Investigatii

A devenit Kövesi o țintă fiindcă a suflat în borșul prăduitorilor din Israel?

    Misiunile informative preced acțiunile operative – de ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi? Legăturile […]

 

 

Misiunile informative preced acțiunile operative – de ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi? Legăturile mafioților evrei cercetați de DNA duc (și) către Moscova…

Cuilbul de viespii s-a activat. Reamintesc un articol scris de mine în urmă cu aproape jumătate de an: Se sparge nucleul Mafiei Năstase – Ilici – Israel? Despre mafia evreiească și despre extraordinarul curaj al procurorilor DNA de a se lua de cea mai a dracului Mafie de pe Planetă, nu doar din România.

Aparent zilele astea a avut loc cea mai tare lovitură a DNA din ultimii ani, atac asupra nodului de Rețea ce unește mafia evreiească, clanurile țigănești și kaghebiștii din servicii – punctul de rupere, târfa lui Năstase și a Mafiei evreiești…

 

                                      Mafia a trecut la acțiune

 

O echipă a Mossad, mascată sub acoperirea unei firme de hackeri, a trecut la acțiuni de supraveghere, penetrare a cercului de familie și de apropiați ai șefei DNA, Laura Codruța Kövesi, acțiuni de intimidare și amenințare a „obiectivului” și a apropiaților săi.

Operațiuni ce fac parte din First Level. Când se ordonă o misiune cu certitudine se stabilește și un Plan Operațional, cu etape și parcurgere graduală.

Deocamdată s-a aplicat soft power – dar la cât de uriașe sunt interesele puse în joc și la ce oligarhi, moguli și criminali internaționali sunt implicați în Dosarul deschis de Laura Codruța Kövesi este de așteptat și urmarea.

Abia acum se developează un fapt cert – toate măscările și mizeriile aruncate în cârca șefei DNA de o haită ce are la vîrf personaje dintre cele mai variate, de la Traian Băsescu la Elena Udrea, jigodiile de la luju.ro, agenția infractorilor, plus ventilatoarele de rahat ale Antenelor care au tocat-o sistematic pe Laura Codruța Kövesi trebuiesc privite în cu totul alt cadru. Cel mai strident comportament și mai condamnabil, în opinia mea, aparține lui Traian Băsescu. Ale cărui legături cu mega mafioți evrei nu sunt deloc o taină, dimpotrivă s-a afișat cu ei și a lucrat direct cu ei. Vom mai vedea în perioada următoare ce surprize mai scot la iveală Panama Leaks și Dosarele DNA pe tema asta.

Deocamdată a intervenit DIICOT, care anchetează patru cetățeni israelieni cadre ale Mossad pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kövesi, procurorul-șef al DNA.

Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, foști ofițeri de informații, sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011, un dur.

 

  Mafia evreiască se pare că are suport institutional greu, scurt istoric, de la Ilici încoace

 

Mafia evreiească nu lucrează de azi de ieri în România și de la bun început a fost așezată pe poziții de către Moscova. Prima mișcare din decembrie 1989 i-a adus în prim plan pe artiștii dezinformării pe TVR din 89, Stark si Brates – cel care l-a indrodus opiniei publice pe Ion Iliescu, triumfător – omul providențial, cică, Salvatorul Național. Apoi la braț cu Ilici au apărut Brucan și Petre Roman. Toți cei menționați fiind ruso-evrei aparținători pe linie de familie sau direct Serviciilor rusești sovietice.

Au urmat un puhoi nesfarsit, Soros adus de braț de Ion Iliescu și Brucan, apoi apare pe lângă Petre Roman și tema aurului de la Roșia Montană, via Frank Timiș, rapid piata imobiliara din România a devenit monopolul unor firme evreiești și rusești, armamentul românesc este ciordit de gașca lui Shimon Nahor (fost Herşcovici) – viceamiral al armatei israeliene, care din 1993 a continuat în România traficul de armament, via general maior Florentin Popa de la comanda Direcţiei de Înzestrare a Armatei (poate îi revine o parte din memorie pe tema asta lui Florin Ghiulbenghian) după trecerea în adormire a reţelei Nasser a lui Măgureanu, alături de lt.col. Hary Ene de la SRI şi Kuki Borislavski – consilier al ministrului Apărării Victor Babiuc, cumnat al lui Petre Roman – cel care a dirijat minerii în facultatea de Drept să ne rupă nouă, golanilor legionari oasele că am îndrăznit să strigăm public în Piața Universității că Ilici și toată Haita sunt de la KGB.

Deficitul major de apărare al României pe direcția Est a fost generat de o afacere perfectată de însuşi şeful Directorarului de Securitate al Ministerului Apărării din Israel, Eliezer (Eli) Pincu, evreu născut la Galaţi, care a reușit desfiinţarea ultimelor două brigăzi de rachete operativ tactice cu rază medie de acţiune (ROT) tip SCUD, Volhov sau rachete AA tip Neva de la Tecuci şi Ineu, sute de rachete îmbunătăţite de specialiştii români şi capabile să poarte focoase nucleare sau chimice.

Rachetele au fost cărăbănite în Israel, via portul Constanța gheșeftul a fost de vreun miliard jumate de dolari, iar lucrarea s-a avizat sub ministeriatul lui Gheorghe Tinca la Apărare și a lui Talpeș la SIE. Uite așa am rămas cu proștii, după cum se plângea Băsescu peste ani, cu lacrimi de crocodil, lui Gittenstein, bunul prieten al pămpălăului de Geonă, beizadeaua de general KGB crescut de Edgar Bronfman si Alfred Moses, cei care il numeau pe tatal lui Geoană „generalul doi la suta”, deoarece își trăgea procentul din banii varsați de evrei către Ceausescu, pentru a mijloci ușchirea acestora la mai bine, la capitalism și papa bun, după ce, tot neamurile lor, au transformat Romania în lagăr de concentrare, după 1945.

Miliardarul american Edgar Bronfman, conducea Wal-Mart Foundation, detinea Seagrams și Universal Pictures, Polygram Records – unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar în organizatia masonica strict evreiască – B’nai B’rith – Bronfman, alaturi de un alt apropiat al lui Geoana, Alfred Moses, fost sef al American Jewish Commitee avea o pozitie importanta ce a servit calității sale politice de sustinator al „democratilor” americani și al stângii laburiste israeliene și de asemene a condus multi ani „Congresului Mondial Evreiesc” pana in 2007, când a ajuns șef Ronald Lauder, patronul lui Adrian Sârbu, pușcăriașul care vroia să ne arunce balconul din Piața Universității în aer, cu dinamită cerută lui Stănculescu de generalul Drăgoi de la SRI, tatăl lui Bogdan Drăgoi, tinerelul finanțist drag al lui Băsescu.

.

Odată cu Umil Constantinescu ne-a venit pe cap și Gruparea lui Arin Stănescu (alias Ariel Savel), „lichidatorul“ alături de Călin Andrei Zamfirescu, socrul lui Cătălin Predoiu și Valeriu Stoica, lider al Partidului Liberal și Ministru al Justitiei (Triumviratul malefic: Valeriu Stoica, Călin Andrei Zamfirescu și Arin Stănescu), apropiat al agentului israelieni, Alfred-Liviu Mandler. Echipajul de pradă a distrus o întreagă serie de bănci prin care au fost jefuiți sute de mii de cetățeni români: Bankcoop, Banca Internationala a Religiilor, Banca Albina, Banca de Investitii si Dezvoltare, Banca Fortuna si Dacia Felix, (a carei lichidare a fost oprita pentru a fi cedata apoi grupului israelian al lui Fredy Robinson, devenind Eurombank, preluata de Leumi Le).

Gruparea mafiotă nu s-a oprit aici ci s-a axat pe lichidarea unui vast patrimoniu industrial romanesc.

Au fost rase și făcute bucati toate marile repere economice românești, clădite de milioane de romani, sclavi.

Câteva dintre intreprinderile mai cunoscute sunt: Siderca Calarasi, Doljchim Craiova, CUG Cluj-Napoca, Romline Constanta, Navrom Constanta, Dunacor Braila, Turnu SA Turnu Magurele, Mercur Oradea, Brafor Brasov, Sidermet Calan (Hunedoara), Tubinox Bucuresti, Ferom Tulcea, Comsuin Braila, Colorom Brasov, UMUC Bucuresti, IMUT Moreni, Metalurgica Aiud, Cesom Dej, Turol Oltenita, Ciprom Ploiesti, IMUM Medgidia, Solventul Timisoara, Rocar Bucuresti etc. plus societatile ne-privatizate din portofoliul AVAS, printre altele si RAFO Onesti sau Tractorul Brasov.

Suma este mult mai mare, în 1989 Romania avea vreo 6000 de intreprinderi semnificative.

Acest patrimoniu industrial a intrat pe mâna firmelor lichidatoare, în frunte cu cea condusă de răpsatul Arin Stănescu alias Ariel Shalev, Moore Stephens RVA.

Banii obținuți la negru de firma RVA prin vanzarea pe nimic a activelor lichidate, in schimbul unor grase comisioane, erau luati de sotia lui Arin Stănescu, Liana Stănescu, precum si de fiica acestora, care faceau frecvente drumuri in Israel unde duceau o mare parte din bani.

O alta pârghie importantă a lui Shalev era și Fănel Păvălache, consilier al secretarului guvernului lui Adrian Năstase. Stănescu/Shalev lua firma de lichidare judiciara a nevestei lui Păvălache ca părtașe la marile lichidări, chiar și la lichidarea Băncii Internaționale a Religiilor.

Toate aceste personaje făceau parte din cercul de apropiați ai Elenei Udrea, cerc care-l mai includea și pe Daniel Bartolomeu Finis, tot israelian si acesta, si ca si Eliahu Rasin – intimi ai lui Bittner, si mai ales pe Cozmin Gușă, un alt intim al lui Bittner, de pe vremea cand Gușă gravita pe langa Năstase si Duvăz.

Gușă, „creația” lui Mircea Popa, vechi agent al Moscovei și al găștii lui Iulian Vlad, copilu’ de suflet al cadrului GRU Boris Golovin, este cel care a adus-o pe rîndunica – lastoșka pe rusește, adică zdreanță a serviciilor – de Udrea alaturi de el la PSD, de unde a plecat apoi la PNL, cand a devenit evident ca se contureaza un nou centru de putere politica, format însă din aceleasi cadre, doar cu uniformele schimbate, ori întoarse pe dos.

Ne-au mai venit pe cap Tom Lantoș, mereu agitat pe tema Polus Mall și a privatizărilor în beneficiul amicilor săi maghiari evrei, plus cu marele șmen al afacerii „Dracula-Bell Helicopters”, apoi și Phillip Bloom, arestat acu niște ani în State pentru mânării în Irak, plus un mai mic mossadist, Yoav Stern, sotul Oanei Cuzino, amic la catarama cu Viorel Hrebenciuc, plus agenții Levy Nissim și Uri Bidner, călare pe RAFO Onești și la braț cu miliardarul rus Mikhail Fridman, plus miliardarul Sammy Ofer, tatal afaceristului Eyal Ofer, fost șef al Serviciului Secret israelian Shin Beth, de origine din Romania, fost Horowitz, bun amic cu Mazăre, pe biștari grei desigur, plus Bittner la braț cu Udrea-Cocos alăturați echipajul mai vechi Phillipe Bloom – Bogdan Baltazar de la Secu – Videanu – Bodu.

Bloom cu sediul la Ministerul Transporturilor al lui Traian Băsescu a venit și cu prietenul său Fredy Robinson care a ajuns să deţină în România, printre altele, Cazinoul Vernescu, Eurom Bank – fosta Bancă. Dacia Felix – şi postul de televiziune Tele7ABC.

Să nu-l uităm și pe șmenarul duty-free-urilor Maximilian Katz, care o face acum pe deontologul luptător cu antisemitismul generat tot de gașca sa.

Bittner, sponsorul lui Adrian Năstase și starostele lui Oprea genralul ospătar pus la patru stele de Traian Băsescu, era din liga mare a oligarhilor evrei de origine rusa, cum ar fi Mikhail Fridman, al treilea om, ca bogatie, din spatiul ex-sovietic, cel care a preluat afacerile din Rusia ale lui Marck Rich, șeful lui Soros, si care a oferit mafiei rusesti culoarul de tranfer al bogatiilor URSS si al statelor ex-sovietice catre Israel.

Bittner nici el n-a venit singurel ci însoțit de Tonya Halpern, nascuta la Bucuresti, dar cu domiciliul in Tel Aviv, pe mână cu Eliahu Rasin, mai plevușcă, dar venit direct din Tel Aviv doar o cutie postala cipriotă, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises Ltd, pușculiță în care a băgat iute iute Hotelurile Opera si Central din Bucuresti, Hotelul Sinaia, Sitraco Center și alkte acareturi centrale, pe nimic, via PNT.

S-a mai adăugat tot via Tel Aviv multă altă plevușcă care a crescut, au devenit patroni de televiziuni, cum ar fi Elan Schwartzenberg, pe mână la B1 cu delicatul securist George Păunescu bunul amic al lui Arkadie Volski consilierul economic al lui Putin, dar și cu Sorin Ovidiu Vântu și Maricel Păcuraru, doi țigani strâns conectați via Galați la Vitalie Usturoi, un domn de la GRU, amicul lui Boris Golovin de la KGB, fratili lui Cozmin Gușă.

Plus, direct în politică au activat la vedere cadre Mossad cunoscute, de genul lui Tal Silberstein și Arthur Finkelstein, asociaţi cu Remus Truică în mai multe companii, care au fost intimi și ai PSD, și ai PNL, și ai PDL, lucrând cu toată lumea, și cu Tăriceanu și cu Băsescu. Influența politică nu le-a stricat, dimpotrivă au adus pentru companii din grupul militar israelian Kardan, creat de un fost șef din serviciile militare din Israel, proprietăție jefuite românilor de către tartorul fostelor întreprinderi de stat spoliate – Sorin Beraru Shmuel, cadru militar israelian. Acestuia i-au fost plasate prin bunăvoința lui Ion Iliescu, patronul total al PSD, și via FPS-ul controlat de Emil Dima, Întreprinderea Filatura Romaneasca de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spații comerciale in București), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea) – zeci de intreprinderi au fost cumparate pe nimic de la FPS (actualul AVAS) și apoi inchise, utilajele au fost date pe mâna țiganilor, la fier vechi, spatiile golite au fost închiriate, s-au ridicat Mall-uri și complexe imobiliare.

Acum, uriașul patrimoniu imobiliar al fugarului Beraru – s-a sustras justiției românești fugind în Israel, este controlat printr-o încrengătura de firme off-shore.

Afacerile vechi s-au concentrat pe retrocedări fraduduloase, cum o arată și DNA-ul – se pare că Benny Steinmetz și Mafia sa evreiească vor mult pământ, multă pădure și dacă se poate tot patrimoniul așa zisei Case regale, evaluat la vreo 4 miliarde.

Dar DNA-ul poate a uitat o altă afacere frauduloasă la fel de ticăloasă, o reiau io pe scurt aici, poate se sesizează Codruța…

Este vorba de preluarea activelor Fondului Proprietatea de căte amicii unui fost ambasador american dar tare tare de tot prieten, tot cu oamenii rușiilor, gen Geoană, alde Gitenstein, care a venit cu niște „americani” get-beget, alde Singer și Greenberg. Fond care controlează zone strategice din economia românească, zona energetică, pe care rușii au pus geana demult.

„Activele cheie din portofoliu: centrala de cărbuni de la Turceni a CE Oltenia, centrala Hidroelectrica de la Porţile de Fier din Drobeta Turnu Severin, a treia cea mai mare hidrocentrală din Europa, reactoarele nucleare ale Nuclearelectrica de la Cernavodă, care împreună produc aproximativ 20% din totalul energiei consumate anual în România, Romgaz (producător de gaz) şi Transgaz (transportator de gaze) care operează în Mediaş, centrul industriei de gaze din România.

Acest Fond și prietenii rusofilului Gitenstein, amploaiatul unui securist penal, Adamescu, pușcăriaș și el, influențează major piața energiei din România. Și nu doar piața energiei.”

Doar în 2013 de exemplu, anul în care Mark Gitenstein a fost numit în conducerea Fondului Proprietatea, o mie de cesionari de drepturi litigioase aleși pe sprânceană au încasat despăgubiri de 1,5 mld. euro în timp ce zecile de mii de proprietari de drept aşteaptă compensațiile ce li se cuvin de ani și ani de zile.

Familia mea se numără printre cele jefuite de comuniști. Evident n-am recuperat nimic, de niciun fel. Implicarea uneia ca Alina Bica, șefa DIICOT și a multor alți șmecheri legați strîns de servicii, Udrea, Niro, Secu etc în dosarele retrocedărilor pe sprânceană, la mișto, arată nivelul de top al corupției.

În ianuarie 2014 Mark Gitenstein a devenit consilierul special al Astra Asigurări, remunerat cu un salariu lunar de 100.000 de dolari, în subordinea infractorului Adamescu, ex secu, actual capitalist și patron de ziar al Tatianei Alina Muingiu Pippi, cea care ne dă lecții de sexualitate și deontologie, în timp ce-l mângâie duios pe târtiță pe nepoțelul Simion cu Harta Mică, de la Acțiunea SIE 2012.

Că veni vorba de nepoței și Tatiana Muingiu, să nu-i uităm și pe nepoțeii lui Brucan, nu e vorba doar de Adrian Severin, iubitul lui activegaynews.ro și al lui Capsali, ci toată gasca de la GDS creata de Saul Bruckner și finantata de Soros in 1990, cu aport major în atacul pe aliniamentul cultural și identitar românesc, de la Gabriel Andreescu și copiluțul său Remus Cernea, la lingăul lui Ilici, Vladimir Tismăneanu, la tovarășul de conspirații KGB la Tescani al lui Ilici, Andrei Pleșu, cu amantele sale despletite, Gabriel Liiceanu și Horia-Roman Patapievici, cu Andrei Cornea, beizadeaua kominternistului Paul Cornea, Andrei Oișteanu (nepotul criminalului Leonte Rautu), Teodor Baconschi cu tăticu aninat prin preajam NKVD, Adrian Cioflancă, Adrian Cioroianu, Monica Macovei, Cristian Preda, Mircea Cărtarescu, Tatiana Alina Muingiu. Cu toții fie alogeni curați, adică evrei pur sânge, fie cu rude în Secu ori CEKA și NKVD – din vremea de aur a conducerii exclusiv evreiești ale acestor agenturi și instrumente ale morții.

Neamurile lor bolșevice au ucis au ucis au ucis iar acum ei ne dau ora exactă, ne spun ce avem voie să citim, să cântăm, ce tricouri să îmbrăcăm și ce cruci să ridicăm ori ba celor uciși de ei.

Poate părea umoristic, sau tragic, depinde, dar nepoțelul lui Ilici și băiețelul lui Adrian Năstase, Victoraș Ponta, penalul, a venit cu o idee mai tare decât toți șmenarii israelieni la un loc. Pur și simplu să punem o președintă evreică peste România, ca să nu ne mai chinuim atâta cu transferurile de bani cu valiza.

În 2010 prin luna mai, unii lideri ai P.S.D. avansau ideea ca româno-israelianca Avital să devină preşedintele României la alegerile din 2014, pe care o vedeau ca o „doamnă de fier de origine evreiască“, „o Margaret Thatcher a României, o mână de fier într-o mănuşă de catifea“.

Exact după o lună de când s-a discutat în „cercurile înalte“ ale P.S.D. această propunere, în iunie 2010, Victor Ponta, în calitate de şef al P.S.D. se întâlnea la New York cu madame Colette Avital, la întrunirea Consiliului Internaţionalei Socialiste, având o lungă discuţie cu aceasta (conform unui comunicat al P.S.D.), Colette Avital deţinând funcţia de secretar general al Partidului Muncii din Israel şi fiind o intimă a centrelor de putere ale lumii.

Interesul lui Ponta la Colette Avital era faptul că aceasta ar avea puternice legături la vârful administraţiei de la Casa Albă, fiind totodată, de câteva decenii, intima preşedintelui israelian Shimon Peres, iar scopul său era „să prezinte americanilor, prin intermediul israelienilor, planul său de revenire a P.S.D. la conducerea României“, dorindu-şi pentru el însuşi „funcţia de prim-ministru, pe care vrea să o ocupe în urma unor alegeri anticipate sau la termen” iar în schimb, ei, frații săi israelieni, să-și ia ce vor. Ceea ce au și făcut.

Ajuns şef al Partidului Social Democrat din România, Victor Ponta a preluat şi toate conexiunile israeliene ale acestuia, construite de mentorul său politic, Adrian Năstase, conectat via Elan Schwartzenberg la premierul israelian, Bibi Netanyahu. O altă conexiune era cea cu oamenii miliardarului Mordechai (Motti) Zisser, un sionist care este principalul finanţator al Partidului Muncii din Israel şi care deţine în Bucureşti hotelul Radisson Blue (fostul Hotel Bucureşti), ca urmare a unei privatizări frauduloase (via PNTCD).

Și sub Umil Constantinescu și sub Băsescu mafia transpartinică și evreiească a prosperat, exact pe tiparul experimentat în Rusia, unde oligarhia evreiească din Cercul Elțîn s-a reconvertit în Cercul de putere al lui Putin. Legăturile – și combinațiunile de miliarde încep să iasă la vedere încet încet via Panama Leaks.

Cu certitudine vor mai veni multe dezvăluiri și despre miliardarii moldoveni ai rușilor de la Chișinău, Boris Birnstein, Voronin, Plahotniuc, Sturza, Filat, care au jefuit și ei ei la greu tot amărâții de români, de data asta din Basarabia.

Mafia lui Putin a învărtit zeci de miliarde în cea mai săracă țară a Europei, acolo unde beizadeau lui Plahotniuc, un pitic hidos și semicretin, ca și Sturza are limuzină de un milion de euro, din care-i scuipă în gură din mers pe români, ca și beizadelele de la noi ale unora ca Năstase, Cășuneanu, Vîntu ajunși miliardari penali tot pe rețeta ruso-evreiească.

Mafia asta ruso-evreiească și-a tot făcut de cap în România adusă de Ilici inițial, așa cum în Moldova tartorul a fost Piotr Lucinschi, decorat cu Steaua României de Emil Constantinescu, tot evreu după mamă, născut la Tighina.

Mafioții introduși de cei doi președinți kaghebiști, și activiști de partid, cu aceeași școală de Partid, la Moscova, s-au tot tras unii pe alții, însă până la acest moment nimeni nu i-a dat peste degete.

Poate începe totuși dekaghebizarea cu agentura evreiească de la noi. avem acum documente și wikileaks-uri ce arată că pentru un alde Kissinger ca și pentru mulți alții ca el cu două patrii cică – Israelul și SUA, mai exista o Patrie secretă în inimioara lor roșie, Rusia iar documentatia declasificata a CIA arată că dintotdeauna un mare numar de transfugi evrei de origine rusa care s-au naturalizat in Statele Unite au simtit dublu si monstruos, partea monstruoasă fiind dedicata mai ales Mamușka Rusia.

Cam cum simte Iurie Roșca prin plămânii săi scindați, unul rusesc și altu nu se știe de care, după cum și-a descris el însuși hidoasa anatomie.

Pana si asa zisul echilibru al „terorii nucleare”invocat se datoreaza tot agenturii ruso-evreiesti ce a livrat Rusiei lui Stalin arma suprema, bomba atomica.

Iar Mossadul, rezulta destul de clar in dezvaluirile singurului defector in viata (inca) din “onorabila” institutie, Victor Ostrovski, a lucrat deseori impotriva „colegilor” americani iar daca avem in vedere ca in Israel a doua limba vorbita este rusa sunt temeiuri pentru a aprecia ca o mare parte dintre activităților lobby-ului evreiesc din lume sunt controlate și dirijate de „frații rusi”.

Pe sectorul intelligence rusii au stat și stau încă la un nivel superior americanilor, reușind să-i infiltreze până în gât, cu ajutorul evreilor, la cele mai inalte niveluri, daca avem in vedere că ștabi din CIA, ca Ames ori Nicholson, plus șefi din sectoare operative cheie, orientate cică pe spațiul sovietic… erau de fapt agenți și cadre ce le aparțineau tocmai sovieticilor.

Este si una dintre explicatiile aparentei schizofrenii a politicii SUA, reliefata mai ales la clivajul dintre actiunile cu caracter geopolitic promovate de administratiile republicane si deteriorate apoi sau abandonate ori răsucite pe dos de catre administratiile democrate. Caricatura lui Soros, musulmanul komunist popolover Husseini Obama, cel care schuna pe lângă Putin să-l ajute să mai ocupe un mandat prezidențial, ca să facă praf America, este dovada.

Mă întreb și eu care sunt americanii ăștia de acum care au cerut-o pe Laura la butoane și o lasă să facă ce face – adică Dekaghebizare și Deratizare? Dacă o vor lăsa din brațe și îi vor suspenda protecția, cu certitudine Laura va avea parte de vreun accident regretabil.

Dacă cei care o păzesc sunt ori ba și ei conserve în conservă vom vedea cât de curând.

Mai jos, lapidar și sec, elementele mandatului de arestare a câtorva dintre experții israelieni.

          MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ NR. 123 UP

emis în ziua O3 luna 04 anul 2016

JUDECĂTOR DE DREPTURI SI LIBERTĂȚI BURLAN PUSCAȘ ELENA

de la Tribunalul București Sectia I Penală

Având in vedere incheierea din camera de consiliu din data de 03.04.2016, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului GECLOWICZ DAVID, fiul lui Max si Rosette, născut 1a data de 18.07.1991, in Belgia, Ansvers, domiciliat in Marea Britanie, – detinator al pasaportului nr. eliberat de autoritătile belgiene. – in fapt, s-a retinut că pe parcursul lunii martie 2016, DAN ZORELLA si AVI YANUS (ale caror date complete de identicare nu au putut stabilite in acest moment), persoane care ocupau pozitii de conducere in cadrul unei firme israeliene, BLACKCUBE, cu puncte de lucru atât în Tel Aviv, Israel, cât și în Londra/UK, împreună cu mai multi angajați ai frmei, printre care și inculpați, WEINER RON si GECLOWICZ DAVID, au initiat si constituit un grup infractional organizat în scopul comiterii mai multor infractiuni, respectiv infractiuni de hartuire si infractiuni informatice, constand in fapt in efectuarea de multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator si hartuitor, producatoare de terneri, precum si atacuri de tip phishing, in vederea sustragerii credentialelor de acces si ulterior compromiterii de conturi de posta electronica, activitati urmate de violarea secretului corespondentei, copierea si transferul de date a continutului acestora. Mobilul intregii activitati infractionale a gruparii a constat in incercarea de compromitere a imaginii procuromlui șsef al Directiei Nationale Anticoruptie din România, prin incercarea ,,de a gasi activitati de coruptie”.

În cadrul gruparii astfel constituite, WEINER RON avea un rol precis trasat de cei doi Iideri, respectiv inculpatul WEINER RON răspundea de partea tehnico-informatica a activitatii, detinand cunostintele informatice necesare, ocupandu-se de atacurile de phishing si de compromiterea efectiva a conturilor the e-mail, in timp ce, in prealabil, inculpatul GECLOWICZ DAVID era cel care raspundea de contactarea telefonica a persoanelor din si anturajul persoanei vizate si de obtinerea datelor de Contact necesare, mai precis adresele exacte de e-mail, care in continuare formau tinta atacurilor informatice.

Astfel, in concret, in perioada martie aprilie, in vederea compromiterii respectivelor adrese de posta electronica, din dispozitia acelorasi persoane din conducerea frmei israeliene si beneficiind de complicitatea inculpatului GECLOWICZ DAVID, coinculpatul WEINER RON a exercitat atacuri de tip phishing impotriva celor trei persoane, trimitandw le acestora anumite mesaje electronice inșelatoare care i-au determinat in final sa acceseze link-urile catre paginile false de phishing ce imitau platformele serviciilor de e-mail si sa introduca astfel credentialele de acces ale conturilor, respectiv user-ul si parola aferenta.

În continuarea demersului infractional, inculpatul WEINER RON, introducand fără drept credentialele titularilor legitimi, a accesat in mod repetat si fara drept, (fara autorizarea și consimtamantul detinatorilor si utilizatorilor legitimi), respectiv prin încălcarea măsurilor de securitate (id-uri si parolele de autentificare) casutele de e-mail [spatiul alocat de furnizorul de servicii conturilor clientilor), sisteme informatice apartinând unui numar de trei de persoane vatamate.

Dupa ce in prealabil autorul a accesat respectivele conturi on-line si a preluat controlul asupra acestora, a luat astfel cunostinta de informatiile si corespondenta privata stocate in cadrul respectivelor conturi compromise, date informatice pe care le-a copiat si le-a transferat in mod neautorizat in propriul sistem informatic, producandu-se in acest fel modicari inerente in continutul conturilor atacate.

In drept, aceaste fapte intrunesc elementele constitutive ale infractiunilor: – constituirea unui infractional organizat, prevazut de art. 367 alin. 1, 3 Cod penal, pedepsită cu inchisoarea interzicerea unor drepturi – infractiunile de complicitate la acces ilegal la un sistem infomatic, prevăzută de art. 48 C.p. rap art. 360 alin. 1, 2, 3 Cod penal (trei infractiuni), pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 7ani.

– infractiunile de complicitate la transfer neautorizat de date informatice, prevazuta de art. 48 C.p. rap Ia art. 364 Cod penal (trei infractiuni), pedepsita cu inchisoarea.

                                 Comunicat de presă – DIICOT

„La data de 03.04.2016 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrala au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților:

WEINER RON pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integrității datelor informatice, în formă continuată, operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice.

GECLOWICZ DAVID pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la transfer neautorizat de date informatice, complicitate la alterarea integrității datelor informatice și complicitate la operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice.

În cauză, exista suspiciunea rezonabilă că pe parcursul lunii martie 2016, două persoane care ocupau poziții de conducere în cadrul unei firme israeliene, cu puncte de lucru atât în Tel Aviv/Israel cât și în Londra/UK, împreună cu mai mulți angajați ai firmei, printre care și cei doi inculpați, WEINER RON și GECLOWICZ DAVID au inițiat și constituit un grup infracțional organizat în scopul comiterii mai multor infracțiuni, respectiv infracțiuni de hărțuire și infracțiuni informatice, constând în fapt în efectuarea de multiple apeluri telefonice cu caracter amenințător și hărțuitor, producătoare de temeri, precum și atacuri de tip phishing, în vederea sustragerii credențialelor de acces și ulterior compromiterii de conturi de poștă electronică, activități urmate de violarea secretului corespondentei,copierea și transferul fără drept a conținutului acestora.

În cadrul grupării astfel constituite, cei doi inculpați aveau roluri și sarcini precis trasate de către cei doi lideri, respectiv inculpatul WEINER RON răspundea de partea tehnico-informatică a activității, deținând cunoștințele informatice necesare, ocupându-se de atacurile de phishing și de compromiterea efectivă a conturilor de e-mail, în timp ce, în prealabil, inculpatul GECLOWICZ DAVID era cel care răspundea de contactarea telefonică a persoanelor din familia și anturajul persoanei publice vizate și de obținerea datelor de contact necesare, mai precis adresele exacte de e-mail, care în continuare formau ținta atacurilor informatice.

În continuarea demersului infracțional, inculpatul WEINER RON, introducând fără drept credențialele titularilor legitimi, a accesat în mod repetat și fără drept, (fără autorizarea/consimțământul deținătorilor și utilizatorilor legitimi), respectiv prin încălcarea măsurilor de securitate (id-uri și parolele de autentificare) căsuțele de e-mail (spațiul alocat de furnizorul de servicii conturilor clienților), sisteme informatice aparținând unui număr de trei persoane vătămate.

După ce în prealabil autorul a accesat respectivele conturile on-line și a preluat controlul asupra acestora, a luat astfel cunoștință de informațiile și corespondența privată stocate în cadrul respectivelor conturi compromise, date informatice pe care le-a copiat și le-a transferat în mod neautorizat în propriul sistem informatic, producându-se în acest fel modificări inerente în conținutul conturilor atacate.

La data 03.04.2016 Tribunalul București a dispus arestarea inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public precizăm că, raportat la infracțiunile care fac obiectul urmăririi penale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție nu are calitate procesuală la acest moment.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO și DGPMB.”

Hai să vedem și noi niște agenți ai Mossadului la închisoare, în România. Dacă evenimentul va avea loc vreodată promit să mă ocup și eu mai îndeaproape de bozgorul Alexandru Florian, principalul vector al antisemitismului din România, că m-am săturat până peste cap de izbucnirile sale kominterniste inspirate de Moscova, generatoare de antisemitism.

                                                                                                         George RONCEA

3 Comments

  1. Jan Valjean

    Toti presedintii Romaniei si politicienii corupti sunt vinovati de jaful tarii noastre in colaborare cu agenti ai unor puteri straine.

  2. Vasile Zărnescu

    Completați lectura cu articolul Triumviratul malefic: Valeriu Stoica, Calin Andrei Zamfirescu si Arin Stanescu, pe http://www.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/

  3. Dinu Mazureac

    Pare verosimil…..pentru cunoscatorii in domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.