Abuzuri

Stare de urgență pentru o epidemie care oficial nu există!

                     Epidemie fără acte A avut România parte de o epidemie? […]

                     Epidemie fără acte

A avut România parte de o epidemie? Practic, da. Mulți compatrioți au fost depistați cu virusul care a îngrozit lumea. Și politic, la fel! Președintele României a decretat stare de urgență, iar Parlamentul României a confirmat-o și, mai apoi, a prelungit-o. Dar juridic? Credeți că s-a gîndit cineva la asta? Prin scăfîrliile vînjoase ale liberalilor n-a mai trecut și o asemenea întrebare. Ei s-au zdrobit pentru a smulge decizia pentru alegeri anticipate, plus contracte, plus rude, neamuri și amante de pus în funcții. Juridic vorbind, nu există un ordin al Ministerului Sănătății.

Victor Costache a plecat la Sibiu fără să-l semneze, Nelu Tătaru a venit fără să știe că este necesar. Juridic vorbind, n-am intrat, încă, într-o epidemie. De aceea, nu s-au putut plăti cei 500 de euro pentru medicii care au lucrat la combaterea efectelor coronavirus. Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, a dat în vileag o asemenea neregularitate. Klaus Iohannis, aerian (ca să nu zic disprețuitor) în materie de legislație, n-a zis nimic. Ludovic Orban, și mai lustruit pe lobul repartizat acestui capitol, s-a făcut că plouă. Presa română, plătită la greu din bugetul public pentru un sprijin care este echivalent cu „gura,băieți!”, tace și ea. În linii mari, ne temem de ceva care, juridic, nu există încă!

A fost în România epidemie de Covid 19? Ministerul Sănătății ține de Guvernul României. Adică, de Ludovic Orban, cel buimac de dimineața pînă seara.

Ar trebui să ne lămurim. Cu fiecare probă dată de guvernul Orban, asistăm la cîte o bîlbă de teatru prost. Populația a așteptat cu nerăbdare anunțul de joi seara, privitor la ziua de vineri, 15 mai, prima zi după faimoasa și enervanta Urgență. De la anunțul lui Klaus Iohannis (care s-a grăbit să fie primul vestitor al relaxării) pînă joi seara (14 mai), echipa de la Gguvern nu a fost în stare să-și termine compunerile. Klaus Iohannis a vrut doar să ne reamintească ce post ocupă și că a luat caimacul. Restul a picat pe mîna funcționarilor care nu aprind nici luminile din Piața Victoriei. Care funcționari nu mișcă în front nici să-i pici cu ceară.

În ultima zi, cu ore înainte de încheierea stării de urgență, cînd toți așteptau sfîrșitul redactării normelor, prevederilor și obligațiilor, guvernul Orban ne-a mai arătat o dată cît este de neputincios și în materie de redactat hîrtii, fie ele și pline de banalități. Reporterii și cameramanii l-au așteptat pe „președintele stării de alertă” (vai ce funcție stupidă și-a tras prședintele Comitetul Național pentru Situații de Urgență!!), zis și premierul Ludovic Orban. Și, cînd s-a făcut de miezul nopții, acesta a șters-o ca un mitocan. S-a cărat de parcă era băut și mort de foame. Le-a aruncat ziariștilor un răspuns dogit despre cetățenii români și prevederile Ordonanței pe care: „Le vor respecta! Și, dus a fost în noaptea vîntoasă de mai, exact ca o umbră de premier, ca o caricatură a lui Ludovic Orban.

Cine scrie documentele în Guvernul României? Un ziarist limitat și agresiv? Un prieten din copilărie, pe care premierul și l-a adus de drag? Și cîteva cucoane aduse pentru decor! Ce s-ar fi întîmplat dacă în fruntea comitetului încropit ar fi fost instalată păpădia de Raluca Turcan? Cine scria documentele? Valeriu Stoica sau Teodor Stolojan?

De ce a ajuns Guvernul Orban la asemenea cîrpeli pe ultimii metri ai Stării de Urgență? Atîta poate!? Atîta știe? Nu are oameni? S-a temut Orban că, pînă la ieșire, va încurca măsurile sau că jurnaliștii îi vor scoate, pe nas, starea de urgență? Și că va trebui să răspundă acuzațiilor lui Florian Bodog!
Cine lămurește descoperirea fostului ministru al Sănătății, anunțată pe contul său de Facebook?

„Ministerul Sănătății nu a emis NICIODATĂ ordinul de declarare a epidemiei în România! Spitalele sunt în haos!
Ministrul Sănătății minte!
În urma discuțiilor avute cu lideri ai Sanitas din țară, dar și cu manageri de spitale, am aflat că spitalele au transmis atât către minister cât și către CNAS solicitări pentru plata personalului – mă refer la stimulentul de risc – însă ministerul nu a alocat banii! Mult mai grav și mai iresponsabil este însă că nici sporul pentru condiții periculoase nu poate fi acordat, conform HG 153/2018!!! Pentru că, iar asta e MONSTRUOS, ministerul Sănătății nu a emis NICI ACUM ordinul de declarare a epidemiei în țara noastră! Suntem în 14 mai, ultima zi din starea de urgență, iar Ministerul Sănătății nu a fost în stare să emită acest act fundamental” (Florian Bodog).

Ar fi cazul să lămurim ce-am trăit în cele două luni? Simfonia în covid major, dirijată de un decret prezidențial? Sau o formă de integrare în conflictul China-SUA? România a intrat și a ieșit din stare de urgență fără să existe un ordin (altfel obligatoriu) al Ministerului Săntății care să declare existența epidemiei? Nu cumva ministru era chiar junele Victor Costache (gonflatul în performanțe și merite!?), pupilul de la Sibiu, favoritul președintelui și al clanului de la Polisano?

Din păcate, cele două luni de guvernare în stare de Urgență pot fi socotite drept probă de tupeu și improvizație, dar mai ales de gestiune stupidă a unei stări de criză!

                                                                                            Cornel NISTORESCU  

Citiți și Adevăruri despre plăvan și guwernerul său aflate după încetarea stării de urgență

3 Comments

 1. ioanca

  Deştepţilor ăstora de „după război”, nu le văd rostul, de ce nu au lătrat atunci când hoţul era în stână?, lăsăm oamenii să fie linşaţi în mod grosolan, după înmormântare strigăm că totul a fost doar circ, cine este în spatele acestor manipulări groteşti nu spune nimeni, nimic, nu le permite ego-ul să pară nişte aiuriţi, dar vor sufla din toţi bojogii în trompete când adevărul va fi dezvăluit.

 2. RUS Traian Daniel

  DOCUMENT DIN ARHIVELE GERMANEI CARE ARATA ÎN 2012 PLANUL OCULTEI MONDIALE CU VIRUSUL COVID-19! PLAN ASUMAT DE ATUNCI DE AUTORITĂȚILE PUBLICE DIN GERMANIA!

  +++ACEST PLAN EXISTA PE TOATE TARILE ȘI AU NUMERE DE ÎNREGISTRARE ÎN 2013!+++

  +++ACEST VIRUS ESTE PROGRAMAT PE 3 ANI ÎN 3 VALURI ȘI NU EXISTA ANTIDOT SAU VACCIN, DEOARECE NU ESTE NATURAL!+++

  SARS-CoV (COVID-19), un proiect despre care Germania știa înca din 2012!

  Documentul de mai jos a fost elaborat în luna decembrie 2012 și înaintat avizării în ianuarie 2013. În nota de prezentare se menționează că fiecare tara are un astfel de „proiect”. În acest proiect este descris cu lux de amănunte fiecare etapa pe parcursul a 3 ani. La sfârsitul „proiectului” numărul celor decedați vă depăși 7,5 milioane (conform studiului) în Germania!

  Pentru GERMANIA virusul este PROGRAMAT să acționeze în 3 VALURI producând peste 20 milioane infectați (30% din populație) și 7.5 milioane de decese (10% din populație)!

  1.Virusul fiind PROGRAMAT sunt INUTILE izolarea și carantinarea persoanelor dar autoritățile publice și-au luat angajamentul de a produce panica sau teama în populație prin mass-media deoarece lumea să creadă că acest virus este NATURAL!

  2.Virusul este NETRANSMISIBIL de la ASIMPTOMATICI! Dar autoritățile publice și-au luat angajamentul să inoculeze populației că acesta este TRANSMISIBIL pentru a se justiifica izolarea și carantinarea!

  3.Vaccinul NU IMUNIZEAZĂ deoarece NU ESTE un virus NATURAL! Ceea ce vă scoate anul viitor Bill Gates NU VA REZOLVA acest virus deoarece virusul este PROGRAMAT! Dar lumea TREBUIE să creadă prin mass-media și autoritățile publice că vaccinurile lui Bill Gates vă vă imuniza împotrivă COVID-19!

  +++Deci ne putem pune întrebarea daca Germania cu 80 milioane de locuitori vă „pierde” aproape 10% din populație… România cât vă trebui să plătească tribut?!+++

  ARHIVELE GERMANIEI https://dip21.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

  Drucksache -1712051.pdf (descarcare)

  Olivia Klein A TRADUS documentul (paginile 55-88) pentru cei care nu cunosc limba germana!

  LINK 1-: https://www.facebook.com/olivia.neptun/videos/1817245735083784/

  LINK 2: https://www.facebook.com/olivia.neptun/videos/1817173681757656/

  ALTE SURSE: https://tips2fix.com/plandemic-the-movie-what-youre-not-being-told-about-dr-fauci-dr-judy-mikovits-phd-interview/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.