Abuzuri

Abuziva vaccinarea obligatorie, dictatură și teroare

                          Dictatură și teroare Întreaga noastră clasă politică […]

 

                        Dictatură și teroare

Întreaga noastră clasă politică s-a unit în cuget și-n simțiri pentru a vă da un cadou: vaccinarea obligatorie. Văzând cât de mare vâlvă mediatică se face pe subiectul COVID-19, devine cât se poate de clar că avem de-a face cu o inducere a stării de panică în populație. Totul se face cu bănuți sănătoși marcați mass mediei, într-o operațiune de PR clasică. Trebuie doar să dați un ochi pe la Radu Tudor ca să înțelegeți cam despre ce e vorba.

Nu vă faceți iluzii! Legea va ieși din Parlament și va fi semnată cu ambele mâini de către Plăvan. Asta va asigura „gazul” șmecherilor din farma care, anual, vor vinde zeci de milioane de doze de vaccin. Imaginați-vă doar câți bani sunt la mijloc. Bani care vor pune presiune și mai mare pe sistemul de sănătate, subțiindu-l de fonduri și tăind de-acolo de unde e nevoie. Știu, de vaccin n-ai nevoie, dar îți este băgat pe gât. În schimb, de tratamente în spital vei avea nevoie și, cum ele nu vor exista din lipsa fondurilor, vei da fuguța la farmacia de peste stradă de unde ți le vei cumpăra singurel sau singurică. Așa că, până la urmă, fondurile care lipsesc de la stat, vor fi compensate de tine „pe persoană fizică”, iar industria farmaceutică își va vedea bugetele crescând precum Făt Frumos.

Legea va servi și unui alt scop, anume instaurării terorii la nivel individual. Dacă ți se impune o practică medicală fără ca tu să fii de acord, înseamnă că nu mai dispui de propriul corp și că există o autoritate externă care poate dispune de el după cum consideră de cuviință.

O asemenea concepție nu-i doar imorală, ci și anticontituțională. În articolul 26, paragraful 2 se specifică destul de clar că: „Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri”. Cum vaccinarea, conform propagandiștilor, îi ajută pe cei care-o aplică pe propriul corp să nu se îmbolnăvească, înseamnă că am dreptul să-mi asum riscurile întrucât e vorba de a dispune de propriu-mi corp. Drept pe care nu-l are nimeni altcineva în afară de mine. Așadar, indiferent cât de umede sunt visele corifeilor progresismului multilateral dezvoltat, ideile lor deviante sunt profund anticonstituționale.

De asemenea, e bine de știut că statul nu are dreptul să impună copiilor o programă care contravine convingerii părinților sau tutorilor. Paragraful 6 al articolului 29 e cât se poate de clar în acest sens: „Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine”. Astfel, indiferent cât de îndârjiți sunt progresiștii, părinții ar trebui să știe că introducerea unor materii dubioase – precum educația sexuală la vârste fragede – reprezintă inițiative absolut neconstituționale. În mod normal, părinții trebuie să-și dea acordul pentru oricare dintre materiile pe care le face copilul.

Există însă și un mare „dar” al acestor constatări. Cu toate că sunt scrise în Constituție, teroarea instaurată în țară tinde să le ignore și să le încalce cu brutalitate. Spre exemplu, cu toate că în Constituție se specifică în mod cât se poate de clar că „Cetăţeanul român nu poate fi extrădat sau expulzat din România.– (Art19(1), hacker-ul Marcel Lehel Lazăr, cunoscut sub numele de Guccifer, a fost extrădat în SUA. Într-adevăr, Constituția prevede că cetățenii pot fi extrădați în baza convențiilor internaționale, dar numai pe bază de reciprocitate. Cum cetățenii SUA nu pot fi extrădați în România, devine limpede că nici Guccifer nu putea fi extrădat acolo.

Am amintit aceste lucruri pentru ca lumea să înțeleagă că trăim într-o dictatură. Cei mai tineri n-au habar că, în perioada comunistă, codul legislativ, cu mici excepții, era cât se poate de corect, asigurându-ți-se toate drepturile. Cu toate acestea, justiția se făcea la mica înțelegere, în funcție de comenzile primite. Adică exact ca și acum, în sfidarea logicii, a bunului simț și a normalității. Dacă vreți, așa puteți detecta diferența dintre dictatură și democrație: prin gradul de respectare și punere în aplicare a corpului legislativ, începând de la legea fundamentală în jos. Abuzurile care se fac asupra noastră ne demonstrează cât se poate de clar că trăim într-o dictatură, iar dictatura, dragii mei, nu poate fi răsturnată decât violent. Așa că luați-vă gândul de la politicianul providențial care vă va elibera în urma unui proces electoral deoarece el pur și simplu nu există. La fel cum nu mai există nici alegeri libere.

                                                                                                                     Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

 

3 Comments

 1. un mizantrop

  Da. Asta e si motivul pentru care nu se mai studiaza Constitutia in scoli, n-ai nevoie de indivizi informati asupra drepturilor lor cetatenesti, el trebuie sa stie ca statul e stapan pe viata si sanatatea lui si sa se fereasca a-l deranja cu ceva…la asta contribuie, din plin, judecatorii care au ramas intepeniti in perioada basista cand li s-a trasat ca sarcina de serviciu (!) sa nu mai castige cetateanul procesele cu statul (de fapt asta e si dovada clara a politiei politice si a dictaturii, cand cetateanul e sluga umila a statului, cand drepturile lui sunt abolite de “vointa” statului…)…Se cheltuie enorm pentru implementarea de programe si mentalitati straine de interesul copiilor, li se sucesc mintile si li se afecteaza sanatatea cu un sistem de educatie criminal, dar, desi se vorbeste despre educatie juridica (ex. Danilet si companionii, care se straduiesc sa bage frica in copii, sa ii previna asupra unor actiuni care nu le-ar fi trecut prin cap, altfel…), nimeni nu face nimic pentru emanciparea democratica a copiilor, incepand cu chestia aia simpla – uite care-ti sunt drepturile tale, exact alea pe care le are si colegul tau, asa ca ai grija pana unde ti se intind libertatile…
  P.S. Tampenia aia cu “masa critica”, musai de acoperit, pe care si–au insusit-o si unii mai cu neuroni functionali, cade, pai, atunci, cand am o haita de maidanezi(!) pe strada, de ce mi-as vaccina cainele?! Si daca tot e atat de salvator vaccinul, de ce Olanda, la care ne inchinam si de la care luam modele educationale, nu-si vaccineaza copiii, decat dupa o adanca informare si consultare a parintelui?! Si olandezii chiar nu par sa aiba probleme de morbiditate infantila, ba dimpotriva, de au ajuns sa legifereze eutanasia ca le traiesc prea mult cetatenii….De luam de la ei numai chestii nocive, cum ar fi dezaxarea educationala, ori desfiintarea amputarea pensiilor?!

 2. satan existã

  Aceastã lege,dacã se va implementa si la adulti,va crea liantul necesar pentru miscãri de stradã nemaintålnite din ’07;vor fi atåtea cazuri de oameni mutilati încåt presa masonicã din Romånia nu le va mai putea tine sub preș si atunci se va întåmpla desteptarea si unirea romånilor sub aceeasi dorintã:eliberarea de sub jugul masonilor ce au pus stãpånire pe tarã;din pãcate aceste revolte se vor transforma în rãzboi civil deoarece,cum spune un mare cåntãret:,,regimul e altul,tiranii sunt aceeasi”si ei sunt multi si au si arme profesioniste.

 3. Mihaela

  Big pharma: profit de aproape 1 miliard de dolari de pe urma isteriei Coronavirus
  https://www.aparatorul.md/big-pharma-a-scos-un-profit-de-aproape-1-miliard-de-dolari-de-pe-urma-isteriei-coronavirusului/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.