Colimator

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

     NOI informaţii privind „independenţa Justiţiei” în cazul adopției internationale a Sorinei Soţul preşedintei de complet care a luat […]

 

   NOI informaţii privind „independenţa Justiţiei” în cazul adopției internationale a Sorinei

Soţul preşedintei de complet care a luat decizia de adopţie internaţională în cazul Sorinei este bunul prieten şi fostul şef al lui Dănuţ Volintiru, în prezent şeful Secţiei I a DNA

După aproape 7 ani de condus PCA Craiova, procurorul Lăloianu, soţul judecătoarei, a devenit adjunct al PCA Craiova, şi şeful direct al procuroarei Piţurcă

În trecut, în structura de conducere a PCA Craiova, aceeaşi funcţie ocupată acum de procuroarea Maria Antoaneta Piţurcă a fost ocupată şi de Dănuţ Volintiru

                                      Informaţiile sunt următoarele:

Procurorul Constantin Lăloianu de la PCA Craiova, soţul Luciei Maria Lăloianu, preşedintele de complet al Curţii de Apel Craiova care a dat decizia definitivă de admitere a adopţiei internaţionale în cazul micuţei Sorina, întorcând astfel decizia de fond a Tribunalului Mehedinţi de respingere a cererii de adopție, dată cu doar 2 luni înainte, este bunul prieten al lui Dănuţ Volintiru, șeful Secţiei I a DNA, învestit recent de CSM ca procuror şef al Secţiei de combatere a Corupţiei.

Lucia Maria Lăloianu, preşedintele de complet al Curţii de Apel Craiova care a dat decizia definitivă de admitere a adopţiei internaţionale în cazul micuţei Sorina. (Click pe imagine pentru mărire!)

Potrivit mai multor surse din Justiţie, relaţia de prietenie dintre procurorul Constantin Lăloianu şi Dănuţ Volintiru este veche, având în vedere că procurorul Constantin Lăloianu, soţul şefei de complet în cazul Sorinei, a fost chiar şeful lui Dănuţ Volintiru atunci când acesta activa la PCA Craiova.

Click pe imagine pentru mărire!

Dănuţ Volintiru, în prezent şeful Secţiei I a DNA, a fost în trecut, şeful Secţiei de Urmărire Penală din PCA Craiova, când Lăloianu era procuror general al PCA, aşadar chiar pe locul ocupat acum de procuroarea Maria Antoaneta Piţurcă.

Click pe imagine pentru mărire!

Surse din Justiţie susţin că ulterior având în vedere şi relaţia de prietenie dintre Volintiru şi Lăloianu, după ce lui Constantin Lăloianu i-a expirat mandatul de procuror general al PCA Craiova, acesta a devenit adjunct al acestei structuri, funcţie pe care o ocupă şi în prezent, fiind şeful direct al procuroarei Piţurcă, cea care a ridicat-o la percheziţie şi târât-o pe asfalt pe micuţa Sorina.

Click pe imagine pentru mărire!

După ce a condus aproape 7 ani PCA Craiova, Constantin Lăloianu, soţul judecătoarei, a devenit anul acesta, chiar în urmă cu câteva luni, adjunct al structurii, făcând practic un schimb de funcţii de conducere. Rocada: Vechea sa adjunctă, Tena Tulitu, a devenit procurorul general al PCA Craiova, iar Lăloianu a devenit din procuror general al PCA adjunct.

Click pe imagine pentru mărire!

Înainte să ajungă în structura DNA Centrală, Dănuţ Volintiru a fost şeful DNA Târgu Jiu timp de 2 mandate, fiind de loc din Târgu Jiu.

Link CSM/Lăloianu, adjunct PCA Craiova, Link DNA Volintiru, secţia I DNA:

https://www.csm1909.ro/ViewFile.ashx…

http://www.pna.ro/delegari.xhtml

JUDECĂTORUL DE DREPTURI ŞI LIBERTĂŢI CARE A APROBAT ŞI EMIS MANDATUL DE PECHEZIŢIE prin care a fost ridicată Sorina ESTE FOST PROCUROR, CHIAR COLEGUL PROCUROAREI PIŢURCĂ de pe vremea când amândoi activau la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj

Noi informaţii ies la iveală în cazul percheziţiei domiciliare făcută vineri de către procuroarea Maria Antoaneta Piţurcă, şefa secţiei de urmărire penală din PCA Craiova, în urma căreia a fost ridicată micuţa Sorina. Datele publice arată că judecătorul de drepturi şi libertăţi Florin Marius Grecu, de la Judecătoria Craiova care a încuviinţat şi emis percheziţia miercuri, 19 iunie 2019, la ora 12.00, este chiar fostul coleg de parchet al procuroarei care a efectuat percheziţia ridicând-o pe Sorina, vineri, 21 iunie 2019, de dimineaţă.

Mandatul emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi Florin Marius Grecu, de la Judecătoria Craiova. Click pe document pentru mărire!

Şi asta pentru că judecătorul de drepturi şi libertăţi de la judecătoria Craoiva, Florin Marius Grecu, este un fost procuror, care prin decretul prezidenţial nr. 473 din 2013, s-a făcut acum 6 ani din procuror- judecător.

Astfel, pe 29 Aprilie 2013, Florin Marius Grecu a fost eliberat prin decret din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi a fost numit judecător la Judecătoria Craiova, cu păstrarea gradului profesional corespunzător.

Procurorul Grecu a devenit judecătorul Grecu. Click pe imagine pentru mărire!

În aceeaşi perioadă, când Florin Marius Grecu activa ca procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, tot ca procuror, şi tot la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, activa şi colega lui, procuroarea Maria Antoaneta Piţurcă, care fusese în trecut procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea.

Click pe imagine pentru mărire!

Din 2013 însă nu au mai fost colegi de aceeaşi structură de parchet: Florin Marius Grecu a devenit judecător la judecătoria Craiova, iar Maria Antoaneta Piţurcă – procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, ajungând şefa secţiei de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Cert este că miercuri, 19 iunie 2019, totul s-a petrecut cu o viteză neobişnuită. Potrivit documentelor, dosarul privind “lipsirea de libertate în mod ilegal” a fost preluat de la Parchetul judecătoriei Baia de Aramă la PCA Craiova, tot miercuri, 19 iunie 2019 se cere mandat pe percheziţie şi miercuri, 19 iunie 2019, la ora 12 deja, mandatul de percheziţie este emis.

Mandatul de percheziţie domiciliară a fost cerut de procuroarea Maria Antoaneta Piţurcă şi a fost încuviinţat şi emis de fostul coleg al acesteia din 2012, fostul procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, în prezent judecător de drepturi şi libertăţi la judecătoria Craiova, Florin Marius Grecu.

Mandatul a fost emis de fostul coleg al procuroarei cu privire la infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectarea măsurilor de încredinţare a minorului, înşelăciune, fals privind identitatea, uz de fals, împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu şi rele tratamente aplicate minorului, urmând a se face percheziţia la adresa unde stătea micuţa Sorina, presupunându-se că se găsesc “bunuri sau înscrisuri cu valoare probatorie în cauză”. După 2 zile, vineri, pe 21 iunie 2019, dimineaţa, fosta colegă a lui Florin Marius Grecu a efectuat percheziţia prin care a ridicat-o pe micuţa Sorina şi a târât-o pe asfalt.

Link decret judecătorul Grecu, fost procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi coleg la acea vreme în aceeaşi structură de parchet cu procuroarea Piţurcă

https://lege5.ro/…/decretul-nr-437-2013-privind-eliberarea-…

                                                                                                                         Sorina MATEI

Sursa: Presa Curata

Notă „Justițiarul”:

Jurnalistul Narcis Daju despre tatăl „adoptator”: „Stiti unde lucreaza „taticul” care statea ieri pitulat la Baia de Arama, intr-o masina prin ale carei geamuri negre privea cum era tarata pe jos Sorina, de duamna prim-procuror Piturca, si adusa la el ca un colet pe care platise 30.000 USD? La compania ROCHE. Cu ce se ocupa compania ROCHE, printre altele? Cu transplanturi de organe. Cum se zice la Romania? In regie proprie???

Click pe imagini pentru mărire!

Dacă, legal, etapele premergatoare adoptiei fuseseră parcurse si Sorina era pregatita psihologic de transferul la noii „parinti”, daca in zona erau forte de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dracului nu s-au dat jos „parintii” din masina cu geamuri negre in care au stat pitulati, asteptand sa le fie servită micuța, si de ce n-au preluat-o omeneste, ca niste parinti cu doi copii care isi doresc un al treilea ca sa-l crească, si nu pentru piese de schimb???

Acest caz vine să înlăture orice urmă de dubiu că „justiția” a fost tot timpul implicată în adopțiile internaționale de copii, judecători și procurori corupți fiind mână în mână cu traficanții de copii, care s-au îmbogățit din traficul internațional de carne vie. După cum vedeți și aici, cam 30.000 de dolari se dădeau ca mită și în anii ’90 pentru fiecare copil achiziționat! Ticăloșii dovediți ca fiind implicați în aceste mârșăvii săvârșite cu aproape trei decenii în urmă, nu doar că nu au fost pedepsiți, dar unul a ajuns președintele României, un altul a fost ministru al Justiției și altul e mare om de afaceri și proprietar al unui trust de presă. Publicăm mai jos, spre reamintire, cazul soților Iohannis, împreună cu toate probele care dovedesc că aceștia au fost direct implicați în acest fel de activități ilegale și criminale. Interesant este că atât „adoptatorii” din SUA ai fetiței de opt ani, cât și canadienii care au adoptat patru copii (!!!) prin intermediul familiei Iohannis, au propriii lor copii acasă, ambele familii de „buni samariteni” având câte doi copii născuți în cadrul căsătoriei!

Citiți și Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

4 Comments

 1. gigimutu

  CRIMINALI,

  NU PARINTI ADOPTIVI SUNT ACESTIA, JOHANNIS, NU AI NIMIC DE DECLARAT?
  Pai cacanarul ala n-a coborat din masina, ca il linsau de cobora, nenorocitul!!!

 2. gigimutu

  Uitati-va

  un pic la moaca acestei procuroare de doi bani, ar trebui internata la nebuni, ce privire are!!!

 3. adria

  Jurnalistei Sorinei Matei i s-a închis și al doilea cont de facebook („Presa Curată”) după ce a scris despre cazul Sorinei din Baia de Aramă. Mulțumiri, Justițiarul, pentru publicare!
  https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Jurnalistei-Sorinei-Matei-i-s-a-inchis-si-al-doilea-cont-de-facebook-dupa-a-scris-despre-cazul-Sorinei-din-Baia-de-Arama.-Unde-o-putem-gasi-acum-156611

 4. ROMANUL

  Opriti mafia din justitie daca vreti ca Romania sa devina stat de drept, pentru ca altfel nu vom progresa nicicand ca natiune ci, vom continua sa fim neam de slugi la alte natii. Distrugerea Romaniei continua si cu distrugerea copiilor, viitorul ei, distrugere la care contribuie din plin si cei care ar trebui sa mfie primii aparatori ai natiunii romane, procurorii, judecatorii si functionarii din dgaspc-uri. CORUPTIA S-A GENERALIZAT CA UN CANCER SI A DISTRUS SI DISTRUGE ROMANIA! ROMANIA ARE NEVOIE DE PATRIOTI CU SPIRIT DE SACRIFICIU, DEVOTATI TARII SI VIITORULUI EI, VIITOR REPREZENTAT SI DE COPIII”INSTRAINATI”, FARA SCRUPULE DE FUNCTIONARI JOSNICI, DORNICI DE CAPATUIALA IMEDIATA, LIPSITI DE SIMTUL RESPONSABILITATII, IGNORANTI FATA DE DESTINELE ACESTEI NATII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.