Fără categorie

Bogdan Olteanu, cel născut ca să fie veșnic șef, a fost reținut de DNA

  29 iulie 2016 Nr. 1072/VIII/3                             […]

 

29 iulie 2016
Nr. 1072/VIII/3

                                      COMUNICAT D.N.A.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 29 iulie 2016, a inculpatului

OLTEANU BOGDAN, la data faptei preşedinte al Camerei Deputaţilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora:

În perioada iulie – noiembrie 2008, inculpatul Olteanu Bogdan, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat și primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro și sprijin electoral, constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul efectuării de demersuri pe lângă membrii Guvernului României pentru determinarea numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării.
Banii au fost remiși de către omul de afaceri, printr-un intermediar, la sediul unui partid politic.
Ulterior, ca urmare a diligențelor depuse de inculpatul Olteanu Bogdan, persoana respectivă a fost numită la data de 18 septembrie 2008 în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

În cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane.
Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 29 iulie 2016, inculpatul Olteanu Bogdan urmează să fie prezentat Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Sursa: http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7613

Notă redacției:  Evreul Bogdan Olteanu, nepotul bolșevicei Ghizela Vass, s-a afirmat în politică prin intermediul PNL-ului și a ocupat doar funcții de conducere: președinte al Camerei Deputaților la doar 34 de ani (2006 – 2008) și viceguvernator BNR (din anul 2009 până în prezent) deși nu are studii economice.
Mult rău a facut României acest individ care înfiera cu mânie proletară legea dării în plată și suținea cauza cămătarilor internaționali, ziși bancheri! Amintim doar de perioada când era președintele Camerei Deputatilor și și-a susținut amanta de atunci, iudeo-arăboaica Ingrid Zaarour, ca președinte la ANRP. Ingrid Zaarour a fost primul președinte al nou înființatei Agenții Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) la doar 25 de ani! În prezent este și ea cercetată pentru fapte de corupție comise în timpul mandatului de la ANRP (2006 – 2009) și se dă lovită ca fiind grav bolnavă! Despre parte din ticăloșiile acestei femei puteți să citiți aici: 
Jaful comis de Ingrid Zaarour la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP)

2 Comments

  1. un roman mai prost

    jidovul este baietelul de trupa al lui Mugurica, seful organizatiei nationale, este copilul de mingi agentulal criminalului, teroristului international George Soros,http://www.namr.ro/wp-content/uploads/2013/02/RosiaMontana.pdf, cavaleri, masonerile vor sa puna mina pe resursele Romaniei, sa ajungem sclavi bancherilor cartelului rotschild pe generati.

  2. un roman mai prost

    Prietenasul Roscovanei, alta mata harita,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *