Cadran international

A păcălit toată viața pe toată lumea și a murit de Ziua Păcălelilor, în 1 aprilie 2019: Yisroel Avrohom Portugal – „supraviețuitor al lagărelor naziste”, deși nu a fost niciodată în ele!

  A mai murit un impostor: Circ hasidic la înmormântarea rabinului Yisroel Avrohom Portugal, decedat la spitalul „Johns Hopkins” din […]

 

A mai murit un impostor: Circ hasidic la înmormântarea rabinului Yisroel Avrohom Portugal, decedat la spitalul „Johns Hopkins” din Baltimore în 1 aprilie 2019, născut în România și declarat „un supraviețuitor al lagărelor naziste”, deși nu nu a fost niciodată într-un lagăr!

Rabin din New York: supraviețuitorul „lagărului de exterminare nazist” care nu a fost niciodată acolo

Marea înmormântare a celebrului rabin din New York Yisroel Avrohom Portugal a oferit încă un exemplu al minciunilor scandaloase pe care mass-media le perpetuează cu privire la holocaust – în acest caz, susținând că „a supraviețuit lagărelor de exterminare naziste”, chiar dacă nu a fost niciodată în niciun lagăr, ci doar a fost arestat de comuniști după război.

Conform cercetărilor realizate de istoricul Holocaustului Peter Winter, best-selling (and now free) The Six Million, Fact or Fiction, autorul celor mai vândute (și acum gratuite) The Six Million, Fact or Fiction, „înmormântarea rabinului Portugal, care a murit recent în vârstă de 95 de ani, a contat cu prezența a zeci de mii de plângacioși evrei hasidici din Brooklyn – dar mediatizarea acelui eveniment și a vieții lui a furnizat exagerările grotești care au devenit tipice oricărei acoperiri de la cel de-al Doilea Război Mondial pâna azi.”

Peter Winter

Scriind pe blogul său personalWinter a continuat:

Mai întâi a fost The Jewish Press, care a stabilit tonul pentru restul mass-media. The Jewish Press este un ziar săptămânal din New York și se descrie el însuși drept „cel mai mare săptămânal evreiesc independent din America”.

Cick pe imagine pentru mărire!

Potrivit articolului acelui ziar, intitulat „Skulener Rebbe, zt’l, să se odihnească”, Rabinul Portugal s-a „născut în România, din anterior Skulener Rebbe, Rabinul Eliezer Zusia Portugal zt’l și Rebetzin Shayna Rochel, Rebbe a venit la Statele Unite ca imigrant împreună cu tatăl său, în 1960, după ce au supraviețuit lagărelor de moarte naziste în al Doilea Război Mondial.”

Această afirmație a fost apoi repetată instantaneu de restul mass-media. Daily Mail, în acoperirea sa extinsă a înmormântării Rabinului – („Zeci de mii de evrei hașidici aglomerează străzile din Brooklyn pentru înmormântarea popularului rabin, 95 de ani, care a supraviețuit Holocaustului și a disprețuit internetul, și nimeni cu un smartphone nu putea atinge sicriul.”) a anunțat că„ popularul rabin a supraviețuit lagărelor de moarte naziste și a venit în Statele Unite în 1960.”

Click pe imagine pentru mărire!

Radiodifuzorul local al ABC News, Eyewitness News ABC 7, a urmărit acoperirea sa („Zeci de mii au umplut străzile din Brooklyn pentru înmormântarea marelui rabin; doi funcționari răniți”), repetând această afirmație că „Rabinul a venit în Statele Unite în anii 1960 după ce a supraviețuit lagărelor de moarte naziste și a fost un pilon în Borough Park și Williamsburg timp de zeci de ani. ”

Click pe imagine pentru mărire!

News12 Acoperirea Brooklyn („Zeci de mii se aliniază pe străzile din Borough Park pentru înmormântarea rabinului”) a afirmat că „rebbe a supraviețuit Holocaustului și a continuat să conducă sinagoga Skulen timp de mai mulți ani.

Acoperirea USA Today a fost asigurată de afiliatul său local, Rockland / Westchester Journal News, („O mare mulțime plângându-l pe Rabi în Monsey azi”), care a spus că „Potrivit presei evreiești, Portugal s-a născut în România, în ceea ce este acum Moldova, și a imigrat în Statele Unite cu tatăl său, Rabinul Eliezer Zusia Portugal, în 1960, după ce a supraviețuit lagărelor de moarte ale Holocaustului și a închisorii de către autoritățile românesti pentru predarea Torei. Functionarii Națiunilor Unite și SUA au intervenit pentru a-l elibera.”

Cu toate acestea, Jewish Daily Forward – o hârtie evreiască „de stânga” din New York, a expus din neatenție toate aceste afirmații media controlate ca fiind minciuni. Pe măsură ce titlul Daily Forward a dezvăluit cu acuratețe („Ultimul Rebbe al Erei  holocaustului moare, și un cartier întreg închide în doliu”), Rabinul Portugal nu a fost niciodată într-un lagăr de exterminare și niciodată nu a fost reținut de germani în timpul războiului.

Click pe imagine pentru mărire!

Daily Forward a dezvăluit că „Portugal și tatăl său au părăsit Sculeni, comunitatea din Moldova din care secta lor își derivă numele, înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Au petrecut războiul în orașul ucrainean Cernauți, confruntându-se cu persecuții atât din partea germanilor, cât și a sovieticilor, care au ocupat orașul în diferite momente.

După război, au călătorit la București, România, unde au căutat și au îngrijit orfani de război evrei și au ajutat micile comunități evreiești rămase. Tatăl lui Portugal a fost arestat de mai multe ori de sovietici, care au ocupat România până în 1968.

În aprilie 1959, autoritățile române i-au arestat atât pe Portugal cât și pe tatăl său pentru suspiciune de trădare. Grupuri evreiești din SUA au arătat îngrijorarea cu privire la arestare. Conform unui raport din 1960 al Agenției de Telegrafie Evreiască, functionarii Națiunilor Unite au intervenit pentru a asigura eliberarea celor doi rabini, iar Departamentul de Stat al SUA le-a oferit cetățenie. Au fost eliberați în septembrie 1959 și au ajuns în Statele Unite în august 1960”.

Cu alte cuvinte, Rabinul Portugal nu a văzut niciodată un lagăr de concentrare, cu atât mai puțin „a supraviețuit unui lagăr de moarte” și a fost doar arestat de comuniști.

Chiar dacă faptele sunt ușor disponibile, mass-media a ales în schimb – ca întotdeauna – să repete pur și simplu minciunile scandaloase.

Acest lucru este în conformitate cu linia lor standard privind holocaustul, care este doar să repete istoria „șase milioane asasinate” indiferent de ceea ce faptele pot demonstra, sperând că repetarea interminabilă va sufoca orice argumente contra.

De asemenea, mass-media citate mai sus nu va „retrage” sau „corecta” minciunile lor, o altă tactică tipică de a lăsa doar o „impresie”, ceva care este o altă stratagemă de lungă durată în tehnica lor de povestire a holocaustului, a concluzionat Winter.

The New Observer ,April 3, 2019

Fotografii:  www.dailymail.co.uk

Sursa articol:  The New Observer via Invictus

 

3 Comments

 1. gigimutu

  Mai baieti,

  ce-ar fi sa recunoasteti ca inaintasii vostri l-au rastignit pe Iisus Hristos acum 2000 de ani? si sa va caiti pentru asta, iar dupa aceea sa va recunoasteti toate actele de terorism pe care le-ati facut? asta asa, ca sa stie lumea cine sunteti cu adevarat!!!
  si dupaia, sa recunoasteti si cat ati mintit, si cate urzeli ati facut, ca sa va imbogatiti si sa subjugati toata planeta!!! asta include si autovictimizarea pe care o faceti de zeci de ani cu holocaustul asta. hitler nebunul si germania hitlerista sunt de vina, incetati sa mai dati vina si pe alte tari pentru holocaust!!!

 2. Oberst Zyklon

  Dupa WW2 circula o butada in Europa : ” In 1939 erau 2.300.000 de evrei in Europa lui Hitler , in 1945 au scapat de regimul nazist 2.700.000 evrei. Din pacate 6.000.000 dintre ei au murit ” Nu a fost nici un holocaust dar invingatorii scriu istoria …

 3. Constantin

  Official German Record of Prisoners in Auschwitz Concentration Camp, May 1940 through December 1944
  http://www.heretical.com/miscella/rudolf.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *