Atitudini

Actorul Florin Zamfirescu, un fost propagandist iohannist care a deschis ochii

  Mare propagandist, pe parcursul campaniei electorale din anul 2014, în sprijinul europeanului Klaus Werner Iohannis, alogenul fără picătură de […]

 

Mare propagandist, pe parcursul campaniei electorale din anul 2014, în sprijinul europeanului Klaus Werner Iohannis, alogenul fără picătură de sânge românesc în vene, străin de aspirațiile neamului nostru și impus într-un final ca Gauleiter peste colonie de către cei care jefuiesc această țară din exterior, actorul Florin Zamfirescu începe acum să vadă dincolo de ambalajul elegant al Uniunii Europene și al lustrului marionetelor progresisto-neomarxiste ale acesteia, ba chiar a sărit la beregata fostului său idol: http://www.wowbiz.ro/celebru-actor-roman-atac-devastator-presedintele-iohannis-uitati-gura-papa-case-voda-romania-judecat-tradare-nationala-aceia-idioti-votandu-l-16838441. Iată ce scrie acum Florin Zamfirescu pe pagina sa de Facebook:

                                                    Draga Uniune Europeana,

Trebuie sa-ti marturisesc ceva important. Acum mai bine de zece ani am dorit sa ma cuplez cu tine. Erai plina de promisiuni, prevedeam un mariaj fericit. Abia mai tarziu am inteles ce le-ai impus celor pe care i-am trimis se te peteasca. Si ceea ce noua nu ne-au spus: ca ne voiai fara industrie, fara agricultura si ca mai voiai ca toate averile noastre sa fie instrainate. Fiindca veneam la tine, cea bogata, poate ca am fi acceptat…

Dar, mai Uniune Europeana, am observat apoi ca esti o curva perversa, ca vrei sa dereglezi mintile oamenilor, ca nu ai nimic sfant. Am inteles apoi ca averile tale, care ne-au atras, sunt de fapt furate chiar de la cei care, ca si noi, au crezut ca le aduci fericirea.

Nu mai vreau cu tine, Uniune! Ne-ai distrus,ne-ai adus in sapa de lemn, ne-ai facut dusmani cu vecinii nostri, chiar si cu Sarbii cu care eram cuscri.

Crezi ca pe noi ne multumeste ca-ti recunosti „greseala” cu Milosevici? Tu ucizi si pe urma regreti!

Ne-ai distrus invatamantul, cultura, ne-ai readus comunismul de care noi fugisem!

Ne-ai distrus creativitatea si identitatea!

Esti mai perversa decat Satana sau esti chiar Satana, stimata Uniune, care te-ai transformat intr-o inchisoare din care nu se mai poate iesi.

Nu mai pot sa fac nimic, sunt singur si scarbit, o sa dispar si gata. Ma gindesc insa la copiii si nepotii nostri pe care i-am nenorocit, renuntand la identitate, la autonomie, la cultura si la traditii.

Sub „corectitudinea ta politica” ai introdus rasismul, fiindca numai asa pot sa-mi explic interesul tau pentru decaderea moravurilor si smintirea mintilor europene.

Ne vom reintalni, Uniune, in campii cu verdeata si vom mai discuta noi, fiindca cine rade la urma, rade mult mai bine!

Se dedica filosofului Andrei Plesu…

                                                                                                                               Florin ZAMFIRESCU

4 Comments

 1. alex

  D-le prof. Zamfirescu, am toata stima pentru activitatea d-tra profesionala! Referitor la adevarata U.E, e mai bine mai tarziu decat niciodata! Nu sunteti singurul care a fost pacalit! Importanta este TREZIREA!

  • Florin

   Zamfirescu era contra UE și în 2014 când a candidat Johannis! S-a ridicat împotriva UE cu mult înainte să ajungă Jidannis președinte, spunând răspicat că UE este Uniunea Sovietică Europeană (la antena3). S-a exprimat clar împotriva vaccinurilor și poponarilor, care sunt puncte principale ale Agendei marxiste UE.
   Din păcate, Zamfirescu s-a amăgit cu Johannis, dar s-a trezit repede. Florin Zamfirescu a considerat că doar Klaus Iohannis ar putea negocia, în Uniunea Europeană, ca România să fie tratată de la egal la egal. A fost un moment de naivitate, pe fondul disperării și revoltei, nimic mai mult.

   VIDEO cu Florin Zamfirescu din 2013:
   1. YouTube: Am intrat in Uniunea Sovietica Europeana, e un ORDIN sa ne dispara identitatea

   2. YouTube: Actorul FLORIN ZAMFIRESCU adevarul nespus despre AFACEREA ROSIA MONTANA

   3. Articol: Florin Zamfirescu, impotriva vaccinurilor din import: “De ce nu suntem lasati sa murim de moarte naturala, condusi la groapa de nepotii nostri?!”

 2. Gheorghe

  Nu pot sa uit atitudinea grobiană din campania electorală..când ,in complicitate cu Rareș Bogdan..i au întins o “cursa” maestrului. Vișan..pe care l -au făcut “albie de porci”..asociindu- l cu Ponta..cu comuniștii etc.A fost o prestație mizerabila din partea unui intelectual care acum e scârbit de UE! Dar mai bine mai târziu…dacă nu e prea târziu.

 3. Sara

  Nu cred ca nu si-a dat seama.Individul,fie el si actor sau rege nu-mi pasa ,a constatat ca nu toata lumea se lasa fraierita iar el a intrat intr-un joc penibil ,siktir dl actor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *