Atitudini

Încetarea stării de urgență: A fost redeschis site-ul justitiarul.ro!

  În loc de motto: Ne vom întoarce într-o zi Ne vom întoarce într-o zi, Ne vom întoarce neapărat. Vor […]

 

În loc de motto:

Ne vom întoarce într-o zi

Ne vom întoarce într-o zi,
Ne vom întoarce neapărat.
Vor fi apusuri aurii,
Cum au mai fost când am plecat.

Ne vom întoarce neapărat,
Cum apele se-ntorc din nori
Sau cum se-ntoarce, tremurat,
Pierdutul cântec, pe viori.

Ne vom întoarce într-o zi…
Și cei de azi cu pașii grei
Nu ne-or vedea, nu ne-or simți
Cum vom pătrunde-ncet în ei.

Ne vom întoarce ca un fum,
Ușori, ținându-ne de mâni,
Toți cei de ieri în cei de-acum,
Cum trec fântânile-n fântâni.

Cei vechi ne-om strecura, tiptil,
în toate dragostele noi
Și-n cântecul pe care și-l
Vor spune alții, după noi.

În zâmbetul ce va miji
Și-n orice geamăt viitor,
Tot noi vom sta, tot noi vom fi,
Ca o sămânță-n taina lor.

Noi, cei pierduți, re-ntorși din zări,
Cu vechiul nostru duh fecund,
Ne-napoiem și-n disperări,
Și-n răni ce-n piepturi se ascund.

Și-n lacrimi ori în mângâieri,
Tot noi vom curge, zi de zi,
în tot ce mâine, ca și ieri,
Va sângera sau va iubi.

                        Radu Gyr

După ce a fost în închis prima dată în 23 aprilie prin Decizia ANCOM 506/23.04.2020, justitiarul.ro a fost redeschis pentru o jumătate de zi prin Decizia ANCOM nr. 511/29.04.2020, urmată, după câteva ore online, de o nouă închidere abuzivă prin Decizia ANCOM nr. 517/30.04.2020.

În tot răul este și un bine! Astfel, atât „reclama” făcută prin închiderea site-ului, urmată de susținerea în mass-media a puținilor ziariști independenți și verticali rămași în presa românească, cât și entuziasmul idioților funcționali și utili din propaganda iohannistă, au determinat următoarele efecte concrete:

– crearea mai multor domenii justitiarul cu site-urile aferente plasate pe servere hosting din străinătate – nu în țări UE și nici la „partenerul strategic” american! –, iar pe toate aceste noi site-uri „Justițiarul” a fost instalată întreaga bază de date, cu arhiva revistei „Justițiarul” integral.

– revista „Justițiarul” a putut fi accesată în continuare pe justitiarul.press, deci nu au existat sincope de comunicare

– a crescut traficul accesărilor după ce ce publicația a fost interzisă, fiindcă întotdeauna „fructul interzis” este cel mai râvnit

Până și propaganda iohannisto-globalistă de la „Europa liberă România” (postul de radio devenit site!) recunoaște că închiderea abuzivă a unor site-uri de către ANCOM, printre care și justitiarul.ro, nu a făcut altceva decât să le crească popularitatea. Cităm:

1) unele din aceste publicații digitale s-au redeschis imediat, folosind un nume apropiat

2) numărul cititorilor a crescut de mai bine de cinci-șase ori pentru fiecare. În plus, informațiile au continuat să apară pe rețelele sociale, după cum ne-a explicat Nicolae Țibrigan, cercetător la Institutul de Relații Internaționale al Academiei Române și la Laboratorul pentru analiza războiului informațional și comunicare strategică (LARICS).

După a doua suspendare a site-ului justitiarul.ro, am transmis următoarele:

                                                    Comunicat

După ce justitiarul.ro a fost închis abuziv și brutal de dictatura iohannistă, revista „Justițiarul” poate fi citită din nou la adresa https://www.justitiarul.press/. Serviciul de hosting este în străinătate, dar nu excludem posibilitatea ca ANCOM, la ordinul guwernerului Lucovid Orban, să interzică accesarea site-ului din România prin providerii de internet. Cei care se pricep la IT vor putea accesa site-ul în continuare prin server proxy sau folosirea unei conexiuni VPN. Arhiva publicației, conținând toate faptele de corupție comise de familia Iohannis de-a lungul a trei decenii se află în continuare pe site și există copii în mai multe exemplare de „backup” care se află la oameni de încredere, implicați și ei în lupta pentru neam și dreptate.

Nu am renunțat nici la demersurile în justiție pentru recuperarea site-ului justitiarul.ro și reactivarea acestuia. Avocații care s-au oferit să ne reprezinte vor deschide acțiune în instanță și vor depune plângere penală împotriva persoanelor care se fac vinovate de interzicerea publicației „Justițiarul” prin încălcarea mai multor legi, inclusiv a Constituției. Încheiem prin amintirea celor două devize ale revistei noastre: „Adevărul mai presus de teamă!” și „Decât o viață în genunchi, mai bine o moarte în picioare.”

                                          Marius Albin Marinescu, fondator și redactor-șef al revistei „Justițiarul”

Deci, urăm vechilor și noilor cititori ai revistei libere „Justițiarul”: Lectură plăcută! Vă mulțumim că ați fost alături de noi!

                                                                                                           Redacția „Justițiarul”

 

4 Comments

 1. mitica

  BRAVO! Tradatorii de tara au suspendat un site romanesc! Sper ca justitia sa-si faca treaba si sa-i condamne la puscarie !Daca nu,inseamna ca sunt complici cu ei!

 2. Multi romani anti

  Am crezut din pacate ca redeschiderea de o zi a Justitiarului va fi o recunoastere a unei greseli .
  Adevarul e ca domnul Marinescu chiar a deranjat digestia rumegatorului de case deci ceva exista in Romania care nu place.
  BRAVO JUSTITIARUL
  NE PLACE CA NU SUNTEM PLACUTI DE iohanis.

 3. Marius

  Felicitari!
  Imbecilitatea neofascistilor astia, in frunte cu sparanghel voda, nu are limite.
  Desi situl are 20 de ani, eu personal am aflat de el abia acum 3 ani.
  Cum am aflat?
  La fel cum a aflat infinit mai multa lume zilele astea. L-am descoperit inclus pe o lista facuta de tefelistii idioti, care la fel isi inchipuiau ca e suficient sa spuna ei pentru ca turma sa-i urmeze si sa se “informeze” numai din latrinele ofiale. (mituite zilele aste cu zeci de milioane ca sa le vindece cu limba hemoroizii penalilor astia).
  Tampenia asta are si un nume: “Streisand effect” https://www.rt.com/op-ed/488678-google-censorship-mikovits-pandemic/ dar se pare ca mama prostilor e mereu gravida 😀
  Asa ca pregatitiva pentru un trafic inzecit cel putin. 🙂
  Parerea mea e ca slugile securiste vor incerca acum atacuri DDoS, cum patea Lumea Justitiei de exemplu, pana si-au introdus protectie Cloudflare. Pregatiti-va si pentru asta.

 4. Constantin

  Faptul ca a fost inchis dovedeste ca Justitiarul a spus adevaruri incomode. Daca erau falsuri de bodega nu se sinchisea nimeni.
  QED

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.