Cadran international

Italia: Polițist, bătut crunt de un imigrant nigerian, la spital, africanul în libertate

                  GODSENT HARMONY ESTE MULTUMIT „Daca guvernul italian promite ca 500.000 de clandestini vor […]

 

                GODSENT HARMONY ESTE MULTUMIT

„Daca guvernul italian promite ca 500.000 de clandestini vor fi expulzati, judecatorii europeni vor spune ca acest lucru nu respecta normele Statului de drept; daca guvernul va incerca sa opreasca reintregirea familiilor imigrantilor, judecatorii europeni vor spune ca exista un drept al omului care se refera la o viata familiala normala; daca vor dori sa supuna construirea moscheilor unor referendumuri locale, cum este prevazut in programul Coalitiei, le vor vorbi de libertatea religioasa” –  Eric Zemmour

Ieri dimineata, nigerianul Godsent Harmony s-a dus la oficiul postal din Frosinone sa retraga niste bani din cont. Contul fiind gol, Harmony si-a descarcat nervii pe functionarii oficiului. Directorul a chemat politia. In Italia, ori cate ori imigrantii nigerieni sunt suparati, au frustari, stari depresive, d-astea, sunt chemati politistii, nigerienii ii bat, si totul se sfarseste cu bine.

Asa s-a intamplat si acum. Patrula a venit, carabinierul Michele De Filippo a incercat sa-l linisteasca pe imigrant, Harmony i-a dat un pumn in ureche si l-a doborat la pamant, dupa care a luat o bara de fier si l-a „fragezit” bine cu ea. De acelasi tratament a avut parte si celalalt politist. In final, crezand ca l-a omorat pe Michele, Harmony a rupt-o la fuga. A fost prins in cele din urma de alte echipaje ale politiei, dus la tribunal, unde a fost judecat in regim de urgenta si condamnat pentru ranirea grava a carabinierului (Michele are nevoie de 29 de zile de spitalizare) la 2 ani si jumatate inchisoare…  dupa care a fost eliberat! Godsent Harmony nici macar nu poate fi expulzat pentru ca e solicitant de azil. Am spus ca totul se sfarseste cu bine.

Matteo Salvini, seful Ligii Nordului, formatiune care face parte din Coalitia de guvernare, a postat pe Facebook: „Roba da matti. Ma la musica presto cambierà! “ Adica „O treaba tampita, dar muzica se va schimba in curand”

Matteo Salvini ori nu stie ce vorbeste, ori nu stie pe ce lume traieste! Pentru ca, Italia fiind un Stat de drept, ultimul cuvant nu-l au alegatorii, si nici cei alesi, seful guvernului, sau, cu atat mai putin, el, Salvini, ci judecatorii – italieni sau de la CEDO, nu mai conteaza. Ei decid! Si cat timp decid ei, si nimeni nu stie cum pot fi opriti sa mai faca asta, Salvini va posta pe Facebook, legea va fi respectata, politistii vor manca bataie si Godsent Harmony va fi multumit. Bineinteles nu si italienii, dar s-au obisnuit cu asta – traiesc doar intr-un stat de drept si nu intr-o democratie.

                                                                                                                                    Bogdan CALEHARI

Sursa: http://roma.repubblica.it/cronaca/2018/05/24/news/frosinone_lite_all_ufficio_postale_richiedente_asilo_scaraventa_per_terra_carabiniere_processato_e_rimesso_il_liberta_-197260241/

 

2 Comments

 1. Florin

  Evreii au organizat invazia islamică. Planul lui Soros este susținut de Israel şi Organizaţiile evreieşti din întreaga lume (UE, SUA…)!

  Evreii europeni sunt „în prima linie de primire a migranților și refugiaților musulmani”, a afirmat Dr. Diana Pinto, unul dintre principalii istorici evrei din Europa.

  Vorbind săptămâna trecută (2015) la o conferință mondială a Centrului Comunitar Evreiesc din Ierusalim, Pinto, un membru senior și un membru al consiliului de administrație al Institutului de Cercetare pentru Politica Evreiască din Londra, a descris modul în care „evreul european, recunoscându-și propriul statut de refugiat postbelic, salută afluxul migranților și refugiaților musulmani – unul dintre cele mai mari câștiguri ale deceniului următor „.

  Potrivit reflectării discursului său tipărit în Times of Israel din Ierusalim , Pinto, care este și membru fondator al Consiliului European pentru Relații Externe, a spus că „în această interfață cu popoarele care dețin identități istorice încărcate, evreii europeni spun: „Nu contează de unde vii, ceea ce contează este locul unde te duci”.

  Comentariile lui Pinto au fost confirmate de un articol din Agenția Telegrafică Evreiască (JTA) din 8 septembrie 2015 (” evreii europeni, atenți la riscuri, solicită ajutor pentru refugiați „), care a povestit despre câteva cazuri de evrei care acordau ajutor pentru invazia hoardelor musulmane, chiar dacă ei erau foarte conștienți de faptul că mulți dintre arabii care au intrat au fost „antisemiți”.

