Atitudini

A patra cale: Calea patrioților!

  De câteva decenii, patrioții, naționaliștii, sunt murdăriți zi după zi. Sunt numiți rasiști, fasciști, naziști, dar nimeni nu îi […]

 

De câteva decenii, patrioții, naționaliștii, sunt murdăriți zi după zi. Sunt numiți rasiști, fasciști, naziști, dar nimeni nu îi lasă să vorbească la televizunile mainstream sau prin publicațiile cu mare tiraj tocmai ca să nu se audă cât de corect și deloc nazist este mesajul lor.

Noii bolșevici și-au dat mâna cu vechii bolșevici ca nu cumva patrioții să își poată apăra Țara și Neamul în fața atacurilor tot mai hulpave și mai mârșave ale noii Internaționale a Distrugerii Națiunilor.

Dar le-a sunat ceasul. A veni vremea ca patrioții, apărătorii identității naționale, a tradiției seculare și a Bisericii să preia rolul pe care și l-au asumat încă de la bun început.

Planeta se trezește. În SUA, sub conducerea lui Trump, patriotismul a devenit politică de stat. În Europa de Est, națiunile ieșite de sub comunism s-au săturat să fie ciuca bătăii de joc, s-au săturat ca popoarele lor să fie alcătuite de cetățeni de mâna a doua, bazine de forță de muncă ieftină și piață de consum. Șefii UE nu mai pot continua să se poarte ca stăpânii Europei, conducători peste milioane de oameni, umflați de atitudini discriminatorii și purtându-se în disprețul tuturor legilor în vigoare.

Și în România, Poporul s-a săturat să fie luat la mișto zilnic de niște neica nimeni care se cred dictatori luminați, de la Iohannis la Orban, de la Arafat la Tătaru. Niște cârpe fără statură morală, lipsiți de patriotism și care nu își doresc decât să stea în fotoliile Puterii cu un pahar de Lagavulin în mână, și ăla acoperit de o mască chirurgicală inutilă. Trădători de Țară și uzurpatori de funcții, o gașcă de vânduți străinătății neomarxiste zisă și progresistă

România se alătură Națiunilor care vor Demnitate, Onoare și Respect.

Acest lucru nu este realizabil decât prin cea de a patra cale, aceea a Patrioților!

Partidul Neamul Românesc și aliații săi, alături de cei care își cinstesc Țara și Poporul, aceasta este A Patra Cale, Calea Patrioților.

Președinția e plină de Trădători, la fel și Guvernul, iar, în Parlament, pe cei corecți îi numeri pe degetele de la o mână.

Clasa politică vizibilă a ajuns o cloacă de indivizi putrezi, viermi mizerabili care trăiesc de pe urma unui Neam pe care tot ei îl disprețuiesc.

Dar știm deja acest lucru.

Vreau însă să vă atrag atenția asupra pericolului pe care acești politicieni îl reprezintă!

Da, PSD este CIUMA ROȘIE! Da, PNL este CIUMA GALBENĂ! Dar, cel mai periculos partid politic care a reușit să intre în Parlament este partidul fără ideologie, CIUMA NEAGRĂ, partidul denumit prin sperjur USR.

USR este nu numai vârful de lance al agendei lui Soros și scutul tuturor deviaților sexuali care se ascund sub denumirea de LGBTQ…, ci reprezintă piciorul pus în politica românescă de noii bolșevici, cea mai otrăvitoare tagmă de ticăloși aflată pe suprafața Pământului.

Există o singură șansă ca acest cuib de vipere numit USR să fie ținut în frâu: instalarea unei contraponderi patriotice în Parlament. Singurii care pot înfrunta acești ticăloși nemernici sunt politicienii patrioți, A PATRA CALE. Partidul Neamul Românesc și aliații săi!

A venit vremea ca vocea noastră se se facă auzită și să mature trădarea de pe eșichierul politic românesc.

A Patra Cale, singura forță politică pe care nimeni nu o poate cumăpăra, nici Soros cu miliardele sale, nici LGBTQ.. cu perversiunile lor, nici bolșevicii cu tertipurile lor pestilențiale.

A Patra Cale: Partidul Neamul Românesc și aliații săi!

                                                                                     Ninel PEIA

                                                                  Președinte – Partidul Neamul Românesc

12 Comments

 1. sile

  Poate apare şi un nou Cornel Zelea Codreanu.

 2. lutalo

  În sfârșit UN MESAJ !
  Un mesaj pentru popor, pentru români, de la românii adevărați, nu de la niște pseudo-patrioți fabricați, care se văicăresc doar de grija de dumnezeu, de popi și de religie.
  Un mesaj din care reiese cu adevărat că subiectul discuției sunt românii și România!

 3. gheorghe

  Comentariul 1 (inainte de informarea despre acest partid):
  Sa va propuneti cucerirea “puterii”, nu rafuiala cu USR – asta ar fi obiectivul, nu-i asa?
  Nici un partid nu e “ciuma” si apelativul nu da forta ori valoare cui il foloseste, ma scuzati…
  Ce avem acum este o totalitate de organizatii MARXISTE.

  • adria

   Foarte corect. Nu trebuie luptat contra unui partid ci contra acestui sistem mafiot.
   Care sunt celelalte trei căi în viziunea lui Ninel Peia??

   O să-l cred de bune intenții pe Ninel Peia când se va ralia lui Radu Moraru.
   Ninel Peia ar pute începe prin a se pune de acord cu Radu Moraru care definește cele 4 căi gradual:

   Calea nr.1: stim că timp de 30 de ani ne-au mințit, dar acum cu Covid-ul ne-au convins că ne vor binele; suntem de acord cu actualul sistem; îi votăm alți 30 de ani de acum încolo pe principiul ‘răul cel mai mic’.

   Calea nr.2: nu mai credem nimic din ce ne spune acest sistem politico-securistic dar nu o să facem nimic; stăm și dormim pe noi (vezi Piața Victoriei duminică 19 iulie ora 18)

   Calea nr.3: acționăm ACUM până nu este prea târziu, PAŞNIC (varianta optimă):
   organizarea celei mai mari platforme civice care să participe în alegeri și să le câștigăm.

   Calea nr.4: violentă (cu morți, răniți și dispăruți).

   Detalii în emisiunea Nasul Tv din 29 iulie: “30 de ani de minciună” (de la min 39:00)
   https://www.facebook.com/Nasul.tv/videos/3383771658335215/?__so__=channel_tab&__rv__=all_videos_card

   P.S. “mă adresez acum tuturor celor care au înființat partide, ONG-uri sau care au format structuri de orientare naționalistă să demareze discuțiile pentru înființarea unei Platforme Naționale. Avem nevoie de o construcție politică puternică pe care s-o aruncăm în lupta cu hidra anti-națională care, de trei decenii, a secătuit țara.” — Dan Diaconu
   https://www.justitiarul.ro/tara-e-cotropita-de-tradatori-al-caror-unic-scop-este-distrugerea-noastra-ca-natiune-si-ca-indivizi/

 4. gheorghe

  Comentariul 2 => dupa prima informare – https://partidulneamulromanesc.ro/viziune/
  … s-a muncit mult si am gasit o constructie coerenta, extinsa, organizata decent intelectual.
  a) NU am gasit nimic “conservator”, sa nu ne jucam cu vorbele – de fapt, in intreg textul nu se precizeaza ce s-ar “conserva”.
  b) Am gasit “meritocratie” care exclude democratia: o avem si azi: nu vedeti ca “merituosii” pusi in functii de “meseriasi” stabilesc cum se muta dobitoacele cu botnita?
  c) “Traditia” nu poate rezona cu actuala stare a “Stiintei” care este imipnsa de vreun secol in a demonstra paganisme asiatice si conceptii pagane asupra vietii, omului, naturii inconsjuratoare si Cosmosului; de asemenea, “traditia” nu este umanista si nu se poate sincroniza cu “umanismul” fiindca e Crestina – are morala si nicidecum cod etic construit de materialisti. Nu confundam “umanismul” = e o ideologie…. cu “omenia” – stare sufleteasca si mentala fata de “aproapele” tau. Cautati ce zice Peter Singer ca face umanistul cu cu copiii…
  d) Cetateanul nu poate fi “suveran”, de aia e “cetatean” ca e primit in “cetate” unde trebuie sa respecte regulile adevaratului Suveran. Cetateanul nu poate aplica democratia participativa, adica sa voteze cine sa ocupe un post executiv care presupune conditii clare de expertiza!
  Daca ar fi asa, s-ar face singur sef, ca toti ar fi considerati ab initio “exeperti”, desigur, “merituosi”.
  e) nu sint definite si rog, detaliere PRECISA:
  1. “valorile pozitive ale civilizaţiei europene”
  2. “valorile identitare ale societăţi româneşti”
  3. “valorile şi interesele VITALE ale Naţiunii Române”
  4. conceptul de românism şi românitate
  f) “afirmarea spiritului loialităţii necondiţionate faţă de Poporul Român” … urmand imediat… indiferent de … “apartenenţă etnică”… CUM AFIRMI, CUM MASORI, CUM SANCTIONEZI?
  g) daca vorbim de “dreptate sociala” s-a terminat cu dreptatea, inseamna ca e prezumata ne- sau anti-sociala. Din nou, sa nu coonfundam “dreptatea” cu “justitia” si nici cu …. “legea” ca este gresit.
  h) afirmand “o Europă a Statelor, a Naţiunilor Unite şi Solidare” autorii textului parasesc realitatea fizica:
  “Europa de azi” – citeste “meritocratii”, adica “expertii” ne-alesi care nu dau doi bani pe democrartie – au deja in derulare programul de disolutie a Statelor, de metisare a natiunilor, de destramare a Tarilor. Tara NU ESTE stat ci isi are in institutia statului (sau ar trebui..) un servitor; iata ca servitorul isi da Tara “la produs” la comanda “meritocratilor”, care mai sint numiti “trehnocrati”.
  i) cand se refera la “punerea în valoare, cu titlu autohton, a resurselor materiale, financiare, ..”
  se refera la NATIONALIZARE?
  Intreb ca sa stiu daca cetatenul redevine proprietarul naturla, de drept al averii Tarii sale…
  j) Afirmarea spre final, …
  “propune societăţii româneşti Modelul Constituţional „A treia Republică – România XXI”, ca soluţie novatoare şi pragmatică în constituirea unei societăţi eliberată de reflexele unor instituţii expirate şi reportate de la o epocă la altă”
  eu inteleg ca este preferata inventia franc-masonica (adica a cozilor de topor, unelte ale jidanilor) = republica ceea ce nu se potriveste “traditiei” si nici nu a facut bine romanilor de cand a fost implementata.
  ….
  Intr-un loc mi-a placut ce am gasit, unde se vorbeste de “pârghii de manipulare şi control public” adica de masina de propaganda si de bani.
  Ce nu mi-a placut este ca nu se critica MARXISMUL, atat politic = comunismul, cel economic = capitalismul si cel cultural = schizofrenia clasei politice care NEAGA REALITATEA FIZICA.
  Intr-o organizatie europeana cum e UE – ca asta nu e Europa – nu avem ce cauta: am fost inselati, sedusi, corupti iar acum sintem o adunatura de indivizi, o populatie buna doar de manevrat.
  Prin neafirmarea MORALEI CRESTINE – si nu a “umanismului” nici a “eticii”, prin sustinerea “meritocratiei” – opusa constiintei politice si nefunctionala democratic; prin nedefinirea “pilonilor” de principialitate care reprezinta valorile identitare ale … neamului romanesc … aceasta viziune tehnica nu sugereaza o aplicabilitate VIE, posibila si care sa imbunatateasca real – mai intai, mediul politic si apoi viata “cetatii”.
  —–
  L-am votat pe Dl. Peia cu regretul de a nu cunoaste CALITATILE personale ale Domniei Sale, eu fiind ne-interesat de “EXPERTIZA” si “MERITELE”… profesionale care nu au valoare politica. L-am votat pentru o tematica politica mai aproape de realism, de bun simt, de omenie.
  —-
  Lipseste viziunea economica si este ne-adecvata viziunea integrarii europene.
  Lipseste promovarea elementului national, a romanului etnic si crestin, adica ortodox.
  Lipseste curajul de a se opune colonizarii prin invadare “cu acte” de la ONU.
  Lipseste curajul de a da afara trupele straine – pana si Gheorghiu Dej a reusit – cu pretul vietii – sa scoata fortele militare sovietice.
  Lipseste curajul de a denunta “Conventia de la Istambul” – sursa promovarii degenerarii sexuale, a generismului in toate aspectele existentiale ale societatii.
  Lipseste curajul de denunta propaganda mediatica, contaminarea ideologica a “scolii” si – mai ales – CINE SINT CEI CARE SE AFLA “LA COMANDA” acestor actiuni si le finanteaza.
  —————
  Pot scoate titlul de General din prezentarea liderilor – aici se prezinta ca filozofi materialisti.
  Filozofii nu au putere de lupta desi stiu multe.
  Lupta care se da nu este tehnica, meritocratica ci este spirituala, ba chiar de-a dreptul RELIGIOASA.
  Daca nu ai forta morala – pe care o da doar credinta – nu castigi lupta, nici razboiul doar cu tehnica si titluri, fie ele si academice.
  ======
  CHINA este prima tehnocratie.
  Sigur, tehnocratul are “merite’, nu-i asa?
  … tehnocratul/merituosul nu este si nu poate fi “conservator” fiindca se bazeaza pe “noile descoperiri stiintifice”, ceea ce inseamna “schimbare”, nicidecum “conservare”
  ==================
  Program politic?
  Scoateti in afara legii perceperea de DOBANDA?

  • N P

   Va asteptam alaturi de noi ! Cu stima! Ninel PEIA ; [email protected]

   • gheorghe

    Mi-ar place da’ sint asa departe, de multi ani, …. la Pacific, in Canada.
    Cred va sinteti singurul care chiar m-ar astepta sa ma intorc.
    Se vede “viata” in mesajul Dumneavoastra, nu o lista de idei/pareri, de altfel cu valoare politica in mai multe locuri; ma refer la valoare pentru romani si Romania, nu “in principiu” sau “de notorietate”.
    Daca nu incepe razboiul civil/religios inainte sa pot iesi la pensie (ca in Tara nu cred ca as gasi ceva….) as avea o sansa, altfel…. zic si eu cate ceva… sperand ca aduc si eu o farama de ajutor.
    Trebuie “intarire”, indreptare “de spate” si actiune fara compromisuri: nu mai e nimic de pierdut, s-a dus si libertatea.
    Va respect si va doresc succes!
    PS: nu ma chreama gheorge si nu e email valid, ci doar “de forma”.

    • NP

     Multumesc pentru raspuns! Avem organizatie a Partidului Neamul Romanesc in Canada. Sunati din partea mea si discutati la o cafea. Iulian: +16472219590 , Sorin: +16044469560 si Dan: +12894427941. Zi Frumoasa ! Ninel Peia

 5. Gheorghe

  Dle Ninel Peia, de ce nu faceți o alianță cu toți ceilalți naționaliști de la celelalte grupări politice ( AUR, Partidul Nationalist, etc).
  Acum în ultimul ceas trebuie asta.

  Lăsați orgoliile personale de partid și UNIȚI-VĂ ODATĂ !!!!

  Altfel chiar nu cred că vreți binele ‘neamului românesc’ , ci doar să dați din gură, știind că un partid mic nu va putea face nimic de unul singur.

 6. 4Kan

  De 30 de ani Dl.Ioan Rosca lupta prin proiectele sale ptr demascarea sistemului corupt care a pus stapanire pe Romania. Platforma despre care vorbesc domnii Diaconu si Moraru, a fost deja creata cu multi ani inainte (aprox.2007?) de catre Dl.Rosca (vezi link – http://piatauniversitatii.com/news/)

  P.S.Am si eu o curiozitate: a auzit cineva dintre dvs. de Dl.Ioan Rosca ? Las un link cu bilantul realizarilor dlui Rosca din acesti ultimi 30 de ani.
  https://www.youtube.com/watch?v=C_qyjY40fOA

  • adria

   DA! A fost în câteva rânduri invitatul lui Miron Manega. Toată stima mea pentru amândoi.

 7. zyx

  Dati-mi voie sa va corectez.Poporul roman nu se va satura sute de ani de acum inainte sa fie sluga oricui vine la putere.Asta ca s-au saturat de Tataru ,Arafat,Orban e vrajeala.Priviti cum umbla pe strada cu botnite la gura de bunavoie fara sa le ceara nimeni.Grav e ca majoritatea sunt tineri sub 40 de ani.Asa ca viitorul sclaviei romanesti e asigurat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.