Observator

Aceeași placă la gramofonul ruginit al președintelui, o singură noutate: Stăpânii i-au promis klausului că-l mai lasă încă cinci ani la butoane?

  Motto: „Și le mai cer ceva celor de la PSD și ALDE – abrogarea modificărilor legislative aduse în ultimii […]

 

Motto: „Și le mai cer ceva celor de la PSD și ALDE – abrogarea modificărilor legislative aduse în ultimii doi ani legilor justiției și codurilor penale.(…) Dacă nu o va face acest guvern, vă promit că voi strânge o nouă majoritate, după alegeri, care va face asta.” (Declarația de presă susținută de președintele Klaus Werner Iohannis în 28 Iulie 2019, la ora 20:00 – precidency.ro

Cu două ore înaintea discursului pe care urma să-l citească de pe fițuică impostorul Klaus Werner Iohannis  –  numit Gauleiter peste colonia România de stăpânii din străinătate  –   ieri, 28 iulie 2019, anticipând spusele plăvanului, scriam pe Facebook: „Tembelism deja vu: Klaus o să iasă la tv ca să tropăie electoral pe cadavre și să acuze statul, deși el este șeful statului!

După monologul rostit teatral într-o limbă română chinuită, am constatat tot pe Facebook: „Boul Apis a mugit exact cum am anticipat eu. E atât de previzibil! Fiindcă nu-l duce bila la ceva nou, el repetă aceleași texte.

Despre „spălatul pe mâini” al acestui „Pilat din Hermannshit”, care, indiferent de cele întâmplate, nu este în culpa vreodată, datorită protecției asigurate de BND via SRI prin intermediul mass-media și astfel IOHANNIS NU ESTE VINOVAT NICIODATĂ am scris la finalul ultimului meu articol publicat în „Justițiarul”: „Toți acuză statul român pentru traficul internațional de copii și ororile petrecute la Caracal, doar Klaus Werner Iohannis e veșnic nevinovat, de parcă nu el ar fi în fruntea acestui stat! Așa se întâmpla și când era primar la Sibiu, aparatul său de propagandă – foarte bine pus la punct încă de atunci, grație serviciilor secrete germane – avea grijă să transfere toate responabilitățile pentru aspectele negative ale orașului în cârca altora, Iohannis era întotdeauna mai presus de oameni și de legi, el fiind tabu, persoană sacră și intangibilă, aidoma boului Apis al egiptenilor.” (Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal)

Joian al nost’ și-a întrerupt vacanța lui săptămânală de patru zile, la fel ca în cazul tragediei de la „Colectiv”, ca să apară duminică seara „pe sticlă” și să defileze iarăși electoral  în pas de gâscă pe cadavrele unor victime. Doar că acum a venit de la Neptun – unde s-a și reîntors după ce și-a vomitat clasicele bombăneli agramate –, nu de la Sibiu. După ce la sfârșitul anului 2015, Iohannis s-a cocoțat politic pe morții de la „Colectiv” ca să aducă la putere „guvernul meu”, iată că după aproape patru ani se cațără din nou în scop electoral pe trupurile fetelor ucise de un monstru care-i seamană la uitătură, ca să mai obțină un nou mandat de președinte!

Ca de obicei, a acuzat guvernul, PSD-ul și Dăncilă fiind vinovați pentru crimele psihopatului de la Caracal. Toți sunt de vină, mai puțin augusta sa persoană, care e o mimoză intangibilă! Acuzele acestea și folosirea din nou a unei tragedii în scopuri electorale au stârnit mai multe reacții ale politicienilor din tabăra adversă. Am selectat două opinii, pe care le reproduc mai jos.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu: „Declaraţia pe care a făcut-o acum preşedintele Iohannis, după câteva zile de somnolenţă completă, a fost absent în spaţiul public de când apărut această problemă, ne dezvăluie de fapt planul politic pe care îl are. El vrea să folosească această tragedie pentru a amplifica emoţia şi a încerca să repete ceea ce a făcut în 2015, dacă vă aduceţi aminte, după accidentul de la Colectiv. (…) Practic s-a trezit din somn şi vrea să facă un atac politic. De la cap la coadă declaraţia, lăsând prima frază de introducere, totul a fost un atac politic la adresa PSD şi ALDE.

Deputatul Liviu Plesoianu: „E a doua oară când, cu un cinism înfiorător, de robot cipat sau de ființă bizară care aduce doar fizic a om, te urci cu bocancii peste o tragedie și peste durerea unor familii! Blestemul pe care îl reprezinți și care întunecă mintea și sufletul națiunii române trebuie să fie înlăturat! Fie ca cei mai mulți dintre români să te trimită înapoi în gaura NEAGRĂ de unde ai ieșit pentru a distruge această țară!

După câte că-și face din niște crime odioase trambulină electorală, culmea tupeului, tot Iohannis acuză pesedeii că se folosesc politic de această tragedie, citez din discursul iohannisian de ieri seară: „Resping abordarea politicianistă propusă de Guvernul României, care ar trebui să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al acestei tragedii.

Care este vina guvernului, „autorul moral al acestei tragedii”? Păi, să vedem ce instituții se fac vinovate de complicitate la ultima crimă a monstrului din Caracal, din cauza tardivității reacțiilor și a incompetenței.

Cei mai vinovați sunt lucrătorii serviciului secret STS, din vina cărora s-a pierdut o a treia viață, după cei doi decedați în munții Apuseni din cauza intervenției tardive a salvatorilor, care nu au putut fi îndrumați corect de rezultatul „triangulației” STS-ului pentru identificarea cu precizie a zonei unde s-a prăbușit avionul în 20 ianuarie 2014. STS nu poate localiza telefoanele unor victime ale ale accidentelor sau criminalilor, ei sunt experți doar în trucarea alegerilor! Cu acest serviciu secret guvernul nu are tangență, directorul STS-ului fiind numit personal de președintele Klaus Werner Iohannis. Acesta l-a și numit în funcția respectivă pe generalul-locotenent Ionel Sorinel Vasilica în miezul verii anului 2017. Vasilica nu cunoaște frica și a ajuns mare director la STS după ce tetea Marcel Opriş, care-l făcuse președinte pe Iohannis în 2014  și-a făcut plinul și s-a pensionat în anul 2017 cu o avere impresionantă. Alogenul bugetivor Ionel Sorinel Vasilica, cu trei diminutive, din care unul este feminin, în locul unui nume de familie românesc, pus de celălalt alogen, Iohannis, ca șef la STS special ca să-l facă președinte încă o tură, la alegerile din 2019, și-a anunțat demisia. Bravo lui, a fost un gest normal, în ton cu onoarea militară.

Pe locul doi în clasamentul vinovăției este procurorul Cristian Ovidiu Popescu care stătea „ca vițelul la poarta nouă” în fața casei criminalului și aștepta să se facă ora șase, să nu cumva să-i tulbure odihna asasinului. Același procuror Cristian Ovidiu Popescu nu era atât de sfios anul trecut, când alături de alți magistrați #rezist, „dănileții” care nu vor să-și piardă privilegiile, protesta împotriva Legii pentru răspunderea magistraților și a a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Toți procurorii sunt numiți în funcții de președintele Klaus Werner Iohannis.

După vinovăția și incompetența procurorului, urmează culpa polițiștilor, care puteau să intre peste criminal în toiul nopții, fără aprobarea procurorului. Erau chiar obligați să intervină, fiind vorba de mai multe sesizări la numărul de urgență 112 și realizarea flagrantului, mai ales că se auzeau strigăte din casă, conform declarațiilor vecinilor și a celor spuse de jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei măcelărite. Mai mult, Legea Supremă, Constituția, le asigura dreptul să intervină din proprie initiativă și fără mandat pentru „înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică a unei persoane” (Articolul 27, alin. 2, litera b din Constituția României). Polițiștii, prin apartenența lor la Ministerul Afacerilor Interne, sunt subordonați Guvernului.  Minister atacat de burgerul sas în cuvântarea sa: „Politizarea Ministerului Afacerilor Interne este, din păcate, o realitate în România anului 2019!

Deci, să recapitulăm: Primele două instituții incompetente, care nu au putut stopa o crimă desfășurată sub nasul lor au fost: STS,  cu director numit de Klaus și Parchetul, reprezentat prin procurorul de caz, toți magistrații fiind numiți de Klaus. Atunci de ce este vinovat guvernul? Nu că mi-ar fi dragă precupeața Viorica Dăncilă – chiar îmi displace „profund”, cum spune sasul-șef – dar acesta este adevărul!

Mai spune tendențios Klaus von Strudel: „Și le mai cer ceva celor de la PSD și ALDE – abrogarea modificărilor legislative aduse în ultimii doi ani legilor justiției și codurilor penale.” Nene, cu vicleșugul ăsta aburești proștii de doi ani și jumătate, de când ai ieșit îmbrăcat precum „ciuma roșie” să participi la un miting împotriva guvernului, încălcând Constituția într-un mod grosier. Faptul că pesedeii nu te-au suspendat rapid este dovada că sunteți pe o mână și slugăriți împreună aceiași stăpâni ai coloniei! Atunci, în 22 ianuarie 2017, Iohannis, îmbrăcat în geaca lui roșie de politruc, pe care mai și scria „Mammut” ca să nu fie dubii că-i un bolșevic preistoric, declara: „O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile.

Click pe imagine pentru mărire!

De atunci și până acum a tot  rostogolit minciuna asta cu „modificările  legislative aduse legilor justiției și codurilor penale”! Ba, i-a mai mințit și pe inchizitorii Comisiei de la Veneția, prin intermediul trepădușilor lui de la Bruxelles, cu aceeași intoxicare a modificărilor legislației de către pesedei!  Spune-ne concret, Herr Iohannis, care sunt modificările din codul penal? Ia uite aici ce au comunicat oficial, tot ieri, 28 iulie, magistrații din Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM): „Modificările legislative în materie penală clamate nu au fost, încă, aprobate de legiuitor, procesul legislativ fiind la acest moment în etapa verificării de constituționalitate de către instanța de control constituțional. Singurele modificări ale cadrului legal au fost aduse exclusiv în privința statutului judecătorilor și procurorilor, organizării judiciare, precum și organizării și funcționării Consiliului Superior al Magistraturii.” Ei, ce mai spui, klausule?

Tot judecătorii din CSM afirmă, în același comunicat: „Folosirea drept pretext a situației de față pentru invocarea unor consecințe presupus negative ale modificărilor aduse legislației penale și procesual penale nu poate reprezenta decât o distorsiune manipulatorie a faptelor și o încercare indecentă de a profita de o situație absolut critică pentru adâncirea stării de conflict din sânul societății românești.” (Minciuna cu modificările legislative în materie penală, neaprobate până acum de legiuitor și manipularea prin această înșelăciune, condamnate de judecătorii din CSM) Cum e, klausule? În fond, asta faci tu, bibicule: distorsionezi faptele în scopuri manipulatorii și profiți indecent, ca un nerușinat ce ești, pentru adâncirea stării de conflict din societatea românească. Ca să te vezi încă cinci ani împărat pe banii românilor, ești capabil să declanșezi un război civil și să dezmembrezi România!

Iohannis atacă pesedeii cu un torent de acuzații în monolgul citit aseară: „Călcarea în picioare a legilor justiției, a codurilor, a instituțiilor responsabile de siguranța cetățeanului a fost și este una dintre liniile directoare ale acestei majorități parlamentare. Am auzit apelurile doamnei premier de a nu politiza această situație. Ar fi un îndemn onest doar dacă ar veni de la oameni onești, care caută deschis și sincer soluții pentru rezolvarea situației. Atunci când vine de la cei care au masacrat legi, au dat afară oameni competenți pentru a-și numi apropiații în funcții, au scăzut pedepsele unor infractori și au vrut să își subordoneze politic toată justiția pentru a scăpa de răspundere, atunci când acești oameni vorbesc despre referendumuri legate de justiție, atunci când fac apeluri ca și când nu au avut nicio legătură cu această temă, ei nu mai au nicio credibilitate, iar îndemnurile lor nu au nicio valoare!” Cum zicea lacheul Rareș Bogdan, campionul național la curling: „Klaus Iohannis este un om non-conflictual.”??? Mda, am văzut asta ieri seară! Idolul chelbosului este un adevărat porumbel al păcii

Cu „călcare în picioare a legilor justiției, a codurilor” ne-a lămurit Secția de judecători a CSM că este o minciună, așa cum am arătat mai sus. „Oamenii competenți” dați afară sunt probabil Laura Codruța Kovesi, femeia-călău a poliției politice înființată de Trăienel și perpetuată de Klausică, împreună cu Augustin Lazăr, incompetentul procuror adus în fruntea Parchetului General de Iohannis fiindcă îi mușamalizase dosarele sale penale. Babu’ Lăzărică, torționarul deținuților politici de la  Aiud, nici măcar nu a fost dat afară, deși ministrul Justiției solicitase președintelui demiterea acestuia, dar Iohannis a tras de timp luni bune pentru ca incompetentul tătăiță cu părul vopsit să iasă la pensie din funcția de procuror general și astfel să beneficieze de  una dinte cele mai mari pensii din România! Așa și-a răsplătit Iohannis sluga care l-a protejat ani de zile pe el, dar și pe nevastă-sa, cercetată pentru escrocherii imobiliare.

Am zâmbit amar când Klaus Iohannis a rostit următoarele: „Românii cinstiți muncesc din greu, plătesc taxe multe, și așteaptă să fie respectați și protejați la ei acasă, așa cum este protejat și respectat orice cetățean european.

El vorbește de „românii cinstiți care plătesc taxe multe”, taman el care nu-i nici român și nici cinstit, Iohannis Klaus Werner evzionistul, cel care a declarat la Fisc ani de-a rândul  o chirie mult mai mica decât cea încasată de la banca Raiffeisen pentru spatiul obținut în urma falsurilor și uzului de fals al Georgetei Carmen Iohannis împreună cu maică-sa și încă un escroc? Iohannis a încasat, doar în anul 2001, suma de 60.000 de dolari americani (USD) fără să plătească impozit pentru suma aceasta (chiria în avans pentru trei ani): Klaus Werner Iohannis a fost evazionist fiscal timp de trei ani, în perioada 2001-2004

El are tupeul să vorbească de cinste, el care se sustrage de la returnarea chiriei încasate ca venit necuvenit în calitate de proprietar-impostor, adică un „mizilic” de peste o jumătate de million de euro? În acest scop, a pus-o, în aprilie 2016, pe Rodica Baștea, soția escrocului decedat Ioan Baștea, complicele nevestei și soacrei lui Klaus Iohannis în furtul imobiliar a două case enorme în centrul Sibiului, să deschidă două procese în scopul blocării intabulării în CF a statului român ca proprietar, acesta fiind pus astfel în imposibilitatea executării silite a soților Iohannis pentru sumele încasate chirie de aceștia de la banca Raiffeisen, ca proprietari-impostori.

Cele două procese ale Rodicăi Baștea, petiție de ereditate și proces pentru succesiune, nu au nici o șansă reală în justiție, dar „trebă” – cum spune profesorul Iohannis – tras de timp până la împlinirea a cinci pentru prescrierea termenului de executare a veniturilor necuvenite încasate de familia Iohannis în calitate de chiriași impostori. Cum sentința definitivă și irevocabilă prin care soții Iohannis au pierdut casa respectivă a fost emisă în noiembrie 2015, peste un an și trei luni se împlinește termenul prescrierii și escrocii nu doar că scapă nepedepsiți, dar rămân și cu banii! Detalii privind procesele Rodicăi Baștea, deschise la îndemnul lui Iohannis, dar și derularea completă a escrocheriei cu casele „moștenite” de Carmen Georgeta Iohannis și maică-sa găsiți aici: Klaus Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, ci complice la o fraudă de amploare!

După zâmbetul amar, am hohotit de-a dreptul când l-am auzit spunând turmei de votaci personali: „vă promit că voi strânge o nouă majoritate, după alegeri”. Deci, acest Agamiță Dandanache al politichiei de colonie este sigur că după alegerile prezedințiale tot el va da tonul în politica dâmbovițeană? Probabil că  a primit asigurări de la stăpânii lui că-l lasă să mai facă încă o tură de cinci ani cu birja pe drumurile României, „hodoronc-hodoronc, zdronca-zdronca”, că tare mult îi mai plac politrucului onorurile, lingușeala pupincuriștilor și alaiul împărătesc săptămânal pe ruta București-Sibiu și retur, cu trăsurică blindată și auzul gâdilat de clopoțeii SPP-ului: „zdringhi-zdringhi, zdringhi-zdringhi”…

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

 

3 Comments

 1. gigimutu

  Excelent articol,

  felicitari domnule Marinescu, sa speram ca in noiembrie klausel von strudel va fi doar o amintire trista pentru romani si pentru Romania!!!

 2. IQ100

  Il lasa.
  Sistemele mari au inertie mare.
  Nu stau sa gandeasca o eventuala schimbare a Gautleiterului unei colonii de mana a paișpea.

 3. IQ100

  ne Domnul respectiv, din Sibiu.
  Dl Looser, din Sibiu.
  Dna K, de pe langa Sibiu.
  Domnii de al SST$$, sefi si sub sefi, din Sibiu ,si/ sau cu proprietati in Sibiu.
  Si se aleg/protejeaza intre ei impotriva noastra, a romanilor parliti si mitici.
  Sibiu, capital europeana si nu mai stiu ce Board European , anul asta , parca.Europa condusa mai ales de Jermanica.
  Sibiu, fief sas mai ieri, german, mai azi.
  Mai, CE s-ar putea deduce de aicI?
  Daca as fi conspirationist, as zice ca Roemanica sau , mai degraba Transivanica, a fost “data” Jermaniei la pactul Troll-Mackie Knife , iar la Herman’s sheize actioneaza eficient o ceva care se ocupa cu Human Resources pt treburi secrete de stat.De Alt Stat.De drepti, heil!!
  Dar nu sunt atat de conspirationist , nu am date, dovezi, deci nu zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.