ –, iar ceilalți sunt circumciși la creier, adică sunt lichele. Numai că dezinformarea este faptă penală! Auzi juristule Șerban Nicolae?! Sau ai lipsit la cursul ăsta de la facultate, căci acum, după cum se vede, excelezi în drept-curmeziș!

Categoric, idioți sunt, alături de inițiatorul Silviu Vexler, și parlamentarii care-i țin isonul. Dar sunt acei „idioți utili“ despre care vorbea Lenin și de care s-a servit el în marea manipulare numită „Marea Revoluție Socialistă din Octombrie“, care nu a fost decît o mîrșavă, dar bine instrumentată lovitură de stat jidănească, mascată într-o glazură „rusească“: pentru că așa o știe majoritatea cititorilor de istorie – că ar fi fost „rusească“. Fals! Absolut fals! A fost eminamente jidănească. A jidanilor așkenazi, adică proveniți din (k)hazari, care aveau de plătit mari polițe rușilor, și, în primul rînd, familiei imperiale ruse, care a fost ucisă mișelește și aruncată într-o mină părăsită. Prin expresia „idioți utili“ Lenin se referea, caustic, la lichele, cu care faci ce vrei dacă știi să le manevrezi.

Care sunt „idioții utili“ – utili altora, dar dăunători nouă! – care au achiesat propunerii rușinoase a lui Silviu Vexler?!

Semnatarii proiectului, 10 deputaţi (inclusiv iniţiatorul, Silviu Vexler) şi un senator, sunt următorii: Silviu Vexler – deputat F.C.E.R. (minorități); Şerban Nicolae – senator P.S.D., pînă de curînd șef al Comisiei Juridice a Senatuui; Petru Gabriel Vlase – deputat P.S.D.; Vasile-Daniel Suciu– deputat P.S.D.; Varujan Vosganian – deputat A.L.D.E.; Ovidiu Victor Ganţ – deputat F.D.G.R. (minorități); Nicolae Neagu – deputat P.N.L.; Varujan Pambuccian – deputat U.A.R. (minorități); Cristian-Gabriel Seidler – deputat U.S.R.; Szabó Ödön – deputat U.D.M.R.; Eugen Tomac – deputat P.M.P.[20]

Rețineți că, dintre cei 11 semnatari, trei sunt din partea Puterii, iar opt sunt dintre minoritarii politici, etnici, religioși sau sexuali. Amintiți-vă, că, nu demult, farsorul Varujan Vosganian plîngea, la propriu, în Parlament, și se ruga de colegii săi parlamentari – sau, vorba răposatului Adrian Păunescu, „mîrlanmentari“! – să nu i se ridice imunitatea parlamentară ca să nu intre pe mîna procurorilor. Acum s-a văzut iarăși pe cai mari și iată ce face: atentează la libertatea noastră.

Despre Cristian-Gabriel Seidler trebuie știut că, în ciuda numelui săi cu glazură germană, este și el tăiat-împrejur. Iată ce precizează, în 10 aprilie 2018, imbatabilul Cornel-Dan Niculae: «Iar Cristian Gabriel Seidler (Cristian Seidler, pe scurt), semnatar al acestui proiect de lege, este fiul lui Andrei Seidler, directorul centrului comunitar evreiesc orădean (JCC Oradea) de la sinagoga Zion. Cristian Seidler este şi vice-preşedinte al Uniunii Salvaţi România. Este membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Israel. Deputatul Seidler nu are nici un bun pe numele său (și nici prea mulți bani în conturi – ce o face cu ei?), în schimb lucrează la Barnett McCall Recruitment și la italienii de la Gi Group (patronii Barnett, totodată), de unde încasează anual un salariu de circa 80.000 lei, în afară de veniturile de la Parlament sau, înainte, de la Consiliul Local al Primăriei sector 1 Bucureşti. Este cel mai bun prieten politic al lui Nicușor Dan (poreclit și Mucușor Dan – n.n., V.I.Z.), care l-a susţinut ca înlocuitor al lui la şefia partidului. Astfel „salvează“ ei România??? Cristian Seidler este și secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor» [21].

Trebuie reamintit că, după proiectul legislativ, înaintat de deputatul Bogdan Diaconu, privind desființarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.), pe motiv „că funcționează ca o instituție antiromânească și antinațională, fiind un instrument în mâna UDMR și a altor grupuri de interese, de a anula valorile românești, valorile tradiționale creștine și drepturile românilor în propria lor țară“. Proiectul a fost aprobat de Camera Deputaților prin aprobare tacită [22], dar C.N.C.D. a scăpat de desființare din cauza intervenției acestui demagog Șerban Nicolae[23]. Și astfel am rămas cu această formă de agresare a poporului român, C.N.C.D. fiind supranumit, recent, „Inchiziția României“ [24].

Mai trebuie precizat că despre insanitatea parlamentară numită Șerban Nicolae s-a scris obiectiv-descriptiv, ținînd pagina întîi în presă: că este un parvenit [25] al regimului postdecembrist, de la tinichigiu ajungînd avocat [26] după absolvirea unei facultăți de drept la o universitate de mîna a doua, că a fost șoferul generalului-pușcăriaș Cătălin Voicu [27], ține-servietă lui Ion Iliescu, intrigant [28], plagiator de duzină [29], protector al corupților [30], demagog [31], și, culmea!, avocat-mîrlanmentar la tribuna Parlamentului:

«Senatorul PSD Șerban Nicolae a primit miercuri un avertisment din partea Consiliului Național pentru Combaterea Dicriminării (sic) (CNCD) pentru jignirile aduse deputatei USR Cosette Chichirău, în timpul dezbaterilor pe legile justiției.

Scandalul din plenul Camerei Deputaților a fost intens mediatizat la finalul anului trecut, în contextul în care în conflictul dintre Chichirău și Nicolae s-a ajuns la replici precum „Hoţ”/„Nesimţită”; „Am poză că sunteţi şofer”/„Am poză în care faceţi sex anal”.

Așadar, Șerban Nicolae s-a ales cu un simplu avertisment, hotărârea fiind adoptată cu unanimitate de voturi a membrilor colegiului director al CNCD, potrivit B1tv. Reprezentanții Consiliului arată că, în decizia privind sancțiunea, s-a avut în vedere că „cele două părţi şi-au adus acuze şi jigniri reciproce“ și că senatorul PSD a prezentat scuze publice în urma acestui episod.

În comparație, reprezentanții Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării au decis, în urmă cu o săptămână, ca jurnalistul Cirstian (sic) Tudor Popescu să primească o amendă contravențională de 1.000 de lei după ce a comparat coafura premierului Viorica Dăncilă cu figura unui pavian cu mantie.

„Afirmația domnului senator Şerban Nicolae, adresată doamnei deputat Cosette Chichirău, conform căreia ”eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal”, reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2, alin. 1 şi art. 15 din O.G. nr. 137/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. (…)» [32].

Chiar dacă i-a dat o pedeapsă prea blîndă pentru măgăriile proferate la adresa unei doamne sub cupola Parlamentului, fără îndoială că șmecherașul Șerban Nicolae regretă, acum, că se opusese desființării C.N.C.D.-ului! Să sperăm că Pronia Cerească îi va rezerva și alte pedepse, mă măsura fariseismului său; de exemplu, ar putea să-l calce avionul cînd ar zbura prin dormitorul său; că prea ne agresează, pe ecran, cu mutra lui de îmbuibat.

Se pare că românii au cam uitat de proverbele lor: cel potrivit aici pentru minoritarul pușcăriabil Varujan Vosganian este „Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești!“; iar cel potrivit acum pentru minoritarul Silviu Vexler este „Cînd șarpele îți iese în drum, trebuie să-i strivești capul!“

Vrînd să dea o replică a această lege liberticidă, prof. Ion Coja, titrează un articol astfel: «Nu se potolesc trădătorii din Parlament?! „Nu văd niciun motiv să luați în serios acest proiect de lege, al cărui efect sigur va fi unul singur: încurajarea antisemitismului!”» [33]. Dar uită să precizeze că pedeapsa dată trădătorilor de către toate popoarele și în toate timpurile a fost aceeași: spînzurătoarea!

Dar de ce are atît de mare succes legislativ acest Silviu Vexler? Pentru că, așa cum vedeți din ilustrația de aici, are un craniu de Homo neanderthalensis, de parcă ar avea două creiere în el?! Și are glagorie de membru al „poporului ales“?! O fi vreun mare legislator, ca Solomon, Nabucodonosor, Solon, Pericle sau măcar ca Caragea?! NU! Ci pentru că, după cum a relevat Cornel-Dan Nicolae, pe care l-am citat în alt material [34], Silviu Vexler a fost „propteaua“ care i-a însoțit pe Liviu Dragnea și Gabriela Firea, în ianuarie 2016, în Israel, și le-a făcut „lipeala“ cu liderii Israelului pentru a le cere sprijinul să cîștige alegerile locale și parlamentare!

Primărița Bucureștilor, pro-israelita Gabriela Firea alături de Aurel Vainer (preşedintele Federației Comunităților Evreiești din România - FCER), oficiază cu mare cinste căsătoria lui Silviu Vaxler cu actrița Geni Brenda, de la Teatrul Evreiesc de Stat.

Primărița Bucureștilor, filosemita Gabriela Firea alături de Aurel Vainer (preşedintele Federației Comunităților Evreiești din România – FCER), oficiază cu mare cinste căsătoria lui Silviu Vaxler cu actrița Geni Brenda de la Teatrul Evreiesc de Stat.

Și le-au „cîștigat“ prin manevrarea sistemelor electronice de votare! Iar acum iud€l€ autohtone [35] îi cîntă în strună, ca să se achite de obligații: Gabriela Firea îi oficiază căsătoria civilă, Liviu Dragnea [36] îi joacă mireasa la nuntă! Asta, la vedere; pentru că, în mod ocult, Parlamentul dominat de P.S.D.-A.L.D.E. le facilitează obținerea a tot felul de bunuri mobile și imobile, prin care continuă să fraudeze statul român! Și, după cum veți vedea, le va aproba și proiectul de lege nr. B135/2018, la care au subscris și patru parlamentari trădători de la alianța nocivă P.S.D.-A.L.D.E., plus cei șapte parlamentari trădători de la „minorități“.

Liviu Dragnea, aici alături de amanta tinerică, îi joacă mireasa lui Silviu Vaxler la nunta acestuia.

Liviu Dragnea, aici alături de amanta tinerică, îi joacă mireasa lui Silviu Vaxler la nunta acestuia.

E important să distingem la proiectul de lege cu nr. B135/2018 cîteva aspecte esențiale, dar care nu ies în evidență în mod deosebit, fiindcă ni se aruncă în față petarda cu antisemitismul.

 1. Astfel, în O.U.G. nr. 31/2002 și în legile pendinte, este vizată o plajă mai mare de aspecte ideologice care sunt incriminate: nu doar antisemitismul, ci și fascismul, comunismul, legionarismul, xenofobia, șovinismul, rasismul, crime contra umanității etc. Legea nr. 217/2015 pune accent, în plus, cum am arătat anterior (cu trimitere la studiul meu „Reacția bumerang…“), pe combaterea sechelelor Mișcării Legionare – de aceea a și fost supranumită „legea antilegionară“.
 2. Spre deosebire de O.U.G. nr. 31/2002 și legile care o fățuiesc, proiectul de lege cu nr. B135/2018 are ca obiectiv exclusiv antisemitismul – dar înțeles doar ca antievreism, adică, în exprimare corectă, ca antijidănism. Pentru că, în fond, și arabii, în general, și palestinienii, în special, sunt semiți. Mai mult, fizicianul atomist Arthur Koestler, jidan așkenaz de felul lui, dar cinstit, în cartea sa faimoasă Al Treisprezecilea trib, afirmă – mergînd pe urmele savantului jidan onest Abraham N. Poliak, autorul cărții Khazaria[37], publicată în 1943 la Tel Aviv – că, în cvasitotalitatea lor, jidanii de azi – The Jews, în terminologia lui Koestler – sunt descendenții (k)hazarilor, veniți din stepele din nordul Mării Caspice, care erau un neam turco-mongol și ai căror urmași, deci, jidanii așkenazi, nu au nici o legătură genetică cu jidanii de pe malurile Iordanului, descendenți din Abraham, Moise, Iacob, Iuda, Levi et comp.! Barbarul popor (k)hazar și-a apropriat cultul talmudic, redenumit, pentru fățuire, iudaic și, astfel, hazarii au devenit „iudei“ – în limbajul actual jidani.
 3. Dar poți fi și antirus, antigerman, antiamerican (și ăștia sunt din ce în ce mai mulți în lume!), antiturc, antiarab, antifrancez, antibritanic, antimagnetic, antiacvatic, antisovietic, antidanez, antinorvegian, antipolon, antibelgian, antiolandez (mai ales!), antichinez, antitabagic, antiromân, antialcoolic, antimaghiar (îndeosebi aici, în România!), antițigan, antișoc, antipederast, antisîrb, antipoponar, antikosovean, antisodomist, antiafrican, antigăozar (Băsescu dixit!), antidrog, antiatomic, antiorice, antioricui, antinatural, contra-naturii etc. – nu contează! Pentru jidani, poți fi anti-toate-acestea, pentru că pe ei nu-i interesează: deși „toate neamurile sunt de la Dumnezeu“ și, deci, sunt îndreptățite să existe, toate aceste neamuri pot fi hulite, urîte, persecutate, bombardate cu muniție cu uraniu sărăcit, jefuite de firmele transfrontaliere: nu are nici o importanță pentru jidani, deoarece ei le disprețuiesc pe toate – toți ceilalți oameni nu sunt oameni pentru jidani, ci sunt goiymi.
 4. Problema este numai să nu fii antijidan! De ce?! Pentru că jidanii se consideră buricul pămîntului. Pentru că dacă ești „antievreu“, atunci „ți-ai dat foc la valiză!“ Ai dat în „poporul ales“?! Atunci, vorba țiganului, „Ales-bules!“
 5. Toată poliloghia din textul proiectului nr. B135/2018, propus de deputatul „român“ Silviu Vexler, susținut de iud€l€ autohtone, are în subtext dogma „poporului ales“, născocită de leviți și devenită dogma principală a Torei, dogma principală a doctrinei politico-militare a talmudismului (bazat pe Pentateuh), menținută și acum ca dogmă principală a sionismului, pe care s-a construit, în mod ilegal, statul denumit în mod fraudulos Israel – deși trebuie să se numească Jidania! Sionism care, trebuie să repetăm tot timpul, a fost condamnat pînă nu demult de O.N.U. ca doctrină eminamente rasistă și teroristă.
 6. Și, cu tupeul lor funciar – chutzpah, cum îl numea, în idiș (limba jidanilor așkenazi), mama lui Norman Finkelstein –, jidanii se mai miră că „în Occident și, îndeosebi, în statele din Europa Centrală și de Est crește continuu curentul antisemit“. Ce-or avea toate popoarele Ioropei de le crește pipota antisemită în ele?! Ce-o avea Polonia cu bieții jidani – așa li se spune acolo: „jidovsky“ – de au dat, în februarie 2018, legea cum că cine vorbește de „lagărele de exterminare polone“ va fi băgat urgent la pușcărie?! Ce-o avea Ungaria cu bieții jidani, de este Ungaria pe primul loc în Europa la antisemitism?! Numai „idioții utili“ din Parlamentul României votează legi filosemite și antiromânești!

Români! Nu așteptați ca acest Parlament năimit să vă pună lațul de gît, aprobînd „legea lui Vexler“, similară cu legea Fabius-Gayssot [38], în Franța!

Români! Preluați din Occident, pe lîngă mărfurile proaste, alimentele degradate, medicamentele expirate, vaccinurile toxice, și „atitudinea antisemită în creștere“! Vă asigur că această atitudine vă va face bine: antisemitismul vă va reduce colesterolul, vă va reduce stresul, vă va crește energia, vă va scoate din letargie, vă va revigora și veți gîndi pozitiv!

În al treilea Considerent al Declarației Universale a Drepturilor Omului, adoptată de O.N.U. în 1948, se stipulează:

„…Considerând că este esențial ca drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluție extremă, la revolta împotriva tiraniei și asupririi,…“ [39].

Așadar, dacă omul nu este ocrotit de autoritatea Legii, atunci are dreptul să se revolte contra tiraniei și asupririi!

După cum vedeți, Parlamentul este la cheremul jidanilor – prin intermediul jidănitului Liviu Dragnea și al acoliților lui din P.S.D.-A.L.D.E., prin intermediul parlamentarilor minorităților în frunte cu Sorin Vexler – și confecționează legi tiranice, prin care dă frâu liber prigoanei contra noastră!

Nu așteptați alegerile viitoare ca să vă rupeți lanțurile. Din 1990 încoace, toate alegerile au fost măsluite! Și așa vor fi și alegerile care vor veni! Faceți ca islandezii: alungați trădătorii, alungați bancherii străini, care vă cămătăresc la sînge, „ardeți de tot“ – holocaustați! – „cozile de topor“, alungați „Coloana a cincea“ insinuată la Putere, care aplică toate directivele sataniste ale Uniunii Europene, anticreștine, antinaționale, antiromânești!!!

Rupeți-vă lanțurile acum, cît mai aveți vlagă să ieșiți în stradă!

Apărați valorile naționale!

                                                                                                  Colonel (rtg.) Vasile I. ZĂRNESCU

                                                                                          15 aprilie 2018, Duminica a doua după Paști

[1] Cf.  https://lege5.ro/Gratuit/gmydemru/hotararea-nr-1194-2001-privind-organizarea-si-functionarea-consiliului-national-pentru-combaterea-discriminarii

[2] Cf. https://lege5.ro/Gratuit/gm4tkoby/ordonanta-de-urgenta-nr-31-2002-privind-interzicerea-organizatiilor-simbolurilor-si-faptelor-cu-caracter-fascist-legionar-rasist-sau-xenofob-si-a-promovarii-cultului-persoanelor-vinovate-de-savarsirea

[3] Cf. http://www.holohoax101.org/

[4] Cf. https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/48537-reactia-bumerang-contra-legii-nr-217-2015.html

[5] Vezi Petitie: „Desfiintarea Institutului Elie Wiesel, institut care promoveaza ura si dezinformarea opiniei publice romanesti”, pe https://petitieonline.net/petitie/08306149

[6] Cf. https://baabel.ro/2016/12/schimb-de-stafeta-silviu-vexler-noul-candidat-al-fcer-pentru-parlamentul-romaniei/

[7] Cf. http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=317&cam=2&leg=2016

[8] Accesibile aici: https://www.youtube.com/watch?v=fTXIRyl5nCQ; https://www.youtube.com/watch?v=nyyUmiJYng0&t=1s

[9] Cf. https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/53603-iudele-autohtone-propaga-holocaustul.html

[10] Pentru audierea integrală a expunerii, accesați linkurile: https://www.youtube.com/watch?v=uI_nKfxEVe0; https://www.youtube.com/watch?v=_0oXG9gE4Uk ; https://www.youtube.com/watch?v=nJtih2kj5ak; https://www.youtube.com/watch?v=GyczOG1KkeQ ; https://www.youtube.com/watch?v=ra_8pl8BsEQ. Sergiu Klein a redat cîteva pasaje din partea a doua, accesibilă mai prompt aici: https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE.

[11] Cf. Cristi Georgescu, „Camera Deputaților a adoptat o Declarație privind comemorarea Holocaustului“, ziaruloval.ro, 8 oct. 2013, pe http://ziaruloval.ro/camera-deputatilor-adoptat-o-declaratie-privind-comemorarea-holocaustului/771/.

[12] Ștefan Pană, „Senatul a decis majorarea indemnizaţiilor pentru supravieţuitorii Holocaustului“, news.ro, 04.04.2017, pe https://www.news.ro/politic-intern/senatul-a-decis-majorarea-indemnizatiilor-pentru-supravietuitorii-holocaustului-1922405804202017041116888575; vezi și: http://www.romaniatv.net/senatul-a-decis-majorarea-indemnizatiilor-pentru-supravietuitorii-holocaustului-cati-bani-vor-primi_349287.html.

[13] http://adevarul.ro/locale/calarasi/drama-deportatilor-baragan-suprinsa-imagini-expozitie-fotografii-document-muzeul-dunarii-jos-1_5a1172a15ab6550cb8505fca/index.html

[14] Cf. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/03/16/statul-roman-sa-ceara-despagubiri-evreilor-si-israelului-de-circa-200-de-miliarde-de-euro-pentru-holocaustul-savarsit-de-evreii-comunisti-impotriva-romanilor-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-16/; vezi și: Ion Măldărescu, „Complot diabolic la adresa României“, art-emis.ro, 21 noiembrie 2010, pe http://www.art-emis.ro/editoriale/160-complot-diabolic-la-adresa-romaniei.html; Metin Cerchez, „Mafia masonica evreiasca-MOSSAD conduce serviciile secrete din Romania. Mai sunt romani in Romania?“, metincerchezblog.ro, 6 martie 2015, pe https://metincerchezblog.blogspot.ro/2015/03/mafia-masonica-evreiasca-mossad-conduce.html; http://ioncoja.ro/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/ ; https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/09/stirile-zilei-09-04-2014-familia-ponta-la-familia-netanyahu-minimalizezi-holocaustul-puscarie-simboluri-legionare-puscarie-70-de-ani-de-la-bombardarea-bucurestiului-de-catre-americani-punge/; http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm; https://www.hotnews.ro/stiri-international-19607655-grecia-cere-germaniei-despagubiri-500-miliarde-euro-pentru-doilea-razboi-mondial.htm

[15] Cf. http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=317&cam=2&leg=2016; vezi și: https://www.click.ro/news/national/liviu-dragnea-si-iubita-cu-30-de-ani-mai-tanara-invitati-de-seama-la-nunta (e vorba de nunta lui Silviu Vexler!); http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2018/cd041_18.pdf, art. V; vezi, de ex., și: Iulia Roșca, «Angajații Institutului “Elie Wiesel” vor primi salarii duble din luna martie – comisia de munca», HotNews, 6 martie 2018, pe https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22326870-angajatii-institutului-elie-wiesel-vor-primi-salarii-duble-din-luna-martie-comisia-munca.htm

[16] Vezi, pe larg, textul Expunerii de motive, cu Anexele 1 și 2, aici: http://ioncoja.ro/in-parlament-solidaritatea-antiromaneasca-este-deplina-prin-reprezentantii-ei-de-mai-mare-rusinea-nicolae-serban-senator-psd-gant-ovidiu-victor-deputat-fdgr-minorita/

[17] Pentru o replică la această lege liberticidă, vezi Ion Coja, «Nu se potolesc trădătorii din Parlament?! „Nu văd niciun motiv să luați în serios acest proiect de lege, al cărui efect sigur va fi unul singur: încurajarea anti-semitismului!”», 6 aprilie 2018, pe http://ioncoja.ro/nu-se-potolesc-tradatorii-din-parlament-nu-vad-niciun-motiv-sa-luati-in-serios-acest-proiect-de-lege-al-carui-efect-sigur-va-fi-unul-singur-incurajarea-anti-semitismului/

[18] Cf. https://www.curentul.info/actualitate/william-thomas-totok-omul-care-o-spiona-pe-laureata-nobel-herta-muller/

[19] William Totok, „Noua definiție a antisemitismului“, rfi.ro, 21 sept. 2017, pe http://www.rfi.ro/social-97954-definitie-antisemitism.

 

[20] Cf. https://www.senat.ro/Legis/lista.aspx?nr_cls=b135&an_cls=2018

[21] Cf. *** „Deputatul evreu Silviu Vexler vrea românii în pușcării și coreligionarii lui musai eroi în Războiul Întregirii Neamului!“, Justițiarul, 10 aprilie 2018, pe http://www.justitiarul.ro/19267-2/#comment-26090.

[22] Cf. https://www.dcnews.ro/tablet/desfiin-are-consiliul-na-ional-pentru-combaterea-discriminarii-camera-deputa-ilor-a-adoptat-proiectul_534181.html.

[23] Cf. http://m.ziare.com/politica/senatul-a-respins-unanim-desfiintarea-consiliului-pentru-combaterea-discriminarii-1457431-font2.

[24] *** “Inchiziția României” – CONSILIUL NAȚIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII, 18 ianuarie 2018, pe https://armoniamagazineusa.com/2018/01/18/inchizitia-romaniei-consiliul-national-pentru-combaterea-discriminarii/ ; http://ortodoxinfo.ro/2018/03/06/consiliul-national-pentru-combaterea-discriminarii-de-mana-cu-homosexualii-impun-ideologia-de-gen-romania-cu-orice-pret/; vezi și: Ion Coja, „Cenzura perversă și anti-constituțională de la CNCD“, pe http://ioncoja.ro/cenzura-perversa-si-anti-constitutionala-de-la-cncd/.

[25] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98erban_Nicolae

[26] Cf. https://m.romanialibera.ro/politica/partide/tinichigiii-dreptului–presedintii-comisiilor-juridice-din-parlament–serban-nicolae-si-eugen-nicolicea–sunt-extrem-de-discreti-cu-studiile-lor–cei-doi-se-afla-in-prima-linie-in-chestiunea-gratierii-coruptilor—-analiza-448440

[27] Cf. http://adevarul.ro/news/eveniment/cum-e-caracterizat-senatorul-puscarias-catalin-voicu-generalul-dan-voinea-In-comunitatea-academica-si-a-castigat-prestigiu-profesional-remarcabil-1_56aa43265ab6550cb8363647/index.html

[28] Cf. https://www.dcnews.ro/stenograme-cex-psd-schimb-de-replici-intre-dragnea-i-erban-nicolae_542464.html; https://www.dcnews.ro/erban-nicolae-schimbat-de-la-comisia-juridica-surse_542456.html

[29] Cf. https://romanialibera.ro/special/dezvaluiri/serban-nicolae–carte-copy—paste-si-un-grad-universitar-care-nu-exista–senatorul-proaspat-demis-de-la-sefia-comisiei-juridice-isi-tine-lucrarea-de-doctorat-la-secret-449473

[30] Cf. http://www.romaniacurata.ro/cine-e-serban-nicolae-ingerul-coruptilor/

[31] Cf. https://www.bugetul.ro/surpriza-unde-lucreaza-sotia-lui-serban-nicolae-cel-care-vrea-sa-scoata-toti-coruptii-din-inchisoare-si-ce-avere/

[32] Jeanina Năstase „SCANDALUL dintre Șerban Nicolae și Cosette Chichirău tranșat la Consiliului pentru Combaterea Dicriminării. Cu ce s-a ales senatorul PSD după SCANDAL“, Evenimentul zilei, 7 februarie 2018, pe http://evz.ro/serban-nicolae-cosette-avertisment.html

[33] Ion Coja, «Nu se potolesc trădătorii din Parlament?! „Nu văd niciun motiv să luați în serios acest proiect de lege, al cărui efect sigur va fi unul singur: încurajarea anti-semitismului!”», 6 aprilie 2018, pe http://ioncoja.ro/nu-se-potolesc-tradatorii-din-parlament-nu-vad-niciun-motiv-sa-luati-in-serios-acest-proiect-de-lege-al-carui-efect-sigur-va-fi-unul-singur-incurajarea-anti-semitismului/

[34] Cf. http://www.trezirealarealitate.ro/2018/01/vasile-zarnescu-suporteri-antiromani-ai-holocaustului-2/; http://www.noidacii.ro/Nr.%20105,%202018/$UPORT%E2%82%ACRI%20ANTIROM%C3%82NI%20-%20articol%20(1)corectat.pdf; http://www.justitiarul.ro/16532-2/

[35] Cf. https://www.incorectpolitic.com/mlastina-mass-media-si-musca-de-gunoi-sabin-orcan/

[36] Cf. și http://www.justitiarul.ro/dragnea-este-un-tradator-serveste-interesele-strainilor-ca-si-iohannis/

[37] Cf. https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46697-a-n-poliak-si-khazaria.html; https://ro.wikipedia.org/wiki/Hazar; https://romaniabreakingnews.ro/legatura-dintre-triburile-de-khazari-si-maghiari/; https://www.efemeride.ro/adevarul-despre-originea-evreilor; https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2014/03/08/dosare-secrete-o-istorie-nestiuta-triburile-de-khazari-poporul-alessi-maghiarii/; http://frumoasaverde.blogspot.ro/2015/10/khazarii-de-ieri-evreii-de-azi.html; https://www.youtube.com/watch?v=PGC4muerXiI.

[38] Cf. http://bindiribli.ro/2014/02/20/in-jur-de-160-000-de-francezi-si-15-000-de-germani-au-strigat-pe-strazi-jos-masoneria-jos-homosexualitatea-jos-pedofilia/; http://ioncoja.ro/negarea-holocaustului-a-fost-dez-incriminata-in-franta-va-fi-spre-binele-evreilor/; https://fr.wikipedia.org/wiki/Loi_Gayssot; https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46822-franta-jidovita.html; http://www.justitiarul.ro/israele-israele-x/; http://www.phdn.org/negation/gayssot/24bis.html; http://www.ziarulnatiunea.ro/2017/01/26/in-romania-se-practica-legi-neconstitutionale/;

[39]Cf. http://www.onuinfo.ro/documente_fundamentale/declaratia_drepturilor_omului/

6 Comments

 1. Cristian

  Ar trebui sa se faca o data pentru totdeauna diferenta dintre evrei si jidani (jidovi).

  Desi putini, au fost in istoria umanitatii evrei care au acceptat crestinismul si au fost exemplari in societate.
  Marea majoritate a poporului numit de Biblie indaratnic si razvratit l-au negat pe Hristos ca fiind Mesia si de aici blestemul divin care singuri si l-au cerut, dupa marturia unor mari sfinti crestini devenind astfel prin conceptul lor religios si atitudinea sociala inaintemergatorii lui Antihrist.

  Iudaismul este cea mai demonica religie existenta pentru ca il neaga total pe Iisus Hristos. Jidovimea L-a batjocorit, L-a huiduit, L-a batut, L-a rastignit, L-a omorat…
  Sangele Lui asupra lor si asupra urmasilor lor !

  • alex

   D-le Cristian, nu exista evrei, nu au existat niciodata evrei, ci numai jidani. Acest cuvant vine din traducerea cuvantului german “DAS JUDEN”- adica jidan pe romaneste. In antichitate a existat poporul( e prea mult spus popor, totusi) iudeu. Nu a existat poporul evreu!

 2. Vasile Zărnescu

  @Cristian,
  Diferența dintre evrei și jidani s-a făcut definitiv: jidani sunt toți, fiindcă termenul provine în limba români din germanicul Das Juden, print-o ușoară deformare fonetică, sprijinită pe grafia germană, Juden, care a dat pe „jidani”. Pentru detalii, vezi aici: http://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/; pe lîngă articol citiți și comentariile. De asemenea, problema este expusă mai pe larg aici: https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46330-bomboana-pe-coliva-jidanilor.html.

 3. alex

  Intreb si eu, ca romanul de rand: nu i se poate baga pumnul in gura acestui fiu de catea , numit Vexler? As fi curios sa aflu cati din totalul parlamentarilor, sunt jidani, cati jidoviti si cati mai sunt romani neaosi? Cat de cocosat in obedienta sa fii, ca sa poti vota aceste criminale legi antiromanesti? Parlamentul Romaniei, este clar un parlament al rusinii!
  D-le colonel, sa va dea bunul D-zeu, multa sanatate si putere de munca , sa mai scrieti, inca pe atat cat a-ti scris pana acum! Ca unul care am citit cartea d-lui colonel( de fapt o recitesc acum), as vrea sa transmit pentru compatriotii mei, buni romani, urmatoarea informatie, parafrazand pe marele istoric si teoritician german, Heinrich von Ttreitschke: “Jidanii sunt nenorocirea noastra!”(pag. 420-421).

 4. Vasile Zărnescu

  Alex,
  Dacă tot îmi recitești cartea, cînd ajungi la pasajul respectiv, să semnalezi, te rog, și faptul că Heinrich von Treitschke, în dictonul citat, făcea disjuncția de atunci, din vremea lui: „Noi, germanii, și ei, jidanii!”
  Acum disjuncția s-a adîncit și s-a generalizat! NU mai este vorba de „Noi, românii, și ei, jidanii!”; sau „Noi, rușii, și ei, jidanii!”; sau „Noi, maghiarii, și ei, jidanii!”; sau „Noi, chinezii, și ei, jidanii!” sau „Noi, arabii, și ei, jidanii!”; ș.a.m.d. Ci este vorba de „Noi, întreaga Omenire, și ei, jidanii!” Prin politica globalizării, care este o subtilitate a jidanilor – prin care s-a înlocuit vechea lozincă a internaționalismului proletar -, ei vor să se impună asupra întregii Omeniri, să îi supună pe toți goyimii din întreaga Lume, să îi facă pe toți sclavii lor, fiindcă ei ar fi „poporul ales”!
  Dogma „poporului ales”, pe care o propagă ei de trei milenii, este dogma eminamente rasistă și teroristă! De aceea, statul Israel este primul stat din lume înființat prin metode teroriste și care se menține tot prin metode teroriste!
  Concluzia este clară: „Ori noi, Omenirea, ori ei, jidanii!” Tertium non datur!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.