  JTA l-a citat pe Ron van der Wieken, președintele Organizației Centrale a Evreilor din Olanda, spunând că, deși era „conștient de faptul că anumiți refugiați din Orientul Mijlociu au sentimente foarte negative față de evrei … Evreii nu pot retrage sprijinul celor care au nevoie și fug de violența extremă , „Și a cerut Olandei să elaboreze o politică de “caritate” pentru refugiați.

  Zoltan Radnoti, noul președinte al consiliului rabinic al Mazsihisz (Asociația comunităților evreiești din Ungaria) a fost citat spunând: „Eu îi ajut pe refugiați…am datoria să ajut.”
  Mazsihisz a înființat depozite de colectare în instituțiile evreiești din Budapesta, din care oferă invadatorilor alimente, haine, scutece, medicamente, apă și alte necesități.

  În Italia, potrivit JTA , comunitatea evreiască din Milano a deschis porțile muzeului Holocaust pentru a găzdui invadatorii fără locuință din Orientul Mijlociu și Africa.

  La Bruxelles, JTA a relatat că Menachen Margolin, un rabin din Chabad și director al lobby-ului Asociației Evreilor Europeni, a condus o delegație a rabinilor pentru a livra alimente și neperisabile invadatorilor.

  Times of Israel a raportat mai devreme (” 5 lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la criza refugiaților „, 17 septembrie 2015), că în septembrie a avut loc o întâlnire de urgență a Consiliului Deputaților evreilor britanici pentru a „coordona peste 20 de organizații evreiești din Regatul Unit ca „răspuns la criza refugiaților și a migranților”.
  Consiliul de deputați al evreilor britanici a creat chiar un site special numit ” Suport pentru refugiați „, susținut de toate sinagogile și organizațiile evreiești importante din Marea Britanie, pentru “a fi un magazin unic pentru cei care doresc să se implice în sprijinirea refugiaților și solicitanților de azil, atât în Marea Britanie, cât și în străinătate. ”

  Evreii din Marea Britanie cer ca mai mulți nenorociți să fie admiși în Marea Britanie – dar nu în Israel …

  Times of Israel a detaliat diferite moduri în care cititorii săi ar putea ajuta invadatorii din Europa. În primul rând, articolul le-a spus cititorilor să nu trimită mâncare sau îmbrăcăminte, ci doar bani – deoarece, așa cum a spus Shachar Zahavi, din partea ONG-ului israelian IsraAid: „Preferăm să achiziționăm obiecte de salvare pe teren [în Grecia].” În plus, IsraAid organizează medicii evrei să înființeze clinici în Grecia și Serbia.
  Organizația „umanitară” israeliană IsraAID a fost înființată în 2001 și cuprinde peste 35 de organizații de ajutor umanitar , mișcări de tineret, mișcări de solidaritate și societăți de prietenie.
  B’nai B’rith International este unul dintre membrii fondatori ai IsraAID și în parteneriat cu IsraAID.
  IsraAID este finanțată în mod privat de donatori individuali israelieni și nord americani, precum și de organizații partenere precum B’nai B’rith.

  Times of Israel a raportat, de asemenea, că Societatea Evreiască de Ajutor pentru Imigranți din SUA (HIAS) a anunțat că are sute de persoane în 12 țări care oferă refugiaților asistență juridică, consiliere pentru traume și mijloace de trai sustenabile.

  Bineînțeles, în tipicul ipocrit de tip suprematist evreiesc, acești evrei și organizațiile lor sunt toți în favoarea invadatorilor care se revarsă în Europa – dar, în același timp, toți susțin Israelul, care refuză categoric să accepte „refugiați”.
  După cum este detaliat în LA Times din 6 septembrie 2015 (” O țară care nu va lua refugiați sirieni: Israelul „), premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că „lipsa profunzimii demografice și geografice” a Israelului nu permite acceptarea “refugiaților”.
  Această „lipsă de adâncime demografică” la care s-a referit este, desigur, faptul că imigrația în Israel este strict controlată și se bazează pe rasă: daca nu ești evreu nu poți emigra în acest stat.
  Această exclusivitate rasială este ceea ce se înțelege prin apelurile frecvente la menținerea Israelului ca „stat evreiesc și democratic” – propagandiștii evrei se aruncă mereu în partea „democratică” a sloganului, pentru a distrage atenția de la faptul că ceea ce doresc cu adevărat este un stat evreiesc rasial, numai pentru evrei.
  Deși este, desigur, dreptul fiecărei rase și al popoarelor de a avea propriul stat, se pare că lobby-ul evreiesc internațional vrea să-și rezerve acest drept numai pentru sine și să-l nege pentru oricine altcineva.
  Prin urmare, lobby-ul internațional evreiesc, prin acțiunea politică directă și prin intermediul mijloacelor de informare în masă controlate, este întotdeauna „în fruntea” promovării invaziei nesfârșite asupra națiunilor europene – dar în același timp sprijină fanatic politica frontierelor închise a Israelului.
  (Sursa: Jews at “Forefront of Welcoming” Invasion)

  Israelul ajută direct islamiștii să invadeze Europa!
  VIDEO tradus YouTube: Numerosi refugiati sirieni ajung pe coastele Greciei in fiecare zi

  • Soll

   Asa este Florine,ei sunt cei mai mari manipulatori ,mincinosi ,umbla cu inselaciuni si mereu se eschiveaza in victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *