Istorie

Istorie secretă: Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern

    Din arhivele S.R.I.: Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern     Nicolae Iorga – Dinastia Hohenzollern = Evrei!   […]

 

 

Din arhivele S.R.I.: Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern

    Nicolae Iorga – Dinastia Hohenzollern = Evrei!

 

Evreii din Capitală şi ȋn special membrii Lojei desfiinţate a Marelui Orient, comentează în toate împrejurările, cu tendinţa de a se difuza în cercuri cât mai largi, următoarele:

Consilierul Regal N. Iorga ar fi adus grave ofense Suveranului într-o şedinţă a Academiei, când preşedintele acestei înalte instituţii propusese  ca toţi academicienii să se înscrie în bloc în „Frontul Renaşterii > Naţionale” (înfiinţat de Carol al II-lea la 16 decembrie 1938, în locul partidelor politice declarate clandestine). În acel moment, N. Iorga s-a ridicat, spunând că îl surprinde ca tocmai preşedintele să facă o atare  propunere adunării, ca şi cum aceasta ar fi o breaslă de bărbieri, tinichigii sau o asociaţie de funcţionari comerciali. „Nu, domnule preşedinte – a spus în continuare, noi nu suntem o turmă de mameluci, fiecare dintre noi are puterea de discernământ necesară şi prin nimic nu am putea fi constrânşi, ori măcar ademeniţi să comitem un asemenea act. Eu cel puţin, declar de la început, că nu m-aş putea înscrie niciodată în asemenea condiţiuni.”

La strigătele de „destul”, „stai jos!” ale academicienilor, N. Iorga s-a ridicat din nou şi a mai spus că nu vorbeşte numai în calitate de academician, ci şi de istoric şi că dacă este vorba să facă istorie, apoi să mai aştepte puţin, domnii colegi, că vor afla lucruri interesante.
Cu toate protestele asistentei şi fiind des întrerupt de academicieni, N. Iorga a început prin a aminti că:  „În Evul Mediu existau în Germania trei oraşe libere: Hamburg, Lubeck şi Bremen. În Lubeck, printre diferitele familii de evrei conlocuitoare se găseau unele care se numeau „Zollern”, adică familiile din deal, şi spre a nu se confunda cu cele din vale îşi ziceau „Hohenzollern”. Aceşti Hohenzollerni, prin camătă şi tot felul de mijloace specific evreieşti, devenind extrem de bogaţi, au ajuns mai târziu stăpâni ai castelului şi domeniilor de la Sigmaringen, fiind mai târziu înnobilaţi de Margraful Bavariei. Din aceşti Hohenzollerni se trage actuala noastră dinastie, care după cum este şi firesc, poartă nu numai stigmatele rasei evreieşti, dar mai suferă şi de anumite tare care se transmit pe calea ereditară şi periodic din patru în patru generaţii.”

Deşi des întrerupt de asistență, N. Iorga a continuat totuşi, arătând cum în calitatea sa de istoric, a putut stabili că „printre alte boli ale acestei familii se află şi nebunia transmisă invariabil din patru în patru generaţii şi că păcatele au căzut tocmai pe M.S. Regele ca să fie din generaţia celor nebuni Regele Ferdinand a fost deplin sănătos la minte, după cum a fost sănătos şi Regele Carol I, ca şi fratele său, tatăl Regelui Ferdinand. Deşi părintele Regelui Carol şi bunicul Regelui Ferdinand au fost sănătoşi, bunicul Regelui Carol I a fost totuşi nebun, nebunie transmisă astăzi după a patra generaţie, Regelui Carol II. Mai mult încă: toţi aceşti regi ori prinţi nebuni, atunci când au simţit că puterea de vitalitate a sângelui evreesc din vinele lor scade, din cauza rezultatelor încrucişării cu prinţese de sânge arian, au căutat să-şi reconforteze virusul iudaic, prin căsătorii cu evreice.

Aşa a făcut şi străbunicul lui Carol II, care l-a precedat cu patru generaţii şi aşa a făcut şi actualul Rege al României, căsătorit – după cum se ştie, a mai adăugat N. Iorga – cu d-na Lupescu.” Suveranul, informat de propunerea ce urma a fi făcută de preşedintele Academiei, pentru înscrierea în bloc a academicienilor în „Frontul Renaşterii Naţionale”, asculta la microfon (n.n. difuzor) dezbaterile din sala de şedinţe a Academiei.

Auzind cele spuse de N. Iorga, regele l-a trimis la Academie pe colonelul Urdăreanu, ca să-l împiedice de a vorbi mai departe.

Intrând în sala de şedinţe, dl. Urdăreanu s-a dus direct la Iorga pe care l-a ameninţat, spunându-i că toate cele declarate acolo fuseseră auzite de Suveran.

Acesta a spus d-lui colonel Urdăreanu următoarele: „Du-te şi spune stăpânului tău, că profesorul Iorga nu se teme de nimeni, chiar dacă Regele ar porunci să fie ucis şi că toate cele spuse acum la Academie se vor învăţa în viitor în cărţile de şcoală. Chiar dacă voi fi suprimat, cele spuse se vor cunoaşte totuşi în lumea întreagă, deoarece am avut grijă să le trimit mai înainte la Londra, Roma, Paris şi Berlin.” Toate aceste insinuări fac obiectul de discuţie prin toate lojile masonice, loji în care s-ar fi hotărât detronarea Suveranului României.

Tot masonii mai pretind că, pentru ca opinia publică să nu dea crezare celor care s-ar comenta, (Regele) a îmbunat pe N. Iorga, iar la serbarea şi recepţia membrilor Ordinului „Ferdinand”, Suveranul s-a fotografiat întreţinându-se cordial cu acesta.

Arhiva SRI, fond D, dosar 11382, vol. II, f. 181-184.

12 Comments

 1. Georges

  Se stia !

 2. fotograf iasi

  Interesantă adevarata istorie.

 3. TAU TEODOR

  aceasta a fost si va fi soarta omului sau poporului care nu este in stare sa-si construiasca de unul singur viitorul,devine sclav pe propia plantatie;nu mai sti ce este mai bine pt un popor care are cu mult mai multi parlamentari ticalosi decat onesti;parca pe undeva mai bine ai un rege si un consiliul de coroana dedicat unei tari ,si scapi de emotiile-loteria fiecarui cincinal-decat sa fi la mana unei hoarde de banditi care se inmultesc ca sobolanii;Problema care se pune este:are un popor care se bate cu pumnul in piept ca fiind urmas al lui Traian si Decebal macar un astfel de exemplar capabil sa-l reprezinte!?si ce sanse are el sa iasa la lumina ,reusind sa treaca de serparia politicii ro!?

  • Miya Scort

   Ce este de facut ….? De ce Biserica Ortodoxa Romana nu se implica …? Peste 90 % din populatie este ortodoxa …Iisus Hristos a rasturnat tarabele negustorilor in Templu …Adica a luat pozitie … Atazi Romania este nu numai exploatata ci este umilita ‘batjocorita si pangarita …

 4. didi

  masoneria globalistă a distrus și distruge și România!

 5. ACEST NEAM SI ACEASTA TARA A AVUT INTOTDEAUNA SI BARBATI ADEVARATI CARE IN VREMURI DE RESTRISTE AU AJUNS SA IA CONDUCEREA SI SA SCOATA TARA LA LIMAN
  UN ASTFEL DE OM EXISTA CU SIGURANTA SI ASTAZI SI ESTE DOAR O CHESTIUNE DE TIMP PANA CE ACESTA VA IESI DINTRE NOI PENTRU A NE CONDUCE PE UN DRUM MAI BUN CARE VA SCOATE TARA DIN MARASMUL IN CARE S-A AFUNDAT DE 27 DE ANI
  DUMNEZEU SA NE AJUTE !

  • Elia rousa

   Insa romanii isi asasineaza patriotii si slavesc dusmanii ..asa cum fac multi regalisti acum !

 6. E necesar a schimba intreaga clasa politica, nu e nevoie sa tot facem mici schimbari, adica, remanieri ! Daca nu se va proceda in acest fel, Romania va fi dezmembrata !

  • Codrut

   Nu trebui sa schimbam politicieni actuali ci ar trebui infiltraţi oameni ce ar putea să-i indeparteze pe actuali.

 7. Gogu

  E poate mai puțn important neamul din care făceau parte regii României, decât realizările și comportamentul lor. De exemplu, fie ei din orice neam, oricât de compromis – și evreii au dat motive de a fi considerați astfel, – nu putem nega lui Carol I vitejia și hotărârea de a aduce României Dobrogea acasă ori Independența și transformarea Bucureștiului în Micul Paris. Nu-i putem nega nici lui Ferdinand Marea Unire, de fapt regina Maria s-a remarcat mai mult ca el în această privință (nici urmă de sânge evreiesc la ea). Pe de altă parte, nu putem trece cu vederea nici extravaganțele lui Carol II, și nici lipsa de experiență a lui Mihai. Atât Carol II cât și Mihai au fost handicapați de lipsa unei educații cu adevărat regale, Carol dezertând din familia-i dezbinată, iar lui Mihai lipsindu-i educația din partea lui Caraiman Carol II. Vorba zicalei, dai copilului ceea ce ai, inclusiv educația, dar dacă n-o ai, n-o dai!

 8. gigimutu

  pai bine nene,

  dupa atitia regi nebuni, iaca avem si presedinti nebuni, base, ciolanis.
  de astia cine ne mai scapa?

 9. Ion

  Simplu.Biserica are la varf ocultisti mana n mana cu guvernul actual criminal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.