Suntem cu ochii pe voi!

Daniel Roxin: Voi, denigratorii neamului românesc

Ați crescut ca niște vipere la sânul acestui neam, iar singurul lucru pe care îl știți este să otrăviți și […]

Ați crescut ca niște vipere la sânul acestui neam, iar singurul lucru pe care îl știți este să otrăviți și ceea ce mai este bun în acest popor, și ceea ce mai este frumos în această țară…

În timp ce voi vedeți doar leneșii și bețivii noștri, țăranul român muncește cinstit ca să culeagă rodul acestui pământ și să dea de mâncare și altora; în timp ce voi vorbiți despre nimicnicia românilor, tinerii noștri câștigă olimpiadele internaționale și marile premii pentru inventică din mai toată lumea; în timp ce voi ne denigrați înaintașii, marile personalități ale istoriei le dau putere celor care vor să transforme în bine această țară…

Voi priviți mereu în jos, cu plăcere, la gropile de gunoi, încercând să ne trageți pe toți în ele, dar vă deranjează să vă uitați și în sus, la munții falnici care sunt coloana vertebrală a românilor.

Rânjiți satisfăcuți la orice nereușită a noastră și ne blestemați orice succes. Alogeni până și în suflet, vă doare frumusețea acestor locuri, puritatea românului adevărat, faptul că încă suntem aici.

Nu vă faceți iluzii prea mari. Vom fi aici și atunci când voi nu veți mai fi decât oale și ulcele. Poporul acesta nu a fost dovedit nici de romani, nici de migratori, nici de turci, nici de habsburgi, nici de unguri, nici de ruși și nici voi, cei fără suflet, năimiți unor interese străine, nu o să puteți ucide sufletul acestui neam.

Vă scriu acestea cu superioritatea celui care știe că nu sunteți decât niște năpârci. Nu pentru că ați putea înțelege ceva, ci pentru a ști că suntem aici și că suntem cu ochii pe voi. Va veni și ceasul în care veți da socoteală!

                                                                                                                         Daniel ROXIN

3 Comments

 1. Dan

  Ce se intampla cu cetatenii Romaniei sunt drogati fara sa-si dea seama,sunt manipulati prin unde elecromagnetice ori alta forma nevazuta?De nu se reactioneza la evidentele de zi cu zi care ne arata ca in Romania cozile de topor anti romanii lucreaza la vedere.Cei care inainte de lovitura de stat de la ’89 ne invatau cum sa traim demn in comunim azi ne invata cum sa murin nedemni de foame,fara camasa pe noi, in capitalism.Poporul este inert nu reactioneza la faptul ca tara a fost vanduta si ca suntem la cheremul celor din afara prin intermediul cozilor de topor.
  Adevaratii romani cei care tin cont de istorie de traditii de popor si neatarnare trebuie sa se uneasca intr-o organizatie care sa-si spuna cuvantul .

 2. 70DEANI

  D LE ROXIN
  MULTE ADEVARURI ATI GRAIT. EU DORESC SOLUTII DE REZOLVARE A SITUATIEI IN CARE NE AFLAM. DE CE NU INTRATI IN POLITICA, NUMAI TINERETUL MAI POATE SCHIMBA CEVA.SUNTETI TANAR SI CU MARE DRAG SI INCREDERE V/AS VOTA.SUNT MULTI TINERI CA DVS., SERIOSI,INTEGRI SI CU GANDUL LA TARA NOASTRA SI DESI NU/SI DAU SEAMA SUNT CU ADEVARAT PATRIOTI.
  MULTUMESC CA EXISTATI SI NUMAI IN VOI ESTE SPERANTA NOASTRA, A TUTUROR.

 3. Exilatul Gica din Pacific

  Excelent Draga Daniel Roxin-cel care dai dovada de un inalt patriotism. Bravo si felicitari.
  Din pacate, romanii asa pasnici cum ii stim, dar aprigi cand sunt calcati in picioare in tara lor, nu sunt initiati in manevrele oculte si actiunile de distrugere ce se tes in jurul lor.
  Iata, ca datorita altor oameni de suflet romanesc, ca si dumneata, am aflat si vreau sa afle toti romanii urmatoarele (partea I-a, apropo de naparci):
  1. Suntem conduși de băieți de peste ocean prin intermediul unui serviciu de informații intern.
  2. Un personaj care continuă să se afle în centrul unor mari controverse. Col-dea este pionul americanilor, cei care conduc de fapt România prin intermediul SRI. În acest sens, în România, la fel ca în toate coloniile marilor puteri America și UE, serviciile au preluat puterea informală de la grupuri de oameni puternici, cu bani, aceștia din urmă fiind eliminați din joc sau arestați.
  3. Ca peste tot în lume, începând cu Statele Unite ale Americii și UE, politicienii, în frunte cu președintele, premierii și miniștrii, sunt puși în funcții de grupuri financiare. Aceleași grupuri financiare, sunt cele care numesc inclusiv procurorii și șefii de servicii.
  4. Președintele este pus de un grup financiar, politicienii sunt puși de grupuri financiare, premierii și miniștrii sunt puși de grupuri financiare și tot așa, inclusiv procurori, șefi de servicii sunt puși în țările așa-zis democratice, în frunte cu America, de către aceste puteri informale. În toată lumea asta există așa ceva, în absolut toată lumea, nu există excepție.
  5. America este condusă de vechi familii evreiești superbogate și vechi familii care au debarcat acolo cu celebrul vas. Câteva dintre aceste familii conduc America, numesc președinți, numesc politicieni. Chestia cu democrația e o chestie pentru prostime, care merge la vot, votează, dar “the winner” va fi cel uns de afara.
  6. Vechi familii de industriași europeni stau în spatele oricărei decizii politice importante luate de UE. Și în România era o putere informală alcătuită din niște grupuri. Grupuri de oameni cu bani, de oameni puternici. În România, ca și în alte state, care au devenit colonii ale marilor puteri – America, UE – puterea asta informală a fost preluată de către serviciile de informații, oamenii care exercitau acest tip de putere fiind arestați. Arestați sau decapitați, dar de regulă arestați. Așa se întâmplă peste tot în lumea asta.
  Asadar Draga ROXIN, ne batem cu morile de vant, dar pe post de Rosinante. Daca ar reinvia DACII, ar fi si ei neputinciosi in fata LEGIUNILOR DE NAPARCI. Evident ca ne vom bate, vom incerca sa rezistam pana la capat sa nu ajungem ca Czekhoslovakia sau Jugoslavija care au fost mazilite de Pactul Kohl-Gorbatchev din 1990, un pact tras la indigo dupa Pactul Ribentrop-Molotov.
  Va urma ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *