Colimator

Acei germani cumsecade care otrăvesc planeta și globalistul Cioloș, cel care a deschis ușa României pentru experimente mortale

Sindromul broaștei fierte, experiment de laborator: O broască aruncată într-o oală cu apă fiartă va sări imediat din oală ca […]

Sindromul broaștei fierte, experiment de laborator: O broască aruncată într-o oală cu apă fiartă va sări imediat din oală ca să-și salveze viața. Însă dacă broasca este pusă într-o oală cu apă rece, iar temperatura apei este crescută progresiv, organismul broaștei se va adapta, încet, încet, la temperatura tot mai ridicată. Și când apa va ajunge fierbinte de nesuportat, broasca va muri, pentru că nu va mai avea energie să sară din oală. Toată energia ei a fost consumată în procesul de adaptare la mediul tot mai agresiv.

                               Moartea din farfurie

Ierbicidele Monsanto (parte a Bayer) Roundup si Ranger Pro au fost dovedite oficial ca fiind cancerigene. Un tribunal San Francisco a acordat o despăgubire de 289 milioane de dolari unui fost grădinar, bolnav de cancer în stadiu terminal după ce o viaţă întreagă a utilizat ierbicidele incriminate. Suplimentar, tribunalul a constatat că Monsanto a acţionat cu rea credinţă, ignorând semnalele de alarmă venite dinspre lumea ştiinţifică.

Acesta este doar începutul întrucât mai sunt câteva mii de procese pe rol doar în SUA. Culpa Monsanto e cât se poate de clară întrucât glifosatul este introdus în lista agenţilor cancerigeni încâ din 2015. Iar el a continuat să fie folosit la scară largă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Desigur, veştile proaste nu se opresc aici. Round Up se foloseşte la scară largă în România. Dacă vă întrebaţi de unde ni se trage, daţi un ochi spre marele „patriot naţionale” Dacian Cioloş care, în perioada în care a condus Ministerul Agriculturii, a semnat aderarea României la Codex Alimentarius. Mai mult, acelaşi individ a deschis larg porţile Monsanto, transformând România într-un vârf de lance al experimentelor la scară largă pe populaţie.

Actualul scandal e doar începutul. Răul făcut de regimul băsescu-boc e în stadiu încă incipient. Un lucru aproape uitat este că, începând cu anul 2009, România foloseşte Initium pentru culturile de roşii, viţă de vie, cartofi, castraveţi şi ceapă, un produs oferit de o altă firmă nemţească – BASF. Prin semnătura criminală a guvernului boc, România a devenit vârf de lance al experimentelor la scară largă cu acest produs. Iar consecinţele nu întârzie să apară.

Nu vă trebuie mari date ca să înţelegeţi ce se întâmplă. Acum, faţă de perioada comunistă, incidenţa cancerului este de aproape cinci ori mai mare. Cifra este de-a dreptul alarmantă în condiţiile în care o mare parte din populaţie a emigrat, ceea ce înseamnă că, raportat ca procent din populaţie, lucrurile stau mult mai crâncen.

Moartea din farfurie e o realitate, iar complicitatea celor aflaţi la butoane e cealaltă parte a problemei extrem de puţin dezbătute. România e raiul tuturor „Ali Chimicilor” planetei. Nimeni nu controlează ce anume substanţe foloseşte un fermier şi nici cât. Aşa se face că, îmbătaţi de mirajul profiturilor, fermierii noştri ajung să ucidă mai mult chiar decât au proiectat criminalii din fruntea ţării.

Ceea ce reuşim să vedem acum e strict vârful aisbergului. Cu siguranţă că, la fel ca şi în cazul falsificării emisiilor de către Volkswagen, Germania va forţa punerea batistei pe ţambal şi-n privinţa substanţelor criminale cu care concernele sale chimice ucid oamenii. Fără doar şi poate, actualul mod criminal de otrăvire a oamenilor va continua, iar decizia dată de acel tribunal din San Francisco se va dovedi doar un accident.

Singurul lucru care vă rămâne de făcut este să vă asiguraţi singuri sursele de aprovizionare. Nu picaţi în mirajul alimentelor „accesibile” din supermarket pentru că, pe termen lung, vă vor costa enorm. Aprovizionaţi-vă strict din sursele pe care le puteţi controla. Altfel sunteţi la mâna ticăloşilor.

                                                                                                              Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

O instanță judecătorească din SUA a hotărât: Două erbcide produse de Monsanto-Bayer sunt cancerigene!

Dewayne Johnson a facut cancer in urma expunerii repetate la doua erbicide ale Monsanto, denumite Roundup (se vinde si in Romania in volume foarte mari, prin grija neprecupetita a fostilor ministri ai agriculturii Tabara si Ciolos) si Ranger Pro. A dat in judecata Monsanto si un tribunal din San Francisco i-a acordat daune morale de 289 de milioane de dolari. Pentru reclamant, castigul este doar simbolic, intrucat este in stare terminala. Pentru intreaga lume, insa, procesul si dimensiunea daunelor sunt de o importanta covarsitoare.

Produsele Monsanto sunt primele in lume ca volum de vanzari, fiind raspandite la nivel global. Asadar, daca aceste erbicide au fost declarate cancerigene intr-un caz, este foarte probabil ca sunt cancerigene oriunde in lume, inclusiv in Romania. Atat pentru cei care le manipuleaza (agricultori sau vanzatori), cat si pentru cei care consuma produse provenind din culturi date cu erbicid Monsanto sau animale hranite cu plante din aceste culturi. Adica pentru noi toti.

Monsanto a negat mereu ca produsele sale ar fi cancerigene. A mizat pe rapoarte stiintifice” platite, pentru a starni confuzia, reusind sa castige suportul agricultorilor (mituindu-i cu tot felul de facilitati si discounturi), care chiar s-au plans frecvent ca legea interzice prea repede erbicidele Monsanto. De precizat ca aceste produse au cauzat o directiva europeana si mai multe legi interne ale statelor membre UE (inclusiv Franta si Germania, dar nu si Romania) care au interzis glyphosate, compusul chimic de baza al acestui erbicid.

Monsanto nu mai poate nega acum evidenta judiciara. Erbicidele sale sunt cancerigene. Ca este asa o dovedeste presa britanica de ieri. Financial Times spune ca actiunile Bayer au scazut intr-o singura zi, luni 13 august, cu 10%, pe fondul” temerii actionarilor ca actualul proprietar al Monsanto va fi obligat sa plateasca multe alte astfel de daune pentru cauzarea cancerului. Numai in SUA sunt pe rol cca 5.000 de procese similare cu cel castigat” de D. Johnson.

Bayer a cumparat recent Monsanto cu cca 63 de miliarde de euro. Chiar s-a felicitat pentru finalizarea cu succes, dupa 2 ani, a procedurilor anti-trust si a proceselor organizatiilor de protectie a mediului.

Faptul relatat de Financial Times denota, in acelasi timp, cainosia si ipocrizia lumii contemporane avute si eficiente”. Investitorii se retrag pentru a nu fi afectati de despagubiri. Bayer face rolul onestului, desi stia de acuzatiile de cauzare a cancerului, cu care Monsanto se lupta de mai mult de o treime de secol (cu multi bani, mita si recompensare cu job-uri ultra banoase a functionarilor de rang inalt si a demnitarilor care, de-a lungul ultimor 34 de ani, au ajutat obiectiv” si onest” Monsanto).

Desigur, in Romania nu avem cazuri de coruptie si revolving doors in domeniul agricol. Niciun ministru, niciun fost ministru sau comisar european sau (fost) sef pe la diverse autoritati. Ca tehnocratii nostri sunt cinstiti si nu au niciun conflict de interese.

                                                                                                                Gheorghe Piperea

4 Comments

 1. Usa a fost deschisa inainte de Ciolos

  Si acei germani cumsecade otravesc planeta si pe noi de nici nu mai stim pe ce lume suntem, la propriu – lamurirea afirmatiei, in textele de mai jos.

  Pe langa otravirea hranei si mediului cu ierbicidele si pesticidele din agricultura, de care lumea devine rapid constienta (din pacate, asta nu inseamna si combativa), se intampla in Romania (ca si in alte parti ale lumii) un lucru de care la noi in tara nu pare sa fie constienta multa lume si despre care nu se vorbeste aproape deloc: otravirea mediului si intoxicarea populatiei prin campaniile obligatorii si repetate de dezinsectie si ocazionalele campanii de dezinfectie, pe care Romania, ca membru al UE, are obligatia de a le desfasura ca parte a planului national integrat si unitar de asigurare a unui “mediu curat si sanatos” pentru populatie prin igienizarea, dezinfectia si dezinsectia, cu mici exceptii, a intregii suprafete a tarii, incepand cu zonele de natura neprotejate prin lege pana la spatiile in care locuim.

  Desi legile care reglementeaza actiunile respective exclud din start posibilitatea folosirii de substante toxice prin conditia ca aceste actiuni sa aiba loc in asa fel incat sa nu puna in pericol sanatatea populatiei, in Romania sunt folosite in acest moment aproape exclusiv substante nu doar toxice ci si persistente in mediu, aplicate in mod din ce in ce mai agresiv, pe suprafete din ce in ce mai mari si prin mijloace din ce in ce mai invazive, care culmineaza cu pulverizarea sub forma de ceata, o metoda care permite patrunderea particulelor toxice chiar si in casele noastre (asa ca adio protectie personala si libertate de alegere) si face imposibila garantia nedepasirii unor “concentratii de siguranta”, desi asa ceva nu exista in realitate, cel putin in cazul acelei parti a populatiei vulnerabila la expunerea la substante de tip chimic, ci doar in capul politrucilor din UE (care in anul 2015 au refuzat sa asculte vocea medicilor specialisti din toata lumea)si in capul celor din Comisia din Ministerul (Ne)Sanatatii care avizeaza folosirea acelor substante in Romania.

  Unul din fosti sefi ai acelei Comisii, care a avizat nu dar folosirea Initium-ului in agricultura romaneasca dar si, inca din 2006, cateva dintre substantele folosite azi in dezinsectiile masive, domnul Klaus Fabritius (unul din membrii fondatori si din fruntea Forumului Democrat al Germanilor din Regiunea Extracarpatică) merita sa devina extrem de cunoscut in Romania nu doar pentru contributia sa “de exceptie” la asigurarea unui alimentatii si a unui mediu “sanatos” de viata pentru populatia Romaniei, dar si pentru implicarea sa in campania ”Fara penali in functii publice” (ce ironie!):

  https://www.youtube.com/watch?v=yNyR6Mvlkhs

 2. Suntem otraviti nemteste din toate partile

  In acest moment Romania este pulverizata luni de zile pe an cu substante toxice care persista chiar si luni sau ani de zile in mediu (adica sunt LENT bidegradabile, ceea ce nu e de bine, chiar daca “biodegradabil” suna foarte ECO), care ne intra in mod repetat in plamani, ne poleiesc in mod repetat pielea, ajung in mod repetat in tractul nostru digestiv prin ingerarea vegetatiei contaminate si ne fac din ce in ce mai nesanatosi, desi ni se tot repeta hipnotic ca e spre binele nostru. Toata tarasenia a pornit lent dupa intrarea noastra in UE si a inceput sa se generalizeze agresiv de prin 2016 incoace, de cand cu sperietoarea Zika (un virus izolat din natura si pus in vanzare de catre Fundatia Rockefeller) si invocarea aiuristica a starii de urgenta pe la primarii si consilii locale, cu care alesii locali zelosi (multi dintre ei de la PNL) au reusit sa infranga rezistentele locale si sa puturoseasca zone intinse din Romania cu substante toxice de provenienta in cele mai multe cazuri germana, si nu venite din orice sursa ci chiar de la noul proprietar Monsanto, BAYER, un (fost) mare producator de gaze de razboi ca parte a IG Farben, cu cercetatori condamnati pentru crime de razboi si apoi reciclati ca angajati in departamentele de pesticide, conservanti alimentari sau plante modificate genetic ale noii si imaculatei companii post-belice.

  Desi ni se tot spune prin presa ca aceste substante nu reprezinta nici un risc pentru sanatatea populatiei (auzim asta chiar si din gura reprezentantilor celei mai importante firme de DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) din Romania, Coral Impex SRL), este suficient sa citim fisele produselor folosite (Aqua K-Othrine, K-Othrine Profi, fiind cele mai folosite) ca sa ne lamurim si singuri. Sunt sigure, da, poate daca ti se pare buna ideea de a ajunge sa traiesti in agonie, jinduind dupa o gura de aer care sa nu-ti arda gatul si plamanii (o experienta gen Colectiv) sau sperand ca mai apuci sa simti vreodata ce inseamna viata fara sa te usture ochii in permanenta, fara sa simti zilnic mirosul vomitiv de pesticid, fara dureri permanente de cap si senzatia de minte incetosata, tiuituri si bubuituri in urechi din cauza cresterii sensibilitatii auditive, asta ca sa amintesc doar o parte din trairile noului stil de viata “sanatos” de care beneficiaza in acest fel nefericitii cu sensibilitate chimica traitori prin Romania, carora li se inchide instantaneu in nas o usa pe care sunt afisate temeiurile (i)legale pe baza carora sunt supusi cu foarta acestor suplicii, daca indraznesc cumva sa scranceasca .

  Nici restul populatiei nu e deloc in siguranta. Se vad deja consecintele mai subtile in statisticile incidentelor problemelor de sanatate din ultimii ani: tot mai multe decese in cazul varstnicilor (prima grupa lovita), multe “alergii” (vai, sa starpim ambrozia!), viroze, gripe, boli respiratorii, cardiace, de piele, de vedere, neurologice (psihiatrii si psihologii sunt rugati sa se sesizeze) etc. Si vor fi tot mai vizibile pe masura ce concentratiile vor creste in mediul si in corpurile romanilor.

 3. Ce ne asteapta?

  Daca, teoretic, poti refuza hrana pe care o banuiesti contaminata, cumparand din surse curate (daca gasesti asa ceva), incearca sa refuzi aceste tratamente toxice si repetate. Sigur, putem sa ne luam catrafusele sa plecam “la tara”, ”la munte”. Ghinion! Nici acolo nu putem scapa, sau asa spune legea. Cu exceptia (pe hartie, dar nu neaparat si in realitate) rezervatiilor naturale, pe unde isi au locul de refugiu capatuitii zilei, sau a zonelor sanitare (la bai), nu mai gasim noi in curand locuri curate, daca nu ne scoatem rapid tara din UE. Putem desigur sa o luam pe urmele celor plecati deja in strainatate (si ea destul de pulverizata de altfel). Sa acceptam in sfarsit invitatia, devenita acum extrem de agresiva chimic, pe care noi cei ramasi inca in tara, ceva mai grei de cap, nu am onorat-o deja.

  Cat despre gradinaritul si agricultura bio, in conditiile in care aproape toata Romania urmeaza sa fie bine contaminata cu otravurile vestului, nu doar ca nu prea mai sunt posibile. Dar chiar mai mult decat atat. Biocidele aruncate in mediu nu otravesc doar sursele de apa (toate sunt foarte toxice pentru mediul acvatic si nu trebuie sa ajunga in sursele de apa), nu ucid doar insectele sau daunatorii-tinta si pe cei considerati pierderi acceptabile (toti fiind de altfel necesari in ecosistem), dar distrug lent si viata in sol, microorganismele de care plantele nemodificate genetic au nevoie ca sa absoarba hrana. Si daca consecinta initiala este hrana contaminata si periculoasa pentru sanatate, consecinta finala va fi LIPSA HRANEI. Cine are gradina intr-o zona din Romania in care au fost intens folosite aceste substante in ultimii ani si a incercat sa obtina hrana curata, poate vedea deja ce se intampla cu plantele traditionale, nemodificate genetic, care sunt tot mai firave si mai bolnave de la an la an.

  Acestea fiind zise, pregatiti-va pentru un dezastru de sanatate si de mediu in anii care vor urma, daca Romania nu isi face curatenie in ograda si nu iese odata din UE (pentru ca UE de azi nu pare deloc reformabila). A fost deja anuntata FOAMETEA LA NIVEL GLOBAL pentru 2020 (Calin Georgescu, care a avertizat Romania sa acorde mare atentie micilor producatori si gospodariilor taranesti, care s-ar putea dovedi salvatoare – in contextul asta trebuie inteles si macelul porcilor din curtile taranilor romani, sub pretextul pestei porcine africane).

 4. IQ100

  BASF cica, in WW II , avea unitati productive langa Ozveckiem ..iar negationistii sustin ca cei maisanatosi din lagare erau folositi la munca fortata acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.