Abuzuri

Actor în rolul victimei, hoțul care strigă „Hoții!”

       Ion Caramitru, un mare maestru al minciunilor răspicat sâsâite! Ion Caramitru, după întâlnirea cu ministrul Culturii: „A […]

 

     Ion Caramitru, un mare maestru al minciunilor răspicat sâsâite!

Ion Caramitru, după întâlnirea cu ministrul Culturii: „A fost destul să ridicăm problema de supraviețuire a instituțiilor ca să fiu amenințat cu corpul de control al ministrului. Așa ceva este inadmisibil!” Adică, vrea să spună că acest corp de control ar fi un fel de DNA, controlul ar fi un fel de act de poliție politică iar el, Caramitru, ar fi o victimă a curajului de a fi sărit în apărarea actorilor.

Nu, lucrurile nu stau deloc așa. Corpul de control va descoperi printre multe alte mânăreli mai mult sau mai puțin grosolane și două chestii clare, sigur mult mai clare decât sâsâielile și fleorțăielile cu care actorul își declamă rolurile. Primul, că ia 10% din încasările a 66 de spectacole din totalul de 120 jucate în Sala Mare, asta pentru că fie joacă în ele, fie sunt regizate de el, deși ca regizor este și mai sâsâit decât ca actor. Una la mână!

A doua. Biletele, inclusiv alea de pe urma cărora ia 10%, se vând printr-o schemă în care apar și cei doi fii ai lui, Ștefan și Andrei.

Așa cum pe larg a apărut explicat în EvZ, MyStage Ticketing, procesatorul plăților de pe platforma Mystage.ro, cea prin care se vând bilete contra unui comision zdravăn, de peste 20%, este deținută de Andrei Pericle Negescu. Pe care îl regăsim ca fiind asociat cu Ștefan Caramitru, unul dintre cei trei fii din Cuibul Caramitru, în compania Integrity Investment Partners. Integrity, da? Mai departe! Tatăl lui Andrei Pericle Negescu, acționarul unic al MyStage Ticketing, Pericle Negescu, este asociat într-o altă firmă, numită P&P Company LTD SRL, cu Andrei Dragoș Caramitru! Da, chiar cu El, cu Camaradul însuși!

Si acum, înapoi în timp, în 2016, la Caramitru tatăl, directorul, actorul, regizorul și controlorul de bilete.

Reporter Press One: – Deci, familia Negescu și familia Caramitru nu au absolut nicio legătură?

Ion Caramitru: – Absolut deloc! Nicio legătură! A fost un frumos atac la persoană și pe partea asta!

                                                                                                         Mirel Curea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *