Observator

România sub ocupație soroșistă

  George Soros transformă ong-urile sale antiromânești în partid! Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de […]

 

George Soros transformă ong-urile sale antiromânești în partid!

piramida-soros

Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), doi șefi ai serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros, numiți în funcții de marioneta Iohannis), guvernul de tehnorahați condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.

iohannis-soros

Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, a devenit națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează alegerile parlamentare de la sfârșitul anului. Trupa din București (USB), de la alegerile locale, a lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, era compusă din „români autentici”, se vede după numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovrei fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre etc… Acum, la alegerile parlamentare, dacă citești lista candidaților USR ai sentimentul că vezi primul comitet central al PCR, după preluarea puterii de către bolșevicii evrei: SEIDLER, GAYRAL, PAL, IURISNITI, WAGNER, SCHUSTER, WIENER, FORGO, TOTH, VERMAN, GORCZYNSKI, KLOYBER, MEMET, MARK, VISLOGUZOV, RETI, GALL, BULFON, KISS, MARUSSI, IANK, ECHERT, SCHUSTER II, SACHETTI, TELEKI.

Istoria se repetă, odraslele evreilor bolșevici din anii de după război vor să conducă din nou România. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu spălarea creierilor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit Gauleiter peste colonie.

soros-cu-marionta

S-au găsit voci care să afirme, pe platformele de socializare ale internetului, că Iohannis Klaus Werner este vânzător și trădător de neam. Nu este adevărat, fiindcă el nu aparține neamului românesc, iar neamului său nemțesc îi este foarte loial! Nu este greu de remarcat cum se adresează el românilor, ca un arendaș iobagilor sau ca un Gauleiter care cuvântă către turma docila din colonie, care „trebe” – cum spune el – să se supună, să execute comanda și să voteze cu cine vrea alogenul.
Partidul lui Nicușor Dan, plin si acesta de alogeni, așa cum am arătat mai sus, este creatia klaus-wernerului în timpul cățărării pe cadavrele de la „Colectiv”. Acesta l-a sfătuit în noiembrie 2015, după întâlnirea cu așa-zișii „reprezentanți ai strazii” – în fond, oengiștii lui Soros! – să-și facă partid. Că este și Herr Iohannis o unealtă a lui Soros este incontestabil, din moment ce o are consilieră pe Sanda Pralong, prima directoare a lui Soros în România. Tot Iohannis a numit doi angajați/bursieri ai lui Soros, amândoi alogeni ca și el, șefi ai principalelor servicii secrete: Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu. 

                                                                                        Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. Liliana Morariu

    Ai perfecta dreptate, suntem sub ocupatia lui sarsaila sosit direct din iad pentru a continua distrugerea Romaniei! Ne mai miram ca macovei-Gherghescu este inca pe val? Ne mai miram ca ailalta dementa, Pruna cea putreda, este sustinuta de Ciolos? Astia ne sfideaza, ne cred handicapati chiar pe toti???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.