Fără categorie

„NADĂȘ ESTE ROMÂNIA”, lupta împotriva mafiei continuă!

  CAZUL NADĂȘ – MAFIOȚII INFILTRAŢI ÎN FUNCŢII DE CONDUCERE ÎN ORGANELE STATULUI ACŢIONEAZĂ PERFID, ABUZIV, VIOLENT PENTRU A DEZORGANIZA […]

 

CAZUL NADĂȘ – MAFIOȚII INFILTRAŢI ÎN FUNCŢII DE CONDUCERE ÎN ORGANELE STATULUI ACŢIONEAZĂ PERFID, ABUZIV, VIOLENT PENTRU A DEZORGANIZA ŞI DEZBINA ROMÂNII CÂND ACEȘTIA SE UNESC

Joi 07 aprilie 2016 ORA 09:00 un nou termen la Judecătoria Ineu în dosarul de Contestaţie la Executare împotriva excutării lui Biriș Iovu Senior, unul din liderii stenilor, de către mafioții Colțeu Viorica și familia de infractori.

GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ, compus din români din țară și din săteni, ne-am prezentat în sprijinul Justiției și ne-am identificat prin îmbrăcarea tricourilor cu inscripţia „NADĂȘ ESTE ROMÂNIA”.

Am intrat în clădirea Judecătoriei pe la 08:30. Sala încă nu era deschisă.
Jandarmii din hol mi-au spus că nu mi se va permite accesul în sală cu tricoul inscripționat „NADĂȘ ESTE ROMÂNIA”.

Eu le-am cerut să prezinte ordinul prin care s-a instituit această interdicţie.

Ei au tăcut.

Am ieșit să mai stau cu ai noștrii.

Un jandarm se apropie de mine și se prezintă „Sunt locotenent-colonel (nu am reținut numele) vă informez că nu aveţi voie să intrați în sala de judecată îmbrăcați cu tricourile inscripționate NADĂȘ ESTE ROMÂNIA”

Eu mă prezint Grigoriu Adrian. Cer domnului locotenent-colonel de Jandarmi să prezinte ordinul prin care s-a instituit această interdicţie.

Domnul locotenent-colonel de Jandarmi îmi comunică că pot să consult regulamentul de funcționare al judecătoriei la Registratură.

Eu cer să îmi prezinte Hotărârea Colegiului de Conducere al instanței, contrasemnat de Preşedintele Judecătoriei, prin cares-a instituit interdicția de acces în sala de judecată a persoanelor care poartă tricourile cu inscripţia „NADĂȘ ESTE ROMÂNIA”.

Domnul locotenent-colonel de Jandarmi îmi comunică că sunt liber să consult deciziile Colegiului de Conducerea la instanţei la Registratură.

Eu îl informez că eu mă voi deplasa pentru a intra în sala de judecată îmbrăcat cu tricoul cu inscripţia „NADĂȘ ESTE ROMÂNIA” iar dumnealui și ceilalţi jandarmi vor trebui să folosească forța, folosindu-se de bastoanele de cauciuc, de împroșcătoarele de substanțe iritante, de pistol, ca să mă împiedice să intru sau să mă scoată, deci vor trebui să mă aresteze pe căi violente. L-am informat că sunt extrem de interesat să văd cum va suna cererea de arestare ce va fi formulată de procuror către instanță, pe ce articol de lege se va baza, pe ce regulament sau hotărâre a conducerii instanţei se va baza.

M-am întors către GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ şi i-am informat că sunt liberi să facă cum consideră ei, dar dacă ne vor aresta, mă vor aresta pe mine primul şi ei vor putea observa ce mi se va întâmpla mie.

Am observat că domnul locotenent-colonel de Jandarmi a avut un schimb de vorbe cu dl Rad Nicolae, unul din liderii sătenilor din Nadăș, apoi a avut un schimb de vorbe cu GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ. Eram prea departe să aud ce au vorbit.

Eu am intrat în sala de judecată cu tricoul inscripționat cu „NADĂȘ ESTE ROMÂNIA” pe mine.

După vreo 3 minute, sala s-a umplut de membrii ai GRUPULUI DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ toți îmbrăcați cu tricourile inscripţionate „NADĂȘ ESTE ROMÂNIA”.

A intrat doamna judecătoare Popovici, a privit în sala cu atenţie, a dispus începerea şedinţei de judecată.

S-au strigat doua dosare înaintea noastră.

A venit rândul dosarului lui Biriş.

Doamna avocat Coroiu a susţinut cauza, una peste alta, dezbaterile au ținut timp de mai mult de o ora.

Doamna judecatoare a rămas în pronunţare şi a amânat pronunţarea pentru 14 aprilie ora 15:30.

Am ieșit din sala de judecată.

Afară am găsit din nou pe domnul locotenent-colonel de Jandarmi pe care l-am informat că tocmai s-a ales cu o plângere penală pentru abuz în serviciu, întrucât, cu 20 de martori de față, a prezentat în fals publicul ca conducerea judecătoriei a dispus o interdicţie inexistentă, cu scopul de a ne intimida şi a nu purta însemnele distinctive ale GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ. El va trebui să explice intenția pentru care a comis acestă inducere in eroare constient, deliberat, și a dat ordin și subalternilor sa inducă în eroare pubicul.

CE S-A ÎNTÂMPLAT DE FAPT ŞI CE ÎNVĂŢĂM DIN ASTA

GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ susține și completează, de peste 3 ani şi jumătate, în diverse modalităţi, lupta sătenilor din Nadăș de a opri mafia internaționala să jefuiască pământul strămoșesc de la săteni cu mâna justiţiei.

                     Ripostă mafiei este în multiple planuri

1) în justiţie prin intermediul mafioților infiltrați în funcţii de judecători care dispun hotărâri judecătoreşti contrare legii şi probelor

2) organizează anihilarea apărării sătenilor prin infiltrarea de avocaţi mafioţi care să înşele sătenii şi să le piardă procesele cu mafioţii aşa cum afacut avocatul Stelian lupu care a pierdut 12 contestaţii la executare în câteva luni în 2012 dar de când GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ a adus pe av. Coroiu şi a susţinut această luptă, de 3 ani şi jumate, mafioţii nu au mai făcut nici o executare silită;

3) în media prin intermediul mafioţilor care stăpânesc toată mass-media care dezinformează poporul român fie prin alterarea informaţiei, fie prin omisiunea fie prin blocarea totală a informaţiei cum

4) prin încercările de înlocuire sau destrămarea a GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ.

a. S-a încercat de către PRU ca acesta să substituie GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ dar riposta dată de noi a oprit această încercare;

b. crearea de conflicte intre conducătorii grupului, metoda indentificată de noi şi oprită;

c. sărăcirea conducătorilor ca să nu mai poată susţine lupta – în fapt noi toţi a rămas fără nici un venit, pe căi abuzive inclusiv prin abuzuri groteşti dispuse de mafioţi infiltrați în funcţii de judecători, de exemplu la Tribunalul Bucureşti; Dar cumva, Dumnezeu a făcut să se găsească mijloacelele minime pentru ca ajutorul și lupta să poată continua;

d. Intimidarea sătenilor prin atacuri fizice abuzive ale mafioţilor infiltraţi în funcţii de conducere în organe de represiune astfel cum s-a întâmplat la Nadăş în 10 nov 2015; https://www.youtube.com/watch?v=IuB3acA4uoA

e. subminarea coeziunii şi încrederii prin abuzuri ale mafioţilor infiltraţi în funcţii de conducere în organe de represiune aşa cum s-a întâmplat în cazul descris în articolul de mai sus.

Ne aşteptăm şi la alte tentative de dezbinare.

După cum vedem, distrugerea, jefuirea, exploatarea şi înrobirea Poporului Român se bazează EXCLUSIV pe un singur procedeu: INTIMIDAREA.

REPET, distrugerea, jefuirea, exploatarea şi înrobirea Poporului Român se bazează EXCLUSIV pe un singur procedeu: INTIMIDAREA.

INTIMIDAREA se face prin multiple şi diversificate mijloace, subtile sau violente, prin Mass-Media, prin justiţie, prin zvonuri, prin bancuri, prin afişare sau prin acţiune fizic violentă, de către toate instituţiile statului şi cele private toate de fapt fiind conduse concertat de la un singur centru de comandă financiar, nicidecum politic așa cum sunt românii păcăliţi de 157 de ani.

Cei susceptibili la intimidare nu îşi vor susţine drepturile, nici cele legale, nici morale dar mai ales cele date de Dumnezeu. Cine cedează la intimidare de frică că îşi va pierde privilegii, confort, viaţa chiar, îşi pune de fapt viaţa sa la dispoziţia mafiei care l-a intimidat, în fapt el/ea, fricosul, pierde în mod voluntar, absolut totul.

Din perspectivă teologică este şi mai grav, întrebaţi-vă duhovnicul. NU e o întâmplare că frica este unul dintre cele mai grave păcate.

Învăţăm, dar, că acela care se teme de cei ce intimidează se face sclav voluntar la cei ce intimidează. Mai grav este că acela îi părăseşte şi pe cei care au puterea să se opună intimidării, fiecare rămânănd singur şi prin efect, toţi devin victime ai celor care intimidează.

Aşadar FRAŢI ROMÂNI, daţi frica la spate şi cu Dumnezeu înainte, să ducem Poporul Român către o viaţă de pace, liniște si enormă prosperitate spirituală, culturala si materială cum numai romănii vor, ştiu şi pot să o facă pentru români, să înlăturăm mizeria asta de viaţa impusă prin perfidie și violență de către străini.

Doamne, ajută!

Adrian GRIGORIU

-2:49

6 Comments

 1. georgeta

  Fiti binecuvantat domnele Grigoriu, alaturi de fratii romani pentru care va zbateti si carora sa le fiti pilda. Noi va sustinem si va urmarim pe internet.
  Dumnezeu sa fie cu noi si-i multumim pentru ca ne trimite cate un inger ca dumneavoastra.

 2. Cozmin

  Dumnezeu sa va dea sanatate dle. Grigoriu!

 3. Iovan

  Multumesc pentru aceasta postare! Este un exeemplu practic despre cum trebuie actionat in lupta cu mafiotii.
  Sanatate si Izbanda!

 4. Borosineu

  Fostul judecător Aurel Tripa de la Ineu, cel care a dat Nadasul Colteilor, cere revizuirea sentinţei prin care a fost condamnat la puscarie in alt caz de coruptie! http://www.aradon.ro/spagarul-aurel-tripa-se-vrea-curat/1633866
  Cum e posibil asa ceva?

 5. Scorilo

  dle. Grigoriu, Mare Roman! Lupta pe care o duceti cu Nadasul de atata vreme scoate toata mizeria la suprafata. Uitati cazurile cu Composesoratul Foștilor Coloniști din Ineu – Traian si Composesoratul Foștilor Urbarialiști Răpsig, tot din Arad, scoase recent la iveala. Unde mafiotii au lucrat cu aceleasi cozi de topor – notarul Vlai, cadastristul Damacus, judecatori de la Ineu- ca si la Nadas. http://www.aradon.ro/notarul-adrian-vlai-trimis-in-judecata/1633543
  Si lucrurile sunt abia la inceput. O sa iasa la suprafata si cazurile de pe valea Muresului, cele de pe Valea Crisului Alb. Si multe altele. Daca s-ar lua la mana, peste 80% din retrocedari sunt cazuri penale.
  Cu Dumnezeu inainte!

 6. Sava

  Umilinta și suferinta acestor Romani cine le-o mai repara? Judecătorii? Notarii? Nu cred!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *