Colimator

Acești liberali care ne conduc…

                              Raluca Turcan 1999 este un an […]

 

                            Raluca Turcan

1999 este un an miraculos în CV-ul doamnei Turcan. Termină studiile în Rusia și este masterandă la SNSPA – pe exact aceeași rețetă ca toate CV-urile imposturior tinere de la PNL deja prezentate nu e clar dacă are diploma sau nu. Tot în 1999 își ia și o diplomă în economie de la Relații Internaționale la ASE și lucrează full time la una dintre firmele care au dat cea mai mare țeapă statului român. Este angajată în cabinetul lui Theodor Stolojan.

Theodor Stolojan, mare, mare liberal a fost unul dintre cei mai influenți oameni în timpul lui Ceaușescu om cu legături foarte strânse cu Dan Voiculescu. Toxic până la rădăcină. Stolojan, Voiculescu, Meleșcanu, Isărescu, Năstase, Băsescu, Geoană sunt practic același lucru. Foști comuniști influenți cu relații foarte, foarte strânse cu Securitatea care au controlat de la bun început „democrația” în România.

La fel ca Elena Udrea, creația domnului Băsescu, doamna Turcanu este un fel de Firea/Voiculescu a domului Stolojan. Tot, dar tot ceea ce a făcut profesional doamna Turcanu este legat de domnul Stolojan, un cunoscut admirator al fetelor tinere. După anul de grație 1999, CV-ul doamnei Turcan este doar o înșiruire de sinecuri și mandate în Parlament.

La 24 de ani devine (fără a face nimic care ar putea să justifice asta) expert parlamentar și predă la universitatea din Sibiu. Desigur faptul că Stolojan era lider politic și preda la aceeași universitate în Sibiu este doar o coincidență căci doamna Turcan este un mic geniu.

La 28 de ani este aleasă deputată de Sibiu, locul României magice căci nu este nimic normal în cariera Ralucăi Turcan. Din 2004 produce doar gargară ieftină în Parlament. Într-o bună tradiție a imposturii este și absolventă a Colegiului lui Oprea. Cumplit de artificială, pupincuristă dibace – remarcabile rămân odele către Elena Udrea, Băsescu, Iohannis și Orban – doamna Turcanu, cu practic zero experiență profesională în sectorul privat și cu zero realizări profesionale înainte de politică este cea mai importantă femeie a PNL-ului. România normală cum ar zice domnul Președinte.

                                 Marcel Vela

Ești cel mult mediocru. Ai făcut o facultate de tot râsul, ești subinginer în sudură. Ca orice subinginer sudor, fără pile, te angajezi la o slujbă foarte bănoasă în timpul comuniștilor, slujbă care nu are nicio legătură cu facultatea pe care o termini, la ADAS, singura firmă de asigurare din România comunistă. ADAS dispare în ceața groasă de după revoluție și reapare ca firmă privată și ea, desigur, fără legături cu Securitatea, Asirom.

Din 1990 ești liberal pe bune și asta nu te ajută deloc așa că ajungi director la Asirom-ul privat din orașul tău. Se întămplă exact când liberalii ajung la putere că așa e în tenis. Faptul că al doilea cel mai important securist din zonă devine șeful tău la Asirom este desigur o coincidență. La fel este o coincidență și că ofițerul de legătură al Securității care a fost acuzat că te-ar fi recrutat va fi angajat de tine pe o poziție publică bănoasă. Trecem, însă, peste coincidențele nefericite.

Cum asigurările se vând cel mai bine la stat se întâmplă să fii și vice-primar și apoi consilier la primărie. Și cum toate acestea nu sunt îndeajuns pentru timpul și hărnicia ta faci și o faimoasă Facultate Europeană de Drept. Este din Oxfordul Românie, Lugoj și se numește Universitatea Europeană Drăgan. E pe bani dar nu contează ,tu te-ai sudat bine la politică și trebuie să ai și diploma de drept. Facultatea e considerată cea mai nenorocită facultate de drept pe bani din România într-un top făcut de ProTv.

Nu ai făcut nimic, nimic în domeniu dar în 2006, în timp ce ești și primar, din senin, așa, te trezești să predai Drept Administrativ și Drept Constituțional la o bombă de universitate privată din București, la 9 ore de localitatea unde ești primar. Până în 2004 când ești ales primar ești directorul Asirom și prefect sau consilier local că doar așa este în liberalismul neaoș. După trei mandate magnifice de primar te retragi grațios în senatul României și devii meritat ministrul liberal al MAI. Ca să nu pară CV-ul de tot râsul treci în CV armata obligatorie din timpul comuniștilor ca și cum ai fi făcut cursuri de subofițeri.

CV-ul domnului Vela ar provoca sughițuri de râs sau niște scuipături în sân oricărui șef de resurse umane. Impostor, tupeist, agramat, plin de el, legat de o mulțime de scandaluri de corupție, decorat de Constantinescu în 2000 și de BOR în 2010 obține în 2016 și un certificat de revoluționar căci CV-ul e mult prea subțirel pentru o poziție ministerială. Este acum ministrul liberal al MAI. Un cumpănaș.

                                  Alina Gorghiu

Alina Gorghiu s-a oprișat masiv pe noi, mână-n mână cu Președintele care a făcut-o șefa PNL-ului și televiziunile care au promovat-o. Suntem într-un banc sinistru de prost.

Tupeul, oportunismul, impostura și manipularea o fac pe doamna Gorghiu probabil cea mai de succes sociopaaaaa, scuze liberală, din România dacă e să ne luăm după discursurile ei sforăitoare despre seriozitate, muncă și educație.

Este o genie ca toate speranțele care s-au ajuns în PNL. Face universitatea la „UCDC” dar a trecut, cinstit și liberal ca și cum ar fi fost Facultatea de Drept București în CV. Norma-Nathalie scria ieri despre cât de penibilă era admiterea la Universitatea Creștină Dumitru Cantemir (UCDC) unde toată lumea putea copia liniștit. Universitatea unde a predat printre zeci de vomitături din politică și Elena Udrea.

Aici doar anul 2010 al doamnei Gorghiu combinând CV-ul nou cu cele vechi.

Este deputată deja din 2008. Studiază serios la doctoratul pe care îl face la Iași. Este Mediator autorizat și Practician în Insovență. Are o firmă de avocatură cu niște super contracte cu statul la București. Este și consiliera directorului celei mai bogate firme de stat AVAS (firma ei are 4 contracte cu AVAS-ul) și mai este și Lector Universitar deși are doar o diplomă de la o facultate de tot râsul căci doctoratul va mai dura doi ani. Predă, desigur, tot la UCDC pentru 4 ani. Cum o facultate nu este îndeajuns mai predă și la Universitatea Titu Maiorescu.

În timpul liber este Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional și Secretara Comisiei Juridice de Disciplină și Imunități, din parlament. Culmea, conduce și Comisia de Anchetă a Parlamentului în cazul cel mai celebru de impostură și fraudă din 2010. Cazul doamnei Ridzi. Face parte din alte ȘASE comisii căci muncește cu normă întreagă pentru națiune în Parlament. Mai este si Director Executiv al unui ONG, Vicepreședintă al altui ONG, Prim-Vice Președintă la alte două ONG-uri. Asta pe lângă funcțiile politice și prezența masivă la televiziunile care promovează politicieni, desigur, dezinteresat și nu pe bani. Într-un SINGUR an! La 32 de ani.

Evident Einstein și Newton au fost niște agarici. Doamna Gorghiu a demonstrat asta încă din 2005-2006, ani la fel de deliranți ca 2010, timp în care făcea o facultate la Pitești, două mastere la București, avocatură la greu, politică și încă câteva minunății.

                                                                                         Valeriu Nicolae

 

 

1 Comment

  1. Baran Gheorghe

    Pai la fel si Kovesi, era doctorand si a luat titlul de doctor in perioada 206 – 2011 exact cand era dpamna procuror General. Dintr-o data au napadit-o creatiile !!! Dotorii astia !!! Niste mic genii mai ceva ca Napoleon, fac munca de inalt sef, se distreaza cu sorici , fac doctorate si nu mai stiu ce alte studii complementare ( cu sau fara frecventa ) … vai de poporul roman ca statul se descurca . Face imprumuturi pe seama poporului , pune biruri , se lafaie in creatia anilor comunismului , vinde si tarana de sub talpi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *