Puncte de vedere

A cui este Banca Națională a României?

              În ultimele zile, a început o dispută publică pe tema ROBOR între reprezentanții din Parlament și cei ai […]

 

            În ultimele zile, a început o dispută publică pe tema ROBOR între reprezentanții din Parlament și cei ai Băncii Naționale a României (B.N.R.).

Purtătorul de vorbe al B.N.R. susține că sunt multe confuzii în legătură cu indicele ROBOR și modalitățile lui transparente de calcul.

Pentru a fi înlăturate confuziile care duc la jefuirea românilor datori la bănci și pentru a afla Adevărul este necesar ca eternul guvernator al B.N.R., domnul academician Dr. Mugurel Constantin Isărescu, să fie invitat în plenul Parlamentului și rugat să răspundă, cel puțin, la următoarele întrebări:

– Cât este acum rezerva valutară a României, cum a fost și cum este valorificată în interesul Poporului Român?

– Cât din rezerva valutară a Poporului Român a fost plasată anual, în perioada 2000-2018, în bănci străine și la ce dobândă?

– De ce și unde a fost plasată în străinătate rezerva de aur a Poporului Român aflată în administrarea B.N.R. și ce profit anual s-a obținut, în perioada 1990-2018, sub conducerea aceluiași guvernator Isărescu?

– Care este structura acționariatului la Banca Națională a României?

– Statul Român are o reprezentare de 13% sau de 17% în capitalul B.N.R.?

– De ce în Consiliul de administrație al B.N.R. nu se află niciun român ci numai alogeni din neamul celor care, împreună cu romanii, l-au Răstignit pe Domnul nostru Iisus Hristos?

-Care au fost câștigurile anuale ale membrilor Consiliului de administrație al B.N.R. și ale eternului consilier Adrian Vasilescu, în perioada 2007-2018?

– De ce Parlamentul de la București nu are voie să hotărască în privința politicii Băncii Naționale a României?

– De ce candidații gonflabili la funcția de Președinte al României, care apar în sondajele măsluite pe ecranele televizoarelor, cei umflați de reprezentanții institutelor de manipulare a opiniei publice, au ascuns și ascund Poporului Român Adevărurile despre și de la Banca Națională a României?

                                                                           Dr. Gheorghe Funar

                                                           Președinte al Partidului România Noastră

                               Candidat ales de Congresul partidului pentru funcția de Președinte al României

Cluj-Napoca,, 21 ianuarie 2019

1 Comment

  1. BNR nu mai este de mult banca Romaniei si a romanilor ci banca bancilor straine cu filiale in Romania si a multinationalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.