Lichele

Activistul #rezist Cristian Mihai Dide, de profesie „protestatar”, încasează lunar 10.000 de euro de la fraieri

PROTESTATARUL DIDE, OBSERVATOR ELECTORAL PENTRU USR-PLUS ȘI O LEAFĂ DE 10.000 DE EURO Meseria de tefelist pare mai mult decît […]

PROTESTATARUL DIDE, OBSERVATOR ELECTORAL PENTRU USR-PLUS ȘI O LEAFĂ DE 10.000 DE EURO

Meseria de tefelist pare mai mult decît rentabilă dacă ne gîndim că o vedetă a protestelor de stradă trage spre o leafă lunară cît a unui director de multinațională: 10.000 de euro.

Click pe imagine pentru mărire!

Ajutați-mă să creștem suma pe Patreon. Am nevoie de ajutorul vostru. Nu vă opriți să ne susțineți financiar. Cu cât mai repede ajung la 10.000 Euro lunar cu atât voi putea să fac mai multe: 
-Voi angaja un jurist și încă un avocat la asociație,
-Voi putea să susțin mai multe acțiuni de stradă, pentru că nu voi mai fi nevoit să fac muncă de birou.Dar pentru asta am nevoie de voi, vorbiți cu prietenii și amicii voștri care credeți că ar putea să ne susțină financiar șă înceapă să o facă.
” a scris și pe patreon.com protestarul Cristian Dide.

Click pe imagine pentru mărire!

Trecînd peste faptul că acțiuni de tip Dide, adică spargerea de sticle de vin în stradă și altele, reclamă, din cîte înțelegem, ”muncă de birou”, și mai interesant e un alt element dezvăluit tot azi de tefelist. Anume că la alegerile de duminică a fost observator electoral din partea Alianței USR-PLUS la o secție din Craiova.

Condamnarea lui Dragnea ne-a prins la aranjarea acestora, nu prea am avut timp să ne bucurăm. Eram la sediul USR Craiova, am vrut să desfacem o șampanie dar am realizat că nu puteam să bem pentru că Evelina trebuia să conducă până la București. Așa că am făcut o poză am pus-o pe Facebook și ne-am întors la plângerile noastre.

A fost o senzație plăcută după ce am văzut că Alianța stătea foarte bine și că Dragnea a fost legat…am tot sperat că Alianța va trece pe 2, nu am avut noroc.
Evelina a fost foarte fericită, și a fost dezamăgită că nu a fost și ea în Victoriei să sărbătorim. Îmi pare rău!

În schimb eu mă gândeam ce dracu facem în continuare, prevâd o demobilizare, la fel cum a fost și după Colectiv, OUG 13, 10 August, mereu, mereu ne-am oprit la jumătate. Războiul meu nu a fost niciodată cu Dragnea, războiul meu este cu instituțiile. Dragnea este doar rezultatul micii corupții pe care o găsești la tot pasul, al orgoliilor pe care le au oamenii care pot să schimbe ceva, sau al indiferenței unora.

Eu nu am să mă opresc aici, trebuie să terminăm lupta pe care o avem cu jandarmerie, ea trebuie dizolvată, după ce terminăm acest lucru trebuie să redresăm Poliția Română, care a ajuns o mârțoagă, după care trebuie să ne asigurăm că justiția independentă care lucrează în folosul cetățeanului și care evoluează. Acestea sunt scopurile mele și ale asociației Evoluție în Instituție.”, mai scrie protestatarul pe patreon.com.

                                                                                                            Sursa:inPolitics.ro

 

1 Comment

  1. gelu

    Majoritatea cetatenilor din tara asta sunt o natie de IDIOTI. Ei nu voteaza PSD si Alde pentru ca li s-au marit salariile, pensiile, alocatiile de copii, se consturiesc scoli, gradinite si spitale, cresc fondurile europene absorbite…creste PIB Romaniei, scade somajul….. Nu ei, voteaza loazele securiste din USR, PNL, PMP si ProRomania pentru ca uresc PSD si Alde. Datorita URII induse in societate timp de 2 ani de zile de SRI si SIE in mass-media romanesca si bandele fascite #rezist care terorizeaza politicienii si simpatizantii PSD si Alde agresandu-i verbal si fizic pe strada, fara ca Procuratura sa-i cerceteze pe descreierati. Si bineinteles pe Dragnea care a devenit tinta principala ca doar PSD sub conducerea lui a luat masurile de crestere economica. Cetatenii idiotii nedandu-si seama ca ei ii uresc pe cei din PSD si Alde pentru ca asa sunt dresati de SRI si SIE prin mincuni, imbarligaturi, neadevaruri si omisiuni. Ei saracii idiotii fiind doar o masa imbecila de manevra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *