Colimator

„Acordul lui Iohannis” – acordul predării necondiționate!

  În cele patru pagini ale ACORDULUI POLITIC NAȚIONAL pentru consolidarea parcursului european al României, care sub semnături are doar […]

 

În cele patru pagini ale ACORDULUI POLITIC NAȚIONAL pentru consolidarea parcursului european al României, care sub semnături are doar două pagini (!?), președintele Iohannis și cei patru lideri ai partidelor de opoziție s-au jurat să predea România „partenerilor” SUA și UE!

Uite-i, frate, ca brazii! Mai puțin ăla din mijloc, care-i ca un tuia pitic. Niciunul dintre acești lideri de partide nu este de etnie română! Românii sunt buni doar la vot și să muncească pentru ca ăștia să trăiască bine. (Foto și text „Justițiarul”.) Click pe imagine pentru mărire!

O predare necondiționată și fără nicio urmă de protest în fața modelelor și convingerilor străine, fie că vorbim de respingerea credinței, familiei tradiționale, eliminarea istoriei și culturii românești din educația tinerelor generații, fie că vorbim de eliminarea afacerilor și companiilor românești, pentru a face loc multinaționalelor și intereselor străine! Cum altfel poți citi pasajul final al Acordului care deși vorbește despre consolidarea parcursului european, nu abordează sub nicio formă temele Schenghen și Europa cu mai multe viteze?

Click pe document pentru mărire!

Acordul lui Iohannis”, asta au semnat necondițional liderii PNL, USR, PMP și ProRO! O hârtie care va avea valoare doar peste câteva zeci de ani când istoricii vor dori să înțeleagă cum a ajuns România (din nou) o colonie exploatată exclusiv în interesul forțelor hegemoniste!

Click pe document pentru mărire!

Aveți curiozitatea și lecturați documentul prezentat public de Administrația Prezidențială. Dincolo de faptul că are patru pagini, nu doar două câte ne prezintă președintele Iohannis în poze, documentul este unul ANTI-PSD, axat pe tematica legilor justiției. Altfel spus, „Acordul lui Iohannis” este un proiect electoral inventat pentru a reîncărca armele cu care este atacat actualul guvern.

Acordul lui Iohannis” devoalează nevoia președintelui României de a face demonstrații de obediență în fața UE și SUA, în fața cărora se obligă să nu se exprime contrar „în direcția respectării pe deplin a principiilor, valorilor europene, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor„. Asta putând însemna că România trebuie să renunțe la modelele tradiționale, la credință, la tot ce este nevoie pentru a face din România un spațiu străin.

Eliminarea oricăror ingerințe politice în actul de justiție reprezintă fundamentul unui stat de drept” din „Acordul lui Iohannis” vizează inclusiv dosarele președintelui Klaus Iohannis și ale soției Carmen Iohannis? Este o întrebare la care fiecare merită să avem un răspuns!

                                                                                                              Dan TOMOZEI

Nota redacției „Justițiarul”: Acest „document” este al doilea pe care Klaus Werner Iohannis și-l face cadou de ziua lui de naștere, fiind născut în 13 iunie 1959. Primul cadou similar a fost Protocolul FDGR-PSD din 13 iunie 2002, pe care Iohannis l-a semnat atunci împreună cu Adrian Năstase. A uitat, Herr, acum este cu „Jos ciuma roșie!”…

Citiți  Marea iubire dintre Klaus Werner Iohannis și PSD din anul 2002

 

 

3 Comments

  1. gelu

    Alegerile au fost fraudate la greu!!!”De ceva zile încoace, Ionuţ Apahideanu se încăpăţânează să ne arate zeci, sute, mii de procese verbale de la secţiile de votare unde sărăcia aia de cheie de verificare nu se închide, semn că a fost o oareşce mânăreală la mijloc. Când le citeşti, îţi dai seama că unele din mermelelile identificate ar fi de-a dreptul haioase, dacă n-ar fi mai întâi triste şi penale şi degrabă ucigătoare de democraţie.

    Problemele, ce să vezi, apar din cauza acelor pârdalnice de voturi pe listele suplimentare. Doar 1,5 milioane de voturi pe listele suplimentare. Doar decât. Repet, că poate n-aţi înţeles ordinul de magnitudine: un milion jumătate. Cea mai mare şi enormă şi pe faţă şi fără perdea fraudă electorală comisă vreodată în România.

    Nimeni nu zice nimic. Cum să spui ceva împotriva democraţiei pe bază de soft prost pus la punct de nişte civili mediocri, care n-au înţeles cum trebuie minarite procesele verbale? Te ia duba. Te calcă tramvaiul în sufragerie când mergi să-ţi iei compot din bibliotecă, din spatele cărţilor de filosofie marxistă. Nu se face aşa ceva. Nu e mai simplu să tăcem cu toţii din gură, ca vitele cele blege şi ascultătoare, că cetăţenii cei pătrunşi de conştiinţa civică?”, a scris Mirel Palada pe Facebook.

  2. gelu

    Asta se intampla pentru Tariceanu s-a opus mereu ca Johammuieles sa fie suspendat. S-a opus si Dragnea a ajuns la inchisoare iar PSD si Alde au pierdut alegerile prin fraudarea masiva a voturilor in 26 Mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.