Fără categorie

Cazul Nadăș sau satul furat cu totul

  DESCIFRAREA CAZULUI NADĂȘ ȘI CE AVEM DE ÎNVĂȚAT                SCURT ISTORIC AL FAPTELOR […]

 

DESCIFRAREA CAZULUI NADĂȘ ȘI CE AVEM DE ÎNVĂȚAT

               SCURT ISTORIC AL FAPTELOR

În 1901 Josef Grosz câştiga moşia de 8,742 ha, adică întreg satul, la o licitaţie de executare silită.

În 1910 Josef Grosz se căsătoreşte cu Sara Weiss.

Prin exproprieri succesive în 1913 și 1921 pentru care Josef Grosz a fost despăgubit, dar mai ales prin cumpărări directe de la Grosz de către săteni, vreo 4,000 ha ajung în proprietatea sătenilor, a comunei, a composesoratului sătesc.

În 1923 Josef Grosz a murit.

În 1939, doamna Weiss Grosz a vândut tot ce îi mai rămăsese adică vreo 4,700 de pădure către firmă „Forestiera Nadăş” după care doamna Weiss – Grosz nu a mai avut nici un centimetru pătrat de teren. Firma era deținută de dl. Micloși, etnic român, în proporție de 80%.

În 1948 firma „Forestiera Nadăş” a fost naționalizată cu consecinţa că cei 4,700 ha de pădure au trecut în proprietatea Statului Român.

Consecinţa naționalizării și a legilor de după 1989, este că, singurii care ar fi avut vreo posibilă pretenție ar fi fost moştenitorii dlui Micloși dar numai la despăgubiri de la Fondul Proprietatea. Nu a ajuns la cunoștința noastră dacă s-ar fi făcut vreo cerere și oricum nu ar fi avut vreo valoare pentru acest caz.

                          ATACUL MAFIOT

În 2002 începe să se deruleze un șir surprinzător de “miracole juridice”:

În 2002 notarul Adrian Vlai întocmeşte Certificat de Calitate de Moştenitor în care Familia Colțeu ar fi moştenit integral averea lui Ecaterina Mairovitz care ar fi moştenit integral averea lui Sara Weiss – Grosz.

Doar ca la dosar sunt actele deţinute de toate autorităţile care conţin următoarele date:

1) Sara Weiss – Grosz a avut 14 moştenitori deci dacă ar fi moștenit-o cu adevărat, Mairovitz ar fi putut avea maximum 1/14 din averea acesteia. Dar notarul Vlai a consemnat ca Colțeii moştenesc integral averea lui Sara Weiss – Grosz prin Mairovitz.

2) Mairovitz ar fi moştenit-o pe mama ei care a murit din 1951. Sara Weiss – Grosz a murit în 1955. Notarul Vlai a a consemnat că mama lui Mairovitz a acceptat moştenirea lui Sara Weiss – Grosz, respectiv că o femeie moartă de 4 ani accepta o moştenire.

3) Dezbaterile succesorale după cele două femei s-au făcut în Israel şi Geneva dar notarul Vlai a omis să aplice prevederile legale care privesc procedurile din alte state, normă obligatorie.

4) Pentru a face legătura între cele două femei, notarul Vlai consemnează declaraţia a două persoane care chipurile ar fi cunoscut faptul căsătoriei între Grosz şi Weiss, cu observaţia că aceste două persoane s-au născut în 1930 şi 1932 şi singura lor legătură cu cazul este că fuseseră vecini cu familia Colțeu. Deci doi domni ar fi atestat familiaritatea cu un fapt petrecut cu 20 de ani înainte de nașterea lor. Dar s-a dovedit în instanță că ei nu au făcut niciodată respectivele declarații.

În 2006 judecătoarea Mariana Luciu de la Judecătoria Ineu dispune în numai 2 scurte termene de judecată, restabilirea dreptului de proprietate în baza legii 247/2005 pentru 8,742 ha, în următoarele condiţii total ilegale

1) în baza Certificatului de Calitate de Moștenitor emis de notarul Vlai deşi avea la dosar actele care dovedeau că acesta este un fals intelectual,

2) a actelor de proprietate ale lui Josef Grosz de la anul 1901,

3) legea 247/2005 prevede restaurarea drepturilor pierdute abuziv după anul 1945, în condițiile în care Weiss Grosz nu mai aveau nici un petec de teren de la 1939,

4) Fără să existe vreo documentaţie cadastrală, schițe, desene etc. ,

5) În condiţiile în care judecatoarea Luciu ştia că pe teren trăiau 1,000 de persoane dar în sala nu a fost absolut nici una,

6) În condiţiile în care dreptul de proprietate a unei mari părţi din cele 4,000 de ha era înscris în Cartea Funciara, deci, ca să se dispună retrocedarea la Colței ar fi trebuit să fie desfiinţate improprietările din 1913 şi 1921 şi vânzările de teren anterioare lui 1939 către săteni,

Primarul comunei, Gheorghe Pleș, a omis să informeze sătenii că le sunt revendicate proprietăţile şi să depună dovezile de proprietate ale comunei Tauț în care se află şi satul Nadăș, care ar fi făcut imposibilă emiterea decizie din 2006.

Primarul Gheorghe Pleș nu a făcut recurs.

Primarul Pleș și Romsilva RA trec posesia terenului către Colței fără să aibă nici un drept, întrucât hotărârea din 2006 nu obliga la aceasta, deci total ilegal.

În 2009, judecătorul Tripa Aurel de la Judecătoria Ineu, dispune în procedura necontencioasă într-un singur termen de judecată, ca Colțeii să fie înregistraţi în Cartea Funciara fără nici o documentaţie cadastrală, deci total ilegal.

Toate recursurile sătenilor la Tribunalul Arad au ajuns să fie judecate de complete conduse invariabil de judecătorul Horia Oprean care le-a respins, în fiecare caz total ilegal.

În mod constant, avocatul Colțeilor a fost Nicolae Crăciun, fost preşedinte al Tribunalului Arad și fost avocat al lui Ecaterina Mairovitz.

Colțeii au dezvoltat, pe locul fostului ocol silvic, o amplă construcție folosită pentru vânătoare, unde au venit, ani de zile, la vânătoare, marile notabilități ale Aradului între care Gheorghe Falcă, primarul Aradului, Nicolae Ioţcu – Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Gheorghe Seculici, şeful bisericii penticostale din România și foarte mulţi funcţionari superiori în stat inclusiv judecătorii Otto Szep de la Tribunalul Arad, Aurel Tripa și alții etc.

În 2012, Colțeii au început executarea silită a sătenilor, unul câte unul. În 3 luni au făcut 12 executări, i-au pus să își dărâme casele singuri, le-au luat recoltele, doamna Biriș când i-a văzut pe Colței cu executorul la poartă s-a speriat de moarte și a încercat să se spânzure dar s-a rupt sfoara, dl. Pășcălău a făcut atac cerebral în aceleaşi condiții și acum e paralizat în cărucior, altul a murit de inimă rea după ce a fost obligat să își dărâme singur casele și s-au întâmplat cu mult mai multe evenimente din aceste categorii ce aparțin desigur, spre binele poporului, de democrație, libertate, egalitate, fraternitate, de modernitate, de legalitate și capitalism contemporan.

            ANULAREA APĂRĂRII SĂTENILOR

Ca în orice atac militar, anterior sau simultan cu atacul, se efectuează distrugerea apărării. Și în atacurile juridice, principiul este același dar metoda este juridică: distrugerea apărării se face prin infiltrarea unor avocaţi ai mafiei ca apărători ai victimelor.

În apărarea sătenilor şi a altor victime ale Colțeilor, au fost infiltrați avocaţii Lupu Stelian şi Vucoiev Nadia care au dirijat procesele sătenilor astfel încât toate să fie pierdute în favoarea Colțeilor.

În primul rând au refuzat să atace Certificatul de Moştenitor al Colțeilor, ba mai mult, Vucoiev a recunoscut în instanţă ca NU contestă Certificatul de Moştenitor, Lupu a luat bani ca să atace Certificatul de Moştenitor dar nu a făcut nimic, mai mult a încercat lung timp să convingă sătenii că Colțeii sunt moștenitori adevărați, și la fel de grav, nici unul, în cadrul contestaţiilor la executările silite nu a atacat titlul din 2006 în care sătenii nu au fost parte.

Practic sătenii s-au aflat în ghearele mafioţilor apărați tot de mafioţi, deci fără nici o apărare.

  CONTRAATACUL EFECTUAT DE POPORUL ROMÂN

Începând cu decembrie 2012, GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ a venit în sprijinul sătenilor din Nadăș pentru a completa ceea ce ei nu cunoşteau sau nu puteau să facă:

1) GRUPUL a informat amplu sătenii,

2) GRUPUL a organizat adunări pentru încurajarea sătenilor,

3) GRUPUL a construit o reală solidarizare a sătenilor,

4) GRUPUL a adus alături de săteni pe doamna avocat Vasilica Coroiu pentru a prelua iniţiativa juridică, o persoană dovedită ca fiind și competentă, şi disponibilă să facă orice efort necesar, şi impecabil de cinstită, şi mare patriotă, și având prima dată un avocat real de partea sătenilor, s-a trecut la un real contraatac juridic începând cu a doua parte a lui 2013 când Dna Coroiu a făcut acțiuni de contraatac în justiţie cu efect de presiune reală împotriva mafioţilor in civil și în penal:

a. În 2014 Dna Coroiu a depus o nouă plângere penală complet documentată, care a condus la activarea eficace a autorităților, respectiv DNA Timişoara, care la rândul lor au început acţiunile de oprire a abuzurilor şi corectare a ilegalităţilor. DNA a început urmărirea penală împotriva tuturor celor implicaţi, s-au făcut percheziţii şi ridicări de documente, pădurea s-a dat înapoi la Romsilva în paza juridică, s-au făcut expertize, s-a disjuns certificatul de moştenitor şi s-a trimis în judecată şi ieri 13 iulie 2016 s-a constatat falsul intelectual. Pe baza acestui certificat s-a dispus întreaga retrocedare.

b. Urmarea a faptului că în procesul de predare înapoi la Romsilva a pădurii s-a descoperit că s-au efectuat masive tăieri ilegale, contrare Codului Silvic, s-a inițiat separat şi un dosar penal privind infracţiunile la Codul Silvic. în prezent aflat pe rolul Judecătoriei Ineu. Menţionez că ani şi ani la fiecare 6 luni inspecţia de stat în domeniul silviculturii, ITRSV Oradea, a făcut inspecţii şi a întocmit procese verbale în care nu se constată nici o infracţiune. În fapt infracțiunile erau ascunse de către chiar cei care au ca scop declarat al exitenței a le detecta, aceștia evidnent comiţând un grosier abuz în serviciu şi favorizare a infractorului.

5) GRUPUL a fost prezent la toate activităţile importante în sprijinul sătenilor în sat, inclusiv la instante

6) GRUPUL a constituit o identitate vizuală distinctă pentru grupul de suport

7) GRUPUL a publicat intens pe internet fiecare etapă de acţiune, obiectiv şi detaliat pentru folosul restului Poporului Român;

8) GRUPUL a luptat pentru îndepărtarea tuturor pericolelor create de mafioţi, respectiv calomnierea sătenilor sau substituirea GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ de către o grupare a Mafiei Internaţionale sub identitatea PRU.

9) GRUPUL a continuat să încurajeze sătenii mai ales în momentele de derută, de cumpănă sau de eşec temporar, prin prezentarea obiectivă a aspectelor pozitive şi negative dar în mod punctual, a fenomenului cu care întreg Poporul Român este confruntat, fenomen din care CAZUL NADĂȘ face parte.

CINE ESTE DE FAPT ÎN SPATELE ÎNTREGII ACŢIUNI MAFIOTE

Când cu vreo lună în urmă a apărut probabil ca Colțeii să piardă Nadășul, au apărut nişte persoane cu numele de Fisher şi Grosz din SUA care au spus că dacă Colțeii ar pierde Nadășul ei vor veni să îl revendice. Înţelegem deci că dacă Colțeii nu îl pierd, e bine, ei nu vor face nimic. Deci s-a relevat cine sunt de fapt beneficiarii reali ai operaţiunii Nadăș şi cei care au instrumentat această procedură de jefuire a Poporului Român cu mâna justiţiei.

Se cunosc următoarele legături între toţi cei descoperiți a fi parte din această operaţiune, care constituie desigur o serie lungă de coincidenţe surprinzătoare. Cu siguranță “serviciile” au cu mult mai multe informații decât am reuşit noi să însăilăm în ani de zile, „ele” cu certitudine cunosc întreaga structură mafiotă locală şi internaţională implicată, dar la ce folosește acest lucru Poporului Român dacă nu se face nimic cu adevărul? Iată ce am descoperit noi:

1) Josef Grosz, Sara Weiss, Ecaterina Mairovitz, Adrian Vlai, Horia Oprean, Nicolae Crăciun, Lupu Stelian, Vucoiev Nadia, şi nou apăruții Fisher şi Grosz sunt etnici evrei;

2) Mariana Luciu Gheorghe Falcă, Nicolae Ioţcu, Gheorghe Seculici, Otto Szep, Aurel Tripa, Gheorghe Pleș, membrii familiei Colțeu și Ilieș sunt masoni şi se întâlnesc în Clubul Rotary din Arad în mod frecvent – acolo în cadrul secret se dau ordinele şi se distribuie beneficiile obţinute de grupul constituit pentru jefuirea românilor. Se cunoaște bine că asta este practică curentă în toate colţurile Statului Român.

3) Gheorghe Falcă, Nicolae Ioţcu, Gheorghe Seculici, fostul primar Gheorghe Pleș, actualul primar Florin Lela, fostul şi actualul viceprimar Horga și 6 din consilierii locali din trecut şi din prezent ai comunie Tauț, din care face parte Nadășul, sunt membrii în Partidul Național Liberal. Menționez că actualul primar Florin Lela a fost ales primar independent de către săteni cu scopul de a scoate comuna de sub teroarea și tirania sistemului politic. A fost o muncă de câteva luni demnă de toată lauda pentru țărani. Dar în mod absolut inexplicabil, la o săptămână după ce a fost ales de țărani ca independentul lor, adică țăranii au capturat funcția de primar de la mafioți, Dl. Florin Lela s-a înscris în Partidul Național Liberal, adică a dat mafioților tot câștigul obținut de țărani prin jertfă. Am folosit termenul „inexplicabil” pentru că singura explicaţie oferită de acesta a fost că numai intrând în PNL se putea împiedica situația ca fostul primar Gheorghe Pleș să ajungă viceprimar. Efectul a fost că a ajuns din nou viceprimar tot fostul viceprimar Horga care este membru PNL şi de ani şi ani este omul „de casă” al lui Gheorghe Pleș. Deci s-a luptat PNL cu PNL şi a câștigat… Mafia Internaţională prin intermediul PNL aripa Arad.

NICI UN POLITICIAN NU A FOST IMPLICAT ÎN CREAREA PROBLEMEI DAR MULŢI AU AJUTAT MAFIOȚII PRIN INACȚIUNE. Observaţi vă rog că INACȚIUNEA AUTORITĂŢILOR este procedeul prin care Mafia Internaţională subjugă Poporul Român nu prin acţiunea autorităţilor. Mecanismele statale care au ca scop să împiedice activitatea antiromânească sunt preluate de mafioţi şi sunt anihilate. Observaţi că mafioţii lansează prin iluzioniștii din televiziuni un scenariu opus, respectiv că autorităţile ar fi trădătoare şi corupte şi acţionează împotriva poporului. Astfel poporul este amăgit să se îndrepte împotriva unui aspect inexistent sau neimportant în ansamblu. INACȚIUNEA AUTORITĂȚILOR PERMITE MAFIEI INTENŢIONALE SĂ SUBJUGE POPORUL ROMÂN.

NICI UN POLITICIAN NU A FOST IMPLICAT ÎN SOLUŢIONAREA PROBLEMEI DEŞI AR FI AVUT AMPLE MIJLOACE DE A URGENTA REZOLVAREA. Nu s-a văzut absolut nimeni pe lângă săteni să vină să îi ajute cu ceva. Cu excepția unui consilier juridic de la Consiliul Județean, care avea un mandat extrem de limitat, din care nu putea să iasă, nimeni nicăieri nu a fost prezent. Ieri la Curtea de Apel Timișoara a apărut şi dl Florin Lela, la ultimul termen, când totul era cam finalizat. Nu aș fi mirat să văd pe televiziunile mafiei anunțuri că PNL a rezolvat Cazul Nadăș.

MASS MEDIA NU A AVUT ABSOLUT NICI UN EFECT ÎN SOLUŢIONAREA PROBLEMEI,

Deşi milioane de oameni au aflat prin intermediul televiziunilor, deţinute integral de Mafia Internaţională, despre acest abuz, nici o singură persoană din aceste milioane nu a venit către noi şi nu a contribuit cu ceva, măcar cu un steguleț, cu un litru de combustibil, cu orice. Nici o instituţie publică sau privată de Mass Media din cele care au făcut “rating” cu acest caz nu au adus măcar 5 bani în sprijinul sătenilor.

Cei din Mass Media care s-au implicat în acest caz au făcut-o cu următoarele scopuri:

1. Pentru a îşi face notorietate ei/lor înşişi,

2. Pentru a întări convingerea şi prejudecata Poporului Român ca prin televiziuni ei sunt informaţi,

3. Pentru a menţine dependenţa românilor de aceste surse de informaţii,

4. Pentru a menţine prejudecata că adevărul se descoperă prin cantitatea de informații (de fapt doar puritatea informaţiile este utilă – orice inginer ştie asta),

5. Pentru a menţine prejudecata că ceea ce nu este arătat la televizor nu există,

6. Pentru a descuraja Poporul Român prin amplificarea exclusiv a aspectelor negative,

7. Pentru a ascunde mijloacele prin care Poporul Române este înrobit,

8. Pentru a ascunde identitatea etnică a celor care au acţionat şi a beneficiarilor finali ai infracţiunii,

9. Pentru a ascunde apartenenţa la masonerie a persoanelor care din funcţiile de stat, au comis abuzurile şi falsurile,

10. Pentru a limita deconspirarea făptuitorilor când aceste date nu se mai puteau ascunde,

11. Pentru a înşela Poporul Român asupra cauzelor şi modalitaților prin care este înrobit, respectiv direcționarea către entităţi şi persoane pe care le prezintă în mod înşelător drept vinovate – respectiv politicienii,

12. Pentru a câştiga încrederea sătenilor pentru a putea să îi înșele şi în continuare, ceea ce s-a şi “valorificat” de mafioți cu alegerile primarului independent care era de fapt un membru PNL conspirat. Când de fapt competiţia a fost redusă la o luptă fictivă între fostul primar PNL-ist pe faţă şi noul primar, chipurile independent pentru înșelarea sătenilor, dar în fapt PNL-ist conspirat. S-a “luptat” deci PNL cu PNL şi funcția de primar a fost câștigată tot de … Mafia Internaţională prin intermediul PNL aripa Arad.

13. Pentru a ascunde existenta GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ

14. Pentru a ascunde aflarea de către Poporul Român a procedeelor practice prin care se poate dezrobi de asuprirea Mafiei Internaţionale.

LUPTA A FOST ŞI SE DUCE ÎNTRE MAFIA INTERNAŢIONALĂ ȘI POPORUL ROMÂN

Mafia Internaţională atacă cu instrumentele pe care le deţine în control şi posesie integral, respectiv cu cele ale sistemului financiar, mass media, masoneria în care adună infractorii de anvergură din fiecare etnie. Instrumentul de acţiune concretă este înșelarea prin justiţie, instituție în interiorul căreia Mafia Internaţională şi-a creat căi de a obţine hotărâri contrar legilor şi probelor, realizând jefuirea românilor şi imunitate juridică pentru agenţii şi membrii săi.

În timp ce noi, românii de bună credinţă, ne supunem legilor, mafioţii nu se supun, colegii lor din funcții de stat nu reacționează, astfel voinţa mafioților se impune asupra Poporului Român pe calea hotărârilor judecătoreşti pronunţate ilegal şi aplicate cu forţele coercitive ale Statului Român. Mai este de mirare că în Statul Român nimic nu se face în favoarea Poporului Român? Cum ar fi posibil că Mafia Internaţională să nu aibă un avantaj suprem în dauna Poporului Român?

Mafia Internaţională benficiază de o mare libertate de mișcare: fiind atei, ei practica nestingheriti de scrupule sau norme morale, de nici o responsabilitate, oricât le este util: minciuna, înșelarea și asasinatul ca instrumente perfect acceptabile la care apelează nelimitat și neîngrădit.

Ei au însă un mare handicap: trebuie să acţioneze în secret, să mintă, să înșele și să comită crime sub false identităţi şi false calităţi ca să nu afle majoritaeta atacată.

Poporul Român are ca mijloace:

CREDINŢA ORTODOXĂ AUTENTICĂ ȘI NESTRĂMUTATA de la care ne vin
ADEVĂRUL
SOLIDARITATEA ROMÂNEASCĂ,
NEÎNFRICAREA,
PERSEVERENŢA INFINITĂ,
CONVINGEREA CĂ PUTEM FACE FAŢĂ LA ORICE FORMĂ DE ATAC DAR ŞI PUTEREA DE A FACE FAŢĂ LA ORICE FORMĂ DE ATAC.

Salvarea Poporului Român a venit întotdeauna și va veni de la Dumnezeu prin țărani. Cine vrea să lucreze la dezrobirea și continuarea în mai bine a Poporului Român, va trebui să apere, să întărească și să susțină necontenit Biserica și Țărănimea. Orice altceva este înșelare creată de duşman tocmai ca să putem fi înrobiți sau distruși.

În Cazul Nadăș, nu noi aici pe pământ am rezolvat situația. Domnul a zis: “Fă tu un pas și voi face Eu zece!” Dar desigur pasul trebuie făcut în direcţia corectă, trebuie făcut concret şi integral, fără nici o reţinere sau economie de puteri şi nicidecum în interes propriu, deci jertfelnic nelimitat. Şi apoi când ai conştiinţa curată că ai făcut absolut tot ce ai fi putut face, cu rugăciune din tot sufletul, accepţi realitatea.

Cu Dumnezeu Înainte!

                                                                                                Adrian GRIGORIU

1 Comment

  1. Alex

    Ati reusit sa ma puneti pe ganduri! E ingrirjorator!!! Coroborand diverse evenimente, aparent fara nicio legatura, si punand cap la cap situatii si documente, se cam leaga ce spuneti!
    https://prosistemhaha.wordpress.com/2011/08/31/teoria-ascendentei-evreiesti-asupra-romanilor-in-teritoriile-dacilor-liberi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.